BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde ikke været i byen i meget lang tid og kunne mærke, at jeg trængte til at komme ud blandt folk igen. Jeg var nærmest desperat og begyndte at ringe rundt til venner og bekendte for at høre om nogen var friske. Jeg fik det ene afslag efter det andet, da de fleste af mine venner havde fået familie og det som følge med der.

Jeg havde nærmest opgivet da min genbo kom forbi og spurgte om jeg kunne tænke mig at komme med til halbal, hvor danseorkestret Bjørn & Okay spillede. Han havde en ekstra billet fordi en af vennerne havde meldt afbud. Umiddelbart lød det ikke helt som et godt match, men jeg valgte at takke ja. Det kunne nok blive meget sjovt.

SEX I DAG?

Vi ankom til hallen hvor vi satte os ved bordet med en stor fadøl. Selskabet jeg var med bestod af et par lokale håndværkere, to landmænd og min genbo. Alle havde påhæng med på nær mig og en ældre gut som hed Fritz. Han var næsten lige blevet skilt efter 38 års ægteskab, fik jeg at vide. Jeg havde set ham før køre rundt og slå græs hos den lokale boligforening. Han havde været gårdmand der en del år. En rigtig flink og rar mand med lidt mave og helt gråt hår.

Festen gik i gang med fællessang og fadøl så langt øjet rækker, og folk dansede rundt som besatte jo længere vi kom hen på aftenen. Ved vores bord hyggede vi os vældigt og jeg fik da også et par store krus øl. Slappede dog lidt af, da jeg var i et lidt ukendt selskab. De var alle super flinke. Især Fritz, som snakkede om alt mellem himmel og jord, og han blev ikke mere stille som øllene gled ned.

Omkring midnat gik jeg ud for at ryge en cigaret og få lidt frisk luft. Der gik ikke mange minutter før Fritz kom ud for at snakke videre. ”Du er sgu så god til at lytte” sagde han, og lagde venskabeligt armen om mig.

Jeg kunne godt mærke, at han sejlede lidt rundt, og det endte da også med at han skvattede ind i en busk. Jeg fik ham hevet ud og satte ham på en bænk ved siden af hallen, og sagde til ham, at han lige skulle blive der mens jeg smuttede ind til selskabet. Jeg fik fat i min genbo og fortalte, at Fritz vist var gået lidt kold udenfor. Min genbo sagde, at han havde det lige så sjovt og spurgte om jeg ikke kunne følge Fritz hjem, hvis det var det han ville. Han boede kun 5 minutter væk fra hallen. Det skulle jeg nok, sagde jeg og gik ud til Fritz igen.

”Skal jeg lige følge dig hjem Fritz?”, spurgte jeg, og han sagde, det ville han meget gerne have, og det var sødt af mig at være så omsorgsfuld over for en ældre mand. Så vi begav os ud på den korte tur. Da vi kom til hans hus fumlede han lidt med nøglen og kunne ikke få låst døren op, så jeg måtte træde til og vi kom endelig ind i hans forgang. Fritz spurgte om jeg ville følge ham nedenunder, da han bare ville hoppe direkte i seng. Så vi gik ned af en trappe til kælderen hvor soveværelset var.

Fritz satte sig på sengen og begyndte at snakke om hans skilsmisse. Han havde det meget svært alene og trængte til at snakke med nogen, så han var så glad for at jeg havde lyttet til ham hele aftenen. Da vi havde snakket i et par minutter rejste vi os op. Jeg sagde, at jeg nok skulle låse og smide nøglen ind af brevsprækken. Fritz takkede og sagde, at jeg var en god ven.

Kunne se at han lige pludselig fik lidt blanke øjne og han begyndte at græde lidt. ”Jeg savner så meget ikke at være alene” sagde han. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle sige, så jeg valgte at tage om ham og trøste ham lidt, og han tog også om mig og lagde hans hoved ind mod mit. Jeg klappede ham venligt på ryggen og sagde, at det nok skulle blive bedre det hele.

Fritz trak hovedet langsomt tilbage og kiggede mig i øjnene og sagde, at jeg sgu var en rar knægt, og før jeg vidste af det begyndte han at kysse mig.

Det kom helt bag på mig og jeg vidste ikke helt hvordan jeg skulle reagere. Så jeg valgte bare at køre på og kysse tilbage. Da vi havde været i gang i et par minutter førte jeg forsigtigt min hånd ned til hans skridt. Jeg tog blidt fat, og kunne konstatere, at han var hård som sten. Han havde snakket meget om nærhed og omsorg hele aftenen, så jeg tænkte, at jeg ville give ham lidt af det.

Mens vi kyssede knappede jeg hans bukser op og førte hånden langsomt ned i hans underbukser. Jeg fik fat i en god håndfuld dunkende varm pik og et sæt enorme hængenosser. ”Hold da op” tænkte jeg ved mig selv. Manden har godt nok udstyret i orden.

Hans bukser faldt til jorden, og jeg fik ham ned at sidde på sengen. Han lagde sig bagover og sagde, at det var meget længe siden at nogen havde rørt ved ham på den måde. Jeg sagde, at han bare skulle nyde det og fik trukket underbukserne af ham og spredte hans ben, så jeg kunne komme i position. Jeg strøg blidt mine hænder langs inderlårene, kørte dem op forbi hans pik, gennem kønsbehåringen og rundende hans let behårede mave. Kunne mærke, at han nød opmærksomheden og lavede små hentydende stød med underlivet om at jeg godt måtte begynde at arbejde med pikken.

Min tunge pirrede hans fyldige nosser, trak forhuden helt tilbage, og med et hug tog jeg hans pik i munden. Der kom et dybt suk fra ham og han lagde armene op over hovedet. Jeg havde ikke suttet ret længe før jeg troede at han nærmest var kommet i min mund. Hans pik gav så meget præsperm og smagen spredte sig over hele munden og klistrede hele halsen til.

Nu skal han sgu have hele pakken tænkte jeg og rejste mig op. Han kiggede op og så at jeg var ved at smide bukserne nu. Jeg kravlede op på sengen og svang benet hen over ham og satte mig forsigtigt på hans pik som var godt sølet ind i præsperm og spyt. Jeg dirigerede pikken ind mod mit røvhul og sank langsomt og forsigtigt ned over den. Kunne mærke den dejlige pik fylder mig godt op og til sidst var den helt oppe. Fritz sagde, at han aldrig havde prøvet anal sex før.

Min pik var hård som sten og lå på Fritz mave. Han tog fat i den og begyndte at rykke langsomt, mens jeg knappede hans skjorte op. ”Jeg har aldrig rørt en anden mands pik før”, sagde han og rykkede min forhud godt frem og tilbage over pikhovedet. Han havde en smule grå hår på brystet som jeg altid elsker at køre hænderne igennem. Nu begyndte jeg langsomt at glide op og ned på hans pik. Det var helt vildt så dejlig den var at ride på.

Fritz blev mere og mere heftig med at rykke i min pik og han begyndte at tage kontrol ved at sende dybe stød op i min røv. Det blev til sidst for meget for mig og orgasmen ramte mig som en tsunami gennem kroppen, og min pik sprøjtede voldsomt ud over Fritz. Det første skud ramte ham på overlæben, og efterfølgende skud sølede hans bryst og mave til og fyldte hans navle op til randen.

Vi rullede om på sengen og Fritz var nu øverst. Han var også ved at være tæt på, og gav mig hårde dybe stød nu mens han stønnede dybt. Jeg tog fat i hans røvballer og træk ham hårdt ind til mig ved hvert stød, og så kunne jeg se på ham at det var nu. Han lukkede øjnene, åbnede munden og brølede det bedste han kunne og sendte et dybt hug ind i mig og fik en hårdt tiltrængt udløsning langt oppe i min røv. Han sank sammen over mig og blev ved med at køre pikken ud og ind mens han tømte nosserne i mig. Han stønnede og nærmest hulkede, mens han spjættede mellem mine ben. Vi kiggede på hinanden og endte med et dybt tungekys mens han stadig var inde i mig. Vi fik lidt af min sperm i munden mens vi kyssede fra da jeg ramte hans overlæbe.

Fritz trak sig ud af mig og lagde sig ved siden af mig og sagde, at det var en skøn afslutning på en rigtig god dag. Jeg var ret enig og var sgu imponeret over Fritz’ kunnen på lagnerne. Han virkede jo slet ikke som typen der kunne finde på at hoppe i kanen med en anden mand. Men når man mindst forventer det bliver man tit overrasket.

Få sex i dag

Jeg hoppede ud af sengen og trak i tøjet. Klokken var mange og det var tid til at smutte hjem. Fritz lå tilbage med et stort smil på sengen med skjorten åbnet ud til begge sider. Hans arme lå oppe over hovedet og hans slappe pik hvilede ned over nosserne med de sidste dråber sperm dryppende langsomt ud af det halvblottede pikhovedet og ned på lagnet. Det var et skønt syn. Jeg sagde godnat til ham og gik op ad trapperne og ud af huset. Mens jeg stod og fumlede med nøglerne til hans hus kunne jeg mærke hans sperm løbe ud af mig og ned af låret. Han havde fyldt mig godt op.

Da jeg skulle til at gå væk fra Fritz hus hørte jeg en dyb grov stemme sige ”Var det godt?”. Jeg kiggede ind mod den mørke gyde mellem Fritz hus og naboens. Jeg svarede ”hvad?” og manden svarede tilbage ”Var det godt nede i kælderen”.

”Hvad mener du?”, spurgte jeg uskyldigt tilbage. Nu kunne jeg se en telefon blive holdt oppe, og jeg gik hen mod skikkelsen i mørket. Der kørte en VIDEO på telefonen af os kneppe løs i kælderen, og nu kunne jeg se manden. En ret grov høj ældre mand med helt gråt stort fuldskæg og kasket. Jeg havde lagt mærke til ham oppe i hallen tidligere på aftenen fordi han stod i baren og serverede øl.

”Husk at trække gardinerne for næsten gang”, sagde han, og pegede ned mod et kældervindue lige over Fritz seng. Det hele skete så hurtigt dernede, at jeg slet ikke havde tænkt på det vindue overhovedet og der var jo mørkt udenfor.

”Det vil være lidt uheldigt hvis folk fandt ud af det her i byen”, sagde han. Jeg fik en klump i halsen og tænkte nu var helvede løs. ”jeg kunne jo godt slette videoen igen hvis det var”, sagde han, og kiggede ned på videoen som stadig kørte på telefonen. Jeg bevarede roen og spurte om han ikke vil være sød at gøre det for mig, Hverken Fritz eller jeg havde ikke brug for at det kom ud til nogen. ”Jo jeg vil godt slette den igen hvis du så vil gøre noget for mig. Jeg er jo ikke et dumt svin eller noget”, svarede han, og bad mig gå med ham ned til værkstedet, da hans kone ikke skulle vækkes. Jeg fulgte trop for at få det her afviklet, men var ikke helt sikker på hvad han ville.

Vi gik rundt om huset og ind i Fritz have. Helt nede i bunden lå det lille værksted som vi gik ind i. ”hvad skal der ske”, spurgte jeg. Han tog fat i en hynde på reolen og smed den på gulvet foran hans fødder, smilede lidt skummelt og med pegefingeren prikkede han på bulen i hans bukser. Jeg tænkte, at det der med at han ikke var et dumt svin kunne diskuteres, men for at få den VIDEO væk plantede jeg mine knæ på hynden, knappede hans jeans op og lynede ned. Trak hans bukser ned til lige under ballerne og ud poppede en halvstiv stor tyk pik. ”Er sikker på at du har lyst til at tilfredsstille en gammel fisker og hans trængende pik”, sagde han.

Jøsses, tænkte jeg og tog fat i den og trak forhuden tilbage. Pikhovedet var allerede godt fugtigt, så han har sikkert stået og blevet stangliderlig da han filmede os. Jeg tog den i munden og begyndte at sutte den langsomt. ”Ta’ fat i mine kugler og massere dem” beordrede han med en dyb stemme. Jeg gjorde som han sagde. Han tog fat i mit hoved med begge hænder og begyndte at bolle min mund med hårde dybe stød så jeg var ved at blive kvalt. Den var alt for stor til jeg kunne tage den helt ind til roden.

Efter jeg havde suttet på ham i nogle minutter bad han mig rejser mig op. Han lagde hynden op på værktøjsbordet og han bad mig trække bukserne. ”det bliver en hård omgang” tænkte jeg, med frygt for at den pik nu skulle op i min røv. Han pressede mig ind over bordet, spredte mine baller og sagde ”Fritz har da godt nok smurt dig godt til så klistret du er bagi”.

Jeg kunne mærke hans pikhoved gnide op og ned i Fritz sperm, og han tog fat i min skulder med den ene hånd, mens han med den anden hånd pressede pikken ind. Jeg var sgu øm og det gjorde ondt, men da hovedet var inde tog han fat i mine skuldrer med begge hænder og pressede hårdt pikken helt i bund i mig. Jeg beklagede mig, mens han borede den op i min røv, og da han sendte det første dybe stød af sted var jeg helt oppe og stå på tæer i et forsøg på at undvige, men lige lidt hjalp det. Han stødte nærmest så hårdt og dybt, at det føltes som om mine fødder slap gulvet. Han var godt nok en hård hund.

Jeg stak armen bagud for at holde ham fra at blive ved, men han tog fat i begge mine arme og bandt dem bagpå min ryg med en strips som lå på bordet. Nu var jeg fuldstændig i hans magt og kunne ikke gøre modstand. Mens de dybe stød fløj af sted i min røv tog han fat om mine nosser, og begyndte at klappe på dem så det sendte stød af smerter op igennem min mave, og til sidst bønfaldt jeg ham om at stoppe. Han klemte hårdt om dem med hans store grove hånd og slap dem så.

Han befriede mig for de dybe stød i en stund og begyndte i stedet for at køre pikken rundt inde i mig. Kunne pludselig mærke at det gav mig ståpik. Smerten var afløst at noget mere behageligt. Hans hånd tog fat i min pik og han trak forhuden tilbage og begyndte at gnide hårdt på mit pikhoved. Hånden var meget ru og jeg var ved at skrige i smerte da han satte farten op på mit sensitive pikhoved. Men med pikken stadig dybt i min røv kunne jeg mærke orgasmen bygge sig op, og min pik eksploderede i hans hånd. Han slap den med det samme og begyndte at pumpe dybe hurtige stød ind i min røv. ”Nu skal jeg sgu banke spermen ud af dig knægt”, sagde han. Mit syn flimrede i ekstase og smerter, mens jeg kunne mærke mine fødder lette fra gulvet og min pik gynge i takt med stødende, så mit sperm fløj ud over det hele og ramte mine og hans bare ben.

”Nu får du snart en rigtig gammel fiskermands sperm i dig”, sagde han, og begyndte at puste og stønne. Han kom med et suk og stødte så hårdt nu at bordet bankede mod væggen ud til haven. Han tog om mig og den store pik overgav sig endelig i min røv, og skød den ene kæmpe ladning af sted efter den anden ind i mig. Jeg kunne med det samme mærke, at spermen væltede ud af min røv mens han stadig skød de sidste klatter af sted i små ryk.

Han klippede den strips over han havde bundet mig med og lod mine arme komme fri. Jeg lå der over bordet og var helt færdig og han lagde sig ned over mig, med pikken stadig i min røv, og spurgte om det var godt. Jeg svarede bare, at jeg var helt færdig og grinede lidt forsigtigt. Han grinede også lidt og lagde telefonen ved siden af mig og sagde,” nu må du godt slette den VIDEO, selvom jeg selvfølgelig aldrig ville bruge den mod jer” . Det gjorde jeg så og han lod pikken glide ud af min ømme røv, trak bukserne op og sagde, at hvis jeg vil have mere ”fisker-pik” vidste jeg hvor han boede.

”Godnat og sov godt”, sagde han grinene og forlod værkstedet. Jeg stod stadig ind over bordet med spredte ben og sundede mig ovenpå det mest voldsomme sex jeg havde prøvet. Jeg kunne høre lidt af hans sperm, som stadig dryppede ud af min røv, ramme betongulv, og det lille værksted lugtede tungt af mandfolk og pik.

Efter et par minutter fik jeg samlet mig sammen, trak bukserne op, og stille og roligt vaklede hjem i mørket med to modne mænds ladninger i min hårdt prøvet røv. Det var det halbal.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.