Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min mor og jeg bor alene i en lejlighed i Ballrup. Far skred fra os for mange år siden, og desværre er min mor faldet i med alkohol. Mor er 45 år, en meget flot kvinde med gnistrende sort hår, en slank krop med lidt brede hofter og lår og nogle små bryster. Jeg er selv 16 år og ligner min mor meget, bortset fra at jeg stadig har en pigekrop. 

Jeg ved at min mor er lesbisk, for hun har slæbt mange pigebekendskaber med hjem fra værtshus, og jeg har tit ligget i min seng og hørt hvordan de har hygget sig. Jeg fandt ret hurtigt ud af, at jeg også tænder på piger og kvinder, for det ophidsede mig meget at høre dem, og jeg har tit onaneret mens jeg har hørt min mor stønne sin orgasme ud.

SEX I DAG?

Desværre ebbede det ud med mors veninder. De blev nok trætte af for meget druk, og jeg kunne mærke på mor, at hun blev mere og mere trist. Jeg tror såmaænd aldrig, at mor har tænkt på mig som andet end sin datter, og hun har altid været sød og hengiven overfor mig. Vi har da givet hinanden knuser og kys, men aldrig andet end det.

Jo mere jeg gik og tænkte på mor, jo mere beslutsom blev jeg. Jeg ville forføre hende. Jeg elskede hende og ville have at hun havde det godt. Det var snart lang tid siden mor havde været i byen, så vi havde lidt ekstra penge i husholdningskassen, så jeg bestemte mig for at det skulle være den næste fredag. Jeg handlede ind på vej hjem fra skole, og købte ind til mors livret. Samtidig købte jeg hendes yndlingsvin, nogle øl og noget spiritus.

Købmanden kendte mig godt, da det for det meste var mig som handlede, så derfor kunne jeg købe spirtus hos hende. Hun hedder Jeanette og er en utrolig sød kvinde på mors alder. Jeg fortalte Jeanette, at jeg ville overraske og glæde mor, og det synes hun var en rigtig god ide. Jeg undlod dog at fortælle at jeg havde tænkt mig at forføre min mor.

Da jeg kom hjem fortalte jeg mor at hun skulle forkæles i aften, og jeg kunne se hvor glad hun blev. Jeg bad hende om at tage et bad og gøre sig klar, men jeg forberedte maden. Da maden var i ovnen skyndte jeg mig også lige i bad, og tog en næsten gennemsigtig bluse og en meget kort nederdel på. Jeg ”glemte” trusserne. Jeg havde dækket et flot bord, og da maden var ved at være klar serverede jeg en velkomstdrink til mor.

Jeg kunne se hvor gald og stolt mor var over mig under middagen, som forløb helt perfekt. Jeg fik også hældt en del vin på mor, lidt amoralsk måske, men en nødvendighed lige i aften. Jeg kunne også selv mærke at jeg havde fået ldit mere en jeg normalt fik, og samtidig kunne jeg mærke, at jeg begyndte at blive våd i fissen. Det var ret liderligt at tænke på, at jeg var i gang med at forføre min egen mor.

Da jeg gik og ryddede op efter maden sørgede jeg for, flere gange at tabe noget på gulvet, så jeg kunne bukke mig ned med røven vendt mod mor. Jeg ved ikke om hun opdagede min nøgne, glatbarberede fisse men hun sagde ikke noget.

Da vi havde sat os ind i sofaen og fået en kop kaffe og et lille glas, vendte jeg mig om imod min mor, tog hendes hænder i mine og sagde ”Mor, jeg ved godt at du er lesbisk, og jeg ved godt at du har det svært lige nu, men jeg har bestemt mig for at hjælpe dig”. Mor sagde”Jamen, søde Mia, du hjælper mig da altid så meget”

”Ja, mor” svarede jeg ”Men nu vil jeg hjælpe dig med noget jeg ikke har gjort før” hvorefter jeg tog mine hænder op til hendes kønne ansigt og trak hende ind i mod mig og gav hende et stort, dybt tungekys. Jeg kunne mærke, at hun blev overrasket og ville trække sig væk, men jeg holdt fast, og så knne jeg mærke hvordan hendes tunge begyndte at være med på legen.

Hendes hænder tog omkring min nakke og pressede mit hovede ind mod hendes eget, og vores kys blev vildere og vildere. Mine hænder gled ned over hendes bluse og jeg kælede for hendes bryster uden på blusen. Jeg havde tidligere bemærket, at hun ikke havde taget en BH på, noget hun faktisk sjældent gør, men nu kunne jeg rigtig mærke hendes små, søde bryster og de efterhånden stive vorter.

Pludselig gjorde mor sig fra af mig ”Nej, min skat. Det er forkert det her. Jeg er din mor og du er min datter, og vi må ikke gøre det her ved hinanden”. ”Jo mor”, svarede jeg ”Jeg elsker dig, og jeg har længe ønsket at være sammen med dig”. Jeg så at hun slappede af, så jeg fortsatte med at kæle for hende. Lidt efter bad hun mig om at rejse mig op. Hun sagde ”Du er den smukkeste datter, som nogen kvinde kan ønske sig. Jeg vil meget gerne hvis du vil klæde dig af foran mig, så jeg kan nyde dig”.

Jeg blev meget glad for at høre mor sige det, så jeg tog langsomt min bluse og nederdel af. Mor kom til at grine lidt, for hun sagde, at hun havde set at jeg ingen trusser havde på, men hun troede bare det var noget ungdommelig pjat. Da jeg stod nøgen foran mor bad hun mig om at dreje mig rundt. Mine bryster er næsten ikke eksisterende, men mor synes at jeg så sød og ungpiget fræk ud.

Mor rejste sig op og kom hen til mig. Hun stillede sig foran mig og kiggede beundrende på mig. Hendes hænder kælede for mine bryster, og lidt efter gled en hånd ned til min sjaskvåde fisse. Mor smilte og sagde ”Jamen dog, min tøs. Du er da vist blevet ldierlig sammen med din gamle mor”, samtidig med at hun førte en finger op i mig.

Jeg begyndte febrilsk at knappe mors bluse op, men hun bremsede mig, og sagde at nu var det min tur. Jeg fik besked på at sætte mig, og så fik jeg et rigtigt frækt strip show fra min mor, som tilsidst stod nøgen foran mig. Jeg rejste mig og gik hen til hende, suttede på hendes brystvort og pillede med et par fingre i hendes, også sjaskvåde fisse.

Mor hentede en dyne, som hun lagde på gulvet hvorefter vi lagde os i en 69 stilling, så vi kunne slikke hinandens fisser. Jeg havde aldrig smagt andet end min egen fissesaft, og jeg synes mor smagte helt vidunderlig. Vi var åbenbart begge meget tændte, for det varede ikke længe inden vi begge kom i noge kæmpe orgasmer.

Jeg vendte mig om og puttede mig ind til mor, og vi lå og slappede helt af, da vi pludslig hørte at døren ind til stuen gik op. Inden vi nåede at rejse os op trådte Jeanette ind i stuen. Vi forsøgte begge at skjule vores nøgenhed, men Jeanette sagde bare”Tag det roligt. Jeg ville bare se om alt var ok, og døren var ikke låst, så jeg gik ind. Jeg har jo været her ofte før, sammen med dig, Pia, så jeg kender jo lidt til hvad der foregår”.

OK, mor havde altså været sammen med Jeanette. Det havde jeg ikke lige tænkt mig frem til. Jeanette fortsatte ”Jeg havde lidt på fornemmelsen, hvilke planer Mia havde, og så tænkte jeg, at jeg måske kunne hjæle lidt. Jeg skal sige dig, Mia. Jeg er nemlig også lesbisk, og jeg gider ikke mænd”.

Jeg havde efterhånde fundet min selvtillid igen, så jeg rejste mig op og gik hen til Jeanette og gav hende et stort, vådt kys. Hun holdt mig lidt væk fra sig, og kiggede beundrende på mig. ”Du er godt nok en flot pige, søde Mia. Lige så smuk som din mor”. Jeg blev helt forlegen men skyndte mig at takke hende.

”Nå, men hvis ikke I har noget imod det, så vil jeg da gøre mig det lidt behageligt” sagde Jeanette, hvorefter hun smed den smule tøj hun havde på. Hun var helt anderledes end mor og jeg. Høj, kraftig bygget, store, flotte byster, brede hofter og ligeledes utroligt smuk.

Vi satte noget frisk kaffe over, og jeg hentede 3 drinks til os inden vi satte os i sofaen. Jeg sad imellem de to kvinder som jeg beundrede helt vildt, og følte mig faktisk lidt lille. Mor var livet helt op, og så meget yngre ud nu end hun havde gjort i eftermiddag. Jeg tror at hun var glad for, og stolt af at Jeanette gad komme og besøge os.

Mor og Jeanette begyndte at spørge mig ud om mit sexlev, men der var ikke meget at fortælle. Stadig jomfru, kun onaneret, måske mens mor og Jeanette hyggede sig ved siden af og ellers intet. Drenge interesserede mig slet ikke. Jeanette sagde ”Nå, Pia, vi har vist en opgave foran os. Har du stadigvæk dine ting i den hemmelige skuffe?”. ”Ja” svarede mor. Hvilken skuffe og hvilke ting, tænkte jeg. ”Jeg henter lidt af det. Imens kan du varme tøsen op igen” sagde Jeanette og forlod stuen.

Mor kiggede nærmest undskyldende på mig, hvorefter hun foreslog at vi lagde os ned på dynen igen. Hun bad mig lægge mig på ryggen med spredte ben, hvorefter hun lagde sig på knæ imellem mine ben og begyndte at slikke min fisse, samtidig med at hun forsigtgit kørte et par fingre op i mig. Jeg blev omgående tændt igen, og mærkede hvordan liderligheden bredte sig i min krop.

Så hørte jeg døren gå op igen, og ind trødte Jeanette med forskellige dildoer i sine hænder, og en strapon spændt omkring sit skridt. Jeg gjorde store øjne, da jeg så den flotte kvinde, med de store bryster stå med en stiv pik strittende ud fra underlivet, men jeg kunne straks mærke hvordan jeg blev endnu mere varm.

Mor rejste sig op fra mit skød og tog dildoen i munden, mens Jeanette bad mig om at lægge mig på knæ og albuer på dynen. Da mor havde gjort pikken godt våd satte Jeanette sig på knæ bagved mig, og sagde ”Nu tager mor og jeg din mødom”. Hun satte pikke imod min fisse som mor skilte ad, og pressede den forsigtig op i mig. Mor lagde sig foran med med vidt spredet ben, så jeg kunne slikke hendes fisse, mens Jeanette forsigtigt begyndte at kneppe mig.

Pikken gled ud og ind af min våde fisse og en helt ukendt følelse begyndte at brede sig i min krop. Jeg var stadigvæk sikker på at jeg ikke ville have noget med drenge at gøre, men mor og Jeanette måtte gerne kneppe mig, for det var en helt vidunderlig følelse. Jeg tog den ene hånd ned og begyndte at kæle for min fisse og inden længe eksploderede jeg i den største orgasme jeg hidtil havde oplevet.

Jeg sank udmattet sammen og Jeanette gik hen til mor og stak pikken op i hende og gennemkneppede hende til hun også fik orgasme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 65 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.