Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det tog lidt tid at vænne sig til at skulle dele værelse med mine 2 søstre, især var det i starten en overvindelse at man ikke mere kunne lukke sin dør og havde et privatliv. Det er begrænset med privatliv man har, når man skal dele et værelse på 20m2, men efter at jeg nu måtte dele værelse med mine søstre blev mange ting anderledes, og jeg opdagede mange ting om mine søstre, som jeg aldrig havde tænkt over.

Når jeg var på besøg hos mine bedsteforældre, lod min bedstemor mig sove en kort natskjorte med bar numse, og efter at have været på ferie hos mine bedsteforældre begyndte jeg at pille sømmen i skridtet på pyjamasbukserne i stykker, og det endte med, at pyjamasbukserne kun bestod af 2 ben holdt sammen af ​​en elastik i taljen. Min mor arbejdede på skiftehold, og når hun var på aften eller nat, blev vi passet enten af vores tante eller af fru jespersen. En aften vi blev passet af fru jespersen, men da vi skulle i seng, opdagede fru jespersen, at mine pyjamasbukser kun bestod af 2 ben holdt sammen af en elastik i livet. Hun bad mig tage dem af og med et smil sagde hun, at de ikke var til megen gavn som bukser og jeg lige så godt kunne sove helt uden. Og sådan blev det.

SEX I DAG?

I 50érne gik pigerne med kjole eller nederdel og vi drenge gik enten i korte bukser eller plusfours, og da pengene var meget små, blev tøj genanvendt til der kun var en klud tilbage. Undertøj var en sag for sig. På grund af den vareknaphed der var, var det de færreste der havde råd til at købe undertøj, så det var ofte det aflagte tøj fra de ældre søskende eller tøj der var syet om.

En eftermiddag sad jeg inde i stuen og lavede blækregning, da fru jespersen kom på besøg til kaffe. Min mor og fru jespersen sad og snakkede, da min mor sagde: »jeg skal altså have købt nogle underbukser til børnene«. Fru jespersen smilede.’hvorfor lader du ikke bare være med at gå med underbukser?’. Min mor så lidt chokeret ud og så overrasket på fru jespersen. « ja«, svarede fru jespersen, « men helt ærligt, så er det faktisk en rigtig god ide for både kvinder og mænd, piger og drenge ikke at gå med undertøj. Det er bare ikke godt for ens underliv hele tiden at være pakket ind. Og drenge, hvis i gerne vil have nogle børn, så burde i tænke over det, da det går udover sædkvaliteten, hvis i er alt for varme hele tiden dernede«, svarede hun med et smil. Fru jespersen fortsatte: « vi sover altid nøgne, - du skulle prøve det «. Min mor nikkede tankefuldt. « så hvorfor lader du ikke bare være med at gå med underbukser og gør som mig?«. Min mor så overrasket på fru jespersen og udbrød,« går du med numsen bar til hverdag«. Fru jespersen nikkede og smilede. »det startede faktisk som en udfordring for mange år siden med min daværende fyr. Vi havde væddet, og indsatsen var mine trusser hvis han vandt. Jeg tabte, så jeg måtte vænne mig til at gå uden bukser. De første par uger på arbejdet var jeg meget nervøs og jeg kan huske hvor mærkeligt det føltes, men der gik ikke længe før jeg glemte, at jeg var nøgen under min kjole, og efter et par dage begyndte jeg at føle, at jeg blev mere selvsikker, når jeg har diskussioner med mine kolleger eller med min chef.

Et par måneder senere slog min fyr og jeg op da jeg fik et nyt deltidsjob, som viste sig at være meget spændende. Jeg begyndte at arbejde som værtinde ved et eventcenter.

Den første opgave var en udstilling for ortopædiske hjælpemidler. Vi var blevet orienteret om, at vi skulle medbringe hvide sko med stiletter, men jeg anede ikke, hvad jeg ellers kunne forvente. Påklædningen til denne begivenhed var en hvid tætsiddende kjole.

Da jeg stod og klædte mig af for at skifte, så jeg, at en af pigerne tog sine trusser af inden hun tog kjolen på.

Vores chef var en kvinde på 50 år, - hun kom ind, mens nogle af pigerne stadig var ved at skifte, og da hun checkede vores fremtoning var hun meget nervøs. Trussekanterne var meget tydelige gennem uniformernes hvide stof, og hun bemærkede, at jeg og den anden pige ikke havde synlige trussekanter.

"du har ikke trusser på?" - konstaterede hun. Jeg nikkede, og hun vendte sig mod de andre piger: "i hørte det alle! Jeg vil have i alle er tager jeres trusser af!".

Det var virkelig sjovt at se de forvirrede ansigter...

Næste gang var et bilshow, hvor vi skulle bære en stretch overall og skindjakke.

Jeg har taget overallens på, og igen var den anden pige med som havde undladt at tage trusser på uden uden anmodning fra vores chef sidste gang. Dette var også hendes andet job her. Af en eller anden grund så det ud til, at de andre piger glemte, at hun også var kommando sidste gang. Hun kiggede på mig, rødmede og trak hurtigt sine trusser af før hun tog sin overall på.

Vores chef kom ind igen, og hun kontrollerede vores tøj. "trussekanter, trussekanter..." sagde hun og rystede på hovedet, og mens alle gik, holdt hun os to tilbage. Hun fortalte os, at hun kunne lide modige piger som os, og hun havde en meget vellønnet tjans til os hvis vi var interesseret. Der var snart et erotisk show, og hun havde brug for værtindepiger der havde mod på at gå med numsen bar. Uniformen vil være meget mere afslørende - støvler med meget kort skolepige tartan nederdel med hvid skjorte og slips med intet andet under. Jeg havde et par dage til at svare.

Vi kiggede på hinanden, og den anden pige fortalte mig, at hun måske også ville gå, hvis jeg ville gå.

Selve begivenheden var en stor swingerfest. Vi var 4 værtinde piger, min kollega fra de to andre job og to nye piger. Festen fandt sted i en stor villa. Da jeg ankom blev jeg vist ned til et omklædningsrum hvor jeg mødte min kollega og de to andre piger. Vi chattede lidt, end vi begyndte at klæde os om. Min kollega havde trusser på igen, hvilket var lidt besynderligt i betragtning af hendes to andre job som værtinde sammen med mig, og det faktum, at hun accepterede dette job, gjorde mig sikker på, at det at være kommando er en slags spænding for hende.

En af de to andre piger var fuldtidsstuderende ligesom mig, - hun var elev på en eller anden kunstskole, og jeg tror, at hun har en vis fetich for nøgenhed.
Vores påklædning var meget afslørende. Nederdelen var så kort, at den endte ca. 3 cm under skridtet på forsiden, og vores baller var ikke dækket. Skjorten var næsten transparent. Det var en lettelse, at gæsterne var klædt på samme ekshibitionistiske måde, som vi var. Der var et par sceneshows, og efter en time var halvdelen af deltagerne næsten nøgne og havde sex overalt.
- under disse omstændigheder var jeg ligeglad med, at jeg flashede min numse hele tiden.
Da aftenen var slut og vi forberedte os på at gå, tog jeg min kollegas trusser og sagde at de er unødvendige. Hun var iført en tyk strikkjole med en flot bh og trusser. Hun rødmede mens hun tog sine kjole på uden trusser, men sagde ikke noget.

På vej hjem satte vi os på en café på banegården, og jeg spurgte hende, hvor ofte hun gik kommando. Hun fortalte mig, at hendes ex-kæreste havde plaget hende om at gå i nederdel og kjoler uden trusser om sommeren, men hun var for genert til at gøre det, så de slog op, men nu, hvor hun ikke er tvunget til at gøre det, besluttede hun at tage det som en udfordring.

Et par uger senere havde vi et nyt værtindejob, og min kollega gjorde som hun plejede. Kom med trusser, gjorde jobbet uden trusser, og tog dem på igen efter vi var færdige. Efter jobbet gik vi til det nærliggende indkøbscenter og fik en kop kaffe.

Jeg fortalte hende, at jeg ville købe en strikket kjole. Jeg tror ikke, hun var klar over, at det indebar, at jeg vil være nøgen i omklædningsrummet, for da hun kom ind, undskyldte hun og gik straks ud. Jeg sagde at hun kunne komme ind, det var trods alt ikke første gang, hun så mig nøgen, så hun kom ind igen, men hun var synligt flov. Jeg spurgte, hvorfor hun er så spændt, og hun fortalte mig, at det var en meget mærkelig situation for hende. Jeg kunne ikke forstå hvorfor, da hun allerede havde set mig nøgen nogle gange. Hun fortalte mig, at det var anderledes for hende. Jeg spurgte hende, hvorfor hun føler denne situation anderledes end omklædningsrummet i eventcentret, og hun sagde: "vi er i det offentlige rum nu", hvilket fik mig til at grine.

Og hvad med swingershowet eller de andre værtindejob? - spurgte jeg. Hun fortalte mig, at hun var meget genert over for fyre, og en seksualterapeut havde anbefalet hende at prøve, om hun kunne vise sin krop offentligt, fordi det ville hjælpe hende med at få mere mod. Faktisk anbefalede terapeuten hende at prøve nudisme eller noget lignende eller lave en aktivitet som at gå kommando.

Jeg købte kjolen, og så gik vi bare rundt og snakkede. Hun spurgte mig, hvorfor jeg ikke har trusser på, og jeg fortalte hende, at det var fordi jeg kunne lide det. Jeg fortalte hende hele historien om væddemålet med min tidligere kæreste, og hvor nervøs jeg var de første par uger på arbejdet, og hvor mærkeligt det føltes, da det først skete for mig, at jeg glemte i et par timer, at jeg er nøgen under min kjole. Jeg fortalte hende også, at jeg efter et stykke tid begyndte at føle, at jeg er mere selvsikker, når jeg har diskussioner med mine kolleger eller med min chef. Denne følelse at gøre hende til en fuld timer. Så jeg spurgte hende, hvordan hun havde det når hun gik uden trusser. Hun fortalte mig, at hun havde det forfærdeligt, og jeg foreslog, hun skulle overveje at prøve det igen, og se om hun vil vænne sig bedre til fornemmelsen, og jeg sagde, at hun kan stole på mig, - hun vil komme til at kunne lide det. Efter et stykke tid gav hun efter og gik på toilettet og kom tilbage uden sine trusser.

Fru jespersen tav og kiggede på min mor, og de sad tavse et øjeblik.»er du chokeret ?«, spurgte hun med et smil. Min mor rystede langsomt på hovedet.»næh«, sagde hun,«men overrasket, og det giver da stof til eftertanke«. De talte videre, og jeg koncentrerede mig om min blækregning.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.