SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Jeg kunne dufte hende inden jeg så hende, igennem mine nervøse trækninger og overvejelser om det ville gå godt eller ej. Jobsamtaler er altid pres og jeg ville virkelig gerne have dette arbejde. Men duften der slog imod mit ansigt da døren gik op var fantastisk! Jeg var allerede helt solgt der. Det næste sanseindtryk var hendes øjne, de var mandelformede og havde en svag øjenskygge omkring sig, der var fine smilerynker omkring og de skinnede skælmsk til mig. Vi gav hånd, hun præsenterede sig og bad mig komme ind. Hendes kontor var ryddeligt, stilrent og der var enkelte elementer som gjorde det personligt. Vi satte os ikke ved hendes skrivebord men over i sofagruppen ved siden af. Da jeg kastede et blik på hendes skrivebord så jeg et billede med hende, en smuk mand og 3 grinende børn omkring dem. 

Under hele samtalen fornemmede jeg at hun var positivt stemt overfor mig. Jeg snakkede, men uden at vide hvad der kom ud af min mund. Jeg kunne nærmest kun fokuserer på hvor tiltrækkende hun var, hvor bløde hendes lår så ud, hvordan hendes store iltre krøller faldt om hendes skuldre, konturen af hendes store fyldige bryster. Hvor gammel var hun? anslog at hun måtte være tæt på de 50 år, måske yngre? Måtte tage mig sammen for ikke at lade mine øjne hvile for meget omkring hendes skridt, når hun sad med samlede ben dannede der sig en fin lille trekant og min fantasi begyndte at kredse om hendes kønsbehåring som måtte være lige derunder. 

Senere den aften da jeg havde været i bad og lå i min seng forestillede jeg mig hvordan det ville være at glide hånden hen over hendes lår og op til hendes varme skridt, røre hende uden på bukserne og fornemme hendes fisse gennem dem. Min mand kom ind og kyssede mig i nakken, han ville have sex, men ikke i aften. Jeg havde lyst til at bevare fantasien om denne kvinde - mirakuløst var hun dumpet ind i mit liv, med et jobskifte og måske en mulighed..... 

i de efterfølgende dage var jeg konstant opmærksom på telefonen. Da jeg endelig modtog opkaldet og sagde at de gerne ville se mig til anden samtale var jeg i ekstase og måtte gå direkte op på toilettet og onanere i smug for mand og børn. 

Når jeg var i kontakt med hende på arbejdet blev jeg varm, ukomfortabel og nervøs. Jeg gjorde mit yderste for at se casual og rolig ud men mit blik flakkede altid mod forskellige steder på hendes krop. Enkelte gange følte jeg at hun havde opfanget hint derhen af, for jeg så hendes smil eller forundrede mine. En gang kom hun ind til mit skrivebord og skulle spørge om noget med en fil, hun bukkede sig ind over for at nå en kuglepen og duften var som brusende champagne for mine sanser. Jeg kæmpede for ikke at lade min hånd glide op og kærtegne hendes bryster. Hun stod bag mig og et kort øjeblik hvinede hun sine hænder på mine skuldre, jeg følte mig lykkelig. 

Måneder gik, det blev til et år og jeg var stadig lige betaget. Hver gang jeg onanerede forestillede jeg mig at jeg var sammen med hende. Begyndte at føle frustration over mit hjemlige sexliv, manglede noget. Jeg lå og udtænkte scenarier hvor jeg kunne komme hende nær og se mine hænder på hendes krop….

’Lili?’ hendes stemme brød igennem alle de andre snakkende i den lille hotellounge. Folk sad med vin, kaffe og en japansk udseende mand med en brikjuice – hvilket underligt nok fangede mit blik mens jeg kiggede efter hende. Hun sad med benene overskrævs og smilede til mig. Da jeg var kommet hen til bordet bankede mig hjerte. ’vil du ikke gøre mig selskab? Dagen har været begivelsesrig’ Jeg satte mig i stolen overfor hende. Hun snakkede om stort og småt, de møder vi havde været til, den kunde vi havde præsenteret produkt overfor. Hun havde skubbet sit glas vin over til mig og var selv rejst sig og strejfet tæt forbi mig da hun hentede et nyt til sig selv.

Jeg blussede op i hovedet, ikke over vinen men fordi jeg øjnede chancen for endelig at være sammen med hende. Men ud over a hun aede sig selv på låret og strejfede sit hår væk kunne jeg ikke fornemme mere. ’måske det også er ved at være tid til at gå i seng’ hendes sætning ramte mig i maven, en skuffelse bredte sig, blandet med følelsen af at jeg var våd. Hun rejste sig og gik, jeg sad 2 min mere og bundede mit glas. Så rejste jeg mig og fandt en dør mod toilettet. Den ledte ind til en lang gang og rundt om et hjørne var indgangen. Jeg gik ind og så mig selv i spejlet – det måtte stoppe. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle få hende ud af mine tanker. Da jeg åbnede døren og gik ud stod hun derude. ’Lili, kom!’ sagde hun sagte. Uden at vide hvordan min krop bevægede sig, gik jeg hen mod hende, da jeg stod foran hende lod hun sine hænder køre op ad mine arme og hendes blik forsøgte at finde mit… da jeg endelig kiggede hende ind i øjnene havde hun et let bydende blik og hendes mund stod åben med liderligheden på læberne. Hun tog min hånd og ledte den ned i hendes bukser. Jeg mærkede trussekanten og en kruset kønsbehåring og så mærkede jeg hendes fisse, den var fugtig og da jeg vendte hånden nede i hendes trusser kunne jeg lade to fingre køre imellem hendes skamlæber, mine fingre blev våde af hendes liderlighed.

Jeg turde slet ikke tro at dette rent faktisk skete. Men uden at slippe hende blik trak hun min hånd op og stak mine fingre hen til min mund, jeg åbnede læberne og lod hende føre mine fingre ind i den. Jeg slikkede dem og smagte hendes saft, den var salt og kvindelig, fantastisk og præcis som jeg havde forestillet mig. Da mine fingre var ude af munden trak hun mig ind til hende og vores løber mødtes. Hendes tunge var pirrelig og spillede mod min. Jeg lod mig synke ind i det og pressede hende op mod væggen. ’Du har haft lyst til mig ikke?’ hun mumlede ordene mens vores læber stadig var i hinanden. ’jo’ stammede jeg hæst. ’ Jeg har været helt besat af af tanken om dig’ hun grinede sagte og trak sig lidt væk, betragtede mig og lod blikket løbe ned over min krop.

Hun tog sin hånd og lagde den mellem mine bryster – det var som om hun ville mærke mit hjerte – så kom hun igen nærmere og kyssede mig igen, bed mig en anelse i læben og sagde så ’jeg har også haft lyst til dig, men du ved hvordan det er… jeg er din chef, så det her er nok noget nær den dårligste idé’ jeg rystede på hovedet ’jeg er ligeglad, jeg har bare lyst til at være tæt på dig’

’Er det virkelig det eneste du vil Lili?’ hun drillede mig.. ’nej’ smilede jeg igen ’jeg vil kneppe dig og blive kneppet af dig!’ nu greb hun hårdere fat om mine arme, lod hænderne løbe frem til mine bryster og mærkede undersøgende på dem. ’Skal vi så ikke gå op og gøre det?’ hun rev sig løs fra mig og jeg fulgte hende med min hånd i hendes. Idet vi gik ud af døren til loungen slap hun mig og tog omgående sin professionelle maske på. Vi gik over til elevatoren og kørte op på 7 etage. Ud på gangen og nede af den uden at røre hinanden. Da vi kom til min dør kiggede hun sig over skulderen og pegede mod hendes dør. Jeg fulgte hende som en hvalp.

Inde på værelset blev jeg pludselig helt befippet, i et splitsekund kunne jeg ikke genkende mig selv. Hvorfor var så så intimideret og fascineret af hende? Jeg plejede at være ligefrem og temmelig kontant med hvad jeg ville, fik som oftest også det jeg begærede. Var det tiden der var gået hvor jeg havde gået og sukket efter hende? Var det fordi hun havde ekstra potente feromoner som havde magt over andre mennesker. Jeg havde trods alt set hvordan alle andre omkring også gik og sukkede over hende.

Imens disse tanker for gennem mit hoved var hun trådt ud af sine sko, hun satte sig ned på en stol og masserede let fødderne ’arhhhh mine fødder er ikke vandt til at være i hæle en hel dag’ hun fandt mig med blikket og smilede. ’Lili var det ikke noget med at du gerne ville kneppes og kneppe?’ da jeg stadig ikke bevægede mig grinede hun og kiggede ned for igen at se op på mig. ’Hør her søde skat’ det føltes som om hun var en lærer som skulle fortælle mig noget på en meget pædagogisk måde. ’Jeg synes også det er lidt specielt det her, jeg plejer ikke at gøre dette med mine ansatte’ hun rejste sig op og gik hen mod mig ’faktisk ville jeg aldrig have gættet på at det ville ske før jeg mødte dig, du er fantastisk sexet, smuk og uimodståelig, ved du godt det?’ hendes hænder havde nu mit ansigt og hun placerede et varmt kys på mine læber. ’Jeg kan slet ikke tro at du også har lyst til mig’ fik jeg hvisket ud hun træk sig væk og stirrede med en undren på mig. ’Hvorfor ikke? Du må da være vandt til at mænd vil have dig, andet skal du ikke bilde mig ind’ jeg rystede på hovedet ’nej nej, det har du ret i, det har aldrig været et problem, altså at få mænd eller sex i det hele taget. Nej jeg mener dig.’ Nu var det mig som træk hende ind igen, vores læber var 2 millimeter fra hinanden ’det er dig som jeg ikke kan tro vil have mig, du har fuldstændig tryllebundet mig. Jeg har nærmest haft hjertesorger over dig. Måske jeg er lidt forelsket i dig?’ i det jeg havde sagt det vidste jeg at det var helt rigtigt. Hun omfavnede mig. Pressede sine tunge bryster mod mine og mine tunge banede sig vej ind i hendes mund med en lyst – begær, lykke og frygt.

Efter at have taget et kort bad lå vi under dynen i hendes seng. Jeg havde nærmest haft lyst til at græde over hendes skønhed da hun smed tøjet ude på badeværelset. Hendes bryster havde fylde og hang ned ved hendes mave, hun havde blød gylden hud og hendes rødbrune krøller hang ned af ryggen på hende. Hendes fisse var indkranset af en stor fyldig behåring af mørkt kruset hår. Jeg kunne ikke dy mig ude i badet og havde kørt min hånd ind mellem benene på hende da jeg sæbede hende ind. Hun havde konstant det frække, drilagtige glimt i øjnene. Det havde hun dog ikke haft da jeg tog tøjet af, hun havde kigget på mig med ærefrygt i øjnene og placeret os foran spejlet, hvor hun pressede sig op ad mig bagfra, hendes ansigt kom til syne over min skulder og hendes hænder gled ind omkring mine bryster og cuppede dem. ’Hvor mange børn har du Lili?’ spurgte hun mens hun havde vendt mig om ’To’ sagde jeg mens jeg lukkede øjnene da jeg mærkede hendes mund om mine brystvorter. Hun slikkede og suttede sagte på dem. ’Mmmm..’ var det eneste hun sagde.

Inde i sengen lå vi nøgne ved siden af hinanden. Jeg startede med at kramme hende og flette vores ben sammen. Kunne mærke hendes varme kusse mod mit lår og jeg borede mit ansigt ind imellem hendes hals og hår. Hun drejede sig og lagde sig ovenpå mig. Og jeg spredte benene så hun kunne ligge mellem mine, hendes bryster blev mast ned over mig og jeg fandt dem med hånden og forsøgte at kærtegne dem, men det var svært da mine egne var i vejen.

’Lili, hvad skal der så ske nu?’ jeg løftede mig op og kyssede hende ’mmm jeg ved det ikke, jeg ved bare at jeg har lyst til at komme ind i dig’  hun besvarede mig kys med en heftig bevægelse af underlivet, hun stak en hånd ned og spredte mine kønslæber så hendes kønsbehåring og venusbjerg lå ind mod min klit, så pressede hun lidt på ’Årrhhh Lili, du er så dejligt våd’ hun havde ret, jeg kunne mærke min fissesagt mod hendes kønsbehåring og hun begyndte rytmisk at presse mod mig som om hun havde en pik.

Jeg lod mine hænder kører ned over hendes ryg og fandt ballerne, æltede en smule på siden og pressede mit underliv mod hendes. Det var næsten ligeså hurtigt som når man onanerer alene, jeg følte et klimaks bygge sig op. Inden det skete stoppede jeg hende ’jeg kommer hvis du bliver ved sådan’ hun kyssede mig igen ’mmm… godt! Jeg vil havde ud skal komme mange gange i nat’ og hun pressede bare mere på. Jeg overlod mig til hendes rytme og måtte efter kort tid stønne ’Åhhh åhhh Mariam, jaa.. jeg kommer, jeg kommer… åhhh jaaa jeg kommer’ mit ansigt krøllede sig sammen, jeg mærkede de voldsomme bølger sprede sig som ild fra min klitoris og ud i kroppen, mærkede hendes krusede fissehår hårdt mod min klit, mærkede hendes bryster som svingede frem og tilbage jo heftigere hun bevægede sig – og spændte op for at møde hendes stød mod mig.

Da jeg åbnede øjnene prustede hun en smule af åndenød, men hendes ansigt var lige ud for mit og hun havde små fine sveddråber over panden. Hendes hænder holdt stramt fast om mine bryster og jeg havde slet ikke mærket smerten ved det. ’Åh Mariam, du er så dejlig… eller det var så dejligt, åårh shit jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, det er så vildt det her.’ Jeg havde fået tårer i øjnene og hendes blik ændredes fra mørkt begær til forundring. ’Men Lili! kæreste Lili, kom her’ Hun omfavnede mig hårdt og vi lå bare og holdt om hinanden. ’Jeg er lykkelig for at være her med dig nu’ sagde hun sagte ind i mit øre ’Jeg vil mere med dig skat, jeg vil alt!’

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.