BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Helt ærligt - de fleste mænd sætter pris på et kig under en kvindes nederdele - se bare på de mange fotos / illustrationer om emnet.
Og vi, der sætter pris på at bære kilt, må tage imod den ekstra opmærksomhed og nysgerrighed den giver anledning til.
Her i Europa er traditionen med at gå i kilt lige så gammel som vores civilisation, og alle europæiske lande har deres egne versioner af “nederdele”, der bæres af mænd.

Gamle hebraiske, græske og romerske mænd bar generelt en form for tunika, og de gamle egyptere bar en lang nederdel svarende til saronger.
Både angelsakserne og normannerne bar kilt eller nederdel, som det kan ses i Bayeux-tapetet, og den mode fortsatte langt ind i middelalderen.

Selvfølgelig bliver jeg på mine rejser ofte spurgt, hvorfor jeg gik med kilt, og mit svar er bekvemmeligheden og friheden.
Mænd ligner stadig mænd, bare i nederdel, ligesom kvinder stadig ligner kvinder, når de har bukser på! - Du er ikke "cross dressing", bare fordi du har en kilt eller en nederdel på.

En nederdel eller kilt er mere praktisk for en mand end en kvinde alene på grund af vores forskellige anatomi! Ingen irriterende sømme og frisk luft til kuglerne. Det er noget, de fleste mænd aldrig har oplevet, for ellers ville de for længe siden have inkluderet en eller flere kilte som en mulighed i deres garderobe.

På en varm dag er kilt betydeligt køligere og mere behageligt end shorts.
Der er også argumentet om, at mænd i kilt / nederdele er homoseksuelle, og det er noget sludder.
De fleste, - men ikke alle, - kvinder er åbne, når det kommer til mænd i kilt eller utility kilts.
Men pas på - når du først har prøvet at bære kilt, vil du have svært ved at opgive den igen, og især om sommeren er kilten/nederdelen perfekt som erstatning for shorts.

Hvilke udfordringer har jeg haft med at bære kilt!
Intet større. Nogle gange fniser skolepiger, men de kommer over det.
Jeg har altid lært at forvente opmærksomhed, når jeg bærer kilt, og til en vis grad har jeg lært bare at tackle det og ikke lade det genere mig.

Hvis nogen spørger mig, hvad der er under kilten, smiler jeg normalt og giver dem en form for svar i stedet for at blive vred og irriteret.
Jeg har fundet ud af, at det bare ikke er det værd at blive irriteret over den slags ting.

Sidste sommer havde jeg en situation, hvor jeg løb ind i en 'fissefest', da jeg var i byen.
Pigerne kom med de sædvanlige kommentarer - og der var et par forsøg på at løfte min kilt, som jeg venligt afviste. De bad mig til sidst om at stille op til et foto med gruppen, hvilket var OK med mig, men mens vi fotograferede, følte jeg pludseligt jeg blev kold om numsen ved at min kilt blev løftet i ryggen. Det var en af pigerne der havde set sit snit til at løfte min kilt, og det var først, da jeg hørte skrig og glædesskrig, at det gik op for mig, at nogle af pigerne også havde benyttet lejligheden til at tage billeder op under min kilt.

Det er den slags oplevelse, du er ude for, og jeg vil sige, at hvis det er den pris, vi skal betale for fornøjelsen at være i kilt, er det stadig prisen værd.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.