Vi var på en ferietur op langs vestkysten alene, børnene var ved min svigerforældre Undervejs kommer vi til Hanstholm, jeg syntes vi skal have et “gensyn” med bunkerne. Jeg finder en lygte og vi går ind i bunkeren. Vi går rundt derinde og ind i flere af rummene.

I et af dem står der et camping bord nogle klapstole og der ligger en madras og et par tæpper, Charlotte er blevet ret våd og liderlig og vil ha’ mig lige nu. Jeg finder nogle stearinlys derinde og tænder dem og lukker den tunge dør til bag os. Imens har charlotte smidt sit tøj og ligger klar med spredte ben og inviterer mig til at kneppe hende. Jeg slikker hende til den første orgasme, hun jamrer så det giver runger i det næsten tomme rum.

Bagefter ville jeg kneppe hende, men jeg når kun lige at trænge ind, da døren knagende bliver åbnet. 10-12 unge fyre 16-20 år i læderjakker kommer ind, det er åbenbart den lokale “knallert bande”! 6 af den griber fat i mig, der ikke har mange chancer mod overmagten, de andre spærrer døren for Charlotte så hun ikke kan flygte og hente hjælp.

Et øjeblik efter står jeg stakkels mand bundet til nogle rør, jeg er også blevet kneblet med Charlotte sjaskvåde trusser. Så rykker de tæt sammen om Charlotte og den ældste siger; “Nå du bruger vores klublokale som hore bule din luder!” og fortsatte, “Så skal du også få pik.” De smider bukserne og fremviser pikke lige fra 14 cm og op til en pæn stor en på omkring 25 cm.

Charlotte gisper da hun ser den, så stor en pik på en tynd 17 års knægt. Ufrivilligt bliver hende fisse sjaskvåd af ophidselsen, som den store pik og hele situationen er skyld i

Charlotte skriger stop det der og luk os ud,

Den ældste stikker hende en lussing.

De vælter Charlotte ned på madrassen og tager hende efter tur, i rækkefølge efter størrelsen, den mindste først og den største til sidst.

Charlotte får også et par orgasmer undervejs, det er ret så liderligt og frækt, jeg er en stakkels hjælpeløse mand, der kun kan se på at de unge fyre der voldtager min kone efter tur. Det hele flyder ud i en liderlig tåge for Charlotte, så snart en sprøjter, så er den næste i gang. Da den store pik glider op i Charlotte og går i bund, kan jeg se hun er helt solgt, hun møder hans stød ved at hæve sit underliv og møde ham, det er bare så frækt. Jeg tror min kone bare tænker min stakkels mand der bare kan stå og se på, de frække teenagere der voldtager hans kone er bare så intens.

Den unge fyr gisper; “Kællingen er sku liderlig, hun hjælper sgu selv til!” Pludselig kommer Charlotte i en fed orgasme og hendes fisse malker hans pik for sperm, han stønnede; “Åååh din dejlige kælling ååååååh!”

Nu troede jeg at de ville slippe os, men nej. De førstes pikke stod igen. Charlotte blev tvunget om, på alle fire og den første bankede sin lille pik op i hendes røv og kneppede løs. Hun var nu fuldstændig klar over at hun nu skulle modtage dem alle i røv også. Da de til sidst var tilfredse med deres dåd, sagde den ældste; “Nå det kan være at det kan lære jer at holde jer fra vores enemærker. Hvis vi finder jer her igen, så slipper du ikke med 2 gange fra os hver!”

Hun lå længe og samlede kræfter til at rejse sig op, da hun et stykke tid efter rejste sig og gik over for at befri mig, kunne hun mærke deres sperm løbe fra hendes godt udblokkede huller og ned ad hendes rystende ben.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg at hun nydt det. For hun ville ikke melde dem da hun bliv ved med og sige det var vores egen skyld.

Ind imellem tænker jeg på at foreslå min kone at køre forbi Hanstholm i vores ferie, og i så tilfælde, ville jeg nok ikke kunne holde hende fra bunkeren

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.