Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi må alle fire være slumret ind, for ingen af os havde hørt, at en bil var kørt i på gårdspladsen, så vi blev vækket af en mande stemme som råbte ”Hallo … er der nogen hjemme”. Vi sprang alle 4 forskrækket op, men inden vi kunne nå at reagere, stod mine eks svigerforældre i stuen. ”Farmor … Farfar …. Hvad laver i her” lød det forskrækket fra min steddatter.

”Vi havde hørt, at du var på besøg hos din stedmor, og ville bare lige sige hej” sagde min svigermor ”men hvad er alt det her for noget” fortsatte hun. Mine svigerforældre Sonja og Hans har også altid været meget frisindede, så jeg tog mod til mig og gik hen og gav det et kys hver.

SEX I DAG?

Sonja er efterhånden blevet 83 år og Hans er 85 år, men begge har holdt sig ualmindeligt flot. Sonja er en flot, høj slank kvinde med en kæmpestor barm, og Hans er høj og rimeligt velholdt af sin alder. Da jeg kyssede Sonja, efter først at have hilst på Hans, kunne jeg godt mærke, at hun holdt lidt ekstra godt fat i mig, og jeg fornemmede at hendes tungespids lige var fremme og lege med mine læber. ”Fint” tænkte jeg ” så lader vi det bare ske.

Selvfølgelig talte det for at de fik en forklaring, så vi satte os stille ned, og jeg bad tøserne om at lave en kop kaffe til os, og så hviskede jeg til Mia, at de skulle tage deres uniform på igen, når de kom ind. Inden Sonja og Hans satte sig, sagde Sonja, at de vel lige så godt kunne smide tøjet også, så vi alle var lige og inden længe var de også nøgne.

Det var fantastisk at se Sonjas store, lidt hængende bryster og så den spinkle krop, og Hans åbenbarede en flot mandekrop og en kæmpestor, halvslap pik. Begge var de helt glatbarberede, hvilket jo bare gjorde det hele endnu bedre.

Jeanette og jeg forklarede dem i korte træk, hvordan det hang sammen, og jeg kunne se på deres blikke og på pikken mellem Hans’ lår, at beretningen gjorde indtryk på dem. Nu kom tøserne ind med kaffen. Mia gjorde store øjne, da hun så sin farfar og farmor nøgne, men hun fattede sig hurtigt og gik over og satte sig imellem dem, da de havde serveret kaffen. Nathalie satte sig imellem Jeanette og mig, og vi uddybede nu vores historie, mens vi nød kaffen og samværet.

Hans’ pik havde efterhånden rejst sig til fuld styrke og det lignede noget der var + 20 cm. Det var snart lang tid siden, at jeg havde mærket en pik inde i mig, så jeg må indrømme, at det gav et sug af længsel, selv om jeg elskede Jeanette og Mia meget.

Jeanette kunne heller ikke skjule, at hun beundrede pikke lidt. ”Vil i ikke vise os kælderen. Det lyder spændende og interessant” spurgte Sonja, og vi rejste os alle seks og gik nedenunder. Jeanette og jeg gik sidst, og jeg nåede at hviske en plan i øret på Jeanette, så da vi kom ned i kælderen, tog hun diskret et sæt håndjern og stillede sig bagved Hans.

Mia og Nathalie havde lugtet lunten så Mia gik hen og stillede sig foran sin farfar og tog et godt tag i pikke. Jeanette lod som om hun kælede for hans arme, og inden han nåede at finde ud af hvad der foregik, var han hænder låst bagpå af håndjernene.

Samtidig tog jeg et godt, fast greb i Sonjas arme og Nathalie skyndte sig at montere manchetter på begge arme. Sonjas arme blev nu fastgjort til krogene i loftet, så hun stod på samme måde som tøserne havde gjort dette tidligere. De to gamle protesterede lidt i starten, men da Mia havde fået sin farfars pik i munden og Nathalie havde sat sin mund til Sonjas fisse forstummede det hele ganske stille.

Jeg skrævede hen over Nathalie, som sad på hug foran Sonja og begyndte at kæle for Sonjas store bryster, samtidig med at jeg gav hende et dybt tungekys, som blev besvaret med en vildskab og liderlighed, som faktisk overraskede mig.

Sonjas brystvorter var nu helt stive, så jeg fandt et par brystklemmer og satte dem på hende. Hun krympede sig lidt, men så dog ud til at nyde det. Mia havde stadigvæk sin farfars pik dybt inde i munden, og Jeanette havde hentet en pisk, som hun nu lod arbejde på farfars røvbalder. Mia vendte sig nu rundt og lod sin farfars store pik glide op i hendes fisse.

For hvert slag som Jeanette gav ham, blev hans pik begravet dybere og dybere i Mias våde fisse. Jeg spændte en Strap On omkring mig, smurte den godt i glidecreme og pressede den så op i Sonjas fisse bagfra, imens Nathalie stadigvæk havde sin unge dybt op i Sonjas fisse.

Jeg kunne se at Jeanette hentede en mindre DILDO, som hun også smurte godt, for så at stille sig bagved Hans. Først satte hun sig på hug, skilte hans balder fra hinanden og stak sin tunge op i hans røv. Hans stønnede vildt, da han mærkede den varme tunge.

Sonja stod så hun kunne se det hele, og jeg kunne fornemme at hun blev mere og mere liderlig alt imens jeg kneppede hende dybt. Jeanette tog nu dildoen og pressede den forsigtigt op i Hans’ røv, hvilket resulterede i, at han, med et brøl tømte sig oppe i Mia.

Da Sonja så og hørte det kom hun i en voldsom orgasme som sprøjtede safter i ansigtet på Nathalie. Nathalie skyndte sig nu hen til Mia, lagde sig ned og fik Mias fisse placeret over sin mund, så hun kunne sluge alt den sperm, som nu rendte ud af Mia. Hans satte sig ned, totalt udmattet men Jeanette og jeg var ikke helt færdige med Sonja endnu.

 Jeg tog Nathalies plads og placerede min mund på Sonjas fisse og stak tungen dybt ind i hende, samtidig med at Jeanette tog pisken og gav hende en god røvfuld. Tøserne og Hans så stille på, mens Sonja endnu engang sprøjtede sin orgasme ud. Denne gang i min mund, og jeg slugte med velbehag den dejlige væske.

Efter at være blevet løsnet sagde Sonja ”Tak piger, det var ikke sådan vi havde forvente eftermiddagen, men hold kæft hvor var det dejligt”. Det grinte vi alle af og så gik vi ovenpå igen. Da vi kom op og fik sat os igen, satte Mia sig på skødet af sin farmor og kyssede hende, samtidig med, at hun kælede for sin farfars store pik.

 Nathalie fik ordre på at gå ud og lave noget let aftensmad, og bringe os noget vin og øl. Vi blev enige med Sonja og Hans om, at de hellere måtte blive og overnatte hos os. Mia fik ordre på at hjælpe i køkkenet og vi fire ”voksne” satte os til rette for at hygge os. Sonja kom over til mig og begyndte at kæle for mine små bryster samtidig med at hun legede med min fisse.

”Jeg har altid syntes, at min søn var et fjols, fordi han forlod dig, og nu har jeg da fået det bekræftet” sagde hun, hvorefter hun kyssede mig. Det varmede mig meget at høre.

Jeanette havde i mellemtiden fået Hans’ pik på højkant igen, og satte sig nu op på den og lod den glide dybt ind i sig, og sådan sad vi så og hyggede os, mig med Sonjas fingre i fissen og Jeanette med Hans’ pik dybt oppe i sig.

Denne gang nød vi det bare uden alt for meget andet. Sonja spurgte til toilette, og jeg rejste mig for at vise hende vej. Da vi kom derud, tog hun min hånd og trak mig med ind. ”Læg dig på gulvet” sagde hun. ”Jeg har noget til dig” Jeg lagde mig straks ned og kiggede så op i Sonjas dejlige fisse, mens jeg ventede på de gyldne dråber, og inden længe tømte Sonja sig ud over mig. Jeg drak så meget af hendes dejlige pis, som jeg over hovedet kunne.

 ”Endnu en drøm er gået i opfyldelse” sagde Sonja ”Jeg har længe ønsket at prøve det med andre and Hans, og jeg vidste at jeg kunne regne med dig” Hun lagde sig nu på knæ og slikkede min krop ren for hendes pis, hvorefter vi tog et hurtigt bad.

Pigerne kaldte nu til middag, og da vi kom ind i stuen, havde Jeanette og Hans rejst sig op. Jeg kunne se, at Hans’ pik glinsede af Jeanettes fissesafter, og det måtte jeg jo lige smage inden vi gik til bords, så jeg gav pikken et par dybe kys med min mund, hvorefter Jeanettes fisse også lige fik et par slik.

Vi satte os nu til bords til en let og lækker gang mad, mens tøserne vimsede rundt for at betjene os. Vi var alle meget spændte på hvad aftenen og natten ville bringe os, og der skulle vise sig at være et par overraskelser. Blandt andet imponerede Nathalie os flere gange.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.