Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi var på festival, og under megen grinen havde vi spillet Sandhed eller Konsekvens, hvor et af Sandhed eller Konsekvens spørgsmålene var,"Vil du nogensinde trække op bag på din kjole og med vilje vise nogen dine trusser?", og hvor Yvonne til alles overraskelse svarede med høj og klar røst "Nej". Vi så overrasket på hende, og vi sagde,”Hvorfor ikke? Du SKAL sige sandheden."

Yvonne smilede og sagde,” Nej det kan jeg ikke, for jeg ikke har nogen på!”.

SEX I DAG?

Og så måtte hun jo efter reglerne bevise det, så Yvonne kiggede rundt og rejste sig med et smil, vendte sig om og løftede bagsiden af sin nederdel. Der lød et et gisp og et par OH! WHAUU! Hun lod nederdelen falde på plads og vendte sig om og sagde, at nu var det hendes tur til at udfordre os.. Vi fik noget mere vin, en efter en fortalte pigerne deres oplevelser når de havde gået uden trusser, og nu var turen kommet til Jeanne der sad lidt og smilede for sig selv.

“OK”, sagde hun, “så skal i få min historie”.

Hun så på os andre med et lille smil, “Det hele startede for over ti år siden, da jeg lige havde mødt Chris og lige efter vi var begyndt at komme sammen foreslog han at jeg skulle begynde at gå uden trusser når jeg ikke var på arbejde og vi var sammen. Hvad Cris ikke var klar over var, at jeg er opvokset uden”. Jeanne smilede og så rundt på os andre.“Det er jo velkendt, at de romerske kvinder var nøgne under deres togaer, og at trusser som vi kender dem, først blev opfundet i slutningen af det 19. århundrede. Oprindeligt var underbukser bare 2 separate ben bundet sammen i taljen og helt åbne i skridtet, - altså i virkeligheden bundløse trusser. Fransk mode opfordrede dengang brystvorter til at blive vist over toppen af kjolernes overdel, og dagens mode ser ud til at være på vej tilbage på den måde med tressernes topløse kjoler og i øjeblikket med gennemsigtige og rygløse kjoler og de små ting der kaldes for trusser, er virkelig ikke værd at bekymre sig om. Bare tænk på, at oprindelsen til Can Can var at danserinderne ikke havde noget på under deres kjoler, så når de lavede de høje spark og løftede deres flæsekjoler, ville “himlens port” være åben for det ophidsede publikum.

Jeg har også ofte undret mig over, hvad tidlige balletdansere havde på under deres tutus, før trusser og strømpebukser kom på scenen. Nogle berømtheder var danseren Isadora Duncan og filmstjernen Jean Harlow, hvis varemærke var en tynd klæbende silkekjole uden antydning af en trussekant. Jean Harlow var endda kendt for at have farvet sine kønshår blonde, så der ikke ville være nogen mørk skygge at se gennem hendes tynde kjoler. Tyve år senere brugte Marilyn Monroe det samme trick til at skjule sin mangel på trusser, og jeg undrer mig over, hvorfor det ikke var faldet dem ind at barbere deres pubber! Det siges, at Marilyn Monroe faktisk havde et had til undertøj og sagde, at trusser "kvalte" hende, og da hun lavede filmen “Den søde kløe” måtte Billy Wilder, instruktøren, insistere på, at hun bar trusser til den berømte scene da hendes nederdel blev blæst over taljen. Ellers ville hun have vist alt, og det ville ikke have været acceptabelt af censorerne på det tidspunkt. Senere trusseløse berømtheder inkluderer Joanna Lumley, der i et interview har indrømmet, at hun altid krydser benene, når hun sidder, fordi hun ikke går med trusser da de gør hende utilpas og tilføjede, at hun hadede dem. Fordelene ved ikke at bære trusser er selvfølgelig, at det helt sikkert reducerer risikoen for infektion som svamp og blærebetændelse. At være barberet, som jeg sagde før, giver mig også mulighed for at bære gennemsigtige, endda halvgennemsigtige kjoler offentligt, fordi jeg ligesom Jean Harlow og Marylin Monroe, der blegede deres pubber, ikke har nogen mørk plet af kønshår at vise, så når det ses mod lyset, rejser det spørgsmålet "har hun eller har hun ikke trusser på", svaret i mit tilfælde er et meget klart nej. Nogle af mine nederdele er dog så tynde, at spørgsmålet ikke er aktuelt, da kavalergangen i min numse tydeligt kan ses gennem det stoffet. Som jeg sagde, er det sket for mig, og jeg må indrømme, at selvom jeg var flov på det tidspunkt, var det set i bakspejlet et stort turn-on for mig, men når dette er sagt mener jeg, at de fleste mennesker er meget uopmærksomme og ikke bemærker, hvad de ikke forventer at se.

Jeg elsker den sensuelle følelse af frihed uden begrænsninger og følelsen af frisk luft, der vifter mellem mine ben og jeg holder mit venusbjerg glatbarberet hele tiden, hvilket forstærker den følelse og da mine læber er ret store, er de derfor meget synlige. Der er også spændingen ved, at min nederdel måske løfter sig, - det tænder mig enormt. Uden undertøj skal man altid være forberedt på utilsigtet eksponering, uanset hvor man er, men uanset hvor meget man er forberedt, er det altid et chok, når det sker, men det er her spændingen kommer ind.

Det var en dejlig solrig sommerdag, da vi shoppede i en lille by på østkysten af Fyn. Selvom solen skinnede blæste det ret meget, men luften var stadig mild, og derfor havde jeg en let, hvid, plisseret og meget kort tennisnederdel der kun lige dækkede min numse og en meget tynd næsten gennemsigtig bluse, som tydeligt viste, at jeg ikke havde en bh på under den. Over den havde jeg en kort blouson-jakke på som var åben, så skyggen af mine brystvorter kunne ses gennem blusen, men samtidig blottede jeg ikke helt åbenlyst mine bryster. Og som altid under nederdelen ingenting. Jeg nød den lune sommervind der legede med mine kønslæber hvilket fik dem til at prikke, og jeg følte mig meget sexet, hvilket er helt normalt på grund af min mangel på trusser.

Selvom byen ikke var overfyldt, var der masser af mennesker der var på lørdagsshopping.

I byen er der en hovedgade krydset med mange små gyder. Vinden fløjtede ned ad disse gyder og I kan gætte, hvad der skete. Da vi gik forbi en af dem kom der et vindstød som løftede min lille nederdel op over min talje og blottede min underkrop fuldstændigt. Jeg stod midt i et travlt shoppingområde nøgen fra taljen og ned med min bare røv udstillet i den ene retning og en hårløs kusse i den anden. Enhver der tilfældigvis kiggede i min retning ville kunne se, at jeg ikke havde trusser på, og at min glatbarberede kusse og min numse var totalt eksponerede.

Jeg ved ikke, hvor mange mennesker der så mig udstillet, da det virkede som evigheder, før jeg kunne få min nederdel ned hele vejen rundt med min frie hånd, - i den anden havde jeg indkøbsposen, men jeg så ikke nogen stirre. Jeg har en teori om, at de fleste mennesker er utroligt uopmærksomme på hvad de ser, selv i en sådan grad, at de ikke tror deres egne øjne, især hvis de ser noget, der er helt uventet, og i mit tilfælde tror jeg, at de lige tror de har skimtet et par lyserøde knickers.

Chris , min daværende fyr, ville elske, at jeg lod nederdelen falde på plads af sig selv, så det ville give alle tilskuerne tid til at indse hvad de har været vidne til, men jeg tror ikke, at jeg havde modet til at gøre det. Men det kurerede mig ikke for at gå med numsen bar uanset vejret, og jeg nyder spændingen ved at være nøgen og barberet under de kortest mulige nederdele”.

Vi sad et øjeblik tavse, før Jeanne fortsatte,” Jeg er sikker på, at det med at gå uden trusser er meget mere almindeligt end man skulle tro. Det var det også tilbage i 1988, da Chris og jeg fandt sammen, og vi havde ikke været sammen ret længe før han foreslog, at jeg skulle prøve naturisme med ham. Begrebet naturismen var ret fremmed for mig, og alt, hvad jeg vidste om det var, at folk tog deres tøj af og gik nøgne omkring i andres nærvær.

Siden min barndom havde jeg solbadet nøgen i vores afsondrede have, men det var selvfølgelig privat uden andre at se os. Jeg nyder at være nøgen i det fri med solen spillende på min bare krop, men jeg havde brug for at vænne mig til at være nøgen blandt totalt fremmede. Så fandt vi ud af, at der ved Skibby lå en naturistsvømmehal der hed Hellas, og et par gange om ugen begyndte vi at tage til Naturist-svømmeaften. Jeg kunne ikke engang svømme, men jeg havde altid ønsket at lære det. Første gang vi besøgte Hellas gik jeg næsten i panik og gav næsten op, da jeg nåede parkeringspladsen, men jeg tog mig sammen og gik resolut ind sammen med Cris.

Jeg klædte mig af, viklede et håndklæde rundt om mig selv og gik hurtigt til poolsiden og lagde håndklædet og gled ned i vandet. Jeg var nøgen i en offentlig swimmingpool. Det var en mærkelig, men behagelig følelse at være i vandet uden noget på overhovedet og for allerførste gang at være blandt andre nøgne mænd og kvinder.

I sommerferien bookede vi to ugers ferie i naturistbyen Cap d 'Agde i sydFrankrig, og efter at have prøvet naturisme og nydt det, og også for at behage Chris, havde jeg nu barberet hver rest af mine tidligere tykke, sorte, kønsbehåring. Mine indre læber er meget fremtrædende, jeg var nu helt og aldeles blottet, og selv med samlede ben viser folderne på mine store elskovslæber sig ganske tydeligt, alt er synligt og nogle gange, når jeg er virkelig ophidset kommer selv min klitoris til syne, - og jeg blev mere bevidst om, at jeg vistnok var exhibishionist, og som Chris sagde, -som en perle i en østers. Men jeg kan godt lide den glatte fornemmelse af ikke at have kønsbehåring, og fordi jeg var så bar, og alt hvad jeg havde var synligt, følte jeg, at jeg var helt anderledes end de fleste andre kvinder, og det glædede mig meget. Jeg ved, at Chris elskede min nye glatte tilstand, hvor mit helt nøgne køn er fuldt synligt, og jeg følte også, at hvis han kunne se min fisse så tydeligt, så kunne alle andre, der kiggede på mig, også, men jeg kunne nu godt lide ideen om at vise alt til andre.

Efter en kort pause til jul startede svømningen igen. Jeg var meget gladere for min nøgne krop nu, men denne gang var jeg anderledes, og i modsætning andre kvinder var jeg helt nøgen og mit køn var ikke længere skjult af kønshår. Men ingen kommenterede, hvad jeg havde gjort, og snart fulgte flere af de andre mit eksempel, og mindst en af dem gjorde det på grund af min indflydelse, hvilket var et stort løft til mit ego. Jeg nød min nye frihed, og jeg elsker følelsen. Det får mig til at føle mig meget sensuel. Jeg nyder mit nye liv som naturist, - at være nøgen sammen med andre mennesker., og jeg nød vores besøg i Hellas. Når vi kørte til Hellas havde jeg altid en elastisk, men stram mikro mini nederdel på der plejede at krybe op når jeg gik, og når jeg stod ud af bilen, lod jeg den kravle op for at vise alle, at jeg ikke havde noget under den. Det var også gennem i Cap d 'Agde at jeg prøve e at blive body-paintet. Første gang malede Chris et billede af en stor gul honningbi, der svævede over mit venusbjerg lige over min nøgne kusse, og i de senere år blev jeg to gange nummer to i en bodypaint konkurrance. Jeg blev også nummer to i en nøgenglamourkonkurrence i Cap d 'Agde hvor jeg paraderede nøgen på scenen foran over hundrede mænd og kvinder, - mange med kameraer og videoer. Ved den lejlighed bar jeg en klips med en perledråbeørering, der dinglede fra min klitorisforhud. Den var tydeligt synlige for alle, så det så ud som om mit venusbjerg ikke kun var barberet, men også piercet. Faktisk blev jeg spurgt af en kvinde, hvordan det var at blive piercet fordi hun tænkte på at få sine små læber piercet. Det henledte opmærksomheden direkte på det, som på det tidspunkt var ophidset og prikkende ved tanken om alle de mennesker, der kiggede lige på, beundrede og fotograferede min barberede og dekorerede kusse, og jeg spekulerer på, hvor mange mennesker der har billeder eller videoer af mig, der viser mig nøgen på denne måde., og jeg spurgte mig selv, om jeg var ved at blive ekshibitionist?.

Få sex i dag

Festaftenerne i Cap d 'Agde var noget særligt. Vi piger startede klædt sparsomt og sexet, men endte med at danse nøgne bortset fra strømper og strømpeholder.

Agde er virkelig en lille by med mere end 30.000 mennesker på højsæsonen. Der er butikker, supermarkeder, restauranter ja faktisk alt, hvad du ville forvente at finde i enhver badeby. Chris, der havde været der før, havde fortalt mig, at folk ville shoppe nøgne, men jeg troede virkelig ikke på ham, men jeg kunne ikke have taget mere fejl. Her var de nøgne i supermarkederne, og med så mange mennesker omkring var jeg genert i starten når jeg shoppede, så jeg havde taget en sarong på som var bundet om min hals, og når jeg gik, blafrede den åben i brisen og viste, at jeg ikke havde andet på. Men jeg undlod snart sarongen og gik nøgen som alle de andre. Men jeg var ikke helt den samme, - var jeg? Jeg var glat så mine elskovslæber altid var fuldt synlige, aldrig skjult bag en busk af forfærdeligt hår, og jeg var stolt af det og glædede mig meget over at vise det frem.

Stranden er fremragende og meget ren, og vi nød vores regelmæssige gåture langs vandkanten, da det var meget køligere end at sidde på sandet, og vi kunne beundre alle de nøgne kroppe, der var udstillet. Jeg havde aldrig tænkt meget over andre kvinders fisser, men størrelsen og formen på de tusinder der var en øjenåbner for mig. Som sagt havde jeg altid haft store skamlæber, der stikker ud, især når jeg er ophidset, hvilket jeg syntes at være hele tiden, og jeg havde tidligere tænkt, at jeg var lidt underlig på grund af det, men her var nogle kvinders læber meget større end mine, så det beroligede mig, og nu er jeg meget glad for at mine læber er ret store. Ved en lejlighed på vores gåtur stødte vi på et par, der var involveret i lidt oralsex på stranden, ikke helt skjult af en fiskerbåd, hvor de dyrkede en gang Fransk soisante neuf eller 69.

Hver dag gik vi en tur ud af naturiststranden og ind i området, hvor alle havde badetøj på. Selvom mange af kvinderne var topløse, var det en fantastisk følelse at være de eneste der, der var helt nøgne, og jeg blev meget tændt af at vise min meget nøgne krop på en overfyldt strand til disse ikke-naturister.

Jeg nød at slentre i gaderne og shoppingarkaderne og sidde på de udendørs caféer og barer helt nøgen, og min kusse var konstant ophidset, hævet og med vilje åben og inviterede alle til at se og forhåbentlig beundre den.

På stranden lå jeg altid med benene spredt for at få solen til mit venusbjerg, og det føltes helt magisk, når Chris kærtegnede mig under påskud af at gnide solcreme over mine brystvorter og derefter mellem mine ben. Det fik mine læber til at skilles af ophidselse. Min min klitoris voksede når hans finger gled mellem læberne og ind i mig. Da mine brystvorter og venusbjerg blev solbrændt blev de meget mørke. Jeg følte mig så sexet at ligge der med alt, hvad jeg havde til frit skue for hundredvis af fremmede, og jeg svælgede i de beundrende blikke jeg fik fra kvinder såvel som de mænd der gik forbi og så mig så åbenlyst udstillet. Det var også mit første nærkontakt med kropsdekoration, især piercing. Piger med ringe og knopper i brystvorterne og læberne og nogle gange med fine små kæder igennem som forbandt dem, og nogle af skamlæberne hang der vægte i så de strakte læberne med flere centimeter. Nogle af kvinderne så meget attraktive ud, ligesom nogle af tatoveringerne. Jeg bar nogle gange en transfertatovering enten på mit bryst eller på mit skaldede venusbjerg for at henlede opmærksomheden på den og kønslæberne nedenfor. Der var mange af kvinderne der havde ringe eller smykker i deres bryster og læber, og en eftermiddag tog jeg mod til mig. Jeg sagde til Cris at jeg ville gå en tur alene sammen med en dame jeg havde mødt, men målet var en piercingklinik på torvet. I klinikken blev jeg modtaget af en yngre kvinde, og heldigvis forstod de engelsk så jeg spurgte, om jeg kunne bestille tid. Damen kiggede på mig og sagde, hun lige havde fået et afbud og viste mig ind i studiet. Hun spurgte hvad jeg gerne ville have piercet, og jeg forklarede at jeg ønskede en ring i hver af mine små læber. hun bad mig om at sætte mig i stolen.

Jeg satte mig i stolen og satte fødderne op på hver side og spredte min fisse. Hun så spørgende på mig, og jeg sagde på engelsk at ønskede at få min pussy piercet. Vi faldt i snak, og hun ville vise mig sine piercinger, så hun tog sin top af for at vise mig sine brystvorter. Hun tog fat i mine bryster og rørte ved dem. Hun var sådan: 'Åh, undskyld, jeg skulle have spurgt.' Så lynede hun sin nederdel op og trak sine trusser ned for at vise sin piercing i sin klitorisforhud. Jeg nikkede, det var lige hvad jeg havde i tankerne. Hun satte sig foran mig for at gennembore min forhud. Jeg gispede og bed mig i læben, da hun spredte mine læber med den ene hånd og satte en klemmetang på hver af mine små læber og en i min klitorisforhud, og i løbet af næsten ingen tid havde jeg fået en ring i hver af de små læber og en stav i min forhud.

Butikkerne har masser af skandaløst sexet mode som om aftenen, når ude i byen eller i barer og caféer, du kan iklæde dig for at afsløre den del af din krop, du kan lide.

Det er meget almindeligt om aftenen at se kvinder iført gennemsigtigt tøj eller bare en lille farvestrålende thong og høje hæle med bryster og numse bar, mikro-mini nederdele og kjoler, altid uden trusser, og med deres fisse synlig under de meget sparsomme, næsten ikke-eksisterende nederdele.

Det er virkelig den mest spændende oplevelse at have fuldstændig frihed til at være så åbenlyst sexet, som jeg ønskede offentligt. Jeg bar mine mest sexede, helt gennemsigtige kjoler, der tydeligt viste, at under alt, hvad jeg havde på, var der enten strømper og strømpeholder eller ingenting udover en hals-, talje- og ankelkæde til at gå ud om aftenen for at slentre rundt i butikkerne, der forblev åbne indtil sent. Det er virkelig en vidunderlig følelse at gå nøgen eller næsten nøgen ind i en butik og at sprede mine ben og bøje mig for at inspicere noget på underste hylde, vel vidende at mit bare røvhul og glatte kusse er synlig for alle. Når jeg var klædt på, havde jeg altid tøj på, der tydeligt og åbent viste, at jeg ikke bærer undertøj. Var jeg ekshibitionist? Ja, - for jeg nød virkelig at vise min krop offentligt. Ja, jeg var blevet ekshibitionist og elskede hvert minut af det og spillede op for publikum.

Vi hyrede en bil for en tid og med et andet par kørte vi til den gamle murede by Carcasonne. Det var en meget varm dag, og jeg var meget glad for, at alt, hvad jeg havde på, var en tynd sommerkjole,- en næsten gennemsigtig minikjole, ellers ville jeg have gået helt til i varmen. Jeg elskede følelsen af at gå rundt i byen med den milde brise, der viftede under nederdelen af min kjole og kærtegnede mine nøgne læber der kun var skjult af kun en tomme eller deromkring. Havde der været en stærkere brise, ville det faktum, at jeg var trusseløs, konstant have været tydeligt.

Carcasonne er virkelig et besøg værd, en fuldt restaureret middelalderlig muret by.

Vi tog også bussen ind i den gamle bydel i Agde med sit vidunderlige marked. En by fuld af karakter, men også fuld af mennesker på markedsdagen. Igen var alt, hvad jeg havde på, en minikjole, og Chris løftede den konstant op for at føle på min bare numse.

Jeg blev endda bedt om at posere for en fransk amatørfotograf, hvilket smigrede mig meget. Billederne skulle selvfølgelig være nøgne. Stillingerne startede ganske almindeligt, men det varede ikke længe, før han overtalte mig til at tage nogle op, der tydeligt viste, at hans største interesse var, at jeg var glat, og at mine kønslæber let kunne ses på hans fotografier. Da Chris kommenterede dette til ham, sagde han, at efter hans mening "er en kvinde ikke nøgen, før hun har fjernet alt håret fra sin kusse og er parat til at vise det". Nå, jeg havde barberet alle mine af og nød grundigt at vise min bare kusse på en så sexet måde, så det er en følelse, som både Chris og jeg er enige i, og jeg har intet ønske om nogensinde at blive langhåret igen.

Den ferie gjorde mig i stand til at sætte pris på min seksualitet, og nu prøver jeg at være så nøgen som vejret tillader. Jeg er blevet set nøgen af postbudet ved flere lejligheder, men han er en dejlig fyr og siger altid, at han ikke kigger, og vi griner altid af det. Jeg er også blevet set nøgen af forbipasserende cyklister, mens jeg var i vores forhave, og jeg forsøger at være nøgen eller klæde os i meget afslørende tøj når vi er hjemme, og siden det første besøg i Agde har jeg konsekvent opgivet at gå i undertøj, -ingen trusser eller bh'er, sommer eller vinter, og jeg holder altid mit venusbjerg helt glatbarberet. Alle mine venner og nu også kolleger ved, at jeg altid er bar under min nederdel”.

Jeanne så smilende rundt på os andre og sagde,” Ja, det var altså min historie. Hvad siger i til en tur i vandet”...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.