Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg mødte på arbejde mandag morgen lå der en fejlmelding på en kopimaskine ovre i skrivestuen. Jeg arbejdede som altmulig mand i et større firma og sørgede for alle de småopgaver der er som printerpapir og patroner, at skifte defekte pærer, reparere defekte vandhaner og installere pcèr og andre småopgaver. Og denne morgen var det altså en kopimaskine der lavede knuder. Og så ovre hos Gimpen, - en ikke særligt populær kvinde, der var leder af skrivestuen. Jeg tog arbejdssedlen da min kollega spurgte, om jeg lige kunne tage og kigge på en pc når jeg nu alligevel var ovre i det område. Jeg nikkede og tog en hurtig kop kaffe inden jeg hentede min værktøjstaske.

Da jeg kom over i afdelingen sad de tre damer og deres kontorelev og var i gang med at holde deres morgenmøde, og jeg ville gå direkte ud i kopirummet for at checke maskinen af, men Gimpen bad mig gå med ind på hendes kontor, da hun gerne ville veksle et par ord med mig. Hun virkede nærmest lidt undskyldende, og spurgte, om hun måtte bede mig om noget. Jeg nikkede, og efter betænkningstid spurgte hun, om hun kunne bede om min diskretion med hensyn til de eventuelle kopier, der havde forårsaget at maskinen var stoppet. Jeg nikkede og lovede, at hun skulle få kopierne, så hun selv kunne destruere dem. Gimpen takkede mig synligt lettet, og bad mig komme ud og drikke kaffe sammen med hende og pigerne, når jeg havde fået liv i maskinen.

SEX I DAG?

Ganske rigtigt meldte den ”paper jam”, - der sad et stykke papir fast i maskinens fremføring. Det var en standardfejl, så jeg gik i gang med at skille maskinen ad for at få papiret ud. Jeg havde i fået fisket det første ark papir ud af fremføringen, - det var godt krøllet, men i stedet for bare at smide det i papirkurven, rettede jeg det ud, og til min overraskelse viste det en meget velformet kusse med en lille ring i clitorisforhuden. Jeg gloede helt paralyseret, og det tog et øjeblik før jeg kunne fortsætte med at få maskinen til at virke. Der sad flere stykker papir fast i efterbehandleren, og lidt efter sad jeg med yderligere 2 flotte kopier. Jeg havde lige fået rettet papirerne ud, da en af damerne kom ind i rummet.

Hun spurgte lige så uskyldigt, om der var noget ”spændende” på billederne. Jeg nikkede, og hun kiggede nysgerrigt over min skulder. ”Ja, du må undskylde, men vi kom til at snakke om den der kussomat som stod inde på Gråbrødre Torv hvor man helt anonymt kunne tage et billede af sin kusse, og så blev vi enige om, at vi jo bare kunne bruge kopimaskinen, men så var det at den gik helt i smadder”. Mens hun talte var jeg gået ind i memoryen og sat maskinen til at udskrive de sidste 5 billeder, og nu lå der 2 ligegyldige print og 3 perfekte som jeg rakte til Tina. ”Værsgo`, her er kunstværkerne, - så må i selv fordele dem”, sagde jeg med et smil, og gik i gang med at rense glaspladen af. Den var ret fedtet, men en gang skærmrens klarede sagen. Tina gik ind til sine kolleger med printene, og jeg lukkede siderne på maskinen og pakkede mit værktøj og gik ind i skrivestuen for at få den lovede kop kaffe og løse den næste opgave.

Alle damerne sad stadig henne i mødehjørnet. Tina havde lagt de 3 print på bordet, og de kommenterede ivrigt hvis der var hvis. Gimpen fik øje på mig og smilede. ”Tak for printene”, sagde hun, ”Nu skal vi bare finde ud af, hvis der er hvis”. Jeg smilede og sagde, at jeg da ikke ville forstyrre”. Gimpen smilede, ”Kom og sid ned og få en kop kaffe med og tusind tak for hjælpen”. Jeg må have set temmelig fjoget ud, for alle damerne brød ud i latter, så jeg satte mig. De 3 print blev lagt foran mig, og jeg blev bedt om min mening. Det var ikke nemt, og damerne sad spændt og ventede på mine kommentarer. I stedet for at lægge dem i rækkefølge tog jeg dem i tilfældig rækkefølge. Den første kopi jeg tog op, viste et par meget velformede og helt glatte skamlæber med nogle meget store indre skamlæber der hang et par centimeter udenfor. Jeg holdt det op og viste det rundt, og spurgte, hvem der havde denne smukke kusse.  En af damerne rødmede og jeg rakte billedet til hende. De andre piger klappede, og jeg tog den næste kopi. Igen var det et billede af en helt glat kusse med nogle rimeligt store indre skamlæber, og i den ene sad der en lille ring. Jeg roste den, og sagde, at det var meget pikant med en ring i skamlæben, og spurgte, hvem der var ejerinden. Pigerne kommenterede billedet, og til min overraskelse rakte Gimpen hånden frem. Hun var nok ikke så kedelig og skrap som vi troede. Jeg rakte kopien til hende og tog den næste kopi. Det næste print måtte være Tinas, og det fik det til at give et lille gib i mig. Billedet forestillede en helt glat kusse med store velformede ydre læber og med en piercing i clitoris.
Jeg rakte kopien til Tina. ”Meget pikant og smukt”, sagde jeg og rakte billedet til hende. Hun smilede og lod det gå på omgang. Jeg kiggede over på kontorets yngste medarbejder, for der havde kun været 3 print. Hun rødmede og så ned i bordet, og sagde lavmælt, at hun ikke havde taget nogen kopi. Til min overraskelse sagde Gimpen, ”Det kan du nå endnu”, og nikkede hen mod kopirummet. Hun rejste sig rødmende og gik hen mod døren.  Hun kiggede på mig, og jeg sagde, at hun roligt kunne sætte sig op på glaspladen, - den skulle nok holde til hende. Et øjeblik efter kom hun ind til os igen mens hun genert holdt et stykke papir ind mod sit bryst. Hun rakte det frem mod Gimpen, som tog kopien og nikkede rosende.

Jeg så på damerne, og beklagede, men jeg var nødt til at komme videre med mine opgaver, og jeg spurgte, hvem der havde problemer med en PC. Tina rejste sig, ”Nu skal du se hvor den er”, sagde hun og gik hen mod sin plads. Jeg fulgte efter. Tina havde sat sig i sin stol og viste mig, at det var hendes lokal printer der ikke virkede, - mus og keyboard virkede OK. Jeg dykkede ned bag skrivebordet for at checke kablingen. Tina rykkede tættere på bordet fordi telefonen ringede, og rakte ind over bordet for at tage nogle notater.  Jeg sad på den anden side af skrivebordet og nød synet af hendes flotte ben med tynde nylonstrømper. Jeg ser nu at Tina er rykket ud på kanten af stolen og har spredt benene lidt mere fra hinanden, men den stramme nederdel gør, at at der ikke er meget bevægelsesfrihed. Så løfter Tina sig i stolen trækker nederdelen op om hofterne og sætter sig igen ude på kanten af stolen og spreder sine ben. Jeg kiggede op over skrivebordskanten, og mødte Tinas øjne. Så lænede hun sig tilbage i stolen og hviskede, ”Slik mig, vil du ikke nok”. Jeg slikkede, bed hende blidt i skamlæberne, og lod et par fingre forsvinde op i hendes skød mens jeg slikker hende, og pludseligt kom hun i en voldsom orgasme. Jeg pakkede sammen og sagde det  bare var en løs ledning og det var fikset nu.

Tina kigger smilende på mig, og jeg siger, hun bare skulle ringe, så ville jeg straks komme. Hun rejste sig og trak nederdelen på plads, og jeg bad hende kvittere på min arbejdsseddel. ”Du skal bare ringe, jeg kommer gerne igen”. Tina smilede sødt sagde tak for, at jeg havde løst deres problemer. Inden jeg gik stak jeg hovedet ind på kontoret til Gimpen. Hun takkede mange gange for min hjælp, og jeg forsikrede hende om, at deres lille hemmelighed var sikker hos mig.  

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.