Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi er efterhånden helt klar til at modtage drengene. Vi har aftalt hvad vi skal gøre, og jeg har samtidig lufter en tanke overfor de andre. Noget som jeg har gået og tumlet med i lang tid. Bondage og S/M. Jeg har aldrig prøvet men haft utrolig meget lyst til det ind i mellem. Hele planen er nu på plads, og Henning og jeg går ind hvor der er gjort klar til drengene, mens svigerfar og svigermor sætter sig til at vente.

Vi hører at Lenette kommer tilbage. Henning har i mellemtiden give mig manchetter på arme og ben, nogle som Ann og Jesper havde gemt fra gamle dage, og så stod jeg snart bundet som et X, midt på gulvet kun iført røde, højhælede sko og så en maske over ansigtet, med huller så jeg kunne se og ånde. Lenette og drengene går ind til deres farmor og farfar, og de sætter sig for at snakke lidt. Jesper beder dem om at hjælpe med at flytte et tungt møbel, men da de rejser sig op, griber Lenette fat i Kims arme og Jesper i Jans arme og inden længe er det bundet begge to.

SEX I DAG?

De protesterer lidt, men det resulterer bare i at de begge får en gag i munden og en maske, ligesom den jeg har på, dog uden huller til øjnene. Ved fælles hjælp får de trukket bukser og strømper af, og bliver ført ind i rummet, hvor Henning har gemt sig. Lenette og mine svigerforældre har nu også smidt tøjet, og jeg kan se mine to knægte stå lidt forklemte med deres små pikke hængende slapt ned.

"Nå, drenge ... i plejer da nok at kunne få ståpik når i skal kneppe mig" siger Lenette "Er det fordi at farmor og farfar er her at i er så slappe" siger hun, og tager begge pikke i hånden og begynder at gnide dem. Det har en positiv indvirkning på dem begge, så inden længe strutter de to knægtes pikke lige ud i luften. Ann har i mellemtiden fundet en dejlig latex pisk, som hun begynder at bearbejde min røv med. Hun giver begge balder en ordentlig omgang og indimellem får fissen og en tur. Drengene kan kun høre at der sker noget, men naturligvis ikke se noget.

Jeg begynder at blive mere og mere liderlig, og da Ane giver mine bryster en tur med pisken er jeg lige ved at komme. "Bare jeg dog havde prøvet det her tidligere" tænker jeg.

"I dag har farmor, Lenette og jeg bestemt os for, at i knægte skal prøve noget andet og mere end bare at kneppe Lenette og spille pik. Vi har fået en kvinde til at deltage, og nu skal i bare nyde og lære" siger Jesper til knægtene, inden han fjerne deres maske. De misser lidt med øjnene men da de får øje på mig, som de naturligvis ikke kan genkende, kan jeg se, at der sker noget i dem. Deres små pikke rejser sig endnu mere.

"Må vi røre" spørger Kim "Ja, naturligvis" svarer deres farmor, mens hun med et godt tag i deres pikke trækker dem hen til mig. De får nu hver sin pisk og bliver beordret til at give mig nogle slag, både foran og bagpå. Min hud er allerede rød af Anes slag, men jeg glæder mig til at få noget mere. Drengene går i gang med ungdommens ildhu og inden længe brænder både baller, bryster og mave af de mange slag. Heldigvis er en latex pisk ikke så slem som en af læder, så jeg kan sagtens holde det ud.

Henning sidder bagved en skærm og er ved at optage det hele på videokamera, og jeg kan forestille mig, at hans pik strutter af længsel. Ane er gået om bagved skærmen for at kæle lidt for ham, og Jesper har sat sig i en stol for at iagttage det hele. Lenette tager nu piskene fra knægtene og siger "Så skal der kneppes ... Kim, du tager fissen og Jan tager røven". Hun tager nu noget glidecreme og smører mig. Fissen behøver ingen smørelse, da jeg er så liderlig at det driver ned ad mine lår.

Kim stiller sig foran mig og stikker sin pik ind i min fisser, og så kan jeg mørke at Jans pik presser mod mit røvhul. Lenette hjælper ham lidt på plads og så glider han op i mig. De to frække knægte finder hurtigt en takt, så deres pikke glider ud og ind af mine to huller. Jeg kan mærke på deres iver, at de er tæt på at komme, og siger så "Nu" til Lenette, som så tager masken af mig.

"Mor" lyder det forskrækket fra Kim, samtidig med at Jan også ser, at det er hans egen mor, som har er ved at kneppe i røven.

"Ti stille, og knep videre" siger jeg og heldigvis er knægtene så liderlige, at de ikke kan stoppe. Henning kommer nu frem fra sit skjul, og han og Lenette tager hver sin pisk og begynder at piske knægtenes baller. For hvert slag de får hamrer de deres pikke ind i mig. Jeg er snart så liderlig, at jeg er ved at besvime, og da jeg mærker hvordan begge drenge sprøjter deres sperm oppe i mig, kommer jeg i en kæmpe orgasme. Da drengene flytter sig, skynder Lenette sig at sætte sig mellem mine ben og suge alt spermen ud af min fisse og røv, mens jeg bare hænger slapt ned i kæderne. Ane har i mellemtiden sat sig ovenpå Jespers stive pik og sidder og rider ham stille og roligt, mens hun kæler for sine bryster.

Henning henter en flok øl, som vi skyller ned, efter at jeg er blevet løsnet. Min frække svigermor bliver siddende på svigerfars pik hele tiden.

"Nå drenge ... det havde i nok ikke regnet med" sagde jeg, mens jeg gav dem hvert et kys. "Nej mor, men hold kæft hvor er du lækker" svarede Kim med et frækt glimt i øjet. "nå, men nu skal i til at lære noget, knægte" sagde Jesper, hvorefter han og Henning førte drengen hen til bordet, hvor de blev lagt med overkroppen ind over bordet, så deres ansigter mødtes på midten. Arme og ben blev nu bundet til bordbenene så de ikke kunne røre sig.

"Kys hinanden" sagde Lenette, og efter lidt tøven begyndte drengene at kysse. "Med tungen" sagde Lenette, mens hun gik rundt om bordet og gav drengene et rap i røven med sin flade hånd. Ane og jeg har hentet krukken med glimecreme og begynder at smøre drengenes røvhuller. Et par fingre glider op, og begge knægte stønner samtidig med at de fortsætter med at kysse hinanden. Lenette har nu taget videokameraet og går rundt og filmer mens drengen bliver fingerkneppet af deres mor og farmor.

"Så er de vist klar" siger Ann, og Henning og Jesper stiller sig nu bagved drengene med deres stive, velsmurte pikke klar. Henning stikker sin pik ind i sin søn Kims røv og Jesper stikker sin op i sit barnebarn Jans røv. Drengene ømmer sig lidt, men efter lidt tid med langsomt pressen lykkes det for mændene at komme ind i de to røve. Stille og roligt begynder mændene at kneppe drengene og inden længe stønner alle fire af vellyst. Ane og jeg kan ikke dy os for at give de to mænd lidt klaps bagi med piskene, hvilket blot sætter mere fart i dem.

Med et godt tag i hofterne presser begge mænd nu deres pikke dybt ind i drengenes røvhuller og sprøjter så deres sperm ind i dem. Drengene klynker lidt men ser nu ellers ud til at nyde det. Ane og jeg sætter os bagved hvert sit hul og slikker spermen i os mens det løber ud af deres røvhuller. De bliver nu løsnet og får besked på at lægge sig på bordet i en 69 og slikke hinanden til udløsning. Ann og jeg står og kæler for hinandens fisser mens vi betaget ser på de to knægte, alt imens Lenette filmer løs.

"I skal beholde spermen i munden og kysse hinanden bagefter" siger jeg til drengene mens jeg ivrigt kører mine fingre ud og ind at Anns fisse.

"Ja, mor" fremstammer knægtene mens de fortsat sutter løs. Nu sprøjter Kim i Jans mund og kort efter er det omvendt. De rejser sig nu op og stiller sig ved siden af bordet, stadigvæk med mundene fulde af sperm, og så tungekysser de hinanden samtidig med at de udveksler sperm. Sikken et syn. Anns fisse trækker sig sammen omkring mine fingre, og hun kommer med et støn.

Sådan nogle unge knægte er ikke nemme at slå ud, og da Lenette og jeg ser, at deres pikke stadigvæk er stive, stiller vi os over hinanden. Lenette siger "Knep os i røven, i to liderlige fyre" og samtidig med at Kim presser sig op i min røv, og Jan op i Lenettes røv, kysser vi hinanden og gnider hinandens fisser. Inden længe kommer de to drengepikke oppe i vores røvhuller og vi får begge en sprøjtende orgasme, samtidig med at jeg kan høre, at Jesper tømmer sig oppe i Anns fisse.

Totalt udmattede går vi nu ind i stuen, for så på skift at tage et bad, og få lidt at spise. Vi skal jo have planlagt resten af dagen, så vi kan udnytte, at drengene nu også er med.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.