BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

I ugerne efter fødselsdagen var Emil som forandret. Jeg observerede ham nøje når hans smil lignede et jeg huskede. Dagen efter var han kommet ind på vores værelse hjemme hos Philip. Jeg havde trods den underlige situation sovet udmærket – selvom det stadig pinte mig at jeg havde ladet mig friste af de to mænd uden at have afklaret det med Emil. Han var sprunget op i sengen til mig og havde kysset mig dybt. Han havde været i bad og børstet tænder. Jeg spurgte ham hvor han havde sovet, stadig med et lille stik i maven. Han fnisede som en lille pige og forklarede at de havde ligget i telt. Der havde været en hel rokade med de unge piger i teltene for at han kunne være sammen med hende. 

Han kunne slet ikke fornemme mit humør og fortalte bare at det havde været SÅ lækkert, han havde følt sig som ung igen osv. osv. Jeg var stået op og havde undskyldt mig med at skulle på toilettet. Var gået ud og havde stillet mig under bruseren, lukkede øjnene og fortrød faktisk at vi overhoved var taget med til denne fest. Da jeg havde tørret mig og taget håndklædet om min rene krop åbnede jeg døren og fik med det samme et chok. Ude foran, helt oppe i mit fjæs, stod Philip. Han så ud som om han havde ventet. Han var i boksershorts intet andet. Kunne næsten ikke se ham i øjnene og stirrede bare ned på hans fødder. 

SEX I DAG?

Han rømmede sig og sagde, at det andet toilet var optaget, da jeg så op mødtes vores blikke og han havde et kærligt men frækt udtryk i øjnene. Han hviskede ganske sagte til mig at han havde tænkt så meget på mig. Så, ganske forsigtigt, lod han sin hånd glide op igennem mine ben under håndklædet, helt op til min fisse. Hans fingrer kørte ind imellem mine læber og så trak han hurtigt hånden til sig da der lød en lyd omme bag ham. Vi trådte begge til siden og var ved at støde ind i hinanden, han gik ind og jeg gik ud. 

Jeg havde bankende hjerte da vi alle spiste morgenmad udenfor. Emil var ekstra kærlig ved mig men han blev ved med at kaste blikke ned mod den anden ende af bordet hvor hun sad. Jeg fik kvalme og havde egentligt lyst til bare at tage hjem. Hvilket vi også gjorde, men ikke før Emil sagde at han lige ville sige farvel. De omfavnede hinanden og jeg så ham hviske i hendes øre. 

Da vi kom hjem undgik jeg bevidst emnet. Ungerne kom og det var dejligt at være sammen alle sammen. Men samme aften da de var puttet kom han ind med en kop varm the til mig og satte sig ned, jeg kunne med det samme fornemme at han ville snakke. Jeg besluttede i mit stille sind, at jeg måtte fortælle ham om det med Philip og A. Det ville være så forkert at fortie noget om nogen som var så tæt på ham, uanset hvad jeg havde sagt til Philip. 

Men inden jeg kunne sige noget sagde han ”Lili? Jeg vil gerne snakke med dig om Kaja” hendes navn fik det til at vende sig i mig. Jeg drejede blot hovedet mod ham og glemte næsten alt om det med Philip. ”Ja?” svarede jeg. ”Jeg vil gerne se hende igen. Altså måske have noget med hende, som du har med Svend og det der par i Hørsholm.” Fordi han nævnte mine elskere var det dobbelt så svært at sige til ham hvad jeg vidste jeg måtte.

Men først drak jeg en sip af min the og satte koppen ned på bordet. ”Emil” så hen på ham ”da du var sammen med hende til festen brød jeg mig faktisk ikke om det. Misforstå mig ikke, jeg ved du spurgte og jeg sagde ja, men jeg fik det faktisk rigtig dårligt med det.” Han var helt stille og havde et let forundret blik i øjnene. ”Jeg ved godt at jeg selv ofte er sammen med andre, og det er ikke så meget det, tror mere at det var fordi det var så tæt på. Det skete et sted inden for vores kreds af venner – det kunne jeg virkelig ikke lide. Det fik mig til at føle mig enormt ensom og forladt.” Hans øjne sprang fra side til side og kunne se at hans hoved arbejdede på højtryk.  

 

”Men skat, du sagde jo at det var fint” hans stemme lød ikke spor glad. ”Ja, jeg ved det godt. Men da jeg havde sagt ja kunne jeg bare mærke at jeg skulle havde sagt nej.” Han smilede lidt ironisk. ”Lili, ved du hvor mange gange jeg har haft det sådan med dine elskere?” Jeg følte et dump slag mod mit bryst. Havde jeg altid taget for givet hvordan Emil havde været, og hvordan han havde accepteret mine seksuelle behov?

 

”Så skulle du da have sagt noget til mig Emil. Sagt stop, eller at jeg skulle lade være!” Bebrejdelsen emmede i mine ord. ”Hans stemme lød på samme måde. ”Så var du da gået fra mig! Jeg har alti accepteret dine behov fordi jeg elskede dig, og ville dele mit liv med dig. Men når det er omvendt vil du ikke gøre det samme for mig?” PIS, det gav jo mening det han sagde, og når jeg tænkte tilbage på alt det sex jeg havde haft med andre som han ikke kendte til kunne jeg smage dobbeltmoralens galde i min hals. Jeg slugte den og så igen hen på ham ”Okay, ja det kan jeg godt se. Emil, så synes jeg du skal gøre det, men du skal vide at det er svært for mig. OG du skal også vide at jeg har en underlig fornemmelse med det her, jeg håber bare ikke at du fortaber dig i det – jeg er din kone, og det skal være mig der kommer først!” 

I mit stille sind besluttede jeg mig for ikke at fortælle om Philip lige nu, det ville ligesom ødelægge min pointe og gøre det hele endnu mere kompliceret. Emil fandt min hånd og klemte den. ”Jeg elsker dig! Og tak fordi du giver plads til mig i det her” Han kyssede mig, men jeg havde slet ikke lyst til at være i nærheden af ham. Da jeg gik hen mod døren kaldte han på mig ”Lili, du vil altid komme først!” Jeg vendte mig for at han ikke skulle se mine våde øjne. 

Jeg følte mig super unfair. For nogle år siden havde jeg forelsket mig i min tidligere chef og havde i over et år gået og sukket efter hende før vi en hed nat på en forretningstur havde haft sex på hotellet. Jeg havde i tiden efterfølgende leget med tanken om at forlade Emil for hende. Men det var aldrig blevet relevant for hun ville på ingen måder forlade hendes mand. Jeg havde på så mange punkter overtrådt Emils grænser, ofte uden at han vidste det. Men jeg elskede ham, og jeg var altid kommet tilbage rent mentalt og havde takket universet for at jeg ikke havde handlet overilet. Emil var min mand og jeg ville blive gammel med ham. Han var på alle måder fantastisk, smuk, rar, erotisk, praktisk og bedst af alt elskede han også mig. Hvorfor så jeg så hende her Kaja som en trussel? 

Månederne var gået. Jeg var på vej op til hovedtrappen og blev ganske overrasket over at se ham side der og vente. ”Philip?” udbrød jeg. Det var tidligt og jeg havde været til spinning og var helt svedig. ”Emil fortalte han var i skoven med ungerne. Vi aftalte at drikke en øl når han kom tilbage. ”Ja, men de er først lige taget afsted for en halvanden time siden, de kommer først hjem senere.” Jeg vidste egentligt godt hvorfor han sad der. Men lukkede bare op og lod ham komme med ind. Smed nøglerne i gangen og satte min taske. Inde i stuen så jeg på de rudekuverter som lå på bordet og så op på ham. Han stod med korslagte arme og krydsede ben i døråbningen. 

”Philip.. jeg..” men inden jeg fik sagt mere sagde han ”Lili, jeg ved godt hvad du vil sige. Men jeg er altså ikke enig. Det var mega fantastisk det der skete og for mig var det faktisk ikke bare et godt knald. Jeg har tænkt så meget på dig, og faktisk ikke formået at få dig ud af hovedet. Jeg har brug for at vi snakker om det”. 

Få sex i dag

Hvis bare Philip vidste hvor flygtigt den form for følelser var. jeg havde været der af adskillige omgange med andre mennesker end ham. ”Philip, det VAR dejligt. Men du er gift, jeg er gift, min mand er en af dine bedste venner. Jeg ved bare at det her ikke er nogen god idé. Uanset hvor meget du, eller jeg for den sags skyld har lyst.” 

Han gik med lange skridt hen mod mig og jeg strakte hånden ud for at bremse ham. I mit hoved kom der små glimt af vores sidste møde og jeg græmmede mig. Ca. en måned efter fødselsdagen havde mine forældre haft ungerne og Emil havde med stor glæde aftalt en overnatning med Kaja. Jeg havde tudet da han var gået og så taget ud for at drikke vin med min veninde. Her havde jeg igen tudet hendes ører fulde af min elendighed og som aftenen var skridt frem blev mit hoved mere og mere tåget, jeg havde skrevet til Philip, hvilket klart ikke havde været nogen god idé, selvom det virkede sådan i øjeblikket. 

Han havde ventet på mig derhjemme i indkørslen og i nattens mulm og mørke var jeg faldet på knæ inden vi havde sagt hej og inden vi havde snakket om hvad der var sket til hans fødselsdag. Jeg havde taget hans pik i munden og suttet heftigt på den. ”Knep mig nu!!!” havde jeg klynket og han havde faktisk stukket pikken i min allerede våde fisse ude i vores garage. Her han løftet mig op og gledet op i mig, han lod min ryg hvile op mod muren og lod mig synke dybt ned over ham. Jeg havde været som en vild. I min smerte var det eneste jeg havde brug for at mærke liderligheden bruse i min krop. 

Havde ført hans hånd op til min hals og gjort tegn til at han skulle klemme til. Han gjorde det, men ikke så hårdt som jeg gerne ville. Kom ned og stod og vendte mig om med hænderne hvilende på bilen ”smæk mig!” havde jeg sagt hen over skulderen. Fangede et glimt af hans dyriske glæde og overraskelse og hvordan hans stive pik stod ud i luften mens hans løftede trøjen og trak den over hovedet. 

 KLASK! Den første hånd sad hårdt på min højre balde ”Auuw” klynkede jeg. KLASK! Anden hånd sad lidt lavere og nu lod han dem regne ned over min røv. Jeg ned smerten og lænede mig ind over bilen og tog bare imod. Han holdt inde og førte pikken hen til min fisse, bankede sig i bund og trak sig brutalt ud igen. KLASK! Han vendte mig om og tog mit ene ben op over hans bøjede arm. Min fisse var eksponeret og han bukkede ned i benene og førte igen sin pik ind uden omsvøb. Jeg klynkede igen. Nu kyssede han mig mens han rytmisk kneppede mig stående. ”åhhhh jaaa, uhhh uh uh hhmmm” stønnede jeg. Hans underliv roterede rundt og min klit blev masseret af hans muskulatur. Min orgasme føltes hård. Jeg ænsede ikke vad der skete og mistede næsten kraften i mine ben, så jeg nærmest hang i hans arm. Han kom også, vores støn gav genlyd i garagen trævægge. 

Han havde løftet mig op i sin favn og båret mig ind i huset, men først efter at jeg febrilsk havde fået ham til at fumle med mine nøgler som lå i tasken. Inde i huset havde han lagt mig på sofaen og hentet min jakke som jeg havde smidt udenfor i indkørslen. Jeg lå krummet sammen og så ind mod sofapuderne. Han havde lagt sig bag mig og igen trukket bukser og boksershorts ned, kunne mærke hans slappe pik mod mine baller. ”Jeg vil bare lige ligge sådan og mærke dig” han havde sagt. Jeg havde presset røven bagud og vi havde omfavnet hinanden. 

Var vågnet næste morgen med et tæppe over mig på sofaen, har var gået og jeg havde mega mange tømmermænd. Stod hurtigt op, gik i bad, tjekkede garage og indkørsel. Var der spor efter os? Havde fortrudt min opførsel og så herhjemme hos os selv! Emil var kommet hjem nogle timer efter og jeg havde bare undladt at svare eller tage telefonen når Philip forsøgte at kontakte mig, før nu. Nu stod han her i min stue igen. 

Han pressede på min udstrakte hånd. Hans blik så faktisk en anelse lidende ud. ”Lili, stop det der. Hvordan kan du bare ringe og bede mig komme og så undlade at svare på mine beskeder? Det er bare ikke i orden!” Jeg vidste det godt. Havde jeg bare brugt Philip? Det havde jeg måske nok. Men jeg skyldte ham ikke noget. Og hvad fanden lavede han her i mit hjem, min mand og børn kunne komme hjem når som helst. Jeg vidste jo egentligt godt at de var ude og at der var tid. 

Jeg åbnede favnen og han omfavnede mig med en kærlig bevægelse. Det var faktisk virkelig dejligt. Hans hoved borede sig ind til min hals, og han kyssede mig der. Det kildede og var rart. Hans hænder gik endnu engang på opdagelse på min krop og hans store hænder virkede så følsomme og blide. Jeg var pinligt bevidst om at jeg var svedig og våd efter min spinningstime og forsøgte at trække mig lidt væk. ”Philip… jeg er helt svedig” Han trak hovedet ud og grinede ned til mig ”du er dejligt” sagde han og forsøgte at trække mig ind til han igen ”nej Philip. Jeg skal i bad.” han mumlede ud gennem min hård ”nej du skal ikke” 

Han faldt ned på knæ og omfavnede mig. Han begyndte at trække mine tights og trusser ned ”hallo Phillip, jeg har altså lige været til spinning” men han hørte ikke efter. Vi ’kæmpede’ en anelse om det men det var lidt halvhjertet fra min side og han var uendeligt meget stærkere end mig. Til sidst stod jeg med hele molevitten nede om anklerne. Han skubbede mig lettere tilbage mod bordet og jeg kom op og side, han trak det ene bukseben af og spredte mine ben fuldstændigt. 

Så lod hans sit pæne rene ansigt nærme sig min fisse, han slikkede mine skamlæber og aede mine inderlår. Det var mega frækt at tænke på at han begærede mig så meget. Hans tunge legede med mit fissehul og han løftede min forhud op over mit klit. ”JAAA” var det eneste jeg kunne sige da han sugede sig fast på den. Han lod sin tunge lege med den inde i munden og kørte samtidig sin pegefinger ind imellem læberne. Jeg lod mig falde bagover og lå nu på ryggen af bordet. ”Uhhhh jaaa Philip” klynkede jeg. ”MMmmmm” var det eneste han svarede med hovedet begravet i mit skød. 

Han lod pegefinger og langemand glide op i mit indre. Ganske forsigtigt kørte han dem ud og ind, efter et stykke tid pressede han også ringefingeren med hans vielsesring ind så han kneppede mig med tre fingrer mens hans sugede på min klit. Det var så frækt, uanstændigt og beskidt det vi havde gang i. Jeg var liderlig og pressede mit underlig ned mod hans hoved fordi jeg ville have mere. Han blev bare ved og ved og jeg stønnede mig nærmere min orgasme som kom som en eksplosion ”ÅHHHHH JAAAAA pleaseeee, ja, ja ,ja ,ja, ja, ja ” skreg jeg ud i rummet. Han sugede fortsat hårdt på mit klit og mens jeg var på det højeste rejste han sig op, hans pik var ude af shortsene og han spillede den hurtigt af med blikket vendt ned mod mig som svajede i ryggen og tiggede om mere. ”HHmmmmm hgrjjjj jaaaaaa” brølede han mens han sprøjtede sin sperm ud over mig. Det kom i ryg og spredte sig helt fra fissen, op over min mave og op over min træningsbluse. Hans hånd glinsede og han bukkede sig nu ned over mig og pustede ud. Jeg greb ham i håret og kærtegnede hans hoved. Han så op på mig. Så til side og greb den køkkenrulle som stod på bordet. Han tørrede spermen af sin hånd, af min fisse, mave og bluse. Så hev han mig hurtigt op og kyssede mig blidt jeg kunne smage mine safter på hans mund. 

”Lili for helvede. Du giver mig kun lyst til mere!” Han gned panden hen over min. Jeg kyssede igen, det var sødmefuldt og fantastisk dejligt at være sammen med ham. Skubbede al dårlig samvittighed til side og omfavnede ham. ”vil du have frokost?” jeg spurgte ham og sprang ned fra bordet. Tog mine tights og trusser af den anden fod hvor de stadig sad og gik hen mod badeværelset. Han nikkede til mig og jeg fornemmede at han var endnu mere forvirret end mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.