Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som de fleste nok har oplevet kommer en kedsomhed og ligegyldighed ind i et forhold med tiden.

Vi havde alle de sædvanlige goder, - stort hus, hver sin bil og et par dejlige børn, men efter 12-13 år sammen manglede der “noget”. Som tiden gik, blev vi mere og mere ligyldige med hinanden, og samlivet var nærmest ikke eksisterende.

SEX I DAG?

Men så skete der noget. En dag vi var i Rødovre Center traf vi en af min kones gamle skolekammerater der hed Gitte. Spændende pige med masser af glimt i øjet og i den korteste nederdel jeg længe havde set. De to piger faldt hinanden om halsen, og blev enige om, at de straks måtte genoptage deres bekendtskab, - især da det viste sig, at Gitte og hendes mand kun boede 5 minutter fra os, og da vi skildtes aftalte vi, at vi skulle ses den næstfølgende fredag.

Det blev fredag og vi havde arrangeret med en barnepige til børnene. Vi gik og klædte om, og jeg fornemmede at min kone var lidt mere nervøs og nærtagende end hun plejede at være. Hun sad ved sminkebordet i selvsiddende strømper og stiletter, og jeg kom pludseligt til at tænke på hvordan det havde været da vi var nygifte. Men vi var sent på den, så det måtte blive ved minderne. Barnepigen kom, og vi fik vores overtøj på og spadserede over til Gitte og John.

Vi blev overstrømmende modtaget i døren af Gitte, - John stod i køkkenet og tryllede sagde hun. Inde i stuen var der dækket op, og da vi havde fået hængt overtøjet skulle vi til at gå ind i stuen da Gitte tog min kone i armen.” Vent lige, - der er lige noget jeg skal sige til dig”, sagde hun. Jeg gik hen mod døren til stuen da jeg hørte hende spørge min kone, Britt,” Har du trusser på”. Min kone nikkede overrasket. “Tag dem af”, sagde Gitte bestemt. Jeg så overrasket på Gitte, men uden videre snak tog Britt sine trusser af og rakte til Gitte med et lille smil til mig. “Tak”, sagde Gitte med et smil og gik i forvejen ind i stuen. Jeg undrede mig over hvad der foregik!.

John kom ind fra køkkenet, og vi fik en velkomst drink. Han virkede som en flink fyr, og vi stod og hyggesnakkede mens stegen blev færdig i ovnen. Da der var gået 5-10 minutter sagde han, at han lige skulle ud i køkkenet og rette an, og spurgte, om jeg ville give et nap med det. Jeg nikkede. Vi gik ud i køkkenet og John tog et par glas og skænkede os et glas rødvin. “Dejligt at møde jer. Gitte var helt oppe og køre over at have mødt sin gamle hjerteveninde”, sagde han. Jeg nikkede og smilede, og han fortsatte,”De har vist været et par vilde piger i deres skoletid”. Vi stod og nød glasset og fik anrettet maden og hjalp hinanden med at bære den ind til bordet.

John havde min kone til bords, og jeg havde Gitte. Vi snakkede godt sammen, - Gitte var en meget talende og livlig kvinde, og vi skålede tit, og på et tidspunkt rejste John sig for at gå ud i køkkenet for at hente mere rødvin, og min kone rejste sig for at hjælpe ham. Da de var gået ud i køkkenet, vendte jeg mig mod Gitte og spurgte, om hvad der var foregået i entreèn og hvordan det kunne være at min kone uden at protestere havde afleveret sine trusser til hende. Gitte så på mig med et stort smil. “Joh”, sagde hun,” John og jeg har den aftale, at vores hus er “trussefrit område”. Jeg var jo lidt spændt første gang min søster og hendes mand var her da jeg bad om hendes trusser ude i entreèn og fortalte hende om vores husregel. Men næste gang de var på besøg betroede hun mig allerede i døren, at hun ikke havde trusser på”. Jeg nikkede og Gitte fortsatte,” Siden jeg var lille har jeg haft det bedst uden tøj. Jeg husker, det var en varm sommernat, da jeg var 6-7 år gammel. Jeg er vokset op med ikke have trusser på i seng. Min mor kom ind i mit værelse og jeg klagede over, at det var så varmt. Min mor sagde, at jeg ikke behøvede at have min natkjole på og at det var ok at sove nøgen. Det var op til mig, hvad jeg havde på i seng, så jeg havde ikke trusser på igen før jeg var 7 år gammel og skulle starte i skole. Min mor havde købt nogle trusser til mig og hun sagde, at jeg have dem på under mine nederdele og kjoler, - men kun i skole,. ” Så kan du tage dem af, når du kommer hjem”, sagde min mor. Hun behøvede ikke at fortælle mig det, for det første jeg gjorde, når jeg kom ind i huset, var at tage dem af!! Den første skoledag var uudholdelig . Vi fulgtes i skole, - Britt og mig, - og jeg prøvede at holde ud at have dem på hele dagen, men næste skoledag havde jeg dem på da jeg gik hjemmefra til skole, men lige henne om hjørnet tog jeg dem af og gemte dem i en hæk. Og fra da af havde jeg dem kun på, indtil jeg var ude af syne. Britt og jeg fulgtes til skole og hun var solidarisk”. Gitte smilede ved tanken og fortsatte,” Og det holder vores samliv spændende og varmt”. Jeg nikke tankefuldt og så på Gitte og sagde, ”Det lyder spændende, - og hvordan får jeg lige Britt til at gå med numsen bar til daglig”. Gitte smilede stort,” Du kunne jo bare bed hende om det”, sagde hun med et smil.

John og Britt kom ind i stuen igen med et par friske flasker og der blev skænket op. Vi var efterhånden blevet lidt berusede.

Gitte fortsatte,"Sandheden er, at jeg kan lide at blive set på, og ja, til tider at blive afsløret, især offentligt, og der er ikke noget så godt som udseendet på en fremmeds ansigt, når de får et glimt af noget 'privat'. Det lyder vel på en måde underligt for de fleste, men jeg synes, det er vovet, frækt og spændende, og jeg bruger ofte tid på at planlægge, hvordan jeg vil ses. Halvnøgen med gardinerne åbne eller at flashe når jeg er i nederdel eller kjole”. "Jeg nyder den langsomme opbygning af spænding mellem mine ben, når jeg planlægger et 'utilsigtet' nederdel eller brystvorteflash.

Britt spurgte, “Hvornår? Ikke hjemme, naturligvis, men hvor? Jeg kan ikke komme i tanke om, hvornår eller hvor jeg ville gøre det hvis det var mig ?". Hun syntes at tænke på den sidste sætning, rødmede og sagde hurtigt,”'Ikke det, du ved, at jeg havde..” Forvirret sluttede hun,”Jeg er ikke sikker på, hvad jeg mener”.

Jeg undertrykte et smil og Gitte svarede,” At vise mig frem er bare forspil, - nogle gange på en bar, eller en restaurant. Nogle gange udendørs, sidder i parken, i toget og endda hjemme i haven. At blive kneppet er sekundært i forhold til den rene frækhed ved at drille. Jeg elsker følelsen af at afsløre mig selv lidt ad gangen, - min nederdel kører op, viser lidt lår og så mine trusser. Afslappet at lette trusserne til side lige nok til at vise, hvad de skjuler. Jeg synes, det er mest spændende at være nøgen under min nederdel, fordi der er fare for en utilsigtet 'up skirt'. Jeg får sommerfugle i maven når jeg træder på en rulletrappe eller går op ad trapper. Det er det samme, når jeg bøjer mig for at fjerne noget fra et arkivskab eller rækker ud over mit skrivebord. At mærke min nederdel køre op over mine lår, blotte lidt af mine baller, flytte mine fødder lidt fra hinanden, vel vidende at jeg måske viser mere, det er spændende”. Gitte stoppede et øjeblik og fortsatte, “Udendørs er der risiko for, at min kjolesøm bliver løftet af et vindstød, men Indendørs skal jeg være mere kreativ, og normalt vælger jeg områder som en trappe, en bar eller café for at konstruere en 'flash'.

'Går du altid uden trusser?' Spurgte jeg. "Næsten altid, men nogle gange har jeg en trusser på. Jeg nyder drilleriet ved langsomt at afsløre mig selv, lette dem til side og lade dem glide af, hvilket kan betyde at jeg efterlader en lille fugtig plet på sædet”.

“Bliver du altid ophidset ?' Spurgte Britt, og jeg spekulerede på, om hun havde lavet sin egen lille fugtige plet, da hun skiftede og krydsede benene.

“Åh ja, der er tidspunkter, hvor jeg ikke kan lade være, og en finger forvilder sig altid ned mellem mine ben hvilket giver mit 'publikum' mere show”. Sagde hun med et smil, og jeg bemærkede Britt`s rødmen. "For at være ærlig er de gange, jeg har trusser på, nok mere spændende, fordi det er drilleri, jeg kan eskalere. Ved et uheld at lade min nederdel køre op og vise en masse ben, og så når jeg har deres opmærksomhed, så skifter jeg position, - lader min nederdel køre højere og viser lidt af stoffet mellem mine ben. Jeg plejer at lave et show med at strække mig og bøje ryggen, så blonderne på min bh spresser mod min bluse og kan ses igennem, og når jeg læner mig tilbage åbner jeg mine ben lidt mere og sørger for at min nederdel sidder så højt, at mine trusser er blottede. Nogle gange er det nok til at begejstre mig, men hvis jeg føler mig særlig fræk, glider jeg tilfældigt en finger langs låret og trækker mine trusser stramt, så de former sig som en cameltoe. Når de så stirrer, letter jeg materialet til side og blotter mig kort."

'Er du aldrig bange?' Spurgte Britt. "Der er altid et kort øjebliks forventning, når jeg tager mod til mig og får sommerfugle i maven, når jeg åbner benene. Det får mig til at føle mig i live. At drille, at have kontrol, det er sådan en sexet følelse, men selv når det er spontant, er jeg forsigtig med, hvordan jeg går videre og sikrer kontrol. Da jeg var yngre, var jeg ikke så forsigtig, rygter kom rundt, og jeg havde nogle dumme og negative kommentarer. De fleste fra enten en fyr, jeg ikke ville DATE, eller piger, der er truet af min selvtillid. Men jeg har aldrig brudt mig om nogens mening, så det generede mig aldrig."

Gitte nippede til sin drink og ventede på vores reaktion.

"Så du har ikke fortrudt, at du viste dig frem?" sagde Britt.

"Nej, det er spændende og får mig til at føle mig super sexet og gør mig mere end lidt fugtig, fordi det er så spændende. De kan først ikke tro hvad de ser og stirrer og jeg ved, at de ville ønske, at de kunne røre ved mig. Vil jeg nogensinde fortryde, at jeg flashede, strippede, lod fremmede se mig og lejlighedsvis røre ved mig? Det tror jeg ikke”, sagde hun med et smil.

Britt slikkede sig om underlæben, og Gitte fortsatte,"Jeg ved med sikkerhed, at hvis jeg ikke havde udforsket min ekshibitionistiske side, ville jeg være gået glip af en masse sjov og selverkendelse. Efter de første nerver i første omgang var jeg forbi point of no return."

Britt smilede, “Var det så spændende?”. “Åh ja. Første gang var efter at jeg opdagede, at min nabo havde overværet da jeg skiftede tøj, så jeg begyndte at gå bundløs rundt i mit soveværelse uden at trække gardinerne for. Jeg holdt fast i spændingen fra den første gang, eksperimenterede, blev frækkere og frækkere, efterhånden som min selvtillid blev opbygget. Jeg vidste, hvad jeg ville, og var begejstret for tanken om at dele min nyfundne ekshibitionistiske side med et bredere anonymt publikum". Britt nikkede tankefuldt og spørgende, “Et bredere publikum?”

Gitte så tankefuldt på Britt,”Forstår du, - det at være bundløs er for mig et symbol på magt, lederskab og selvtillid”.

Vi var efterhånden blevet lidt berusede, da John rejste sig op for at holde tale. Han slog ud med hånden og sagde, det var på tide at Gitte fik sine fødselsdagssmæk, og med et stort smil rejste Gitte sig og stillede sig midt ud på gulvet. “Hvor vil I have mig”, spurgte hun. “Læn dig ind over stolen der”, sagde John og pegede på lænestolen.

Gitte smilede og gik hen til lænestolen og lænede sig frem og støttede på ryglænet. John gik hen til hende og tog fat i hendes kjolekant og løftede den op over hendes bare numse.” Så er det sådan, at Gitte skal have et slag for hvert år hun er samt et slag at vokse på, - altså 33 slag ialt ”, sagde John.

Under megen latter fik Gitte sine 33 slag, - 32 for sin alder, og 1 at vokse på.

Det var ved at blive sent, og vi takkede for en hyggelig aften, og I entreèn fik vi vort overtøj på. Da vi skulle til at gå stod Gitte og viftede med Britt`s trusser. “Mon ikke disse er fortid”, sagde hun drillende, - Britt rødmede og nikkede og vi sagde farvel og gik hjemad.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.