Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da hun havde holdt mig indtil jeg havde fået styr på følelserne forsøgte jeg at få hendes hår ud af munden, da det mislykkedes begravede jeg ansigtet dybere i det og indåndede hendes duft. Hun var varm, krydret, sødlig og samtidig frisk. Mariam fornemme klart mit skift og hendes fingre nussede mig ned af siden af maven. Hun satte sig op på knæene med spredte ben og udsigt til hendes skamlæber når jeg løftede hovedet. Hendes bryster skreg på at blive rørt ved og jeg lod mine hænder glide op til dem. Forsøgte at sætte mig op, og efter andet forsøg kom jeg op, bukkede mig hen mod hende og førte det højre bryst hen til min mund. Jeg lod hendes store brystvorte komme ind i min mund og begyndte at sutte på den. Den krympede sig sammen i lyst med det samme, med den anden hånd nulrede jeg den anden som også hurtigt blev til en lille hård kugle.

Jeg satte brysterne sammen og begyndte nu at slikke hen på det andet ’hmmjaa’ stønnede hun ud i rummet. Hendes hoved faldt bagover og jeg slap det højre bryst og lod min hånd glide ind mellem hendes ben. Det var nemmere at røre ved hendes fisse når hun havde benene spred og jeg kunne med det samme mærke hendes skamlæber som var våde og dunkende. Da jeg berørte hende der kiggede hun ned på mig og pustede hurtigt ud ’jaaaaa, rør mig der’ sagde hun. Jeg gjorde mig fri og fik hendes skubbet ned så hun lå med spredte ben og hovedet mod sengeenden.

SEX I DAG?

Hendes skød åbnede sig for mig som en blomst. Hendes kønsbehåring gik ned til hendes anus og var utrolig smuk. Hendes skamlæber var store og lå uden for hendes fisse, Jeg åbnede dem ligesom to sider af en bog, og kom ind til den dejligste lyserøde fisseåbning. Min mund blev tiltrukket af den og jeg stak min tunge op i hendes fisse uden videre ’Åhhh’ udbrød hun, tror det overraskede hende. Jeg trak mig ud og kørte en fin pegefinger fra klitoris ned over åbningen og helt ned til hendes numse. Så sugede jeg den ene skamlæbe ind i min mund og masserede den anden mellem fingrene. Hendes underliv rykkede sig en smule og jeg kunne mærke hendes varme lår mod mit hoved. Ganske langsomt lod jeg pegefinger og langemand glide op i hende og lod min tommelfinger massere blidt på hendes klit. Trak op i huden så klitten blev helt synlig og lod min tungespids glide ganske forsigtigt hen over den ’åhh jaaa Lili’ klynkede hun. Hendes hænder greb fat om lagnet på sengen, jeg kunne mærke det fordi hun trak i det.

Mens jeg slikkede klitten ganske forsigtigt lod jeg tommelfingeren glide hen over læberne mens fingrene var godt begravet i hende. Hendes fisse trak sig sammen om mine fingre og hun stønnede højt nu ’ja, ja, ja jaaa.. åhh det er så dejligt det du gør’ hun løftede hovedet kort og så mig i øjnene for igen at lade det falde ’du er så god til at slikke fisse’ jeg trak fingrene ud og satte nu munden mod hendes åbning igen, forsøgte at få tungen så langt ind som muligt, min næse blev presset mod hendes klit og jeg havde svært ved at få luft, trak mig tilbage og gentog igen.

Min anden hånd brugte hendes fissesaft som vej ned til numsen, jeg cirklede om hendes anus og lod pegefingerspidsen glide hen over den. Så trak jeg med hænderne hendes ben længere op så hendes røv blev mere synlig. Jeg slikkede hendes stjerne med tungen, fik lidt hård i munden, men det var så frækt. Jeg forsøgte at presse min tunge op i hende men hendes muskel spændte imod. Gled igen op og kørte hele mig ansigt ind i hendes glinsede våde kusse.

Jeg rejste mig på knæene og spredte igen hendes ben mere ud til siderne, krabbede mig tættere hen mod hende og trak min egen hud op så jeg blottede min klit, med den anden hånd blottede jeg hendes og så forsøgte jeg at ramme hendes med min. Det gik ikke helt så godt, men vores våde fisser blev i hvert fald presset mod hinanden ’Knep mig! Ååhh jaa, knep mig’ stønnede hun ’ja, kan du lide hvad jeg gør?’ hviskede jeg ned mod hende ’JA, årrhhhj jaa, sådan!!!’ Jeg stødte hårdt ned mod hende og forsøgte at efterabe hvad hun havde gjort med mig. Pressede mit venusbjerg mod hendes klit.

Holdt en pause og bukkede mig ned og kyssede hende, denne gang grådigt, som om jeg ville æde hende op. Svang det ene ben over hendes og lod min krop hvile på mine arme og så begynde jeg at køre fisse mod fisse i en saks. Hun holdt fast om mit ben og stønnede højere og højere ’ÅHHHHHH JAAAAAAAA, AHHHH JAAA, JEG KOMMER’ skreg hun med en høj stemme, jeg kørte hurtigere og hurtigere mod hende for til sidst bare at klaske min fisse hårdt ned mod hendes. Hun klynkede mere og mere. Jeg var liderlig, mit instinkt var at sætte mig på hendes hoved og ride hende, men hun lå helt stille og pustede ud, så i stedet lod jeg mig dumpe ned ved siden af hende efter først at have nappet hende i brystet.

Den nat kneppede vi som kaniner. Det var alt sammen en sammensmeltning af fissesafter, bryster, sved, hård og kys. Min læber var ømme alle de kys og kontakten med hendes kønsbehåring. Men jeg ville ikke sove, jeg ville bare blive ved med at begrave mig i hende. På et tidspunkt hvor jeg havde 4 fingre begravet i hende forsøgte jeg med hele hånden, den gled op i hende og jeg mærkede en fantastisk fascination over hendes kusse som kunne holde hele min hånd. Hun brølede en orgasme ud og da jeg trak hånden ud kunne jeg ikke andet end kigge ind i hendes indre dybe røde hul. Jeg presserede min håndflade mod hendes skød og mærkede den indre varme mod den.

Efter et par minutter rejste hun sig op og gik ud og hentede et glas vand, jeg drak tørstigt da hun rakte mig glasset og så hvordan hun hentede endnu et og tømte det i døren til badeværelset. Hun kiggede ned af sig selv, først der opdagede jeg de bidemærker jeg havde placeret på hendes venstre bryst. ’Shit Mariam, det er jeg ked af’

Hun betragtede det i spejlet. Så vendte hun sig og kom over mod mig. Udenfor var det begyndt at lysne. Hun lagde sig på siden mod mig og lod fine fingerspidser kilde min mave. Jeg søgte hendes mund med min og vores våde tunger fandt hinanden. ’Jeg har ikke lyst til at det skal blive dag’ sagde hun og så ud af vinduet. ’Heller ikke jeg….. hvad skal der ske når vi kommer tilbage?’

Vi skal hjem til vores familier sagde hun, med en melankoli i stemmen. Jeg mærkede en knude i min mave. Hun tog hårdt fat i mit hoved og drejede det brutalt mod hendes, ’men jeg vil stadig være sammen med dig! Jeg sagde ikke at vi ikke skal være sammen mere.’ Jeg bukkede hovedet ned mod hendes bryster for at slikke på dem men hun tog igen mit hoved op. ’Hør her Lili, det er vigtigt! Jeg har fandens meget lyst til dig, og jeg VIL havde sex med dig igen, men jeg er gift okay? Og du er gift! Så vi må være diskrete med det her.’ Jeg nikkede bare som svar. Jeg vidste hun havde ret men det gjorde mig stadig lidt ked af det. Emil var en dejlig mand, vi havde haft et sprudlende sexliv og jeg elskede ham. Men var også forelsket i Mariam.

Mens vi lå der, dovent og så solen stige, forestillede jeg mig et samliv med Mariam. Travlheden om morgenen med børnene, den praktiske planlægning men også den hede sex vi skulle have. Forestillede mig hvordan jeg ville placere hende på køkkenbordet og spise hendes kusse, hvordan jeg ville spænde en strap-on på og vi ville penetrere hinanden på skift, forestillede mig hvordan jeg ville kunne kysse og røre ved hende hele tiden. Hvordan vi skulle grine, spise, græde og bolle hinanden. Inderst inde var det måske en gengivelse af hvordan mit samliv havde været med Emil i starten. Var det bare forudbestemt at man som par nåede til en hverdagsstemning, hvorfor havde jeg svært ved at forlige mig med det?

Senere da vi tjekkede ud og jeg så hende gå igennem lobbyen lagde jeg mærke til en gruppe mænd i jakkesæt som pegede på hende og åbenlyst snakkede om hende. Da jeg gik forbi dem hørte jeg en af dem hviske ’jeg ku godt!’ himlede med øjnene og mærkede i samme nu at de vendte blikket mod mig. Jeg slog et slag med mit lange sorte hår og vuggede lidt ekstra med hofterne, vidste hvilket effekt det har hos mænd. Samtidig tænkte jeg i mit stille sind at de bare skulle vide hvor hed sex vi to kvinder havde haft i nat, de ville nok gå bagover hvis de vidste det.

Hjemme om aftenen kyssede jeg Emil og sagde jeg var træt. Han holdt mig lidt ekstra og så forundret på mig. ’Er du okay Lili?’ jeg så op på ham med et uskyldigt blik og sagde ’Ja, hvorfor spørger du om det?’ Hans øjne granskede mig lidt mere ’synes bare du virker lidt underlig’ Jeg smilede uden at svare og kyssede ham så igen. Gik op ad trappen for at pakke ud og sige hej til ungerne som lå i deres senge. Gik i bad og skrubbede mig godt.

Senere da Emil kravlede op i sengen havde vi sex, jeg var en anelse øm i fissen og havde ikke rigtig sjælen med i det, men Emil opdagede ingenting. Som altid slikkede han mig lidt, kravlede op og førte langsomt sin pik ind, jeg holdt hans ansigt nede ved min hals så han ikke så mit. Stønnede en smule så han ikke blev for mistænksom ’åh ja skat, åh jaa det er dejligt´ hans prusten blev højere og jeg svarede ’jaaaa’ med en klynkestemme som om at jeg også nærmede mig orgasmen. Hans stød blev hårdere og kunne mærke hans pik dybt inde i mig. Selvom jeg ikke havde haft lyst fik jeg det nu. ´Åhh jaaaa baby’ stønnede jeg, ægte denne gang. Løftede min fisse mod hans underliv og med pikken i bund og en roterende bevægelse hen over min klit gjorde udslaget ’åhhh jaaa, åh åh åh uhuhuh’ Stønnede jeg ind i hans øre. Han kom også ’Huh HUH HOGHHH HOOhh’ mens hans bankede sig ind i mig og skød sin sæd dybt op i mig. Det havde ikke taget mere end 9 minutter. Han rullede af mig og jeg kunne mærke sæden løbe lidt ud. Han satte sig op og tørrede pikken med en vådserviet, kyssede mig og lagde sig til at sove. Jeg lå længe og fornemmede rummet, tog så en finger ned til min gennemkneppede fisse, fik lidt sæd på fingrene og tog dem op for at se på det klistrede imellem dem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.