Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg arbejdede som servicemedarbejder i et mindre firma. Vi havde haft et godt år, og firmaet havde besluttet, at den årlige personalefest skulle være en rigtig Oktoberfest.

Påklædningen skulle være pigerne i Dirndll og mændene i Læderhosen.

SEX I DAG?

Der blev nedsat et festudvalg, og som det første lavede de et opslag i vores lille kantine om, hvad en dirndl er for noget.

En dirndl er en traditionel kjole, fra Bayern området, og dirndl betyder også pige på den lokale sydtyske dialekt. En dirndl består af en kjole, en kortunderkjole, en hvid bluse, et snøreliv og et forklæde. Kjolen kan være fremstillet i forskellige slags materiale, men bomuld, hør og silke er blandt de mest almindelige. Dirndlen er baseret på bøndernes traditionelle festpåklædning, og sideløbende med dirndlen findes også folkedragter.

I ugerne op til festen blev det ivrigt debatteret på kontorerne, om hvordan og hvor man kunne få fat i en dirndl og læderhosen, men festudvalget havde taget kontakt til en Eventforretning der havde alt i oktoberfestkostumer, og fredagen før firmafesten kom Eventforretningen på besøg og viste kollektionen af dirndlèr og læderhosen frem.

Damerne var ellevilde da de kastede sig ud i at prøve de udstillede dirndlèr, og vores lille thekøkken var i dagens anledning blevet udnævnt til prøverum, og på skift gik pigerne ind for at skifte. Snakken gik højlydt, da jeg hørte en af damerne spørge, hvad man havde under en dirndl. Eventdamen smilede venligt og svarede, at det var op til den enkelte, men at hun ville anbefale en kort underkjole. « Ingen bukser», spurgte vores kollega. Eventdamen smilede igen og svarede, at der ikke var tradition for at bære underbenklæder under en dirndl. Der blev et øjebliks stilhed før en sagte fnisen brød ud mellem pigerne.

Ugen gik og det blev fredag. Vi lukkede tidligt, så alle kunne nå at klæde om inden festen.

Yvonne havde en dirndl med masser af flæser på, og var som taget ud af filmen om de tre musketerer. Hun var en spændende pige med sine egne meninger, og hun var ikke bange for at udtrykke dem.

Der blev budt velkomstdrinks rundt, - black russian, og stemningen steg hurtigt. Yvonne lænede sig ind mod mig og betroede mig, at hun altid havde haft en drøm om at gå i store flæsekjoler med korset og strømpebånd, og hun sagde koket, at hun forestillede hvordan en elsker kunne tage hende ved bare ved at løfte op i hendes skørter, - og så var der fri adgang. Jeg drillede hende med, at det jo så var en forudsætning at hun gik uden trusser hvis der skulle være fri adgang. Hun smilede underfundigt og sagde, at hun fik en ide`, og forlod mig for at gå over til gruppen af piger fra kontoret. Jeg kunne se de stod et øjeblik og snakkede, før de forlod kantinen i samlet flok.

Et øjeblik efter kom hun tilbage og genoptog vor snak. Hun så direkte på mig med et smil før hun lavmælt fortsatte: « - Det var faktisk min søster, der i sin tid fik mig overtalt til at nyde friheden og gå med numsen bar. Da hun mødte Cris blev min søster helt forandret, - hun holdt op med at gå med bukser og gik kun med kjoler eller nederdele. En aften vore forældre var i byen sad Cris og min søster i sofaen og nød et glas rødvin, da jeg kom ind i stuen for at sige ”godnat”. Jeg havde taget en badekåbe over min t-shirt, og min søster spurgte, om jeg ville have et glas med. Jeg nikkede og hentede et glas i køkkenet og satte mig.

Vi sad og snakkede lidt og det var ved at blive sent, da Cris rejste sig for at tage hjem da han skulle meget tidligt op. Da Cris var gået, sagde min søster, at det var på tide, vi fik os en rigtig tøsesnak, og hun ville fortælle mig en hemmelighed. Hun fortalte mig rødmende, at Cris havde bedt hende holde op med at gå med trusser når hun havde kjole eller nederdele på og første gang hun var i byen, havde det føltes som om alle kendte hendes hemmelighed og det gav hende et kick at tænke på det. Selvfølgelig vidste hun godt, at det kun var Cris og hende selv der vidste, hun var bar under skørtet, men at gå med numsen bar gav hende en herlig følelse af frihed, og det er en dejlig fornemmelse, når det lufter i skørterne, - du skulle overveje at prøve det, - foreslog hun !.

Jeg gik altid i t-shirt og jeans, men min søster fandt en kort nederdel frem fra sit skab. »Tag denne på i morgen tidlig, og prøv at gå med numsen bar under den«, sagde hun. «Du vil nyde det«.

Næste morgen tog jeg min søsters nederdel og en t-shirt på da jeg havde været i bad. Jeg stod og så mig selv i det store vægspejl, og prøvede at dreje mig rundt for at se, om man kunne se, jeg ikke havde taget bukser på, men det endte med at jeg alligevel var en kylling tog et par trusser på før jeg gik ud i køkkenet for at drikke morgenkaffe.

Ude i køkkenet var min mor ved at sætte tallerkener på bordet, mens min søster var ved at lave kaffe. De kiggede op med et smil, da jeg kom ind.”Hvad søren”, sagde min mor, ”Du har nederdel på, - det klæder dig, - prøv at dreje dig rundt!”. Jeg nikkede lidt forlegent, og kunne mærke at jeg rødmede, og hun lod en hånd glide ned over min ende og da hun mærkede jeg var ikke var bar inden under, udbrød hun:”Hvad er den af, - du har trusser på, - da jeg var i din alder var jeg holdt op med at bruge underbukser. Hele ideèn med kjoler og nederdele er, at man ikke har trusser på under, så tag dine trusser af.” Jeg gjorde som hun sagde, og indrømmet, - det var en dejlig fri og behagelig fornemmelse at være helt bar under nederdelen. .

Yvonne stoppede, og kiggede på mig. Jeg smilede til hende, og hun smilede og fortsatte:” Det giver mig en helt fantastisk følelse af frihed, og alle mine venner ved det, og de fleste piger går uden trusser en gang i mellem, og vi er også mange, der som mig ikke ejer et par.

Der blev åbnet til festteltet og festen gik i gang. Der blev drukket, kysset og krammet, og en gang i mellem forsvandt parrene ind på de tilstødende kontorer for at hygge sig.

Det var en fantastisk fest, og ud på aftenen spurgte jeg nysgerrigt Yvonne hvad pigerne havde foretaget sig da de var væk. Yvonne smilede og sagde, at pigerne havde været i kopirummet og lave adgangskort og rakte mig et stykke sammenfoldet papir. Jeg kiggede lidt overrasket på hende og begyndte at folde papiret ud.

Først kunne jeg ikke rigtigt se, hvad det forestillede, men så gik det op for mig, at hun havde taget en kopi af sin kusse. Jeg var ved at tabe både næse og mund .

Det var en temmeligt fræk fest, - god mad og masser af øl, og ud på aftenen havde festudvalget arrangeret en gætteleg, - »gæt en kusse«. På en storskærm blev der vist underdelen af en kvinde i bedste »date mig nøgen« stil, - og så gjaldt det om at gætte hvem den tilhørte og så krydse af på en stemmeseddel hvem man mente den tilhørte. Så Britney Speers og Paris Hiltons ynder blev igen beundret og kommenteret. 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.