Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi lå gennemsvedte med benene viklet ind i hinanden, hans slappe pik lå varm mod mit lår og jeg lå og kiggede op i loftet. Der var enkelte revner fra den ene væg og ind til midten af stukken. Kunne mærke vægten fra hans ben som var henslængt over mit. Jeg løftede min hånd og aede igennem resterne af hans hår. Der var ikke meget tilbage, det var gråt og tyndt. Han åbnede et øjenlåg og så på mig. "Du har suget kræften ud af mig Lili, jeg er helt tømt" han løftede hovedet og pressede sine læber mod mine, en fin lille tungespids slikkede kælende min mund og jeg grinede sagte. "Ved du hvor lækkert det er ikke at skulle tænke på børn og graviditeter? Jeg elsker at få fissen fyldt ud med sperm, men det er sjældent det kan lade sig gøre, med mindre det da er med Emil" 

Han løftede sig op på albuerne og så på mig igen "vil du ikke godt lade være med at tale om ham!" jeg nikkede og vendte mit blik mod loftet igen. I mit stille sind generede det mig at han ikke kunne lide at høre om Emil. Jeg var trods alt gift og havde børn, Emil var den jeg vendte hjem til efter vores hede omfavnelser, det var Emil som gjorde at min hverdag fungerede, som elskede mig når jeg var syg og umedgørlig. Emil som accepterede at jeg havde behov for sex som han ikke kunne give mig. 

SEX I DAG?

Jeg gjorde mig fri af hans favn og satte mig op på sengen, han omfavnede mig bagfra og holdt om min mave, den var blevet slappere efter børnene, mine bryster var ikke så spændstige - men jeg havde aldrig følt mig mere sexet. "Svend, lad mig gå" jeg sagde det med en stille stemme og hans slap mig straks, jeg rejste mig og gik over mod den åbne dør...sollyset faldt igennem de hvide gardiner og jeg vidste han lå og betragtede mig røv som bevægede sig vuggende. Normalt var det her han igen fik liv i sin pik og kom ud efter mig for igen at trække mig ind i sengen, eller bukke mig ind over hans bord. Åhh fryde ved at mærke hans varme pik fylde min allerede gennemspermede fisse ud, det var himmelsk. Men ikke i dag. Jeg gik ud på badeværelset, låste døren og tændte for bruseren. 

Da jeg kom ud, ren og frisk, med nyvasket hår stod han ude i køkkenet og drak et glas vand. Han pegede hen mod bordet hvor der stod et til mig, jeg gik hen og drak af det - var tørstig. Nu mærkede jeg hans favntag om mig igen "Lili, undskyld!" Hans stemme var bedende og jeg vendte mig om. Hans læber kyssede mig og jeg tog om hans hoved med begge mine hænder, kyssede ham grådigt og længe, min tunge som indvaderede hans mund og heftigt forlangte at han skulle gøre det samme. "Lili... jeg har bare så svært ved at lade dig gå. Jeg vil jo egentligt have dig her altid, for mig selv, og ikke dele dig med din mand" himlede med øjnene og forsøgte at trække mig væk "vent, vent Lili" Jeg så på ham "Svend, vi har haft denne her snak 3000 gange, jeg gider det ikke!" Gik tilbage i soveværelset og ledte efter mine trusser, de sad spændt ud over lampeskærmen og kunne ikke lade være med at smile, han gjorde det altid, uanset hvor heftigt jeg tiggede ham om pik, uanset om han havde udsyn til min slikkeklare og våde fisse, han spændte dem altid ud over lampeskærmen. Jeg tog dem på og fornemmede han kom ind i værelset. 

Da jeg havde fået tøj på tog jeg min taske, han var igen fuldt efter mig og stod og så på mig med øjne der brændte, han var stadig nøgen og hans dejlige pik hang slapt ned mellem hans ben. Den var perfekt, jeg elskede fornemmelsen af den i min mund, de små sitrende ryk der gik i den når han skød sin sperm ned i min hals, hans pulserende blodårer og nosserne som trak sig sammen. Jeg gik over mod ham og greb om den med min hånd, hans ansigt fordrejede sig men han blev stående. "Måske du skal tænke over om du stadig vil være en del af denne her aftale Svend? Det er ikke for alle, og jeg respekterer hvis du synes det er for svært" mine hævede øjenbryn gjorde det klart for ham at jeg mente det alvorligt. "Emil er min mand, han er far til mine børn og jeg elsker ham. Jeg kommer ikke til at forlade ham. Men jeg elsker også at blive kneppet af dig, jeg elsker den forbindelse vi har sammen og din lyst til mig. Men jeg vil ikke ejes, ej heller føle dine snert af jalousi - det vil jeg bare ikke" 

I det jeg gik ned af trappen overveje jeg om jeg havde været for hård. Da jeg kom ud på gaden stirrede en dame på mig med store øjne og da jeg kiggede ned kunne jeg se at min bluse stod halvt åben. Skyndte mig at knappe til så mine bryster ikke var til offentligt skue og begav mig ud i solen, jeg skulle hjem. 

Den aften begik jeg den fejltagelse at fortælle Emil om Svends kvaler. Han strafkneppede mig senere. Igennem mange år havde vi fundet frem til en løsning som gjorde os alle glade, men kunne fornemme at han kunne have det svært over nogle af mændene. "Han vil altså have dig for sig selv?" Emil sippede en tår af sin kaffe, det havde været en lang putteseance med ungerne. "Han har i hevet fald svært ved at høre dit navn" jeg smilede til ham. Da vi stod ude på badeværelset og børstede tænder kunne jeg fornemme den pressede stemning, han var generet af vores snak, fortrød at jeg havde fortalt det for ham. Han ville sikkert have at jeg opgav Svend nu. Det var sket før... huskede for mange år siden da vi først var flyttet i hus og vi sammen var begyndt rejsen ind i en anerledes sexforhold, eller rettere sagt, jeg havde kneppet den gamle fede nabo og bagefter fået Emil til, at tro at det hele var startet en aften hvor vi havde drukket vin og de bagefter begge havde bollet mig. Men det var endt med at vi måtte flytte derfra for Emil kunne til sidst ikke holde ud at Hans var lige ved siden af os. Hans ligefremme tilgang og følelse af at han kunne tage mig når han ville havde forgiftet vores ellers fine sameksistens. Vi var flyttet for Emils skyld, jeg accepterede det fordi alternativet var at miste ham. Havde aldrig fortalt Emil det men havde i perioden efter været hjemme hos Hans enkelte gange, havde svært ved ikke at reagerer når han hidkaldt mig - den kodylt enorme pik var af exceptionel god ved mig og jeg adlød hans bud og tog derud for at lade mig kneppe. Men bagefter nagede min samvittighed mig og da jeg blev gravid stoppede jeg, blokerede hans nummer og gennemlevede nu kun de øjeblikke i min fantasi når jeg onanerede alene. 

Men nu her i badeværelset kunne jeg mærke Emils energi, han var sur. På mig? Jeg kunne ikke vurdere det. ”Emil, havd sker der?” Jeg så på ham gennem spejlet. Pludselig smed han sin tandbørste til side, ind i badet og spyttede hårdt ud i vasken. Jeg var helt paff og anede ikke hvad der foregik. ”Hvordan fanden tror du det er for mig Lili?” han var rasende. ”Fremmede mænd ude i byen, som jeg ikke aner hvem er, som føler at de har ret til dig. Fordi du knepper dem!! De føler de har RET til DIG! Hvordan fanden tror du det føles? Skal jeg gå rundt og være bange for at du forlader mig?” Han holdt hårdt om håndvasken. Jeg vendte mig mod ham og tog hans ansigt mellem mine hænder, pressede mine læber mod han og fik ham til at se mig ind i øjnene. ”Emil! Hallo Emil! Jeg forlader dig IKKE okay. Jeg er din kone og ingen anden mand har ret til mig end dig!” Han prøvede at vriste sit hoved væk. ”Så jeg har ret til dig?” han spørgsmål lød hårdt og spydigt. Men jeg nikkede bare ”Ja du har, for du elsker mig som jeg er. Jeg har brug for at blive kneppet af andre mænd, men har sgu da allermest brug for at blive kneppet af dig!” 

”Så du vil gerne kneppes af mig?” der var tårer i hans øjne nu. ”Ja!” var det eneste jeg kunne svare, selvom jeg i dette øjeblik slet ikke havde lyst. Hvis jeg sagde det ville det tage noget af luften fra ballonen. Men inden jeg kunne gøre mere greb han bare hårdt fat om mine hofter og trak mig tilbage. Mine hænder hvilede nu på vasken, hvor hans havde været et øjeblik før. Han trak brutalt mine trusser ned og min ømme fisse blev blottet. Uden omsvøb og den ellers kærlige optakt spyttede han i sine hånd og kørte spyttet rundt i min fisse. Han spyttede endnu engang og vædede sin pik som åbenbart var stiv. Han førte pikken op i mig og bankede hårdt til. Med lukkede klaskede hans hårdt mod min røv, igen og igen og igen. Jeg så ham i spejlet og vidste at dette var for ham. ”så du vil gerne kneppes?” mumlede ham igen og jog sig ud og ind af mine skamlæber, min fisse reagerede og kunne mærke impulserne gøre min fisse våd. Jeg svajede i ryggen og begyndte at udslippe små støn. ”Så du er så fucking liderlig at du vil have pik altid ikke?” igen var spørgsmålet mest til ham selv, men jeg klynkede bare ”jaaaa, jaaaa, jaaa.” Hans stød blev hurtigere og hurtigere og til sidst åbnede han øjnene og så ned på mig røv. Han trak sig ud og pressede mig ned på knæ. Han jog sin pik ind i min mund og jeg kunne intet gøre før han kom i en vældig orgasme, han pressede til og ladning efter ladning blev skudt ned i min hals. Han støn rungede mod væggene og jeg gjorde intet andet end at tage imod. Lappede ham i mig. 

Han efterlod mig siddende der. Trak sin pik ud af min mund, vaskede den i håndvasken og vendte sig om uden at se på eller sige noget til mig, og gik. Jeg havde en underlig fornemmelse i kroppen. Da jeg kom ind på vores soveværelse lå han med ryggen til mig, jeg vidste han ikke sov men kunne klart fornemme at han ikke ville have kontakt. Så jeg klædte mig af, tog rene trusser på og krøb ned under dynen. Lige inden jeg lukkede øjnene og forberedte mig på en dårlig nattesøvn vendte han sig om og krammede mig. Han var store ske og jeg følte en inderlig varme over ham. Min Emil, som elskede mig. ”Det er jo bare fordi jeg elsker dig” sagde han i mit øre. Jeg nikkede. ”Du er min, og uanset hvor mange mænd som får lov til at kneppe din fisse vil jeg have du er min” Jeg drejede hovedet en anelse ”Det er jeg også Emil! Jeg er din.” 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.