Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min første oplevelse, hvor min far kneppe min veninde, imens jeg kneppede med hendes far. Det var en fantastisk oplevelse, der blev føjet til mit ellers meget eksperimenterende sexliv.

Vi var to veninder, der elsker at prøve grænser af,og tit udfordre hinanden med nogen, til tider, meget frække og vilde ting. Jeg havde længe godt kunne tænke mig og prøve.

SEX I DAG?

Sex med min venindes far, imens hun havde sex med min far i samme seng, Derfor udfordrede jeg en veninde til, at vi skulle have sex sammen med hinandens far.

Min veninde Emma og jeg havde begge haft sex med vores far, og de var med på legen.

Vi aftalte at mødes hos mig, som var den af os der boede alene, og havde den største lejlighed og en dertil hørende monster stor seng. Emma og hendes far  havde taget sushi med og min far havde taget et par flasker vin med, så der var lagt i ovnen til en rigtig god aften.

Min far Ralf var en lækker mand som jeg havde knaldet med i flere år,han var et virkelig godt knald han har en dejlig stor pik, men jeg glædede mig virkelig meget til at prøve Emma s far Ib, som jeg havde hørt meget godt om. Jeg havde ved flere forskellige lejligheder både kysset og rørt ved min veninder, men det var første gang at vi skulle have seriøst sex sammen med vores far, så jeg var så spændt som jeg nogensinde havde været før. 

Efter lidt snak over mad og vin begyndte legen i soveværelset, hvor vi alle begyndte at kæle for hinanden på kryds og tværs.

Ib og Ralf ville se jeg slikkede fisse og Jeg var så liderlig at jeg begyndte at slikke fisse, så jeg trak Emma ud til sengekanten og med røven i vejret begyndte jeg at slikke på hendes våde klitoris. Den føltes dejlig blød og da jeg begyndte at sutte hendes velsmagende safter i mig, kunne jeg mærke at hun nød min tunge. Ib begyndte nu at kæle for min kusse og røv og jeg blev helt vild, da han trængte op i min kusse. Han fyldt mig godt ud og det var en fantastisk følelse at blive gennem knaldet bagfra, mens jeg havde Emma s  varme liderlige kusse i munden. Jeg førte en finger ind i hendes røv og hun stønnede højlydt og tog fat om sine bryster.

Jeg opdagede at min far var ved at få suttet sin store og nu ret så stive pik af Emma, og jeg blev komplet liderlig af at se ham blive suttet af min veninde. Hun så ud til at nyde hans pik. Jeg fik lyst til at slikke pik så jeg fik fald til at trække sig ud og ligge sig på sengen så jeg kunne sutte hans pik.skiftevis suttede jeg  hans pik og nosser og kyssede den samtidig med, vi kælede heftigt for hinandens kroppe. Det var så vildt og jeg kunne springe af liderlighed og jeg kunne slet ikke få nok af hans røde pulserende pik og se Emma liderlige tunge om min fars pik.  Jeg kørte nu min tunger op og ned af Ibs pik, mens han.m legede med min våde kusse og det var som om, at han vidste præcis hvor og hvordan han skulle røre mig. Det føltes så godt at jeg ikke kunne lade være med at komme lidt. Det blev også for meget for Ib og Ralf at se to liderlige piger lege med deres pikke og de tog fat om deres pikke og sprøjte deres sperm ud i hovedet på Emma og mig, vi kyssede heftigt så vi fik sperm i munden og hele hovedet. 

De  fik en lille pause til at komme sig i mens Emma og jeg begyndte at slikke hinandens kusse. Det føltes fantastisk og liderligheden fyldte hver en celle min krop. Jeg var så sulten efter pik, at jeg bad Ib om at kneppe mig i min mund med sin store pik og jeg følte mig helt fyldt ud, som han stak sin stive pik langt ned i halsen på mig. Han stønnede voldsomt og det var faktisk som om hans pik blev større af at trænge ned i min stramme hals og den var nu så stor at jeg fik tåre i øjnene mens han kneppede mig langt ned i min hals.

Emma og min far Ralf var begyndt at lege med hinanden, de havde lagt sig i en 69’er og slubrede hinandens safter i sig med velbehag. Ib spurgte om det ikke var sådan, at vi skulle ha’ lidt pik i begge huller. Ib viste at Emma elskede at blive bollet i røven og jeg havde længe haft et ønske om, at at blive knaldet både i kussen og i røven af to ældre gifte mænd. Emma og jeg  lagde os på siden med Ralf foran og Ib bagved. Ralf og Emma begyndte at kysse mens Ib trængte op i røven på sin datter, og langsomt førte sin pik ud og ind af hendes stramme røvhul.

Ralf  trængte så op i Emma s meget våde kusse og for et øjeblik tabte hun vejret inden hun stønnede og næsten råbte den ene orgasme ud efter den anden. Det føltes som om at der blev trykket på alle hendes erogene knapper på en gang, og det var så vildt at det næsten blev for meget. Den sidste orgasme var en sprøjteorgasme, hvilket hun aldrig havde prøvet før og det var en fantastisk oplevelse, og Emma  mærkede hvordan tilfredsheden fyldte hele hendes krop, da min far sendte sit Sperm langt op i hendes fisse.

Bagefter fik jeg samme tur med min far i min røv og Ib der tog min fisse. Jeg stønnede og skreg den ene orgasme efter den anden ud, og Ib kom da også lidt efter oppe i min fisse.

Vi fortsatte den hele lange nat, hvor vi gang på gang tilfredsstillede hinanden på kryds og tværs, og da vi skiltes den næste morgen var vi alle meget trætte og udmattede. Denne nat med sex med min veninde s far og min far og Emma min veninde var for mig en stor oplevelse, en oplevelse jeg nok aldrig vil glemme men helt sikkert gentage. Det er bestem noget jeg vil anbefale til andre som ønsker at udforske deres seksualitet

Det var vildt frækt og liderlige og se min egen far og Emma s far kneppe hende på sammen tid. 

Og ja vi har aftalt at det skal ske igen...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.