BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

For pokker hvor så hun godt ud, som hun stod der ved vejkanten - Kort sort kjole, bare ben, næsten gennemsigtig hvid skjorte og en lille sort jakke.

Hun genkendte bilen ud fra beskrivelsen, for dette var vores første fysiske møde - Vi havde kun chattet frækt sammen på nettet.

SEX I DAG?

Jeg trak ind til fortovet og hun strakte det ene ben lidt ud og satte en tommelfinger op - Jeg rullede vinduet ned og sagde "Hvad så, vil du med på tur" - Kækt kom det tilbage "Selvfølgelig søde". Hun åbnede døren og steg ind.

Så snart hun havde sat sig ind, lænede hun sig ind over og gav mig et kys imens hun lagde hendes hånd i mit skridt og gav min allerede halvstive pik et lille klem, som straks kvitterede med at blive endnu stivere - Tilbage i sædet tog hun sele på og kvidrede "Du løj ikke - den er stor og føles lækker" - jeg satte bilen i gang og kørte imod den destination hun havde angivet.

Da vi rullede, lagde jeg min hånd på hendes inderlår - Hun spredte benene let og rykkede lidt frem i sædet - Stille kørte jeg hånden op og fandt til min glædelige overraskelse ingen trusser - Kun en glat varm fisse, som allerede var lidt fugtig.

Hun kom med et lille støn, da jeg spredte hendes skamlæber og førte min langefinger op i fissen - Stille begyndte jeg at kneppe hendes nu meget våde grotte - Hun stønnede let og tog hænderne op til hendes bryster - knappede skjorten op og blottede barmen.

Imens hun legede med hendes bryster, legede jeg med hendes dampende fisse - En finger var blevet til to og når jeg ikke havde dem oppe i hende, masserede jeg hendes klit som var hård og følsom. Reaktionen udeblev ikke og hendes vejrtrækning blev tungere og tungere - Hun trak det ene ben op, viklede sig ud af selen og blottede fissen så jeg bedre kunne komme til.

Med øget hastighed kneppede jeg nu hendes lækre fisse hårdere og hårdere imens hun selv gnubbede klitten - Der var ingen tvivl om at hun var væk i liderlighed og stønnene blev højere og højere - Med et kom orgasmen rullende ind over hende med et skrig- Som en urkraft der blev udløst - "Fuck jeg kommer - knep min fisse - bliv ved"  - Hendes ben og krop skælvede imens orgasmen klingede ud.

Rød i kinderne kiggede hun over på mig - "Hold kæft det var dejligt - Nu skal du da vist forkæles" - Med de ord lænede hun sig ind over og begyndte at løsne mit bælte og åbne min bukser - Jeg løftede numsen og frem sprang en meget hård og meget spændt pik. Min bil er heldigvis en nyere model med automatgear, så ingen gearstang eller håndbremse var i vejen da hun lod læberne omkranse det yderste af det store pikhoved.

Langsomt tog hun mere af pikken ind i munden og begyndte langsomt at sutte den mere og mere - dybere og dybere - indtil næsten hele pikken var forsvundet i hendes mund og hals. Jeg rakte hånden ind under og fandt hendes smukke bryster - Nulrede brystvorterne som hurtigt blev stive - Hun var kravlet helt ud af selen og lå nu på knæerne på passagersædet og suttede min pik så savl og spyt løb ned af skaftet.

Som hun lå der, trak jeg hendes korte kjole op og lod fingrene glide ned ad ryggen - ind imellem ballerne og ned til hendes røv - Forsigtig begyndte jeg at lege med det yderste af hendes anus, inden jeg pressede en finger op. Hun stoppede kort med at sutte mig, kiggede op og klynkede "Åh ja - udnyt min stramme røv - knep den" - Dette skulle hun ikke sige to gange, så imens hun igen lod læberne glide ned over min dunkende pik, kneppede jeg hende mere og mere i røven med alle de fingre jeg kunne komme til med.

Endnu en orgasme nærmede sig og denne gang ville jeg værre med - Jeg begyndte at kneppe imod hendes sutten så min pik kom helt ned i halsen imens jeg nærmest råbte "Sut min pik - bliv ved - mere - mere - jeg vil fylde din mund med sperm imens jeg knepper din røv" - Med et brøl helt nede fra tæerne kom min udløsning rullende ind over og sprøjt efter sprøjt af varm sperm væltende ind i hendes mund - Næsten samtidig kom hun også - og igen rystede og skælvede hele hendes krop.

Alt min sæd havde fyldt hendes mund, men hun kiggede bare op og åbnede munden for at vise mig det, inden hun slugte det hele med velbehag - Derefter gik hun i gang med at slikke min nu halvstive pik ren for safter, savl og sæd inden hun satte sig op, rettede på tøjet og krøb ind i selen igen. 

Vi kiggede på hinanden og brød ud i et grin inden vi blev enige om, at det da vist var en perfekt start på en køretur.

"Hvor skal vi hen nu" spurgte jeg

"Jeg kender et sted, hvor man næsten ikke kan se os - Der skal du kneppe mig i alle huller - jeg er din skøge i dag" svarede hun

"Bare vis vej - Så tager vi på endnu en tur"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.