Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fortsat: Et ægtepar er på Sicilien, hvor konen er ved at springe ud som hot wife. Hun har allerede oplevet suset med en ung mand og med en charmerende spanioler, som de har fantaseret lidt om. Grundet deres nyopdagede kink og andre nye oplevelser, er ægteparrets sexliv ungt, som aldrig før. Lidenskaben lever og Sicilien gør indtryk. 

Mens vi kører hjem fra Yasmin Night Club, snakker vi lidt om oplevelsen.

SEX I DAG?

”Det er nok den frækkeste oplevelse, som jeg nogensinde har haft”, siger min mand. ”Det er jeg rigtig glad for, at du fik mig ”tvunget” ind i.”

Han læner sig over og giver mig et kys. Vi er begge enige om, at det har været en særlig aften. Ja, faktisk har hele dagen været særlig. Vi taler lidt om pigen, som så lidt fortabt ud til sidst. Jeg har lidt ondt af hende. Nu skulle hun bare arbejde videre med en godt fugtig fisse. Det kan jo godt skabe lidt problemer, i relationen til en bestemt type kunder, hvis de skulle blive opmærksomme på det.

Jeg lægger hovedet på min mands skulder, mens vi kører ud af en næsten tom motorvej.

”Det var altså frækt at se, hvordan hun bare gik til dig, på den der prof måde”, siger jeg eftertænksomt. ”Det har jeg lært en del af, tror jeg. Jeg vil prøve noget lignende, når jeg skal friste andre mænd.”

”Hold kæft, det ville være frækt, hvis du kan gøre det”, kommenterer min mand entusiastisk. ”Hun var så meget til grænsen, - hvis ikke lidt over.”

Med et forventningsfuldt smil, falder jeg i søvn med hovedet hvilende på hans skulder. 

Det er torsdag morgen.

I går aftes, bar min mand mig ind fra bilen og klædte mig nøgen på sengen. Det synes jeg var rigtig romantisk og jeg gjorde mit bedste, for at lade som om at jeg fortsat sov. Her til morgen, har vi sovet lidt for længe og må skynde os for ikke at misse morgenmaden. I sidste øjeblik, nærmest løber vi ud af døren og neden under. Som sædvanlig, hviler Francescas opmærksomhed på os og hun holder lidt igen på personalet, så vi lige får lejlighed til at få noget på tallerkenen, inden der bliver ryddet af. Mens jeg tager mad fra buffet’en, tænker jeg på, om alle gæster mon får lige så megen opmærksomhed, som vi gør. Vi sætter os og falder lidt til ro. Nu skal vi nyde maden og hinandens selskab, inden min mand tager af sted.

”Spørger du Juan?”, siger min mand. ”Du skal ikke andet, vel?”

”Det kan jeg umuligt få tid til”, driller jeg. ”Jeg har så uendeligt meget, som jeg skal nå.”

Vi smiler til hinanden. Min mand, gider ikke en gang ulejlige sig med, at forsikre sig om, at jeg nok skal prøve at få fat i Juan.

”Hvad er dine planer?” spørger han i stedet.

”At gøre mig uimodståelig til i morgen”, svarer jeg lidt kækt og gør mit bedste for at se hemmelighedsfuld ud.

Min mand smiler et øjeblik, før han siger:” Så altså, du skal slet ingenting, for du er dejlig, som du er.”

”Fjedderøv”, vrænger jeg på vendelbomål. ”Jeg skal da være stang lææker.” Jeg strækker mig over mod min mand og tilføjer med lav stemmeføring: ”De kommer til at ville ha’ mig, - alle sammen.”

Jeg kan se min mand synker lidt mundvand. Han ligner én, som har det lige en anelse for varmt. Med en lille forsigtig fod, mærker jeg lige lidt efter. Jo, den er god nok, han har en lille fed på.

Med den sædvanlige afskeds scene, sender jeg min mand til Siracusa og går ind til Francesca, som smiler imødekommende, da jeg nærmer mig.

”Hvad kan jeg gøre for dig?” siger hun i en optimistisk tone, som virker lidt håbefuld.

”Jeg vil gerne i kontakt med den herre, som ringede den første dag, vi var her”

”Juan”, siger Francesca, som om hun kender ham.

”Ja, tak. Kan du hjælpe med det?”

Hun nikker. ”Her.” Hun rækker mig en seddel med et nummer.

”Tak”, siger jeg. ”Kender du ham?” spørger jeg dernæst lidt mistroisk.

”Ja, han er ret kendt og ganske vellidt blandt mange, her omkring”

Jeg nikker, som om jeg er helt med, men reelt forstår jeg intet. Det går op for mig, at vi slet ikke ved hvem Juan er, hvad han laver, hvor han bor, eller hans telefonnummer, for den sags skyld. Vi har bare spist frokost med ham, hvorefter jeg har haft vidunderlig sex med ham på en rasteplads, uden at have en anelse om, hvem han er. Jeg føler mig en smule naiv.

Francesca kan se det på mig. ”Du behøver ikke være betænkelig. Han er virkelig en god og elskelig mand”, beroliger hun mig.

Selv om jeg føler at ”elskelig” bliver sagt på en måde, som godt kan tolkes, smiler jeg lettet til hende. Det er rart at få en andens forsikring om, at man ikke er helt galt på den.

”Har du haft sex med ham?” Francescas spørgsmål, falder ligefremt.

Den trygge følelse af at være på sikker grund, ændrer sig på et sekund og jeg er lige ved at gå i gulvet. Jeg føler, at jeg svajer og bliver nødt til at søge støtte ved skranken. Jeg ser mig omkring, før jeg diskret nikker, mens vi holder øjenkontakt.

”Så er du ikke den eneste”, kommer det tørt og lavt, efterfulgt af et lille smil og et let skulende blik, som siger alt.

Min første tanke var altså lige i øjet. Han er en ”Don Juan”. Han har været sammen med Francesca. Jeg tænker på de kvinder, som vi mødte på vores shopping tur. Hvor mange af dem, har mon haft Juans aubergine oppe i sig? Tanken om, at han skulle have haft sex med dem alle, virker lidt overdreven, men også lækker og fræk. Lettere rystet over sandhedens slagkraft, fremfører jeg usikkert mit næste spørgsmål.

”Jeg skal ud i morgen og behøver virkelig, at være den bedste udgave af mig selv. Kan du hjælpe?”

Hun smiler langt sekund for sig selv, men ser så direkte og frækt på mig. ”Med Juan?”, spørger hun så.

”Æh, han kommer også”, svarer jeg så neutralt, som jeg magter.

”Jeg kan varmt anbefale det her”, siger hun med mildhed i stemmen, mens hun skriver noget ned på en lap papir og rækker den til mig.

Jeg takker og studerer sedlen. ”Catania”, tænker jeg. Det er godt nok langt væk. Måske i morgen, når jeg alligevel skal prøve kjole dér.

”Skal man book’e en tid?” spørger jeg på vej op ad trappen til værelset.

”Det må du hellere. De er populære. Skal jeg gøre det for dig?”

Jeg tøver. Jeg ved ikke helt, om jeg har lyst til, at indvie hende i de ting, som jeg havde tænkt mig. Det er lidt privat.

”Den helt store tur?”, foreslår hun. ”Hårfjerning, Spa, massage, styling, make-up” opremser hun forklarende.

Hun siger det, som om hun er ved købmanden og lige skal have lidt kaffe, mel og sukker. Jeg ser overrasket på hende, mens jeg indvendigt fortsætter sætningen: ”botox, ansigtsløft, fedtsugning og brystforstørrelse”. Helt forstummet nikker jeg bare.

”I morgen?”, spørger hun.

Jeg svarer med endnu et nik. Jeg føler mig lidt idiotisk. Jeg kunne jo godt, udtrykke mig lidt tydeligere og vise lidt taknemmelighed.

”Må jeg komme med?”

Jeg er nærmest lammet, mens hun bare smiler sit mest indladende smil og øjnene skinner som diamanter. Hvad kan jeg gøre, andet end endnu en gang at nikke, mens jeg mærker en berusende følelse suse igennem min krop. Hold kæft, hvor skal vi blive lækre. Det er skønt at have en ”partner in crime” Jeg gengælder strålende hendes smil. Endelig kommer jeg ud af min trance og får, helt høj på forventning, sagt tak. Hun vil lade mig vide, når hun har tidspunktet for vores aftale.

Jeg får ringet til Juan. Først, bliver han glad over at høre, at det er mig. Men så ændres hans stemme til at bliver mere bekymret:

”Hvorfor ringer du til mig, er der noget i vejen?”

”Nej-nej, bare rolig”, svarer jeg.

Nu, da jeg har ham i røret, føles det pludselig ikke så lige til, at spørge en vildt fremmed, om han vil med på swinger disco. Jeg prøver, lettere forfjamsket, at nærme mig sagens kerne. Spørger, hvad han laver og om han skal noget i morgen aften? Han laver vist ikke noget vigtigt og han skal slet ikke noget i morgen.

”Jeg skal jo være sammen med dig”, siger han lidt undrende. Derefter mere forventningsfuldt: ”Vi skal da andet, end prøve kjole, ikke?”

”Hvornår regner du med at hente mig?”, vil jeg vide, idet jeg undgår at svare.

”Jeg regner med, at vi spiser frokost”, svarer han. Jeg fornemmer, at han er lidt bekymret over, hvis vi skulle have andre planer.

Jeg skal med Francesca til noget beauty og wellness, siger jeg. Jeg håber, at vi kan passe det ind med en frokost. Vil du have noget imod at Francesca spiser med?

”Nej, overhovedet ikke” svarer han. ”To kvinder til bords, er da bedre end en. Selv, om jeg havde set frem til lidt alene tid med dig, smukke”.

Jeg kan høre, at han smiler, da han siger den sidste sætning. Jeg finder charmerende. Han kender virkelig vejen til mit bløde punkt. Jeg forsikrer ham om, at jeg har det på samme måde med ham. Det leder næsten frem til næste punkt på dagsordenen.

”Vi har tænkt på noget, som vi rigtig gerne vil have dig med til”, begynder jeg forsigtigt.

”Francesca og dig?”, spørger han nysgerrigt.

”Nej – nej, det er min mand og jeg”, retter jeg ham.

Så kommer jeg i tanke om stedets navn.

”Kan vi overtale dig, til at tage med os hen på et sted, som hedder La Sebbie Nera”, spørger så uskyldigt, som jeg kan. Han ler.

”Det vil jeg rigtig gerne”, siger han. ”Jeg er medlem dér. Har du spurgt Francesca, om hun vil med?”

”Øh, hvad?”, siger jeg bare.

”Vi deltager jævnligt i deres arrangementer”, forklarer han.

Jeg er helt ”slået tilbage til start”.

”Det, bliver jeg lige nødt til at tale med min mand om”, siger jeg så, med fornemmelsen af at Verdenen er lidt svær at holde styr på i dag. Den ene gang efter den anden, må jeg revidere min opfattelse af tingenes sammenhæng.

”Det tror jeg er unødvendigt, spørg hende nu bare. Hun bliver glad”, lokker han. ”Jeg tænker bestemt ikke, at nogen af jer vil fortryde, hvis vi tager hende med.”

Det banker på døren.

”Ja”, svarer jeg og undskylder til Juan. Francesca kigger ind.

”De havde ikke tid hele dagen, men jeg fik dem til at tage os klokken 20. Er det OK med dig?”

Jeg rækker hånden frem med tommefingeren op.

”Perfekt”, tænker jeg, mens spørgsmålet, omhandlende hendes deltagelse på klubben bagefter, bliver hængende i min hals, da hun lukker døren og forsvinder. Lidt irriteret på mig selv, må jeg er kende, at det kunne være lidt frækt, at overraske min mand med Francesca. Hun er lidt af en hottie. Det har Juan jo også lige bekræftet. Jeg overdrager beskeden til Juan om, at vi damer skal smukkeseres klokken 20, hvorefter Juan foreslår at hente mig ved middagstid. Francesca kan tage med, hvis hun vil. Vi tager afsked, idet vi forsikrer hinanden om, at vi glæder os til dagen derpå. 

Resten af dagen, bruger jeg på stranden, hvor jeg nyder solen, mens jeg overvejer, hvad man har på, når man skal på swinger disco. Ved tanken om vores frække fredag, bliver min fisse ganske lystig og det er svært, ikke lige at pille lidt, når jeg er sikker på at ingen kigger.

Først forsigtigt, uden på trussen. Men snart tigger mit lystige køn, om lidt mere håndfast massage og min hånd forsvinder ned i bikini trussen. Uuhh, jeg lukker øjnene. Med forestillingerne om utallige mænd, som begærer min top fristende krop, som så nylig er blevet forkælet og gjort uimodståelig lækker, sammen med Francescas i welness centeret, nærmer jeg mig let stønnende en lækker orgasme, da en skygge falder over mig. Panisk åbner jeg mine øjne, mens min hånd, ustoppeligt, fortsætter sin gerning imellem mine vidt spredte ben. Fanget i en fremmed mands liderlige blik, kommer jeg i en skamfuld og alligevel kraftig, hujende orgasme.

Da manden, i næste øjeblik, griber min arm og trækker mig med mod det nærmeste toilet, fornemmer jeg tydeligt, hvorledes at alle på stranden lægger mærke til os. Det er frygteligt pinligt. Samtidig føles uvisheden om, hvad der vil ske mig mere pirrende, end egentlig skræmmende. Inde på toilettet skubber han mig ned på knæ og fisker en lækker pik frem fra badebuksen. Han selv, er ung og ser også ganske appetitlig ud, med sin mørke hud, muskuløse krop og brede skuldre. 

”Vai avanti, stronza”, siger manden kommanderende og peger.

Jeg forstår ikke et ord, men er ikke i tvivl om, hvad det er som jeg skal gøre. Jeg slikker mig om munden og fugter mit tørre svælg, før jeg, mens jeg ser ham i øjnene, gaber op og tager hans slikkepind i munden. Mmh, brummer jeg, mens jeg trækker forhuden langt tilbage og langsomt lader tungen kærtegne hans glans i masser af spyt. Jeg kilder ham lidt på spidsen, før jeg lader pikken forsvinde så langt ind, som jeg magter.

“Sii, succhiami il cazzo”, lyder det hæst.

Få sex i dag

Jeg synes, at han har et virkelig sexet støn. Jeg tager ham dybt i munden, mens jeg holder et godt undertryk. Stønnene bliver gradvist mere intense. Da jeg fornemmer, at han er lige ved at komme, får hans pik en lille pause, mens jeg koncentrerer mig om hans barberede nosser og mellemkød., Han har et fast greb i mit hår, men tvinger mig ikke. Han må også være godt tilfreds, for han lyder som en blæsebælg.

Jeg tirrer hans glans, hvorefter min tungespids spiller i den lille udgang, hvor hans sæd omme lidt vil sprøjte ud og dække mit ansigt med den bedste creme.

“Oh, tu gentile”, stønner han.

Det er tæt på. Jeg tager et fast greb om hans kugler, ser ham direkte i hans øjne, som er slørede af liderlighed. Min tungespids danser let på hans glans. Jeg venter, at han vil bruge sin magt og mase min mund, ned over hans stenhårde og lystne pæl. Men så langt når vi aldrig. Pludselig kommer han, med et massivt sprøjt i mit ansigt. Med min tunge spiller jeg på strengen under hovedet, mens adskillige stråler af sperm rammer min mund og mit ansigt. Jeg mærker den seje væske, som langsom driver ned ad mine kinder. Da han ikke sprøjter mere, slikker jeg mig om munden og smager på det. Han smager dejligt. Jeg slikker hans pik ren og fin, inden jeg, med hænderne, fordeler den første klasses hud creme, over mit ansigt. Så rejser jeg mig og kysser jeg ham på kinden, hvorefter jeg går min vej. Jeg smiler og ser, med en vis fryd, frem til alt det pik, som jeg vil få, når jeg fortæller min mand, hvilken luder-kone han har. 

Det er blevet aften. Min mand er endelig kommet tilbage.

Jeg var møgliderlig, efter eventyret på stranden og gav ham en varm velkomst. Jeg kyssede ham vådt og suttede hans pik med den mund, som sidst havde indeholdt en Siciliansk lækkerbidsken. Jeg tirrede ham til grænsen, men styrede mig og stoppede inden han kom.

“Når vi kommer tilbage efter maden, må du tage mig, som du vil!” meddelte jeg ham. Heldig vis adlød han og afholdt sig fra at ordne mig på stedet.

Vi er ude at spise. Fuck, hvor er jeg liderlig. Min fisse flyder over med forventning, om hvad der venter den. Jeg har, med vilje, ventet med at berette om mit eftermiddagseventyr. Her på restauranten, kan jeg hidse ham, uden at han kan komme til at kneppe mig. Jeg vil opildne ham, så jeg får ham op i det højeste gear, inden han får lov til at gå løs på mig. Jeg vil kneppes, så det kan mærkes. Det er lidt svært at forliges med mit nye hårde kink. Jeg har altid set mig selv, som den bløde pige. Den illusion er skredet lidt på det sidste, men jeg er virkelig lykkelig over, at min mand er mand for, at give mig den ultimative nydelse.

Maden var skøn. Nu nærmer sig tiden.... Jeg læner mig ind over bordet og flasher min kavalergang, så meget som blusen tillader, mens jeg tager hans hænder.

“Skaat, da jeg bød dig velkommen tilbage i eftermiddag, ikk’”, begynder jeg uskyldigt.

“Hmm”, svarer han lidt uinteresseret. 

“Ku’ du så smage, at jeg smagte af siciliansk pik?”, fortsætter jeg, som om vi snakkede om, hvordan maden smagte.

Derefter, har jeg hans ubetingede opmærksomhed. Han smiler frækt og ser mig udfordrerne i øjnene. Det kilder for alvor mellem mine ben og væden flyder i en lind strøm.

“Hvad har du lavet, min uartige lille luderkone?”, spørger han med slet skjult forventning.

“Nede på stranden, altså. Der kom jeg til at slikke en lækker italiensk pik, skat” Jeg smiler det mest uskyldige smil, som jeg kan præstere. Så peger jeg på min kind.

“Får jeg så et kys”, lokker jeg.

Han ser lidt mistroisk på mig, men kysser mig derefter på kinden.

“Han sprøjtede sin fede sperm i hele mit ansigt, skat. Kan du smage det?”

Jeg stønner svagt, da jeg siger det. Det er ophidsende, at gøre noget så provokerende, når jeg ved, hvad det gør ved ham. Han knytter sin ene hånd. Jeg sniger drillende en fod op i hans skridt. Det er kun en fomsag. Jeg ved jo, at han er ved at eksplodere. Ganske rigtigt, min dejlige kussefornøjer er helt klar. Ved bekræftigelsen væder min kusse kun yderlige. Jeg sidder uroligt nu.

“Han tog mig i at onanere nede på mit håndklæde, skat.” Der er lidt lille pige over min stemme.

“Hvad gjorde han?” Min mand tror nærmest ikke sine egne ører.

“Jeg er så forfærdelig liderlig, fordi du har bestemt, at vi skal på den der swingerklub i morgen, hvor alle mændene vil tage mig på skift”, siger jeg i en undskyldende tone.

“Jeg har bestemt?”, gentager min mand undrende.

“Det er alt sammen din skyld,” siger jeg, men taber i det samme til det fris, som har presset sig på et stykke tid.

Han griber mit håndled.

“Jeg tror, at vi skal på toilettet nu, siger min mand fast, mens han fører mig væk fra bordet i håndledslås. Jeg har noget, som trænger til at blive tømt og du har noget, som skal fyldes.”

Min kusse sender en tsunami af væde ud af min allerede godt klistrede åbning og ned af mine lår. Fornemmelsen af, at alle kan se, hvad vi skal nu, er massiv og får det til at sitre i hele min krop. Jeg føler, at mine skamlæber gløder og mine tre lystknopper er hårde som sten. Al berøring er på grænsen til at være smertefuld. Hvert skridt påvirker dem yderligere og sender strømninger mod mit lystcenter.

Ude på toilettet kaster min mand mig ind over puslebordet og flår mine trusser af med et voldsomt ryk, mens jeg hiver både bluse og BH op over mine bryster.

”Din satans billige smatso….” begynder han, mens han spænder bukserne op og hiver Verdens stiveste pik frem.

”JAH, tag mig, - bare tag mig, skat” tigger jeg liderligt. ”Så hårdt, som du kan. Knep mit usømmelig, lille, slimede kussehul, til jeg skriger.”

Med et er han over mig. Med sin pik, bruger han tre febrilske sekunder på at finde min sejlende, liderlige åbning. Da han hamrer pikken i bund i mit velsmurte indre, udstøder vi begge et støn af dimensioner. Han nyder følelsen af min sejlende kusse, som velkommende omfavner ham i et splitsekund, før jeg nærmest råber:

”Så knep mig dog, for hevlede. Gi mig pik, så det kan mærkes.”

Han vågner og begynder at tage mig i hidsige, hårde tag. Snart stopper mine opmuntrende tilråb. Hans fede, dejlige ynglekæp ryger ind og ud af mig, så jeg kun kan koncentrerer mig om, at klamre mig til puslebordet, hvor man maser min overkrop ned, så mine bryster bliver flade og vorterne gnider mod pladen. Mine balder blævrer kraftigt for hvert stød og hans nosser rammer min spændte læber og klit. I guder, jeg er i himlen. Endelig, det har jeg ventet på hele eftermiddagen. Hele min krop summer af liderlig elektricitet.

Vi hiver efter luften i det lille rum og sveden hagler fra os. Pludselig eksploderer min mand i en voldsom orgasme. Den fede sperm pumper op i min allerede sejlende skrev, mens han stønner og læner sig ind over min ryg.

”Undskyld, skat”, hvisker han i mit øre.

 Jeg behersker min skuffelse, men min trang til forløsning driver mig.

”Din hånd skat, please. Knep mig med din hånd, nuuuh”

Hans dårlige samvittighed får ham til at handle. Hurtigt erstatter hans sin pik med tre fingrer og begynder at støde op i mig i et vildt tempo.

”Jaaah,skat. Fuck, det er goooodt, meeer’!

Han får den fjerde finger ind og tommelen vendt op mod min klit.

”Uuuuuh, ååååhhh”, skriger jeg da jeg kommer i en vild orgasme, som får benene til at kollapse og saften til at sejle ud af min kusse. Det er den vådeste orgasme, som jeg har prøvet. Min krop sitrer ukontrollerbart i efterskælvet, særligt omkring lår og balder.

Min mand læner sig beskyttende ind over mig og holder om min rystende krop, mens han planter kys i min nakke og udskæringen i ryggen af min bluse. Efter en lille tid, samler han mig op fra puslebordet og holder mig tæt, mens vi kysser og fniser. Vi ved begge, at vi snart skal igennem restauranten, hvor ingen kan være i tvivl om, hvad vi har lavet. Det tager nogle gode lange minutter, at samle mod til det pinlige møde. Vi gør os så anstændige, som vi kan, tæller til tre og åbner døren.

Vi kender alle følelsen af, at komme for sent til et møde, hvilket får alles øjne til at rettes mod én, når man, fuld af skam, lister ind af døren og mumler: ”Undskyld at jeg kommer for sent”

Bare multiplicer det med ti, - eller måske hundrede. Sådan føles det at træde ind i en fyldt restaurant, når man lige har underholdt hele forsamlingen med sex-lyde fra toilettet. Så er det lige med at finde en grimasse, skal jeg hilse at sige, når man skal betale sin regning. Personalet fik rigeligt med drikkepenge.

Sammen, vakler vi hjem og i seng. Det er dejligt at mærke hans krop mod min, før vi falder i søvn på Sicilien.

 

Eventyret fortsættes på Sicilien.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.