ONANI & SEXLEG: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Det havde været en total fiasko. Jeg havde skænket et glas til Hans og sat mig kælent ned ved siden af Emil men efter en halv time hvor jeg forsøgte at gnubbe mig op af ham var han blevet dårligt fordi han var blevet for fuld, det sker ellers aldrig mere. Aftenen havde endt med at jeg holdt hans hoved ude på toilettet mens han brækkede sig. Ikke just det jeg havde forestillet mig. Hans og jeg var fortsat sammen men det tærede på mig – jeg følte mig afhængig af ham. Jeg skulle konstant være opfindsom for at vi kunne være sammen, de anden dag havde jeg under påskud af at skulle låne æg gået ind og havde suttet hans pik i hans entre, Emil var kommet over og havde banket på mens jeg havde Hans i munden, vi stivnede begge og ventede til han gik. Det ophidsede mig endnu mere. Da jeg kort efter var gået hjem, men smagen af Hans’ sperm havde jeg sagt at jeg var gået over til Kirsten og Jan. 

Jeg havde ikke opgivet tanken om at Emil skulle være med, eller i det mindste forstod hvor jeg stod rent seksuelt. Så en tilfældig lørdag aften hvor vi kom hjem fra en middag hos vores venner og begge var lidt snalrede lavede jeg drinks til os og vi satte os i stuen med en god plade på. Vi begyndte at kysse hinanden og mine hænder legede med ham. Jeg undskyldte mig med et wc besøg men gik i stedet ud og sendte en besked til Hans, var han mon hjemme? ”Kom over!” skrev jeg til ham efterfulgt at en ;-). 

Vi sad og kyssede i sofaen da det ringede på. Emil så undrende på mig ”venter du nogen?” jeg så forundret på ham og rystede på hovedet. Han rejste sig op og det var ikke svært at se hans rejsning inde i hans bukser. Jeg lod min hånd glide hen over den i bukserne. Han smilede skælmsk ned til mig og gik ud og åbnede ”Men Hans, har vi en aftale?” Emils stemme var lidt sløret og jeg vidste at det var perfekt. ”Nej overhoved ikke, men Lili havde sagt at jeg kunne låne jeres slagbor hvis jeg havde brug for det og det var først nu at jeg så lys i jeres vinduer. Har i været ude?” De kom ind i stuen og jeg rejste mig op og gik over mod dem ”Hans, kom indenfor jeg skal nok finde det til dig, men har du ikke lyst til et glas? Måske det går bedre end sidst” Emil rødmede en smule, måske han var pinligt bevidst om hvor teenage agtigt det havde forekommet at den anden aften måtte slutte fordi han skulle ud og brække sig. 

I stedet for at springe ud i det sad vi og snakkede, der blev grinet og fortalt om alt muligt, selv ting som jeg ikke anede om Hans delte han i dette rum. Men selv om stemningen var casual brændte mit skød af forventning. Jeg gik ud i køkkenet og åbnede endnu en flaske vin og da jeg kom tilbage kunne jeg høre at de snakkede om vores fremtid. ”hun valgte mig - hvor heldig kan man være” Emil kiggede på mig med det kærligste blik i verden og jeg kunne ikke gøre andet end at bukke mig ned, han sad i sofaen og jeg stillede mig på alle fire og kravlede op ad ham med røven vendt mod Hans. Så begyndte jeg at kysse ham. Vådt, hedt og lystent. Han svarede igen og vi kyssede hinanden som om Hans ikke var der. 

”Hallo hallo, jeg sidder herovre og bliver misundelig” Hans brummede det ud som et drilleri. Emil gjorde sig fri og kiggede over min skulder og grinede ”ja undskyld Hans, hun er svær at modstå” Jeg kyssede hans hals og holdt mig tæt ind til ham, mine hænder kørte ned langs siderne på ham og ned til hans lyske. Jeg aede ham over pikken og han tog hårdt fat i mine hænder. Vores øjne fandt hinanden og han havde et spørgende udtryk i dem. Jeg smilede blot og nikkede anerkendende. Det var nu, det måtte briste eller bære, for jeg havde netop givet udtryk for at ville have sex med ham foran Hans, eller med Hans. Hvordan mon Emil ville reagere? Jeg kunne se hans hjerne arbejde på højtryk og det var som om hans pupiller udvidede sig. Så slappede han af – YES, der var grønt lys! 

Uden at vende mig om og se på Hans åbnede jeg Emils bukser. Vejrtrækningen var blevet lidt hurtigere og han lod sig glide lidt længere ned i sofaen. Jeg tog hans pik op af hans boksershorts og den var stiv så det tændte ham faktisk. Jeg bukkede mig ned og lod hans pik glide ind imellem mine læber. Jeg suttede ham blidt, min egen hånd lod jeg løbe ned til mit bryst, herefter lod jeg mine hænder masserer det ene. Kiggede op på Emil og han sad med hovedet vendt bagover. Men han vendte det ned og så over mit hoved, hen på Hans. Hans pik blev om end endnu stivere og jeg var næsten sikker på at Hans sad og onanerede til synet af os – Emil tændte altså på at vores gamle nabo sad og så ham få suttet pik. 

”må jeg sutte ham?” jeg hviskede spørgsmålet så kun Emil kunne høre det, han nikkede ihærdigt. Jeg rejste mig langsom op og vendte mig om. Ganske rigtigt sad Hans med sin kæmpe pik mellem hånden og onanerede til synes at os. Jeg vendte mig igen og kyssede Emil. Så gik jeg over til Hans. Jeg gled ned mellem hans ben, hans blik var liderligt og han så delvist ned på mig og hen på Emil. Da jeg tog ham i munden udstødte han et dybt støn, ”ÅHHH Emil, hun er virkelig fræk!” Jeg kunne ikke dy mig og så tilbage på Emil som sad og spillede pik. ”Kommer du ikke herover skat?” Han sprang op og kom hen. Jeg koncentrerede mig igen om Hans pik men kunne nu mærke Emil hive mine shorts ned, mine trusser kom til syne og inden han gjorde mere bed han mig i min venstre balle. ”mmmmmhhmm” 

Emil hånd kørte ind imellem mine ben og min fisse vædede mine trusser, de var gennemblødte af min liderlighed. ”JA, Emil knep hende!” sagde Hans og mine trusser blev trukket ned over min røv. Han pik stødte mod min fisse og gled ubesværet ind i mit indre. Jeg suttede løs som galt det livet og samtidig nød jeg den varme stemning som byggede sig op, kan liderlighed måles ved vibrationerne i et rum, hvis ja emmede vores stue af sex. Emil trak sig ud af mig og efterlod et tomrum, hvorfor stoppede han. Men jeg så til siden at han havde rejst sig op og vendt sig om. Det plejede han at gøre når han ikke ville komme endnu. Jeg fokuserede igen på Hans som sad og gryntede i sofaen. Ud af øjenkrogen så jeg Emil gå over til sofabordet og bunde sit glas vin som stod på det. 

Han kom tilbage men i stedte for at udfylde mine hungrende fisse begyndte hans hænder og læber at undersøge min krop. Han nappede mig i hoftebenet og kørte nysgerrigt sine fingerspidser ned over mine ben. Han hjalp mig ud af mine trusser og shorts som stadig hang nede om mine ankler. Han trak min bluse ned over mine bryster som nu var frit ude og gyngede let i takt med at jeg bevægede min mund op og ned over kæmpepikken. Det var så dejligt og frækt. Mig og Emils sexliv har altid været godt men nu var det som om han opdagede mig på ny. Jeg frigjorde min mund fra pikken og drejede hovedet. Emil så på mig og så kyssede han mig. Vores tunger snoede sig om hinanden. Pludselig tog han hårdt fat om min kæbe og trak mig væk fra sig. ”Hvad med Hans? Skal du ikke kysse ham?” Jeg adlød hans bydende tone og trak mig selv op over hans store mave. Hans overskæg kildede mine læber før vores munde mødtes. Mens vores tunger fandt hinanden kunne jeg mærke Hans’ fingre finde mine brystvorter og nive hårdt i dem. ”avv” klynkede jeg med munden presset mod hans. 

”Sæt dig op på hans pik” sagde Emil med den samme hårde tone. Jeg rejste mig op og satte mig overskrævs på Hans. Han stak hovedet ind imellem mine bryster og sagde ”åhh hun er dejlig fræk Emil, du er virkelig heldig at have så fræk en tæve i huset.” Min hjerne eksploderede nærmest over at blive kaldt tæve og over at de snakkede om mig på den måde. Kunne nu mærke Emils hånd mellem mine ben, han greb fat om Hans’ pik og hjalp den med at sætte sig klar uden for mit hul. Nu kom øjeblikket hvor jeg igen sænkede mig selv ned over den. ”ÅHHHH JAAAA” udbrød jeg ”Du fylder mig ud Hans” og cm. efter cm. gled jeg ned over ham. Emil var trådt op i sofaen og mistede næsten balancen. Men fandt sit fæste. Da jeg sad med hele Hans inde i min fisse drejede jeg hoved og han stak sin pik ind i min mund. Jeg slugte den og trak den ud et par gange og så begyndte jeg at hæve mig op og ned over Hans. Hans stimulerede mine bryster og jeg følte at der var ild i min krop – så dejligt var det. 

Emil trak sig igen ud, kunne se han ikke ville komme. Men Hans smaskede løs på mine bryster og jeg koncentrerede mig bare om a have hele hans kæmpe pulserende pik inde i mig. Men nu mærkede jeg Emil hænder på min røv. ”Skal vi prøve med os begge to Lili?” Hans spørgsmål rungede i mit øre, det havde jeg aldrig prøvet før. Jeg stoppede men inden jeg kunne sige mere sagde Hans ”Ja Lili, det kunne være så frækt at vi begge kneppede dig.” Jeg havde lyst. Emil og jeg havde analsex en gang imellem så vi havde glidecreme i huset. Jeg vendte hovedet og så på Emil, nikkede grinende til ham. Han sprang afsted. 

Mens jeg hørte han gik ovenpå til vores soveværelse bukkede jeg mig ned og kyssede Hans igen. ”MMmmmm det her er så frækt Hans, lige hvad jeg havde drømt om” Hans tunge kærtegnede mig og så sagde han ”Ja skat, det her er virkelig frækt. Jeg håber vi kan gentage det, og håber vi kan ses lidt mere åbenlyst fremover” Jeg smilede ved tanken ”måske du kan blive vores faste husven. Er det ikke det det hedder?” Hans- hænder gled ned om på min røv og han klemte mine baller. ”Uhmmm du er så dejlig, du er så stram og liderlig – som en lille tæve.. er det okay jeg kalder dig det?” Min fisse strammede hårdt til om han pik og han grinede igen ”ahh det er vist mere end okay, din stramme fisse svare jo for dig.” Så kom Emil til syne i døren. 

Han kørte en klat fra tuben ud i hånden og masserede den ind i min stjerne. Han tog endnu en klat og kørte den hen over hans pik som glinsede dejligt. Jeg modstod lysten til at bede ham stikke den ind i min mund. Så gik han om bag mig igen, i al den tid havde jeg bare siddet nede over Hans’ stive pik. Emil kørte først en lille pegefinger ind i mit bagerste hul. Da han havde fingerkneppet mig et lille stykke tid mens jeg med lukkede øjne nød forventningen trak han fingeren ud og nu mærkede jeg hans pikhoved mod røven. Ganske langsom gled han ind. Det var noget helt andet end normalt for det virkede til at der var mindre plads. Det gav mening eftersom at Hans’ kæmpepik allerede fyldte min fisse ud. 

”Hmmmm det er dejligt!” skreg jeg ud i stuen ”Pres på Emil!” han jog den op og chokket rystede mig lidt. Jeg følte mig så udspilet og fyldt ud, havde aldrig prøvet noget lignende. Det var mega dejligt. Jeg havde lukkede øjne og mærkede nu hvordan Emil langsomt kørte sin pik ind og ud af min stjerne. Nu begyndte Hans at lave små ryk med sin pik og det føltes næsten som om at de tog pikke stødte på hinanden inden i mig. ”Ja ja ja ja ja ja ja ja knep mig, hårdere, åhhh ja åh ja åh jaa” klynkede jeg i vellyst. De bevægede sig hurtigere og hurtigere og Hans var den første til at spænde op ”ÅHH JEG SPRØJTER! JEG KOMMER FANDME I DIN LIDERLIGE FISSE” råbte han og med de støn som fulgte med kunne jeg mærke min egen orgasme ”JA JA JA – kom i mig, knep mig, brug mig åhh jaaa” Emil stemte i med en række små ryk og ”ahhhh ahhhh aerhhhhh jaaaaa åhhhh” og han bankede sin pik helt i bund i mig. Min orgasme føltes som en bølge som jeg bare red på ud i natten, den fortsatte og fortsatte og selv efter at de to andre var faldet til ro føltes det som om at min fisse vibrerede og slikkede sig kælent som en mis. 

Jeg kunne allerede mærke deres pikke skrumpe indeni mig, først gled Emils ud da han bevægede sig baglæns og kunne mærke hans sæd løbe ud af min numse. Herefter forsøgte jeg at rejse mig op men mine ben var helt stive. Emil hjælp mig med en hånd og ud af fisse fossede det ud med Hans’ sperm. Jeg satte mig med et bump på sofaen ved siden af ham og så skete der noget rigtigt dejligt. Hans kom med et prust op fra sofaen og lagde sig med hoved nede mellem mine ben. Han bøjede mine ben op så hele mit underliv var blottet og så begyndte han at slikke mig ren. Hvor perverst kunne det blive? Hele vejen fra min tilspermede stjerne og op til min klit lappede han sperm og fissesafter i sig med en velbehagelig grynten. Hver gang han ramte mit klit gik der et stød igennem mig og den sødlige duft af fisse ramte mit næsebor. ”Mmmmmmhh Mmggg mmmmmm – din kone er så fandens dejlig Emil” sagde han da han havde slikket det sidste. Emil stod bare med åben mund og betragtede ham.

Nogle timer senere lå jeg i Emil arme oppe i sengen. Han var ved at døse hen og hele min krop værkede. ”Emil?” sagde jeg sagte ud i rummet ”Mmjjaa” sagde han med en søvnig stemme. ”Tak! det var en fantastisk oplevelse skat” han drejede sig en smule og nu lå vi i ske. Hans hånd gled ned til min gennemkneppede fisse han tog fat om den og ruskede mig meget blidt ”også for mig skat, også for mig” og så faldt han i søvn med hånden på fissen og jeg lå med følelsen af at have vundet i lotteriet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.