Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det havde været en meget tankevækkende aften hos Gitte og John, og vi var meget tavse da vi gik hjemad. Vi var kommet til det lille anlæg der lå lidt fra hvor vi boede, og skød genvej gennem anlægget. Der var mange spørgsmål jeg gerne ville stille, men vi gik bare tavse med hinanden i hånden. Inde i den lille park var der en sø med en sti rundt om. Vi boede på den modsatte side af søen. Da vi havde gået kom vi til “udsigten” , - en bænk med en smuk udsigt over søen. Jeg kiggede på Britt og satte mig på bænken. Hun stod og kiggede på mig med store øjne, - så løftede hun kjolen op om livet og blottede sin bare numse. ”Kom her op læg dig over mine knæ”, sagde jeg. Jeg nød synet og lod min hånd glide ned over hendes glatte hud. “Jeg trænger til at få en ordentlig endefuld”, sagde hun. Jeg så overrasket på hende, - for det var helt nye toner, og efter et øjebliks betænkningstid gav jeg hende et ordentligt klask på højre balle. Britt udstødte et højt og overrasket “whau”. Jeg gav mig god tid, og havde vel givet Britt 8-9 klask da jeg hørte lyden af fodtrin i gruset. Jeg stoppede, men Britt blev liggende over mine knæ med numsen strittende lige i vejret. Et ældre par var ude og gå en midnatstur, - det var dem vi kunne høre, og da de passerede og lød der et højlydt ,”Godaften, - og god fornøjelse”. Da de var gået brød vi ud i grin, og rejste os for at gå hjem.

Da vi kom hjem låste vi os stille ind for ikke at vække vores barnepige, Lene, som sov i gæsteværelset, og mætte af dagens oplevelse listede vi stille ind og i seng.

SEX I DAG?

Jeg vågnede ved, at Britt stod op. Hun plejede hver morgen at løbe rundt om den lille sø i anlægget sammen med vores nabo, Lise. Jeg sov rævesøvn mens hun fandt sit løbetøj frem og klædte sig på. Hun plejede at løbe i en t-shirt og løbeshorts, men det var anderledes denne dag. Hun havde fundet en tennisnederdel frem, og stod nu i t-shirt og nederdel og vendte og drejede sig foran det store spejl. Så nikkede hun tilfreds og kom over og gav mig et kys på kinden før hun gik ud for at møde Lise.

Jeg stod op og gik ud i køkkenet for at lave morgenmad. Mens jeg stod og æltede dej til vores morgenboller kom vores barnepige ud i køkkenet. Det var Lise`s datter, Lene, som vi havde kendt siden hun var en lille pige. Hun sagde godmorgen, og satte sig søvndrukkent ved køkkenbordet i sin natkjole. Jeg æltede dejen færdigt og tændte for ovnen, og jeg vidste, at Britt ville være hjemme cirka en halv time senere, så det passede med at ovnen var varm og bollerne færdige når hun kom hjem. Jeg satte mig ved køkkenbordet mens ovnen varmede op. Lene sad og så bedrøvet ud. “Er der noget galt”, spurgte jeg.

Hun sad og så længe på mig før hun svarede,” Jeg ved det ikke, - men min fyr blev sur på mig i aftes og gik tidligt hjem !”. Jeg så forbavset på hende.”Hvorfor det”, spurgte jeg. Hun så på mig med tårer i øjnene. “Han syntes, jeg er kedelig og snerpet, og han gider ikke komme sammen med mig mere”, sagde hun med tårer i øjnene. “Hvor gammel er det du er”, spurgte jeg. “Jeg er lige fyldt 15”, sagde hun. Jeg nikkede og smilede.”Du er ved at blive en voksen kvinde, men det kan godt være noget af en udfordring”, sagde jeg. Hun nikkede, og jeg fortsatte,”Var der noget specifikt han klagede over”. Hun rystede på hovedet.”Næh”, sagde hun og rødmede. “Jeg har jo aldrig prøvet at være sammen med en dreng før, og han hev bare mine trusser ned og blev ved med at rode rundt mellem mine ben. Han blev helt vild da han endeligt fandt det rigtige hul, gav et kraftigt stød og jeg gav et hyl, da han rev min jomfruhinde i stykker samtidig med at den gik på ham, - så rejste han sig og slog mig i min bare røv og havde den frækhed at spørge, om jeg nød det? Nah, jeg nød hverken lussingen eller den form for sex ”. Jeg smilede til hende,”Det var en dårlig start på dit voksenliv. Og hvad så nu”, spurgte jeg.

Hun så på mig,”Hvad skal jeg gøre”, spurgte hun. “Gøre op med dig selv, om du vil tage skridtet helt. Nu er du ikke jomfru mere, - det er det første skridt”. Hun nikkede tankefuldt og så på mig.”Hvad så nu?”, spurgte hun. “Tag det roligt. Du har hele livet foran dig. Hvad har du lyst til? Der er masser af søde fyrer der vil være vilde efter at være sammen med dig”. Hun kiggede tvivlende på mig. “Hvordan med dig og Britt”, spurgte hun. Jeg og en dyb indånding. “Joh, ser du, - hvis du vil bruge Britt som forbillede kan jeg fortælle dig, at Britt ikke bruger undertøj og hun går aldrig med bukser, kun kjole eller nederdel, - og hun har aldrig sagt `Nej` til sex”. Lene så overrasket på mig og jeg smilede,”Så mit råd til dig er, at du skal dyrke “Pussy Power” og nyde livet”. Lige før bollerne var færdige gik døren op og Britt og Lise kom ind. “Kom”, sagde Britt til Lise,”Vi kan lige nå et hurtigt bad inden morgenkaffen”, og med et fingerkys gik de ind i vores soveværelse for at lægge løbetøjet. Et par minutter senere kom de ud i køkkenet igen indsvøbt i hvert sit store badehåndklæde og satte sig ved bordet.

Kaffen blev skænket rundt og vi gik i lag med de friskbagte boller, og Lise og Britt roste dem i høje toner og spurgte, hvad vi havde snakket om mens de havde været ude og motionere. “Det er ikke sådan lige til at forklare, men jeg tror, din datter er ved at være en voksen pige, Lise”, sagde jeg.

Lise smilede,”Det har jeg opdaget, og det indebærer meget andet end p-piller, - hvad siger du, Britt”, sagde hun. Britt nikkede. “Jo, og man opdager pludseligt helt nye sider af sig selv. Forresten, - vi mødte en af mine gamle veninder i forrige uge. I fredags var ude og spise hos dem, og kan du tænke dig, - det første der skete efter vi var kommet ind af døren var, at Gitte gjorde mig opmærksom på, at deres hus var trussefrit område og bad mig om mine trusser”. “Hvad sagde du så”, spurgte Lise. “Jeg sagde nej, for jeg havde ikke taget nogen på og jeg nyder at gå uden”.

Lise nikkede, og Lene sad med store øjne og lyttede. Britt smilede,”Ja, det er af fordelene ved at gå uden trusser at man bare behøver at løfte op i kjolen, og så er der fri adgang når der er behov for det, - jeg elsker den dejlige frie følelse når man kan mærke vinden blæse op mellem benene”. Lene så overrasket på Britt, og hun lagde en beroligende hånd på hendes arm,” Du kan jo overveje at følge din mors og mit eksempel”. Lene sad et øjeblik og rejste sig uden et ord fra bordet og gik ind på gæsteværelset, og vendte et øjeblik efter tilbage til køkkenet og satte sig rødmende og lagde en sammenknyttet klump på bordet.

Snakken gik, og Lise nikkede og smilede,”Ja, - og for fremtiden har vi aftalt at vi løber væres morgenløbetur i tennisskørt og ikke andet”.

“Hvad tror du Erik siger”, spurgte jeg. “Han bliver ellevild”, svarede Lise.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.