Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Har du nogen sinde kneppet i Intercity toget? Denne historie er inspireret af en fræk dame på g6n (HKH).

En tidlig efterårsdag skulle jeg fra København til provinsen. Hjem fra arbejde. Jeg havde aftalt et rende-vouz med en anonym kvinde fra Københavnsområdet, en fræk én af slagsen.

SEX I DAG?

Jeg havde bestilt plads i toget mod Jylland. Alle fire sæder i stille zonen på 1. Klasse. I ved, det lille indelukke, helt oppe i enden af toget, hvor det sædvanligvis kun er togføreren, som kommer forbi. Pladserne var vores fra København H til Ringsted, hvor min ledsager ville stå af.  Afdelingen er afskærmet af en delvist matteret glasdør/væg til første klasses normale, ikke stille zone. Et kun delvist privat sted.

Vi havde aftalt at mødes på perronen 30min før afgang. Før jeg forlod jobbet, havde jeg været på badeværelset, vasket mig selv forneden og undladt at tage mine tights på igen. Jeg håbede lidt på, at de ville være lidt i vejen på vej hjem. Jeg var nervøs på den spændte måde. Det, som jeg havde planlagt, var ikke noget, som jeg, tilnærmelsesvis, havde prøvet før. På badeværelset forestillede jeg mig, hvorledes vores rende-vouz ville udvikle sig. I min sleske fantasi, blev det utroligt hot og jeg kunne ikke lade være med, at bringe mig selv til udløsning. Det var måske også, et bedre udgangspunk, hvis kvinden skulle vise sig, at være præcis så fræk, som hun havde stillet i udsigt. Vi havde aftalt, at hun skulle møde op i tøj, som udtrykte hendes lyst og forventninger til vores tur.

Nu står jeg så på hovedbanen i mit arbejds-suit, bort set fra slipset, som jeg har smidt. Jeg er midt i halvtresserne, spinkel, middelhøj og har ikke så meget hår mere. Jeg var der to minutter for sent, men 20minutter før afgang, er du stadig ikke mødt op og jeg er så småt begyndt at indstille mig på, at være blevet brændt af. Jeg står og forbander min naivitet. Hvordan kunne jeg også tro, at man kunne lave sådan en aftale on-line, uden ellers at have mødtes først. Hvordan kunne jeg regne med, at du ikke ville få kolde fødder. Du kan jo ikke vide, om det er Kneppman, eller en anden lignende psykopat, som du har en aftale med. Jeg orienterer mig næsten konstant mod rulletrappen, men lige lidt hjælper det.

”Hej, venter du på nogen?”, siger en kvinde pludselig bag ved mig. Overrasket vender jeg rundt og tager et skridt væk. Jeg studerer den rødhårede kvinde, som har taget kontakt. Jeg havde ikke ventet, at blive kontaktet af nogen fra den side. Du må være kommet fra Tietgensgade. I øjeblikket er jeg ikke helt klar på, hvem du er. Du ligner ikke nogen, som jeg mener at kende. Jeg må ha’ gloet en smule, for dit frække smil og drillende blå øjne, signalerer tydelig, at du morer dig. Pludselig går det op for mig, hvem du er. Det er lidt flovt og jeg prøver undskyldende at forklare mig. Du giver mig, smilende, et kram og siger, at du har glædet dig. Du dufter godt og er dejlig at kramme. Du har virkelig gjort noget ud af det. Det mørke hår, med de røde reflekser, er farvet til anledningen og beklædningen er klassisk, men udfordrerne. Brillerne, med stellet i de rødligt matchende nuancer, har jeg heller ikke set før. Det hele klæder dig fantastisk. Du virker højere end forventet, men det er nok skoene.

Mine øjne suger dig ind og varmen breder sig i min krop. Jeg betragter dit har ovale ansigt, med levende øjne og antydningen af fregner. Du bærer en mørk elastisk top, under den korte åbenstående, bordeaux læderjakke. Toppen er stram og har et mønster, som antyder, at der er indbygget støtte til brysterne. Den ender i et halsbånd, som har en lille gylden ring i højre side. Når du strækker armene frem, åbner jakken sig og afsløres dine vorter, som aftegner sig diskret bag toppens stof. Der er ingen tegn på, at de naturligt fyldige bryster, skulle være støttet af en BH. Den hvide nederdel er anstændig, men stram, elastisk og til midt på låret. Slidsen i højre side, går næsten op til taljen. Strømperne er hudfarvede og skoene hvide og høje. Du smiler frækt til mig gentagne gange. Dine tænder er ikke helt lige, men det finder jeg kun charmerende. Du godter dig måske lidt over, at min hjerne er på overarbejde, idet jeg spekulerer på, hvilke signaler, som du prøver at sende.

Efter et lille minut, er jeg afklaret og har en ide. Jeg klikker skulderremmen ud af min læder arbejdsmappe og sætter den fast i ringen i dit halsbånd.

”Kom”, siger jeg fast. ”Vi kan nå at købe kaffe.” Der er selvfølgelig kaffe i toget, men det her er frækkere.

Med hånden indikerer jeg, at du går først ned mod rulletrappen. Det ville være synd at sige, at det går ubemærket hen. Folk kan slet ikke lade være med at kigge. Undervejs har jeg mulighed for at studere din lækre bagdel, som vuggende, bevæger sig foran mig, når du går rankt på de høje hæle. Der er ingen tegn på, at du føler ubehag ved den opmærksomhed, som du får fra folk på perronen. På vej op ad rulle trappen, stiller jeg mig et par trin nede, så jeg kan se op under nederdelens skygge. Mellem dine ben ser jeg den nederste blondekant på strømperne. Jeg taber næsten luften. Din mås er ganske tæt på. Det er sååå frækt et syn. Jeg overvejer, om du mon har trusser på. Det kan i alt fald ikke ses.

Oppe i hallen går vi hen til Starbucks og bestiller kaffe. Mens kaffen bliver lavet, trækker jeg dig til side, fra det værste mylder. Vi ser hinanden i øjnene. Der er den rigtige spænding imellem os.

”Har jeg fat i noget rigtigt”, spørger jeg.

Du nikker og spiler frækt med tungen på de røde læber. Vi kysser hurtigt og mærker flygtigt hinandens kroppe. Din tunge føles livlig og rar.

”Bare forsæt. Jeg er allerede liderlig”, svarer du.

Vi får vores kaffe og tager turen tilbage på perronen. Toget kører ind, hvilket fjerner noget af opmærksomheden fra os. Vi finder vores vogn, men sætter os på en bænk udenfor og drikker vores kaffe. Jeg har stadig dig i snor. Vi snakker lidt om de blikke, som vi har mødt og til stadighed møder. Vi fortæller hinanden, hvad det gør ved os. Selv om jeg synes, at det er frækt, - mest fordi at du er super fræk, så tænder det dig klart mest. Selv om du virker til at være upåvirket, så bemærker jeg, at du har trukket nederdelen lidt op bagpå, så du ikke sidder på den. Da vi rejser os, afsløres det hvorfor. Der er et tydeligt fugtigt mærke på bænken. Vi skæver begge ned på bænkens sæde, mens du vrikker nederdelen på plads igen. Mit lem er ikke helt upåvirket og begynder at hæve i buksen. Nu ville jeg ønske, at jeg havde beholdt tights’ene på. Dine øjne har fanget det. Du smiler frækt og blinker, mens du fugter læberne. Jeg dækker mig med min arbejdsmappe, men opgiver hurtigt, da jeg føler at det er for besværligt og for indlysende.

Først et minut før afgang, bevæger vi os, som nogen af de sidste, ind i det godt fyldte tog. Da du åbner døren til stille zonen rettes mange blikke mod os. Du virker fuldstændig tryg i det, men jeg er nervøs. Nu kommer vi til 1.ste klasse. Jeg håber ikke, at der er nogen, som jeg kender via arbejdet. Det vil af sted komme for mange spørgsmål og kan også resulterer i forstyrrelser på turen. Døren skrider til siden og jeg føler, at alle kigger. Jeg holder masken og fører dig forbi de nysgerrige blikke, med forskellige udtryk, og ind i stille zonen. Vi går forbi et par kendte ansigter. Jeg spotter en politiker og en kendt chef for et større foretagende. Det giver et sug i maven. Fordi, at man kender dem fra medierne, så føler man, at de også kender os. Det er jo noget vås, men jeg siger jer, at det føles reelt.

Inde i stille zones bliver jeg stående med ryggen til døren og strammer remmen til dit halsbånd. Med det samme, at døren har lukket sig, peger jeg ned mod gulvet og dernæst på min halvstive følgesvend. Jeg trækker dig nedad og du går, uden tøven, på hug og åbner min lynlås. Snart omslutter dine røde læber min forventningsfulde stav. Jeg udstøder et behersket støn og kigger nervøst over skulderen, for at holde udkig gennem glasdøren. Samtidig forlader toget perronen. Jeg får øjenkontakt med en dame gennem vinduet, mens vi glider forbi. Det er fan’me et frækt øjeblik.

Tilsyneladende, bekymrer du dig ikke det mindste. Hele din opmærksomhed er samlet om min stive lem, som du sutter med stor entusiasme. Det er svært at holde lydene tilbage. Gennem det øverste klare glas i døren, ser jeg konduktøren nærme sig.

”Pause”, udbryder jeg med hæs stemme. ”Konduktøren kommer.”

Du kigger op med liderlige øjne og slipper uvilligt slikkepinden med sine læber.

”Det er mere, end hvad man kan sige om dig. Er det ikke lækkert?”

Få sex i dag

”Jo, for søren. Jeg har bare lidt svært ved at slappe af”, svarer jeg, hjælper dig op fra gulvet og giver dig et kys. Din tunge er mindst lige så lækker i min mund, som på min kæp. Vi hører konduktøren inde ved siden af. Du skal lige til at sætte sig, men kommer i tanke om, at du grisser lidt forneden.

”Har du ikke noget, som jeg kan sidde på?”, spørger du. Jeg rækker min blazer. ”Nej, så er læderjakken nok bedre”, bemærker du og smider din jakke på sædet, trækker lidt op i nederdelen og sætter dig ned. Jeg opdager, at jeg stadig står med noget ud gennem lynlåsen, og mens døren går op, får jeg hastigt noget på plads i buksen.

”Nye rejsende?” Konduktørens øjne falder et øjeblik til hvile på dine brystvorter, som tydeligt erigerede, strutter bagved toppens stramme stof. Lettere desperat, får jeg fundet billetterne på min telefon, mens du, lidt uskyldigt, smiler til ham og slikker dig om munden.

Biip. Konduktøren scanner billetten.

”God rejse”, siger han og returnerer gennem glasdøren. Var der lidt underspillet humor i stemmen?

”Toppen ned”, siger jeg. Du løsner halsbåndet og lader toppen, som har åben ryg, glide ned under brysterne. Det er et lækkert syn. Dine fyldige bryster bær sig selv pænt. Jeg går over og kærtegner dem.

”Op med nederdelen, så jeg kan se om du trusser på.” Jeg er mega spændt. Det har du heller ikke. Du er virkelig, virkelig fræk. Du begynder at stønne hæst. Jeg krammer dine bryster lidt hårdere og din højre hånd søger nedad.

”Arh-arh”, afbryder jeg. ”Benene op over bordet. Jeg vil slikke dig”

Mens du lægger benene på bordet og spreder så meget, som du kan komme til, kravler jeg under bordet og dukker op mellem dine ben. Jeg rækker en hånd op og masserer dit højre bryst. Du stønner svagt. Der er næsten ingen plads under bordet, så jeg må tage min hånd ned igen. Så kysser jeg dig på lårene, på venus bjerget, på mellemkødet og på skamlæberne. De er helt bløde og lækre. Du stønner lidt højere og tager dig selv på brysterne, mens min tunge glider ind i kløften mellem dine læber. Jeg smager dig. Jeg har en svaghed for kvindelige safter. Inden længe bliver det Høje Tåstrup.

Dine indestængte støn tiltager. Din mund er lukket tæt og jeg hører din vejrtrækning kraftigt gennem næsen. Liderligheden er tyk i det lille indelukke. Jeg får lynet mine bukser ned og spiller min kæp, mens jeg bringer dig nærmere. På Høje Tåstrup station, får du øjenkontakt gennem vinduet med en mand, som forlader toget. Mens i ser hinanden i øjnene, kommer du i en sammenbidt, næsten lydløs orgasme. Jeg mærker din sitren og dine sammentrækninger omkring min tunge, som slikker dig indvendigt. Uhm, der kommer dejligt meget saft.

Imens toget forlader stationen kravler jeg ud fra under bordet og kysser dig vådt og længe. Øjensynligt har du ikke noget imod, smagen af dig selv. Mens du tager benene ned fra bordet, tilbyder jeg dig min pik, som du villigt tager i munden. Du sutter den vådt, mens jeg igen holder øje med konduktøren. Snart kan jeg se ham. Vore øjne mødes gennem ruden i døren.

Han mimer: ”Nye rejsende” og jeg ryster smilende på hovedet, så vender han rundt og går den modsatte vej. Fucking god stil i DSB!

Du vender dig rundt på ryggen. Du har benene op mod loftet langs ruden. Ja, du har næsten kussen op i ruden og nakken ud over armlænet. Jeg knepper dig i halsen. Du tager min pik i god stil og tilfredsstiller dig selv. Det føles voldsomt lækkert og snart flyder min med sperm, mens jeg gør mit bedste, for at holde mit råb tilbage. Du slikker dig om munden. Vi smiler til hinanden og kysser. Du smager frækt. Vi sidder tæt lidt og gør det rart for hinanden. Vi taler ikke sammen. Snart er vi i Ringsted og planen var, at vi skal skilles.

”Vil du ikke af, sammen med mig?” spørger du, mens vi bringer vores tøj i orden. ”Du har ikke været rigtigt oppe i mig endnu. Jeg kunne godt bruge at blive kneppet rigtigt”

Årh, det er svært at sige nej til. Så må jeg opfinde en forsinkelse. Det ender med, at vi står af sammen. Der bliver ikke gloet mindre, da vi bevæger os ud gennem 1ste. Jeg kan ikke lade være med, at overveje muligheden for, at de skulle have hørt os. Men inden i stille zonen kigger de også. Jeg har dig jo stadig i snor. Det er jo ikke så mange, som har deres medrejsende i snor. Det kan også være, at de bare kigger på lækre dig.

Vi træder hurtigt ud på perronen. Der er ingen som styrer mod cyklerne. Hånd i hånd skynder vi os i skjul henne mellem cykel parkeringerne. Hurtigt er du på hug og begynder at sutte mig klar igen. Du hiver nederdelen op og toppen ned. Snart har du din hånd mellem benene og kærtegner dig selv. Det er tid til action. Efter en ihærdig indsats, får du gang i min, efterhånden lidt sløve, pik. Din begærlige mund er uimodståelig. Da jeg er klar, vender du dig mod cykelskurets væg og strutter med måsen. Hurtigt trænger jeg op bagfra. Jeg har behov for konstant stimuli nu, ellers falder min rejsning. Synet af dine lækre balder, som vibrerer ved hvert stød, udgør en god visuel stimuli. Jeg elsker numser. Jeg knepper din våde kusse hurtigt og hårdt, mens du kærtegner dig selv. Vi nyder min vundne udholdenhed, mens vi stønner i takt. Jeg masserer dine lækre bryster og vi nærmer os klimaks. Vi hører én, som parkerer sin cykel i den tilstødende barak, men vi forsætter ufortrødent. Du justerer rutineret din orgasme, så vi kommer sammen. Det er dejligt, at kunne råbe sin orgasme ud, i det forholdsvis mennesketomme Ringsted, mens vi holder hinanden tæt.

Efter at have sundet os, bragt tøjet i orden og kysset færdig, går vi igen ned på perronen. Da jeg har sendt dig mod København, hjem til din mand, tager jeg toget mod Jylland, hjem til min kone.

Jeg håber ikke, at min kone er ustyrlig i aften, for jeg er helt tømt. Ud at se…….:)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.