Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg hedder Peter og er 19 år gammel. Jeg går på handelsskole i Skive og har på skolen mødt Martin på 21 år, som jeg er blevet forelsket i. Vi har nu kommet sammen i et halvt år, og da vi begge bor på kollegie i byen, har vi nemt ved at mødes. Vores omgangskreds ved godt at vi er sammen, og der er da også et par andre drenge på skolen som også er bøsser. 

Vi er vilde med hinanden, og sutter og knepper hver gang lejligheden byder sig. Vi er i en eksperimenterende fase, og vil ikke lade noget være uprøvet. Vi har nogle gange haft et andet vennepar med i legen, og det er som regel altid endt i et vildt orgie.

SEX I DAG?

En dag sad vi alle fire, Martin og jeg, samt Mads og Jan, det jævnaldrende par som vi leger sammen med, på mit værelse og var i gang med Truth and Dare. Der var kommet mange sandheder på bordet, og der var da også blevet suttet lidt pik, så stemningen var løssluppen, måske også takket være den anseelige mængde øl vi havde drukket.

Det var nu Martins tur til at spørge mig, og jeg valgte Dare. Han kikkede frækt på mig og sagde ”Du tør ikke lade dig binde nøgen i skoven, og stå der i tre timer. Fuld og dum som jeg var svarede jeg hurtigt ”Jo, det tør jeg da godt”. De grinede alle sammen og Martin sagde så ”Ok, så bliver det i morgen eftermiddag hvor mange er ude at gå søndagstur”.

Det begyndte at gå op for mig, hvad det var jeg havde sagt ja til, men jeg besluttede mig for at gennemføre det. Vi fortsatte vores leg, og det endte da også med at vi alle fik pik i både hoved og røv. Jeg vågnede næste formiddag med nogle voldsomme tømmermænd, men efter et bad begyndte jeg at blive frisk.

Pludselig slog det mig som et lyn. Det var jo i dag jeg skulle stå min prøve. Jeg kunne godt mærke, at jeg var ved at fortryde, men jeg ville ikke tabe ansigt overfor de andre. Jeg snuppede en reparations bajer og begyndte at få det meget bedre. Når jeg tænkte det igennem, måtte jeg nok indrømme, at det pirrede mig en lille smule at skulle stå nøgen i skoven.

Det bankede på døren, og jeg åbnede for de tre gutter fra i går. De var forbavsende friske, og grinede og pjattede da de kom ind til mig. Vi sad og fik et par øl, og Martin fortalte, at de havde været i Tømmerhandlen og købt lidt til i eftermiddag, og de havde også fundet det perfekte sted i skoven, som lå en kilometer fra kollegiet.

Over middag cyklede vi så afsted. Jeg havde kun lige taget et par shorts og en t-shirt på, da jeg jo ikke skulle bruge tøj resten af eftermiddagen. Min pik var begyndt at reagere på den kommende oplevelse og struttede i mine shorts. ”Nå, der er nok en som allerede glæder sig” sagde Martin, da han så min stive pik.

Vi ankom nu til stede, og jeg kunne se, at det var en lille lysning, kun 2 meter fra stien og kun lidt dækket af nogle buske. Jeg blev godt nok lidt betænkelig igen, men havde samtidig en kriblende fornemmelse i maven. Jeg smed tøjet og fik bundet nogle reb om håndled og ankler. Jeg kunne se, at de allerede havde forberedt lidt, for på 2 af træerne, som stod med 3 meters mellemrum, var der skruet nogle store kroge i.

De havde ligeledes slæbt en lille bænk hen, som stod imellem træerne. Jeg fik nu besked på at stille mig op på bænken, hvorefter de først førte snoren fra min ene arm ud og fastgjorde den til det ene træ, hvorefter den anden snor på den anden arm blev trukket stramt ud og fastgjort til det andet træ.

Martin kom nu hen til mig. Hans hoved var ud for min pik, som han tog i munden. Varmen fra hans mund og hans tunge, som snoede sig omkring mit pikhoved gjorde mig helt vild. Han tog nu omkring mig, stadigvæk med pikken i munden, og løftede mig, så Mads og Jan lige kunne flytte bænken.

Jeg blev nu langsomt sænket ned, så jeg hang udstrakt i armene, cirka 20 cm over jorden. Det gjorde lige lidt ondt i skuldrene et kort øjeblik, men det fortog sig hurtigt. Mine ben blev nu fastgjort til de to træer, og rebene blev strammet så meget ud som muligt. Jeg hang nu til fri skue og udnyttelse. Martin stillede sig op på bænken, gav mig et kys og trak så en sort hætte over mit hoved og skrev noget på min brystkasse med en tusch.

De tre gutter gemte nu vores cykler og gik i skjul ved nogle buske lige i nærheden. De havde dog lige taget nogle billeder med deres mobiltelefon først. Der var meget stille i skoven, og jeg kunne høre at de hviskede sammen. Pludselig kunne jeg høre en af dem hviske ”Shh, der kommer nogen” hvorefter der blev helt stille.

Jeg hørte fortrin ude på stien som standsede. Efter lidt tid hørte jeg, at de kom nærmere. Jeg kunne fornemme, at der stod en ved siden af mig. Jeg gav et spjæt fra mig, da en hånd blev lagt på mine balder. Hånden gled ned mellem mine ben og kælede for mine nosser, for så bagfra at tage et fast greb om min pik.

Efter at der var blevet kælet lidt for min pik, kunne jeg mærke at mine balder blev skilt, og en tunge ramte mit røvhul. Tungen slikkede mig omkring hullet og på mellemstykket og nosserne. En finger blev presset op i mig, og bevægede sig forsigtigt ud og ind. Jeg var ved at gå til af liderlighed. Nu kom tungen op i min røv, som snart var godt fugtig.

Til min store skuffelse forsvandt tungen og hænderne nu, men så hørte jeg, at bænken blev flyttet og kort efter mærkede jeg en pik, som pressede på mit lille hul. Jeg slappede fuldstændigt af i røven, og lod pikke komme op i mig. Jeg kunne mærke, at den gled helt i bund, og jeg hørte et svagt støn. Hænderne tog nu bagfra fat i mine brystvorter og begyndte at klemme og vride dem, imens pikken arbejde dybt i min røv.

Bevægelserne i min røv blev hurtigere og hurtigere, og så kunne jeg mærke at pikken svulmede op og at spermen væltede ud af den. Pikken blev i mig og jeg kunne mærke en slap krop som hang op ad min ryg. Da pikken var blevet slap gled den ud af mig, og spermen dryppede ned i skovbunden.

Skridtene forsvandt og der blev igen stille. Efter lidt tid hørte jeg på ny skridt på stien. Jeg hørte en kvindestemme sige ”Guuud, har du set, der hænger en nøgen fyr derinde” og en mandsstemme som svarede ”Ja, kom vi går videre” og så forsvandt skridtene igen. ”Pokker også” tænkte jeg, for jeg var godt liderlig og håbede på mere pik.

Nye skridt på stien. En varm mund omsluttede min stive pik, og en tunge legede med den, men det var bare lige et par sut, så forsvandt den igen. Prespermen dryppede fra mit pikhoved, og jeg var ved at gå til at spænding og lyst.

Et kvarters tid gik uden at der skete noget. Som kom der en igen. Mine balder blev spredt og et par fingre blev brutalt stukket op i mig og kørte frem og tilbage. Fingrene blev nu erstattet af en pik, som uden forvarsel blev presset op i mig. Et par hænder fandt min pik og nosser, som fik en ordentlig tur, og så sprøjtede den pik også i min røv.

Igen dryppede spermen ud af min røv. Jeg ventede igen. Min pik dunkede og skreg på udløsning. Så hørte jeg nye skridt og mærkede en forsigtig hånd, som tog fat i mine nosser og kælede for dem. Den anden hånd greb om min pik, og en varm mund omsluttede mit pikhoved. En tunge cirklede rundt om hovedet indtil pikke blev helt omsluttet af den sugende mund.

Hånden på nosserne bevægede sig om til mit våde hul og en finger blev stukket op, mens munden sugede og tungen legede. Jeg begyndte at stønne og lave kneppebevægelser, så min pik røg ud og ind ad munden. Da den anden finger nu blev presset op i mig, kunne jeg ikke holde mig mere, men sprøjtede min sperm ud i den sugende mund. Jeg hørte lidt synkelyde, og så forsvandt munden.

Nu kom gutterne grinende frem fra deres skjul. ”Respekt” sagde Martin, da han havde fjernet hætten, og jeg fik et stort, dybt tungekys af ham. Jeg blev nu løsnet, og da jeg så ned ad min krop, kunne jeg se at der, med store bogstaver var skrevet ”BRUG MIG” på min brystkasse.

Da vi havde ryddet op, dog uden at fjerne krogene, hvis de skulle bruges en anden gang, giv vi om til vores cykler. Jeg greb ud efter mit tøj, men blev så grebet og lagt ned i skovbunden. Gutterne smed nu deres bukser og satte sig på knæ rundt om mit ansigt, og begyndte at spille deres pikke.

Inden længe kom Mads i nogle fede sprøjt, som landede i mit ansigt og min mund, og kort efter sprøjtede Jan sin sperme ud over mig. Martin førte nu sin dejlige pik ind i min mund, hvor han tømte sig. Jeg slugte det hele, da jeg elskede smagen af hans sperm.

Jeg fik kun lov til at tage shorts på, og jeg måtte ikke tørre mit ansigt, så jeg cyklede hjem med sperm drivende ned ad mig. Det var godt, at vi ikke mødte nogen på gangen da vi kom til kollegiet.

Vi satte os nu og så de billeder og videoklip som var blevet optaget. Det var 3 yngre gutter som havde kneppet og suttet mig, men jeg fik da noget af en overraskelse, da jeg så at det var en flot, moden kvinde, som under en spadseretur med sin hund havde tømt min pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.