Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg arbejdede hjemme, og ventede en pakke. Da der blev ringet på åbnede jeg og så en ung fyr stå i blå jakke. Han trippede lidt nervøst da han så mig. Jeg kendte udmærket den reaktion, det skete ofte at jeg nærmest kunne læse mænds lyst til mig i deres blikke og kropssprog. Havde netop siddet og oprettet en profil på en sex-dating side og var liderlig imens jeg forsøgte at koncentrerer mig om den shipping ordre som skulle gøres klar. 

Tanken havde allerede slået rod i mig, havde siddet og skrevet med en ældre mand om han skulle komme forbi og slikke min fisse. Dealen var at han skulle komme ind, vi skulle ikke snakke, han skulle bare falde på knæ i entreen og slikke mig til jeg kom, så skulle han gå igen. 

SEX I DAG?

Men nu stod denne her unge, flotte mand ude foran min dør. Jeg fastholdt hans blik med et skælmsk smil. Han blev om end endnu mere nervøs da det tydeligvis ikke var noget han var vandt til. ”Hej” sagde jeg til ham ”ehh hello mam” svarede han med en accent jeg ikke kunne placere. Han skulle til at vende sig og gå da jeg helt uden hæmninger rakte ud og strejfede hans arm. Han fik øjeblikkelig gåsehud og så forundret på mig. ”Do you feel like coming inside?” Spørgsmålet var ikke til at misforstå og det måtte briste eller bære. 

”Yes! Very much, but i’m on a tight schedule so I don’t really have time.” Jeg åbnede læberne en anelse og lod min tunge glide stille hen over underlæben. ”Don’t worry, it won’t have to take long.” han så sig over skulderen, bilen holdt ude foran vores dør og han gik nervøst med mig ind. Da jeg havde lukket døren nærmest sprang jeg på ham. Kyssede ham mens jeg lod pakken glide ned på gulvet. Jeg fumlede med hans bukser og trak pikken ud og lod den synke ind i min mund ”Ohh fuck!” udbrød han stadig med forundring i blikket. Hans øjne observerede hans pik, som allerede stod lige ud i luften og som gradvist forsvandt ind i min varme mund. Jeg slikkede nede fra bollerne og helt op til hovedet. Han stod nu med mere lukkede øjne. Jeg rejste mig og trak mine bukser og trusser ned, vendte mig med røven mod ham og hvilede hænderne på kommoden som stod under spejlet. Vores blik mødtes i spejlet og jeg nikkede til ham.

Han lod pikhovedet søge mellem mine ben, fandt min fisse og pressede til, jeg spredte benene en anelse mere og han gled op. ”Ohh fuck” gentog han igen. ”yeah baby, fuck me” udbrød jeg mens jeg svajede i ryggen. Han begyndte at bevæge røven i takt med mine stød bagud og jeg så hans blik som var blevet mørkt af liderlighed. ”Oh what a pussy” sagde han og tog nu med begge hænder om mine hofter. Han stødte hårdt til og kneppede mig hurtigere. Mens jeg så genspejlet af ham tænkte jeg at han måske var i starten af 30’erne. Måske yngre, jeg var ligeglad, så længe han holdt lidt mere. Men det gjorde han selvfølgelig ikke. Efter kort tid mærkede jeg hans rysten ”Fuck! Arhhh yeah fuck!” han bankede sig hårdt op i mig og pressede mere på med hænderne. Jeg sukkede en anelse. Det havde været alt for hurtigt, men jeg var måske selv ude om det. 

Inden han havde trukket sig ud af mig overvejede jeg om jeg stadig kunne få ham den anden, på nettet til at komme og slikke mig færdig? Måske endda dobbelt så frækt med hams hers sæd i min fisse. 

Han bukkede sig tilbage og trak pikken ud med et svup. Han stod bare med den i hånden og så fra side til side. Jeg greb et halstørklæde som lå tæt ved og gav ham det. Han tørrede pikken af uden at se på mig. Jeg trak trusser og bukser på uden at tørre mig selv. Det var vådt og klistret dernede. Så vendte jeg mig mod ham og hjalp ham med at knappe bukserne hvor han i forvejen havde stoppet pikken tilbage. Han pustede let og så bare på mig. 

”Of you go” sagde jeg med et venligt smil på læben. Han ville sige noget men jeg rystede bare blidt på hovedet. ”Don’t worry, i hope you have a lovely day”. 

Åbnede døren og førte ham ud med hånden. Han vendte sig om mange gange på vej ned af indkørslen, jeg vinkede og lukkede døren, så på mit ur, det havde taget nøjagtigt 8 minutter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.