ONANI & SEXLEG: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Vi var flyttet fra den gamle lejlighed og ud i hus – vi havde brug for mere plads, tanken på at der ville komme børn til i fremtiden gjorde det til en no brainer da muligheden bød sig. Emil satte selv ting i stand og han fik hurtigt styr på naboerne og hvem som boede hvor. Jeg var lidt mere langsom, og en dag da han kom ind og sagde at havde inviteret på kaffe næste lørdag blev jeg først en anelse irriteret, men bagefter kunne jeg godt se at det ville være godt at kende dem man bor ved siden af. 

Lørdagen kom og et ældre ægtepar Kirsten og Jan kom som de første, de hilste pænt og komplimenterede mit mågestel. Herefter kom en ældre herre ved navn Hans, han boede inde til højre og jeg kunne godt genkende ham for vi havde trods alt hilst på hinanden en dag jeg kom hjem med indkøbsposer. Herefter kom Anette, en dame måske 5 år ældre end mig som boede overfor med hendes to drenge. Det var hyggeligt og uformelt. Vi drak kaffen ude i haven og snakkede til slut om at det kunne være hyggeligt at gøre det til en fast tradition. Jeg havde fornemmelsen af at blive observeret hver gang jeg kiggede væk. Hvem var det som kiggede på mig? 

Da folk var gået sad Emil og jeg og tog en øl i den sidste aftensol. Vi snakkede om vores gæster og Emil fortalte mig lidt juicy detaljer om Anettes skilsmisse. Hun havde efter sigende fundet sin eksmand i seng med en veninde en dag hun var kommet tidligt hjem fra arbejde. Han havde nu fået barn med veninden, og der var ikke god stemning mellem dem. ”Hvad med Hans? Er han helt alene?” jeg ved ikke hvorfor men i det jeg spurgte vidste jeg at det var hans blik jeg havde følt på mig. ”Han er enkemand, hans kone døde for mange år siden, de har vist en datter på vores alder som bor i Jylland. Han har en kæreste som hedder Lone men de bor ikke sammen.” jeg smilede, ”hvordan kan du vide så meget om nogle mennesker vi knap nok har kendt i en måned?” spurgte jeg. Emil fnyste bare af mig og rejste sig op… ”skal du med?” spurgte han med det ansigtsudtryk som jeg godt kendte. Jeg bællede resten af min øl og gik ind. 

Mens han lå oven på mig og kørte sin pik ind og ud af min fisse holdt jeg ham i håret men i mine øjne søgte op i loftet, pludselig dukkede Hans op i mine tanker, jeg havde bukket mig ned for at samle en serviet op ude i haven tidligere, og måske afsløret lidt bryst – kunne mærke hans blik men da jeg rejste mig op så han væk. Hvorfor havde jeg ikke tænkt mere over det tidligere? Ligeså langsom sniger Hans sig ind i min og Emils sex, jeg lukker øjnene og forestiller mig hvordan det ville være hvis det var ham som lå og pumpede løs i mig. Nej stop dig selv Lili, tænker jeg. Men resultatet af mine tankers vandren gør at min fisse sejler, Emil mærker min begejstring og bliver opildnet. ”Mm jaaa skat, kom for mig” Jeg stønner orgasmen ud i rummet mens jeg gnider min fisse over hans pik. Han kommer i samme øjeblik og presser sin pik længere op i mig. 

Et par dage efter har jeg ikke kunne slippe fantasien om Hans – jeg har holdt øje med ham, forsøgt at møde ham. Ikke fordi jeg vil have der skal ske noget men fordi jeg simpelthen fordi jeg vil se om jeg husker rigtigt, i forhold til hvordan han ser ud og hvordan han bevæger sig. Jeg står og tømmer postkassen en dag hvor han køre ind i sin indkørsel med sin bil. Han stiger ud og jeg ser han har mørke lædersko, cowboybukser og en skjorte som ikke helt når ned over hans mave, man kan se han har hår på kroppen. Han har et stort overskæg og er halvskaldet, gråt hår, store behårede øre og må være omkring slut 60’erne. Hvorfor fantaserer jeg om ham? 

Hans ser op og smiler. I stedet fr bare at hilse kommer han over. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv, føler næsten han kan se på mig hvad jeg har i mit hoved. ”hej Hans” – ”Lili, du ser exceptionelt dejlig ud i dag. Har du gjort noget nyt med dit hår?” Jeg smiler overfladisk til ham ”Ja Hans, jeg har redt det med en kam” han griner ved den bemærkning ”det er i hvert fald flot, nu når det jo næsten helt ned til dine baller” Mit ansigtsudtryk må have moret ham for han griner og siger ”jaja Lili godt nok er jeg gammel, men jeg er ikke så gammel at jeg ikke kan værdsætte en smuk ung kvinde.” ”Hans! Det siger man da ikke til folk” udbryder jeg helt forlegent. ”Det kan man da sagtens” svare han ”hvis du var min kæreste ville vi ikke forlade soveværelset nogensinde” Han blinker inden jeg får sagt noget og vender sig og går ind. Jeg står helt lamslået med posten i hænderne og vil ikke helt indrømme at væden mellem mine ben er fremprovokeret af ham. 

Emil skulle på fisketur med drengene og ville være væk den kommende weekend. Jeg havde allerede planlagt hvad der skulle ske. Jeg ville tage en fræk lille kjole på og gå ind til Hans for at låne noget. Jeg ville selvfølgelig ikke være sammen med ham men derimod tease ham lidt, fodre min egen liderlige fantasi. Jeg så mig i spejlet og alt stod helt skarpt på mig, jeg så godt ud – ung og frisk, hvilket ikke er svært når man er i slutningen af 20’erne. 

Jeg skulle lige til at ringe på klokken da jeg hørte nogle lyde som ikke kunne misforstås. Han bollede allerede med nogen, hvem kunne det være? Lone, hans kæreste? Jeg havde mødt hende en enkel gang hvor de var ude og gå tur. Hun var en enorm matrone med gråt hår og store hængebryster. Min nysgerrighed overvandt min fornuft og jeg sneg mig om i hans have. Jeg havde endnu ikke været hjemme hos Hans men Emil havde nævnt noget med hans værelse som lå mod haven. Da jeg kom derom kunne jeg se at han havde en dejlig terrasse, sydvendt ligesom vores. Det var stadig lyst på grund af sommeren så jeg sneg mig ind omkring en busk som stod op af terrassen. 

Jeg kunne se at hans stue havde store glas, vinduesdøre mod haven og der lå han på knæ og kneppede en dame som lå ind over sofaen. Han var nøgen og hele hans ryg og røv var behåret. Han prustede og stønnede og det var helt tydeligt det som jeg havde hørt. Hvem var det han kneppede? Jeg fik en anelse ondt i maven for det scenarie som foregik derinde var jo lidt det jeg gerne selv ville. Jeg følte øjeblikkeligt afsky over for mig selv, hvordan kunne jeg hungre efter en fed gammel pensionist, som var behåret og MEGET ældre end mig selv. Havde jeg måske ikke verdens smukkeste kæreste som ville leve sit liv med mig og som jeg forsøgte at få børn med? I det jeg ville snige mig væk så jeg hvordan Hans forsøgte at komme op, det var svært fordi han var så stor men han kom op og gik ud mod sit køkken formåede jeg. Hans pik var enorm, jeg måbede for mig selv ude i busken da jeg så hvordan den dovent hang frem med et par store nosser under sig. Den var pulserende og glinsede af fissesaft og der var tydelige blodåre ned af den som jeg kunne se selv helt her ude i busken. Han kom tilbage lidt efter med et glas vand som han grådigt drak og idet han kom ned på knæ igen og satte pikken mod fisse på den person han kneppede, drejede hun hovedet og jeg så at det var Anette, vores anden genbo. Shit hvad er det her for noget, tænkte jeg i mit eget hoved. Men jeg blev alligevel stående og så lidt mere af showet før jeg sneg mig tilbage. 

I ugerne efter min opdagelse ignorerede jeg Hans fuldstændig, jeg havde konstrueret min egen lille kinky fantasiverden oppe i mit hoved, jeg følte mig forrådt af Hans, selvom han ikke var min, heller ikke vidste at jeg havde gjort mig klar til at indlede noget med ham den dag han havde kneppet Anette. Men jeg opførte mig anderledes. Emil pointerede hvor anderledes jeg var fordi jeg var begyndt at ville have vild sex ude i vores baghave – jeg stønnede højt om hvor dejligt det var at blive kneppet og håbede i mit indre at Hans ville høre det og føle sig jaloux. Jeg klædte mig udfordrende og spankulerede rundt ude foran når jeg vidste at Hans ville komme hjem. 

En dag havde jeg et par meget stramme jeans som sad som strøget til min bagdel, en kort bindebluse som fremhævede min kavalergang og en BH som pressede mine bryster op i synes på hvem som helst. Hans kom hjem i sin bil og stirrede åbenlyst på mig, jeg stod bøjet ind over vores blomsterbed og luede ud. Han kom hen til mig, jeg vidste han gloede på min røv. ”Lili har jeg sagt noget som har gjort dig sur?” spørgsmålet var i sig selv ude af proportioner fordi vi slet ikke kendte hinanden godt nok, men jeg vidste at min kamp havde virket, han havde lagt mærke til min kolde skulder. ”Hvorfor det?” sagde jeg, uden at se på ham. ”Fordi du har været så underlig” han dæmpede stemmen og sagde lavt ”du har haft sex med din mand lige op af min have og stønnet så jeg næsten havde lyst til at gå ind og kneppe dig selv” Jeg rejste mig brat op og hev ham resolut i armen ind i hans have. Jeg stillede mig ved busken og pegede ind i hans stue. ”Her stod jeg for nogle uger siden og så hvordan du kneppede Anette hen over din sofa, hvad tænker du på?” Han stirrede på mig med åben mund ”jamen… jamen, så du det?” ”Ja, det så jeg faktisk, og jeg synes det var ret så skrapt, når hun jo lige er blevet skilt og sådan..” ordene ebbede ud af min mund, jeg lød som en forurettet kone, men Hans kunne jo i virkeligheden kneppe hvem han ville. 

Hans satte sig helt forvirret ned på sin terrasse og kiggede på mig med undren i blikket, jeg havde slået ham helt ud. ”jamen, Lili, Anette har jo ikke været sammen med sin mand i to år og je..” men inden han sagde mere gik jeg igen over til ham, jeg satte mig på hug og skubbede ham lidt bagover, fumlede med hans bælte som jeg ikke kunne åbne og endte så med at lyne hans gylp ned. Han sad bare og gloede uden at gøre noget, vidste slet ikke hvad der foregik. Jeg stak hånden ind og fandt hans pik som jeg hev ud. Den var stor og tung, men slap og blød. Jeg spyttede i min hånd og begyndte at køre hans forud frem og tilbage. ”Åh Lili, hvad gør du?” Jeg sænkede mit hoved ned over hans pik og lod hovedet glide ind i min mund. Jeg kiggede op og så ham ind i øjnene mens jeg slugte hans pik som allerede var begyndt at vokse. Hvor meget større kunne den blive, jeg have besvær med at have den i munden. Jeg greb om den med hånden og spillede den samtidig med at jeg suttede på den, jeg ville aldrig kunne sluge den hele. Den salte smag af presperm ramte min tunge og Hans var begyndt at grynte, han havde en dråbe spyt i sit skæg og begyndte nu at fumle ved mine bryster. Han forsøgte at komme ind bag BH’en som sad stramt hen over dem. 

Jeg slap pikken med munden og åbnede min bluse, hev BH’en ned over brysterne så de strittede frem mod ham. Han rakte ud efter dem som et lille barn rækker ud efter slik og begyndte at sutte på dem. ”mmmhh mmhhhmmm mmhmmm de patter mmhhm” var det eneste han slap ud af mundvigen. Hans hænder begyndte at køre hen over min mave og ned mod min fisse. Jeg hjalp med at åbne mine bukser og febrilsk forsøgte jeg at få dem ned, det var svært fordi de var så stramme men til sidst fik jeg sparket det ene ben af. Han skubbede mig bagover mens han stadig suttede på mine bryster og med den ene hånd krængede han trussekanten til side og rørte ved min kusse. Hans hånd var kold mod mit varme og våde skød og han nulrede rundt for at finde klitoris, som han ikke fandt, men jeg var så liderlighed at det ikke gjorde noget. ”Hans, åh Hans, du er et gammelt liderligt svin, bol mig! Stik din pik ind i mig” han blev helt vild af mine ord, havde sin hånd om hans kæmpe pik og forsøgte at presse den på min fisse. Den var så stor at jeg måtte sprede mine skamlæber og selv da var der en vis smerte forbundet med at han gled ind i mig. Hans kyssede mig, hans overskæg kildede mit ansigt og hans tunge smagte af mad. Men hans pik forsatte op i mit indre og blokkede min stramme fisse mere og mere ud. Jeg undertrykte et skrig og forsøgte at slappe mere af. 

Hans begyndte nu sagte at køre sin pik ind og ud. ”Åhh du er så stram, søde lille ungpigefisse” jamrede han i mit øre. Jeg havde efterhånden vændet mig til følelsen af ham og begyndte nu at bevæge mit underliv i takt med hans kneppebevægelser. Min klitoris blev stimuleret af hans store mave med hård på som pressede mod den hver gang han pressede sin ind i mig. ”åh åh åh åh åh åh åh åh åh åh” var det eneste der kom ud af min mund – og så kom jeg – i en rivende fart, undertrykte alle de frække ting jeg havde lyst til at skrige ud i luften. Men jamrede mig i en hvisken og kunne mærke hvordan min fisse trækkede sig sammen og malkede hans enorme pik. Han prustede som et næsehorn, uden tanke for at andre kunne høre os ”prhuuu prrheeeee ahhhgghgyh” han huggede til og en enorm smerte for igennem mig da hans pik ramte min livmoderhals. Spermen føltes som en spandfuld og selv mens hans stadig sprøjtede i mig kunne jeg mærke at det blev presset ud af fisse.

Jeg lukkede stille døren da jeg kom hjem, min fisse føltes som om et tog havde kørt igennem den, og jeg afviste Emils opfordring om aftenen, kunne slet ikke mere for i dag. Men måske en anden gang…

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.