Hvordan kunne du egentligt gøre det? Altså jeg mener måske mere hvorfor, du har jo en kæreste, Jeg lå våd og svedig inde i sengen hos Hans – vi havde kneppet i ca. 1,5 time og lå sammen og snakkede. Jeg havde spurgt om hans forhold til naboen Anette, når han jo havde Lone. ”måske mest bare fordi jeg kan” svarede han mig efterfuldt af et lille host, hans mave bevægede sig og mit lår som lå ind over hans lyske og pik kunne mærke dyret bevæge sig. Hans fingre aede nogle hård væk fra mit ansigt, ”men ingen i ved sine fulde fem ville foretrække Anette over dig, du er ufatteligt smuk og meget ung. Ved du hvilken effekt du har på mænd?” Mine øjne fandt hans og jeg nikkede uden at sige noget, og så fangede jeg hans finger med mine læber og sugede hans pegefinger ind i mellem mine læber – det var et erotisk øjeblik - henvisning til at sutte hans pik var klar for os begge. 

Jeg havde kysset Emil farvel i morges da han skulle på arbejde og så snart jeg hørte han var væk havde jeg ringet og meldt mig syg. Jeg havde sneget mig over til Hans som havde ventet på mig inde i hans køkken. Han havde kun badekåbe på, den stod åben og hans behårede mave tronede over hans enorme pik som hang slapt ned mellem hans ben. Pikken fascinerede mig – aldrig havde jeg oplevet en som var så stor og tung. Bare tanken om den fik mine indre safter til at flyde og jeg følte mig underligt nok ikke tilfreds med Emils. Efter de første par gange jeg havde været sammen med Hans havde jeg følt dyb afsky over mig selv, jeg kunne ikke anerkende min lyst til en person som var så langt fra mig. Det var simpelthen forbudt, og ikke kun fordi jeg havde Emil og han Lone, men mere på grund af vores store aldersforskel. Men han var fræk, han var liderlig, han var stor og vi delte et kinky univers som jeg slet ikke vidste jeg rummede. 

Med hans finger i min mund kunne jeg se i hans blik at han blev opildnet. Jeg fjernede mit ben og krøb ned mod den igen. Jeg havde svært ved at have den i min mund, selvom jeg efterhånden var mere trænet til at lade ham glide derind. Hans nosser var lange og svedige og jeg samlede dem med min hånd mens jeg begyndte at sutte ham. ”Hmmfggggg Lili, jaaa” stønnede han ud i rummet. Slikkede ham fra de lange nosser og op over bagsiden af pikken og ramte hans spids som igen var våd. Hans hånd rakte ud mod mig og ville trække mig op, gled hen over hans mave og satte mig overskrev på ham, hans enorme pik lå mellem mine våde skamlæber og hoved stak ud dernede. 

Jeg bøjede mig ned og kyssede ham vådt. Hans skæg kildede mig og hans læber føltes dejlig varme. Min tunge fandt hans og jeg snoede den liderlig om ham, hans støn kom nede fra struben ”arrhhh” Han trak sig lidt tilbage og hans hænder fandt mine bryster som han klemte hårdt ”Du er det dejligste der er sket for sådan en gammel buk som mig” Jeg begyndte nu ganske langsom at køre mine våde fisse hen over hans pik, den var helt stiv nu og han lukkede øjnene og vendte hovedet mere opad og viste mig hans strube. Jeg tog fat om den med min hånd og klemte lidt til, aede ham op af den og så løftede jeg mig op, tog hans pik med mine ene hånd og rejste den, jeg lod mine skamlæber omslutte hovedet og herefter forsøgte jeg ganske langsom at sænke mig ned over den. Ohh smerte, det var en største pik jeg nogensinde havde haft inde i mig og selvom min kusse drev af væde var det stadig en proces. Hans øjne var stadig lukkede i velbehag og hans hænder holdt fast om mine hofter. ”ohhh din stramme fisse” hviskede han ”ohhh jaa Lili, giv mig din stramme fisse” 

Jeg havde svært ved at tage den hele, men jeg havde øvet mig gevaldigt de sidste par uger så jeg vidste at jeg kunne. Med en sidste kraftanstrengelse lod jeg min vægt føre mig ned, jeg sad som en spiddet blomst på hans mægtige dyr og hans nosser var helt sikkert synlige bagved under min røv. 

Mine hænder fandt mine bryster og jeg æltede dem mens jeg lod mig selv glide op og ned over hans pik. Det var en trance, jeg fokuserede kun på at kunne komme ned over den og jeg ænsede dårligt hans ord. Men bedst som jeg red ham hørtes hans ringeklokke ude ved fordøren. Vi standsede helt mekanisk. Jeg steg af ham og tankerne for igennem mit hoved. Kunne det være Emil? Nej han måtte være på arbejde. Hans samlede han badekåbe op og lukkede soveværelsesdøren efter ham. 

Jeg hørte dæmpede stemmer og døren blev lukket igen efter ca. 2 min. Hørte han bevægede sig rundt derude og han kom ind igen. Han havde et glas vand med. Jeg tog imod det men kiggede på ham. ”Nå? Hvem var det så?” han så lidt forlegen ud ”Anette” svarede han. ”Ville hun på besøg?” spurgte jeg lidt drillende. ”Ja, men jeg sagde at jeg ikke vil fortsætte med det. Jeg vil hellere kneppe dig” med de ord åbnede han sin badekåbe og han bukkede sig ned igen. 

Nogle dage efter var jeg kommet træt hjem fra arbejde og stod med vasken nede i kælderen for at hænge tøjet op. Pludselig blev jeg grebet bagfra og fik et kæmpe chok. Da jeg forsøgte at vende mig om kunne jeg mærke en stor mave presse mod min lænd og en stiv pik blive kørte hen over mine baller. ”Hans?” Jeg lukkede øjnene, men pludselig blev jeg grebet af frygt. Vi var jo aldrig sammen hjemme hos os. ”Hans, hvad laver du her? Hvordan kom du ind?” Hans hænder lukkede sig om mine bryster og han masserede dem med sine store hårde hænder. ”Rolig Lili, jeg mødte Emil tidligere da han tog til fodbold. Jeres havedør stod åben” der faldt ro på min mave og jeg kunne mærke hans hænder glide ned over mine hofter og ned til mine baller som også fik en god behandling. 

Han åbnede mine jeans og trak dem ned til mine ankler. ”Ahh, du har g-streng på” var hans eneste bemærkning og hans hånd gled ind imellem mine baller. Nu trak han g-strengen ned til bukserne. Jeg drejede mig så jeg kunne støtte hænderne mod vores vaskemaskine og spredte mine ben endnu mere. Jeg var helt blottet og pludselig helt uventet faldt der et slag mod min fisse. ”AV” det var egentligt ikke særligt hårdt men med en flad hånd. Kiggede bagover min skulder og kunne se Hans, hans blik var mørkt og han bed sig i underlæben – så slog han igen. Denne gang forventede jeg det og ved dette slag lod han hånden hvile på min fisse og kørte den lidt rundt, jeg var våd. Hvordan kunne han have den effekt på mig. ”Din fisse er våd!” konstaterede han. ”Din liderlige fisse er våd og vil have pik, ikke også?” Jeg genkendte hans tone og svarede pligtigt ”Ja tak, jeg vil gerne” 

Kunne nu mærke hans varme pikhoved køre igennem mine skamlæber. Han slog lidt med den på den forreste del af min fisse og igen udbrød jeg nogle enkelte støn. Jeg var SÅ liderlig, så villig, så billig, så klar – han var ikke helt høj nok så jeg måtte bukke mine ben lidt mere før pikken kunne glide ind. Jeg blev blokket ud, han var så stor og jeg undertrykte endnu et støn. Men pustede næsten som kvinder gør når de er under fødsel. ”hu hu hu huu”. ”Jaaaa sådan lille Lili” sagde han mens hans hænder kørte op på min mave og han pressede mig ned over hans kæmpe lem. Jeg elskede når han snakkede til mig som om jeg var under ham, ’lille Lili’ eller ’lille skat’. Da han var i bund spændte hele min krop på grund af anstrengelsen i at tage hele hans pik. Han trak sig næsten ud og kørte forsigtigt pikken i bund igen. ”Uhhhhh jaaaaaa” stønnede han svagt. ”Din kusse er så dejlig! Du er så dejlig at kneppe” nu stødte jeg igen og hjalp med at sætte farten op. 

Pludselig fangede jeg synet af os i spejlet som han over på væggen til venstre. Jeg ung, smuk og med bukser og trusser nede om mine ankler, ham med åben gylp og kæmpepikken kørende ind og ud mens han havde et meget kontrolleret udtryk i sit ansigt. Jeg blev endnu mere ophidset ved at se os. Det var så fandens frækt og uanstændigt, jeg stod her i min vaskekælder og blev kneppet af min gamle nabo. Midt i liderligheden blev jeg ramt af en sorg, sorgen over hvad Emil ville sige hvis han så os. Men jeg var fortabt. Fortabt i mine egne lyster og behov. Jeg vidste at jeg ikke kunne slippe Hans. 

Måske kunne jeg involvere Emil i denne nyopfundne side af mig, men hvordan? Han skulle nok være godt beruset hvis det skulle ske. Huskede tilbage til en Berlintur vi havde for nogle år siden hvor vi begge var meget fulde og havde endt med at sutte pik på en mand sammen. Men dagen efter havde han været meget flov over sin opførsel og bedt mig glemme det, vi havde aldrig snakket om det siden. Men det gav mig håb, for det viste at han trods alt havde en mere kinky side end som så. 

Kiggede igen i spejlet og så Hans pruste ud, han havde en smule spyt i mundvigen og klaskede nu hårdt mod mine baller som gyngede efter slagene. ”Ja, JAAAA JAAA” skreg han ud og mærkede nu hans nosser klaske mod min klit – åhh sødme. Utrolig sødme og min hånd fandt ned mellem mine ben og jeg masserede min klit samtidig med at mega pikken kørte dybt i bund i mig. EKSPLOTION! 

Jeg havde nøje planlagt det oven i mit hoved. Havde kun sagt til hans at han skulle komme om i haven omkring kl. 23. Jeg Havde lavet lækker mad til Emil, købt alle hans ynglingsdrikke og vidste at vi næste dag og resten af weekenden ikke havde noget vi skulle. Jeg havde taget en ekstra lille kjole på og vidste at den ikke overlod meget til fantasien. Det var dejligt varmt vejr og grillen kørte. 

Vin, en øl, lidt mere vin – da klokken blev omkring 22:30 poppede jeg en flaske champagne og Emil blik som blev mere og mere sløret fulgte mig rundt på terrassen.  ”Lili skat, hvad fejrer vi egentligt?” jeg smilede og bøjede mig ned over bordet og viste mine bryster under kjolen. ”Vi fejrer at vi har fået dette skønne hus, at vi er forelskede og unge og har livet foran os” 

Jeg gik over til ham og kyssede ham. Vores læber var våde og grådige og jeg fandt hans pik frem fra hans bukser. Lod mit blik glide ned over ham og tog den i munden. Jeg kunne ikke lade være med at føle et stik af ærgrelse over at den ikke var på så stor som Hans, men slugte den. I det samme hørte vi en stemme råbe i indkørslen. ”Emil?” lynhurtigt sprang jeg op og Emil bukkede sig fremover og forsøgte febrilsk at få pikken ind i bukserne igen. Hans kom til synes og lagde tydeligvis mærke til Emils fumlen. Han smilede ”Åh, kommer jeg ubelejligt?” – Jeg vendte mig mod ham i fuld flor og sagde ”ih nej, kom indenfor – vil du have et glas?”

Den gamle nabo del.2
I alt: 4.6 ud af 5 - fra i alt 29 stemmer
Comments (2)
This comment was minimized by the moderator on the site
mom Lili også har en lille hemmelighed der vokser i hendes mave som hun skal fejre med Hans alene
donhansen78
This comment was minimized by the moderator on the site
Så spændende Så spændende
sejler08
There are no comments posted here yet
Leave your comments
Posting as Guest
×
Suggested Locations
Type the text presented in the image below

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.