Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en almindelig, kedelig torsdag eftermiddag min telefon ringede. Det var Lene, - min kammerats forhenværende kæreste.

Hun var kørt i stykker med sin bil mellem Sorø og Slagelse. Gode råd var dyre og der var langt hjem til Hillerød, så hun valgte at ringe til mig om hjælp. Jeg var ikke meget for at tage den lange tur, men det var jo Lene, så jeg sagde, jeg var på vej, og fik at vide, hvor hun holdt. Det var rimeligt sent før jeg nåede frem.

Da jeg nåede frem sad Lene på en sten ved siden af bilen og ventede med benene trukket op under sig, så man kunne se hendes hvide sloggi trusser, og jeg mærkede, hvordan det rykkede i mig. Hun blev glad for at se mig, og forklarede, hvordan bilen havde opført sig. Jeg var ikke i tvivl om, at det var koblingen det var galt med, så jeg hentede min værktøjskasse fra bagagerummet og kravlede ind under bilen. Ganske rigtigt, - den havde  lige fået skiftet koblingskabel, og det var ikke justeret korrekt. Jeg kravlede ud igen og fandt de nødvendige stykker værktøj og ålede mig ind under bilen igen, og et øjeblik efter var spillerummet justeret, så koblingen kunne aktiveres igen.

Jeg kravlede ud og rejste mig og spurgte, om hun havde en klud jeg kunne tørre fingre i. Lene så på mig med et smil, og uden et ord løftede hun op i sin kjole og trak sine sloggi trusser af og rakte dem til mig, mens hun uskyldigt spurgte, om de kunne bruges. Kjolen havde hun stadig oppe om livet, og jeg var helt mundlam.

Hun grinede og spurgte, om jeg kunne lide hvad jeg så. Jeg nikkede, - hun havde en glat, smuk og velformet kusse der ligefrem kaldte på at blive slikket. Jeg nikkede, og Lene smilede og satte sig ind i sin bil og vinkede til mig.

Jeg smed trusserne ned i værktøjskassen og satte den ind i bagerummet og vendte næsen mod københavn, - en stor oplevelse rigere :-)  

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.