Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dagen for min fødselsdag nærmede sig og Kanya og Maki var meget hemmelighedsfulde. De havde været en del væk i den sidste tid, og også været lidt tilbageholdne med hensyn til sex, så jeg var meget spændt på, hvad der skulle ske. Vi havde besluttet at holde en helt privat fødselsdag hjemme, bare os tre på dagen, og så holde en stor fest senere.

Den store dag oprandt, og jeg fik at vide, at jeg lige skulle køre en tur og være hjemme kl. 11.45, så vi kunne få en lækker frokost. Påklædningen var: ingen påklædning, så jeg tog et bad, smuttede i noget let tøj, og kørte en tur. Kl. 11.45 kørte jeg igen ind i indkørslen, og på vej ind i huset trak jeg mit tøj af. Da jeg kom ind i stuen, så jeg et festligt dækket bord, samt mine to piger helt nøgne. Min flotte pige Kanya og hendes japanske kone Maki, som ud over en dejlig kvindekrop også var udstyret med en lækker pik. Begge piger havde de sødeste små bryster, som jeg elskede helt vildt.

SEX I DAG?

Jeg kunne se, at der var dækket op til 4. Jeg kiggede undrende på pigerne med de smilte bare til mig og sagde ikke noget. Kanya stillede en stol ud på gulvet og bad mig sætte mig. Jeg fik bind for øjnene og så begyndte pigerne at lege med min pik. De kælede og suttede indtil den stod stiv op ad maven. Så hørte jeg noget pusle omkring mig, fornemmede at der var en som skrævede ind over mig, og så mærkede jeg en glat, varm fisse omslutte min stive pik. Jeg gled helt i bund. Det var ikke Kanyas kunne jeg fornemme, og slet ikke Makis stramme røv.

Jeg mærkede nu, at et par store bryster blev løftet op til mit ansigt, og jeg åbnede munden og begyndte at sutte på de stive brystvorter. Jeg havde ingen anelse om hvad de to frække tøser havde fundet på. Fissen bevægede sig op og ned ad min pik, og jeg kunne høre en tilfreds stønnen, men kunne ikke genkende noget.

"Nå far, så er det vist på tide, at du ser hvad din fødselsdagsgave fra os er" sagde Kanya og fjernede bindet fra mine øjne. Jeg troede det var løgn, da jeg så min eks svigermor Marianne sidder på min pik. Dejlige, frodige Marianne, som jeg havde et ualmindeligt godt forhold til, da jeg var gift med hendes datter, men som desværre gled lidt ud i sandet ved skilsmissen. Marianne var 78 år, som sagt stor og frodig, med et par kæmpe bryster og en dejlig bred røv, og, kunne jeg se og mærke, en utrolig glat og varm fisse, og så havde jeg næste glemt at hun er Kanyas mormor.

"Ja far ... vi tænkte at det var på tide at få noget nyt ind i dit liv, så Maki og jeg har besøgt mormor nogle gange her på det sidste, og mormor er fuldt orienteret om hvad der foregår her. Hun har også fået lov til at prøve Makis pik et par gange, og jeg har da også smagt hendes fisse" fortalte min frække datter mig. Marianne smilte, gav mig et dybt kys og sagde "Tillykke med dagen, min dreng ... jeg er glad for at vi har fået kontakt igen". Med disse ord rejste hun sig fra min pik, bukkede sig ned og gav den et kys mens hun sagde "Vi ses igen om lidt, din dejlige stive pik".

Med et stort grin gik vi til bords og nød en dejlig dansk frokost med rigeligt af både snaps, øl og selvfølgelig Saki. Marianne og jeg havde en del at tale om, og vi kom selvfølgelig også ind på pigerne. Marianne var glad for at Kanya havde fundet sådan en sød pige, og at vi fandt ud af det sammen her hos os. Hun var dog ked af, at vi ikke havde haft så meget kontakt, da hun altid havde sat stor pris på mig, men nu kunne vi jo tage revanche, mente hun. Vi var efterhånden blevet lidt fulde, og pigerne tilbød at rydde op, mens jeg viste Marianne vores kælder, som vi byggede videre på hele tiden.

Jeg kunne ikke lade være med at beundre den flotte kvinde, som gik foran mig ned ad trappen. Godt nok var hun min eks kones mor, men det kunne jo ikke ligge hende til last. Mere spændende var det, at hun var Kanyas mormor, og at de allerede havde stiftet intimt kendskab til hinanden. Da jeg åbnede døren til vores legerum, var det som om der blev tændt lys i Mariannes øjne. "Wauw ... sådan noget har jeg længe drømt om" sagde hun, mens hun gave mig en stor knuser. "*Er du sikker på, at i gider at have sådan en gammel kone med" spurgte hun og jeg kunne jo kun bekræfte, at det gad vi absolut gerne.

"Jeg vil prøve det hele" sagde hun med et stort grin. "Du bestemmer hvad jeg skal prøve først". Jeg bestemte mig for det store Kryds på væggen, og gav hende manchetter på arme og ben, hvorefter jeg spændte hende fast, så hun stod som et X op ad væggen, med vidt spredte ben. Hendes store bryster hang ned ad maven og så utroligt lækre ud. Jeg tog en latex pisk og gav hende nogle rap hen over brysterne. Vorterne blev stive med det samme og hun stønnede lidt. Hendes fisse fik nu også en tur med pisken, og så satte jeg et par brystklemmer på hendes stive vorter. Jeg hængte et par tunge lodder i, så brysterne blev trukket ned mod gulvet. Ikke en eneste gang gav hun lyd fra sig. Kun en sagte stønnen.

"Hej mormor ... du hygger dig nok" sagde Kanya, da tøserne trådte ind i rummet. Kanya gik hen til sin mormor og hængte yderligere et par lodder i brystklemmerne og stak så et par fingre op i mormors fisse. "Kom Maki, jeg tror at mormor trænger til pik, og det gør jeg faktisk også" sagde hun samtidig med at hun tog et fast tag i min meget stive pik. Hun lagde sig på maven hen over bordet og sagde "Knep mig, far ... Jeg trænger til dig". Jeg stak pikken op i hende samtidig med at Maki stak sin pik ind i Marianne, og så kneppede vi de to, mormor og barnebarn.

Jeg stirrede fascineret på Makis stramme pariserrøv, som huggede frem og tilbage mens hun kneppede Marianne, og så for der en djævel i mig. "Undskyld skattepige, der er lige noget jeg skal ordne" sagde jeg til Kanya, trak mig ud af hende og stillede mig bagved Maki. Jeg tog fat i hendes hofter, så hun lige stod stille lidt, hvorefter jeg pressede min våde pik op i hendes røv, det var snart længe siden, at jeg havde fået lov til at kneppe hende, så det var ekstra dejligt at mærke hendes stramme hul. Jeg stødte min pik hårdt op i hende og kneppede hende samtidig med at hun kneppede Marianne. Inden længe skreg Marianne sin orgasme ud i rummet og hendes fissesafter sprøjtede ud af hende og ud over Makis pik og krop.

Øl og spiritus må åbenbart have haft en god indvirkning på mig, for jeg var lagt fra at komme endnu, så mens Maki løsnede Marianne, vendte jeg tilbage til Kanyas våde fisse. Jeg stødte helt i bund og hun råbte "Åh ja, far knep mig ... knep din datter". Jeg mærkede nu et slag på min røv, og endnu et. Både Maki og Marianne stod med hver sin pisk, og gav mig en røvfuld i fødselsdagsgave, samtidig med at jeg kneppede min datter. Da jeg var ved at komme, trak jeg mig ud af Kanya, og fik Marianne til at sætte sig på knæ foran mig. Jeg onanerede mig til at udløsning, som sprøjtede ud i Mariannes ansigt. Hun fangede en del med sin mund, men meget ramte ansigt og bryster, og det skyndte de to piger sig så at slikke i sig.

Indtil videre var min fødselsdag gået over alt forventning. Vi tog et hurtigt bad og gik ovenpå, for at få kaffe og fødselsdagskage, samt en lille en dertil. Snakken gik lystigt og Marianne var meget glad for at hun var kommet. Hun havde i mange år haft fantasier men aldrig turde håbe på at de kunne blive opfyldt, men nu kunne hun godt se at mulighederne var åbne for hende. Hun fortalte at hun længe havde haft lyst til at have sex udendørs, gerne et sted hvor hun måske kunne blive opdaget. Hun var vild med at vise sig frem og gik tit nøgen rundt i sit hus uden at gardinerne var trukket for.

"Nå piger, hvad siger i. Skal vi køre en tur" spurgte jeg og det var de alle tre med på. Vi tog kun lige det mest nødtørftige tøj på, snuppede et par store badelagener og kørte ud nord for byen, hvor der var en uofficiel nøgenstrand, hvor især bøsser og biseksuelle mødtes. Der var en del gæster på stranden, alle nøgne og vi smed hurtigt tøjet, dog ikke Maki, som beholdt et par g-streng trusser på. Hun ville ikke lige afsløre sig hvis der var nogle vi kendte. Vi startede med at lægge os og lade som om vi tog solbad. Kanya kunne ikke holde fingrene fra sin mormors fisse og lå og kælede for den. Min pik stod lige i vejret og Maki lå på maven med sin dejlige pariserrøv til offentligt skue.

Vi kunne se, at der kom et ældre ægtepar gående. Jeg ville skyde dem til at være omkring de 70 år. De var begge nøgne. Hun var en flot, slank kvinde med mellemstore bryster og solbrun over det hele. Han var meget høj og slank med en stor pik daskende mellem lårene. Typisk et pensioneret direktørpar. Jeg kunne se, at de satte farten ned da de nærmede sig os. Normalt er det jo 2 mænd de ser sammen, så her var et helt selskab med både unge og gamle, og det vakte i hvert fald deres interesse.

Jeg kunne se, at konen begyndte at kæle for mandens pik, som voksede meget hurtigt. Marianne havde i mellemtiden vendt sig rundt, så hun lå med sin dejlige, store røv ud imod dem, og Kanya var kravlet ind under hende, så de kunne slikke hinandens fisser. Maki lå og kælede med min pik, som strittede lige op i luften.

Parret kom nærmere og konen begyndte nu også at lege med sig selv. Efter at de havde stået og kigget på os et stykke tid, gjorde jeg tegn til at de skulle komme nærmere. Lidt forsigtig nærmede de sig og til sidst var de helt henne ved os. Marianne lå stadigvæk med ryggen til, og havde ikke opdaget noget. Maki kælede stadigvæk for min pik, og jeg kunne se at parret var blevet godt liderlige. Mandes pik stod lige ud i luften, og jeg kunne se safterne på kvindens fingre, mens hun gned sin fisse.

Jeg gjorde tegn til at manden skulle kneppe Marianne og kone skulle sætte sig på min pik. Jeg kunne se, at de lige tog øjenkontakt, og så bestemte de sig for at lade stå til. Manden satte sig på knæ bagved Mariannes røv og førte sin pik ind i hendes fisse, samtidig med at Kanya kunne slikke hans nosser samtidig med at konen skræve hen over mig og lod sig sænke ned over min stive pik. Maki kunne i lige gøre så meget lige nu, så han lå bare på maven og nød synet. Konens flotte bryster hoppede i takt med at hun red min pik, og jeg kunne se Mariannes tunge bryster gynge frem og tilbage når manden stødte sin pik ind i hende. Konen var faktisk fantastisk smuk fra den vinkel jeg så hende.

På et tidspunkt besluttede Marianne at vende sig rundt, og jeg kunne se, hvordan hun blev helt forskrækket da hun så hvem som havde kneppet hende "Jørgen, for fanden ... er det dig. Og Gitte. Hvad laver i her" spurgte hun.

Gitte skyndte sig at kravle ned ad min pik og kiggede forlegent på Marianne, men så kunne jeg se, at hun tog sig sammen og sagde "Jo, ser du Marianne ... Vi swinger og nyder at være sammen med andre" og så grinte de ad det. Det viste sig at være nogle af Mariannes gode venner. "Øv, det kunne i godt have sagt noget tidligere. Jeg ville gerne have været med" sagde Marianne med et stort grin.

Jeg bad Marianne og Kanya om at komme med lidt væk, og spurgte så Marianne om vi kunne stole 100 % på Svend og Jette, og det sagde hun at vi kunne. Jeg spurgte så Kanya om hun og Maki også var trygge ved det, og hun svarede, at hvis mormor var tryg så var de også.

Vi vendte tilbage til de andre, og jeg ville så lige præsenterer os for hinanden. Mig havde de hørt om, og de vidste også godt at Marianne havde et barnebarn, men de var nu ikke klar over, at det var hende som slikkede Mariannes fisse. Jeg bad nu Maki om at rejse sig op, og efter at have fået et blink fra Kanya rejste hun sig op.

"Sikken en flot pige ... hvem er hun" spurgte Gitte, og jeg forklarede så, at det var Kanyas kæreste. Jeg spurgte nu, om de havde lyst til at tage med hjem og fejre min fødselsdag, og det ville de da gerne. Vi ventede med at afsløre Makis hemmelighed. Det skulle være en ekstra overraskelse til dem. Vi gav dem vores adresse og aftalte at mødes om en ½ time hjemme hos mig. På vej hjem fortalte Marianne, at det var et par søde mennesker, og at hun vist nok troede at de begge var bifile. Fortsættes ...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.