Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi skulle til min kusines konfirmation. Egentlig gad jeg ikke rigtig men jeg skulle med.. så jeg måtte jo gøre mig klar så vi kunne komme afsted. jeg tog en ret kort grøn kjole på, som kun li kunne dække min røv, den var også ret nedringet.det skal li siges jeg er en lille ung pige. vi skulle heldigvis ikke med i kirken, så vi kom til det sted vi skulle være kl. 12. vi satte os til bordet og forretten kom ind. jeg sad overfor en min fars bedste ven som jeg har kendt hele mit liv.

Han så da godt ud, han var omkring de 38 år, vi havde ofte øjenkontakt med hinanden, han havde et dejligt frækt smil og et godt glimt i øjet, som man næsten ikke kunne stå for. efter vi havde spist forretten og hovedretten skulle vi synge velbekomme sangen. og under sangen skete noget, 2 vers inde i sangen mærker jeg en fod køre op af mit ben, men kun op til knæet og så langsomt ned igen, jeg sidder musse stille og kan næsten ikke røre mig, jeg kan næsten ikke engang se på ham, men får mig taget sammen og kigger langsomt op på ham, han sidder og kigger på mig og smiler til mig når vi får øjenkontakt. jeg smiler lidt igen og fortsætter med at synge sangen færdig, da sangen er færdig rejser jeg mig og går på toilettet, mens jeg er derude får jeg en besked på min mobil det er fra ham, han skriver at han havde fået mit nummer fra min storebror og at han syntes jeg ser rigtig godt ud, og at han meget gerne vil se mig uden kjole på, jeg svare ham ikke.

SEX I DAG?

Jeg gør mig færdig på toilettet og går tilbage til salen hvor festen er. da jeg kommer ind i salen mærker jeg med det samme at han sidder og kigger på mig men jeg kigger ikke igen, men derimod ned i jorden, for at virke lidt kostbar, og da jeg kommer han til bordet kigger jeg op på ham og smilet sødt med et glimt i øjet. 

I noget tid sidder vi bare og kigger hinanden i øjnene uden at sige noget til hinanden, men der går ikke lang tid før jeg igen mærker en fod glide op af mit ben, jeg spreder mine ben, så han kan komme til hvis det var det han ville, og det var det, han stopper ikke ved knæet denne gang men fortsætter helt op, men han rør ikke mit skridt men stoppe lige inden og køre igen sin fod stille og rolig ned, jeg bliver varm inden i kan jeg mærke, og lukker øjnene et kort øjeblik. da hans fod når helt ned til min fod køre han den langsomt op af mit ben igen, og denne gang helt op til mit skridt, og bliver der i ca. 5 min. hvor han stille og rolig køre rundt med hans fod i mit skridt, jeg kan mærke, at jeg begynder at blive våd mellem benene. Han stopper og køre igen hans fod langsomt ned igen. jeg tager min sko af og køre min fod op af hans ben, og han spreder også hans men jeg langsomt når helt op til hans skidt, og jeg kan allerede mærke han har en ret stiv pik, men bliver alligevel ved med at køre min fod op og ned af den så den holder sin rejsning lidt endnu.. efter jeg er stoppet "taber" jeg min gaffel på gulvet og kravler under bordet, med det samme lægger min hænder på hans ben, nede fra anklerne og langsomt køre jeg min hænder helt op til hans pik, først kæler jeg for den lidt for lyner op og finder hans pik frem og hurtigt sutter jeg den lidt.

Jeg kysser hans pik og sætter sig igen op til bordet. vi får igen øjenkontakt og jeg får et frækt smil af han igen. jeg kan se han sidder med hans mobil i hånden og han skriver en besked, få min efter modtager jeg en besked fra ham hvor der står, han vil gå ud på toilettet og jeg skal komme 2 min efter. jeg nikker til ham og han går ud fra salen. jeg sidder og smiler lidt for mig selv og kort tid efter rejser jeg mig og går ud til ham på toilettet.

Da jeg kommer derud stiller han sig foran mig uden at sige noget og løfter mig op og kysser mig, der går ikke lang tid før han får smidt hans bukser og boksershorts og jeg får smidt min G-streng og min BH bliver også smidt, han vender mig om så jeg står med ryggen til mig, og han bøjer mig forover så jeg står med røven imod ham. hans fingre finder hurtig min våde fisse og leger lidt med den, men ikke længe, jeg mærker nu at han stikker sin stive pik op i min fisse, den er dejlig stor og jeg kan næsten ikke ta’ den han bryder igennem min mødom, han knepper mig hårdt inde på toilettet.

Hans hænder på mine bryster og leger med mine små brystvorter så de er helt stive og hårde. jeg stønner lidt og det gør han også, han sætter tempoet op og det er super dejligt, han løfter mit ene ben lidt op så han kan komme bedre til, det er rigtig dejligt og jeg stønner mere og mere, han kommer en finger i munden på mig og jeg sutter på den og jeg mærker at han nu leger med den finger omme ved mit røvhul. det er dejligt og jeg lader ham gøre det, han trækker sig ud og jeg kan mærke hans pik nu ligger klar til at komme ind i min røv, jeg siger nej ikke i mit røvhul.

Så han forsætte i min fisse han knepper min fisse i et hurtigt tempo, det er så dejligt og imens står han og leger med mine bryster, jeg stønner ret højt nu og jeg kan mærke jeg er lidt ved at komme og det kan han også så han trækker sig ud og vender mig om, løfter mig så op igen så jeg nu får pik mens jeg sidder op af ham, det er vildt frækt og vi tungekysser imens meget af tiden, tempoet er hørt nu og vi stønner begge 2 ret hørt nu, der går ikke lang tid før vi begge 2 komme på samme tid og vi ligger os ned på gulvet på toilettet oven på vores tøj og ligger og kæler for hinanden. lidt efter tager vi tøj på og går ind til de andre. kort tid efter vi kommer ned skal vi hjem og der går ikke lang tid før jeg igen får en besked fra ham hvor der står, han allerede savner mig og at han håbede at vi skulle være sammen igen engang snart. og jeg skrev tilbage at jeg håbede det samme, og vi har været sammen flere gange siden den gang, og det fortsætter stadig og min far ved det godt og det var ham der havde givet han til mig udnytte mig.

Et par dage efter var han på besøg og han begyndte med det samme og tage på mig imens min far sidder og ser på.

Først min fisse uden på min G-streng men det gjorde han ikke i ret lang tid, for pludselig trækker han min G-streng til siden og stikker en finger op i min fisse, jeg gisper svagt, og lukker øjnene lidt, og så finger knepper han mig i lang tid og trækker så hans finger ud og ligger mig på sofaen så kommer hans tunge ned i mellem mine ben, og han slikker mig som jeg aldrig er blivet slikket sådan før, det var helt fantastisk, jeg tager i hans hår og holder hans hoved ind til min fisse, så han kan mærke jeg vil ha’ han bliver ved, men gør han desværre ikke i ret lang tid.

For han ville kneppe mig og det skulle være nu han smider sine bukser og stikke den op i mig og kneppe mig der går ikke langt tid før jeg få en orgasme og lidt efter kommer han oppe i mig.

Jeg ligger og tigger om mere men for pludselig travl med og få tøj på, da min mor pludselig kommer hjem så vi bliver nød til og stoppe.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.