Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er søndag morgen, og klokken er lidt over otte. Vi mødes på Nørreport for at tage toget til Falster – jeg skal nemlig et smut hjem og hilse på familien. Da jeg kommer op ad trappen fra metroen, står du allerede og venter på mig. Jeg begynder automatisk at smile, for du har taget en smuk sommerkjole på, som går dig ned til knæene – fordi du ved jeg er vild med en kvinde i en dejlig kjole. Og dejlig ser du helt sikkert ud.

Vi krammer kort hinanden og siger hej og når ellers ikke at få sagt mere, før toget ruller ind på perronen. Men der er nu heller ikke så meget at sige, vi har allerede aftalt, hvad der skal ske – i hvert fald til at starte med. Vi går ind i toget og sætter os bevidst i en stillekupé – mig ind mod vinduet og du på pladsen ud til gangen. Som aftalt vil vi kun lade vores kroppe tale de ca. 2 timer, det tager at komme til Falster. Ingen ord, kun lade kødets lyst få frit løb.

SEX I DAG?

Vi kommer til Hovedbanegården, og selvom det er tidligt om morgenen er der alligevel overraskende mange, der skal med toget og som vælger at sætte sig i stillekupéen. Jeg gruer lidt ved det, for det vil jo gøre tingene lidt mere vanskelige, men på den anden side er det netop også det, at der er andre omkring os, der er med til at gøre det ophidsende. Vil de mon opdage, hvad vi sidder og laver?

Toget sætter i gang, nu begynder turen for alvor. Vi når både til Valby og Høje Taastrup, uden at der sker noget. Vi kigger bare nervøst på hinanden og smiler pænt, det er trods alt en lidt underlig situation at være i. Jeg kigger ned på dit skød og ned ad dine ben. Det er en varm dag, og du har ikke taget strømpebukser på. Jeg lægger min venstre hånd på dit lår og lader den glide langsomt ned over din kjole, indtil jeg når enden. Jeg tager turen tilbage og hiver denne gang kjolen med op, så jeg kan mærke din silkebløde hud mod min håndflade. Vidunderligt! Varmt og blødt på samme tid.

Jeg fortsætter med at nusse dig på låret og vender blikket mod resten af din kjole og hvor godt den sidder på dig. Ikke for stramt, ikke for løst. Den sidder præcist som den skal, så den rigtig fremhæver din dejlige krop. Jeg kigger helt op og mødes af dit smilende ansigt. Du læner dig ind mod mig og kysser mig. Sjældent har jeg oplevet så bløde læber. Jeg tager fat om dig med min højre hånd og trækker dig tættere ind til mig, mens vi kysser mere og mere intenst. Du fjerner min hånd fra dit lår og lægger den i stedet op til dit venstre bryst. Med resten af kroppen skærmer du bedst muligt, så den lidt ældre herre, som sidder skråt overfor, ikke lægger mærke til noget. Dit bryst føles dejlig blødt og fylder godt i min hånd, og jeg kan mærke, hvordan din brystvorte langsomt bliver stivere og mere synlig gennem kjolen, jo længere tid jeg masserer det.

Efter nogle minutter kommer billetkontrolløren ind, og vi finder vores billetter frem, mens vi kigger smilende på hinanden. Vi tænker de samme tanker, tror jeg; kontrolløren og alle de andre i kupéen skulle bare vide, hvad vi sidder og laver – måske nogle allerede har gennemskuet det. Vi viser vores billet, og kontrolløren forlader kupéen. I det samme når vi til Roskilde, og den ældre herre, som sad skråt overfor rejser sig og står af toget.

Nu hvor ingen ikke kan se os direkte, benytter jeg muligheden og fører min højre hånd op under din kjole og op til dit underliv. Til min store glæde har du husket, hvad vi har talt om, og du har taget et par blondetrusser på. Jeg begynder at kærtegne dig uden på trusserne og på dine inderlår. Følelsen af blonderne mod mine fingre og tanken om, hvad der gemmer sig bag dem har en virkning på mig, som du ikke overser. Du begynder at kærtegne bulen i mine bukser, mens jeg fører min pegefinger ind under trussekanten og begynder at køre den lige så forsigtigt op og ned af dine kønslæber. Du åbner mine bukser og fisker min efterhånden godt stive pik frem. Langsomt begynder du at køre dine fingre op af den og rundt om pikhovedet og leger drillende med den. Du tager hårdere fat og begynder at massere den langsomt op og ned.

Da vi kommer til Næstved station, trækker jeg min hånd til mig og retter på din kjole, så ingen vil få mistanke om noget, hvis de går forbi. Du giver dog ikke slip på min pik, men læner dig i stedet ind over mig og tager min jakke, som ligger ved min side og lægger den over mit skød og fortsætter lige så langsomt med at køre din hånd op og ned, så jakken bevæger sig mindst muligt. Det er dog ikke til at misforstå, hvad der foregår, hvis man kigger, og udenfor på perronen går folk raskt forbi, og jeg lægger mærke til, at flere også kigger ind for derefter hurtigt at kigge væk igen. Det tænder mig, at du er så ligeglad med, om nogen ser, hvad vi laver.

Da toget atter sætter sig i bevægelse, fjerner jeg jakken igen og fjerner din hånd. Din kyndige behandling af min pik har næsten fået mig til at komme, og det ønsker jeg ikke. Nu er det din tur til at føle lidt nydelse. Jeg får med besvær min pik tilbage i bukserne, og vender mig mod dig. Hvor ser du altså dejlig ud, når du smiler lystent til mig. Du bider dig selv i læben på den der sexede måde, som kun kvinder kan, og som ingen mand kan stå for, heller ikke mig. Vi mødes i et intenst kys, og jeg fører min venstre hånd op under din kjole og trækker bestemt dine trusser til side Du glider lidt ned på sædet, så jeg bedre kan komme til, og jeg fører min pege- og langfinger op i dig. Mine fingre er en smule kølige, og det gibber i dig, da de rører dine kønslæber og glider videre helt ind. Du er godt våd, og jeg nyder følelsen af dine varme safter på mine fingre, mens jeg legende prøver at finde ud af, hvad der tænder dig mest.

Jeg kan høre lyden af mine fingre, der lystigt glider ind og ud af dig. Det er normalt en lyd, jeg elsker, men lige nu sætter det tankerne i gang i mit hoved. Hvor højt er det egentlig, kan de andre i kupéen mon også høre det? Pludselig virker det også som om, at din stille vejrtrækning er den højeste lyd i hele verden. Det tænder mig vildt ikke at vide, om vi er afsløret eller ej. Jeg stikker forsigtigt hovedet ud i gangen og kigger frem og tilbage i kupéen, men ingen lader til at være fokuseret på os.

Jeg nyder hvordan du ligger med lukkede øjne og bare giver dig hen og nyder mine fingres leg med dig. Du sidder nu med dine ben godt spredt og har sat knæene op mod sædet foran dig. Jeg bukker mig ned mod dit skød så langt jeg nu kan komme og stikker tungen frem. Heldigvis kan jeg lige nå din klit med spidsen af min tunge, og jeg begynder at lege lystigt med den, mens jeg stadig giver dig finger. Det er noget, du kan lide, kan jeg mærke, og i mine tanker har jeg allermest bare lyst til at flå tøjet af dig og lade dig ride mig her på sædet med dine dejlige bryster dansende op og ned, mens du højlydt giver udtryk for din nydelse.

Det går dog ikke, og i stedet tager du fat i mit hår og hiver fat i det i samme rytme, som mine fingre glider ind og ud af dit underliv. Jeg ved nu, at du er virkelig tændt af mine legende fingre og drilske tunge, og jeg lader mine fingre glide så langt op i dig som muligt i hårde lange stød, mens jeg fortsat lader min tunge lege med din klit. Du tager fat i forkanten af sædet på samme sted, hvor jeg støtter med min anden hånd og klemmer den hårdt, og jeg kan mærke, hvordan du begynder at ryste i underlivet og har svært ved at holde din vejrtrækning tilbage. Du spænder helt sammen i underlivet, og jeg fortsætter mine bevægelser, indtil jeg nærmest ikke længere kan få lov til at bevæge mine fingre.

Du åbner dine øjne og kigger sagligt på mig, og jeg trækker min hånd til mig og slikker velvilligt mine fingre rene for dine dejlige, søde safter. Det varer ikke længe, før vi når Nykøbing Falster, og resten af turen kigger vi bare stille på hinanden og smiler af og til. Da vi når endestationen, tager jeg mine ting, og vi siger farvel med et dejlig langt kys, og du bliver siddende for at tage toget tilbage til København.

Kort tid efter at jeg er stået af toget, får jeg en sms, hvor du skriver, at det var en dejlig tur, og at det var det hele værd at tage til Falster og alene tilbage til København, og at du skylder en ordentlig omgang, når vi ses igen. Pludselig kan jeg slet ikke vente med at komme tilbage til København.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.