Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi blev modtaget af et storsmilende hotelpar, da vi trådte ind i entreen, og vi fik en kæmpe knuser af dem begge. Rolf er ikke meget højere end Elke, og også godt i stand, med en stor, rund mave. Vi blev nu budt ind til en øl og en snaps, inden vi lige forsvandt op på vores værelse for at tage et bad.

Da vi havde badet, uden andet end lige at kæle for hinandens pikke, trak vi kun lige i et par short og en t-shirt, da vi jo nok forventede, at vores tøj snart skulle af igen.

SEX I DAG?

Vi gik nu ned i Elke og Rolfs privat stue, hvor der var dækket op til et hyggeligt måltid, men små retter og masser af øl, snaps og vin. Efter at vi havde spist og især drukket i et par timer, var vi efterhånden blevet godt fulde alle sammen.

 Elke og Rolf var nogle sjove, hyggelige mennesker at være sammen med og de blev mere og mere løsslupne som aftenen skred frem. De var begge sidst i halvfjerdserne og ville fortsætte med deres lille kro så længe de kunne.

På et tidspunkt sagde Rolf ”Nu har vi hørt på jer i 2 dage, så nu er det vist på tide, at vi får at se hvad i laver”. Jeg kiggede hen på Jørgen, som blinkede til mig, rejste sig op og smed t-shirt og shorts. Jeg skyndte mig at gøre det samme, og så stod vi nøgne foran det ældre ægtepar.

Jørgen satte sig på knæ foran mig og tog min pik i munden, som inden længe blev stiv. Jeg gjorde nu det samme ved ham. Skønt at mærke hans stive pik i min mund igen.

Elke og Rolf havde nu rejst sig op og var begyndt at smide tøjet. Jørgen og jeg stod og legede med hinandens pikke mens vi så på dem. Da Rolf løsnede Elkes BH, faldt der to lange, slappe bryster ned ad hendes krop. Brystvorterne hang helt ned under navlen og brysterne flød ud over hendes store mave. Det var et usædvanligt, men samtidigt meget liderligt syn at se de store hængebryster. Ralf havde i mellemtiden også fået sit tøj af, og jeg kunne se en lille, stiv pik stikke ud under hans store mave.

Jeg var vildt fascineret af Elkes bryster, og kunne ikke lade være med at gå hen til hende for at mærke dem. Jeg kuplede mine hænder under det ene og løftede det op, jeg kunne faktisk få det helt op, så det dækkede hendes ansigt, og da jeg slap det faldt den ned ad hendes mave igen.

Jeg satte mig foran hende og tog det ene bryst i munden og sugede hendes mørke brystvorte ind i min mund. Elke stønnede højt og tog et godt greb om min nakke og pressede mit ansigt ind imod brystet, så jeg næsten ikke kunne få luft.

Mens jeg fortsatte med at lege med Elkes bryster, havde Jørgen sat sig på knæ foran Rolf og taget han lille pik i munden. Jørgens hænder var samtidig gået på opdagelse mellem Rolfs balder og jeg kunne se, at den gamle mand nød det. Mine hænder var i mellemtiden kommet ned imellem Elkes lår, hvor de mødte en glatbarberet og meget våd fisse.

Jeg stak et par fingre op i hende, mens bed lidt i hendes brystvorter. Jeg kunne godt fornemme, at det ikke var en stram, ungpige fisse jeg havde gang i, så jeg tog chancen og proppede endnu et par fingre op i hende.

Elke stønnede ”Mere, mere, giv mig hele hånden” så jeg samlede alle mine fingre og pressede så hånden op i hende. Jørgen og Rolf var kommet hen til os, og Jørgen stillede sig, så jeg kunne snuppe hans pik med min mund. Rolf stod bagved ham og legede med hans røvhul og nosser, og Elke hulkede og stønnede mens jeg fistede hende. ”Nu vil jeg have pik” sagde Elke, og fik mig ned på, så hun kunne skræve over mig. Hun tog nu fat i min pik og førte den op i, troede jeg, sin fisse, men nej, hun styrede den hen til røven og sank uden besvær ned over mig.

Hun sank helt ned over min pik, og begyndte at ride mig, mens hendes store, slappe bryster dansede foran mig.  Jeg kunne ud af øjenkrogen se, at Jørgen havde fået placeret Ralf på alle fire, og var i gang med at røvpule ham, samtidig med at min pik bankede ind og ud af hans kones røv.

Øl og sprut havde åbenbart gjort en god indvirkning for jeg var ikke i nærheden af at komme, og Jørgen så også ud til at kunne fortsætte, så de to gamle fik virkelig pik i røven. Til sidst stønnede de begge to, at de trængte til en pause, og vi satte os så hen for at få en øl mere.

Nu ville de se Jørgen og jeg kneppe, og da vi begge var godt liderlige og stadigvæk havde stive pikke var det da helt i orden. Jeg lagde mig på alle fire foran dem, og Jørgen satte sig bagved mig og stak sin pik ind i mig. Med et godt tag i mine hofter begyndte han at kneppe mig.

De to gamle sad med åbne øjne og iagttog os. Efter at Jørgen havde kneppet mig lidt, trak han sig ud og så måtte jeg ned på ryggen igen. Han satte sig over mig og førte min pik hen til sit hul, og med et dybt suk sank han ned over den og begyndte at ride.

Efter at jeg nu var blevet redet godt og grundigt at Jørgen, havde jeg fået lyst til at smage Ralfs pik, så jeg kravlede hen til ham og tog hans lille pik i munden. Den var ikke stører end at jeg kunne have både den og hans nosser i munden, og så fik han det store slikke og sutte tur.

Jørgen sad foran Elke med sit ansigt begravet i hendes fisse, samtidig med at hun æltede sine bryster og hev i brystvorterne, så bryster blev trukket helt ud. Et virkeligt frækt syn. Nu lagde Rolf sig på gulvet og gjorde tegn til at jeg skulle sætte mig på hans pik.

Det var lidt vanskeligt på grund af hans store mave, men til sidst fik jeg da hans pik op i røven. Den fyldte nu ikke meget i forhold til Jørgens, men nå jeg stramme mine muskler kunne jeg godt mærke det, og det vigtigste var også at han nød det, og det lød det til at han gjorde.

Jørgen havde fået placeret Elke på alle fire på gulvet. Hendes bryster nåede helt ned til gulvet, og gyngede frem og tilbage i takt med at Jørgen kneppede hende bagfra. Elke havde en hånd nede ved sin klit, og gned vildt på den, og da Jørgen endelig tømte sig oppe i hende, kom hun i en voldsom orgasme, samtidig med at Ralfs lille pik spermede oppe i mit røvhul.

Nu var jeg så den eneste som ikke havde fået udløsning, så jeg fik placeret de to gamle på ryggen med ansigterne tæt sammen, og begyndte at onanere. Jørgen sad bagved mig med et par fingre oppe i min spermindsmurte røv og fingerkneppede mig.

Elke og Ralf lå begge med åben mund og ventede på min sperm. Jørgen havde nu fået 3 fingre op i mig og kørte dem hårdt ud og ind, og så kom jeg. Min sperm sprøjtede ud over de to gamles ansigter, og de prøvede at fange noget med munden. Da jeg var helt tømt bøjede Jørgen og jeg os ned over dem og slikkede deres ansigter rene for min sperm.

Da vi jo skulle tidligt op næste dag, og køre langt, blev vi enige om at få sovet, så Jørgen og jeg gik op på vores værelse. Dog måtte vi love at komme ned og tage pænt afsked med Elke og Rolf neste morgen, hvilket vi naturligvis lovede. Efter en god nattesøvn fik vi pakket vores kuffert og gik så ned for at sige farvel. Da vi trådte ind i deres køkken, sad de begge to nøgne, omvendt på en stol med deres brede røve ud imod os. Det var en invitation vi ikke kunne stå for, så vi fik hurtigt bukserne trukket ned. Jeg tog Rolf i røven mens Jørgen pulede Elke, indtil de begge stønnede bad os om at stoppe.

Vi fik nu ordnet tøjet, gave med begge et stort tungekys til afsked og gik ud til lastbilen. Da jeg vendte mig rundt for at vinke farvel, kunne jeg se, at Elke lå med Rolfs pik i munden, og jeg smilte og tænkte ”Det var godt vi blev en dag ekstra.”

Hjemturen forløb stille og rolig, dog måtte vi lige sutte hinanden en sidste gang inde på en rasteplads. Nu er det jo så spændende om der kom noget mere ud af vores eventyr, men det må vente til en anden gang. Måske kommer der en fortsættelse med os alle 4.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.