Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den kan godt læses separat, men det giver mest mening at læse serien.

Kapitel 12: Rolig lørdag morgen

SEX I DAG?

Det er blevet tidlig lørdag morgen og landmandsparret er, selvfølgelig, de første som er oppe. Ingerlise og Børge har virkelig nydt hinandens nærhed, efter det som de oplevede i aftes. Den solrige morgen bruger de på lige at få kysset færdig, inden de andre står op og fællesskabet kommer i fokus. Oppe i hovedet føler Ingerlise sig let og tilfredsstillet, men længere nede øm og mørbanket. Hun ser frem til, at skulle se Connie og hendes mand få det bedste ud af hinanden. Med tilfredshed mærker hun, at hendes egen oplevelse har gjort hende lettere storsindet, hvilket hun nyder til fulde. Det er dejligt, at kunne være oprigtigt omkring, at Børge bare skal slå sig løs og nyde det.

De begynder at lave kaffe og gøre klar til morgenmad. Snart kan de høre, at der kommer liv hos de andre par. Jytte er den første som dukker op. Hun giver Ingerlise et kram og spørger til hendes oplevelse i går. Mens Ingerlise ivrigt beretter om hendes gode oplevelse, skænker Jytte en kop kaffe. Kvinderne smiler indforstået til hinanden.

De næste, som dukker op er Ella og Lars. De hilser godmorgen og krammer med alle.  De smiler til stort til Ingerlise.

”Du smagte dejligt”, hvisker Ella, da Ingerlise og hende krammer.

”Var det dig som kyssede mig bagefter?”, spørger Ingerlise hemmelighedsfuldt. Ella blinker og små gys løber ad Ingerlises ryg. Det er et lækkert minde.

I mellemtiden er Connie og Hendrik dukket op, iført Kartellets bedste morgenhår. Peer kommer lige efter. Han stråler fra morgenstunden og hilser hjerteligt på alle. Connie og Hendrik går lidt mere stille med dørene. De er lidt langsomme om morgenen og holder sig lidt for sig selv.

Alle hjælper lidt med borddækning og med at færdiggøre anretning af mad. Indimellem tager nogle kaffe og gårsdagens aktiviteter bliver vendt. Morgenmaden indtages i god stemning og det bliver besluttet, at formiddagsudflugten går til Billund Big City, for at handle ind til resten af weekenden. Der bliver lavet en liste, som madholdet kan godkende.

Selv om Hendrik argumenterer for Legoland, er de andre enige om, at der kun er tid til at handle, hvis eftermiddagens program ikke skal gå i vasken.

”I er sgu da så kedelige”, udbryder Hendrik. ”Jeg havde lige set frem til, at Ella og jeg skulle være lidt dirty i Dragen.” Det er ikke alle, som synes det er super sjovt, men Lars og Peer jubler. Ella kvitterer med et glimt i øjet og en let morgen-sheriff-stjerne, som Hendrik kun halvhjertet prøver at forsvarer sig mod.

Da alle har spist, er der opbrud. De foretager en hurtig oprydning og en let morgen toilette, hvorefter de samler sig i to biler og kører af sted. Inde i byen løber alle i hver sin retning. Connie og Børge har fået huskelisten og går i ABC markedet. De andre oser lidt i hovedgaden.

Ella og Hendrik følges ad. Hendrik kan stadig ikke rigtigt slippe ideen om Legoland. De kommer til en lille shop, som sælger frækt undertøj. Det skal de da lige check’e ud. Ella falder for et sæt, som hun straks må prøve. Hendrik kommer med i prøverummet, som smagsdommer. Der er ganske lidt plads, men Hendrik bliver placeret på en skammel i hjørnet, mens Ella skifter på den resterende plads. Hun hænger drillende sit eget tøj på Hendriks hoved, nakke og skuldrer, så han kommer til at agere, som en slags stumtjener. De griner og Hendrik brokker sig højlydt over Ellas ”sure” undertøj. Kvinden, som passer butikken, runderer forretningen og kigger forbi. Hun spørger om alt er OK, hvortil Ella og Hendrik svarer, at alt er helt fint. Hendrik kysser Ellas balder, hver gang at hun bukker sig. Hvis hun vender sig om, kysser han hendes mave. Der er en del fnisen inde bag det lille forhæng. Kvinden har situationsfornemmelse nok til, ikke at kigge ind. Så får hun heldigvis en anden kunde.

Ella og Hendrik bliver mere modige. Desuden klæder luxusundertøjet Ella godt. Trussen fremhæver hendes baller frækt og BH’en er elegant og støttende. Hendrik kan dufte Ellas køn og kysser hende direkte på missen, uden på blonden. Ella sukker lavt. Så vender hun sig og bukker sig helt ned mod gulvet. Hun vrider g-strengen ud over ballen og vrikker med måsen, lige op i Hendriks ansigt. Han har hendes to huller lige i øjenhøjde. Hun dufter krydret og lystent. Hendrik lægger blidt sin tunge mod Ellas skamlæber. Hun sukker dybere end før. Lige så stille vrikker han tungen ind imellem læberne og smager Ellas juice. Så lægger han armene om hendes bøjede hofte og låser hænderne på hendes lænd. Ella er bukket sammen og sidder i en skruestik, da han snaver hendes søde revne fra klitten til det bagerste hul. Ella griber i desperation ud efter et stykke tøj, som hun putter i munden, for ikke at komme til at stønne højt. Det er tilfældigvis hendes trusser, som hun har fået fat i. Hendrik viser ingen nåde. Ella pruster ud gennem næsen, mens hun gør alt for ikke at lave lyde, som kan vække for megen opsigt. Hun føler sig pisse fræk. Orgasmen nærmer sig, mens hun kæmper med lydende. Hendrik slipper taget om hende.

”Slik min pik, din uforskammet liderlige fruentimmer”, hvisker Hendrik hæst og begynder at knappe op. Mens Ella går på knæ, kommer Service medarbejderen lige forbi, for at høre om hun kan hjælpe.

Selv om det er fristende at sige, at hun da kan hjælpe Ella, med at sutte hans stive pik, beslutter Hendrik i sidste øjeblik alligevel bare at sige: ”Nej tak, vi klarer os.”

Et øjeblik senere, ville han have været ude af stand til, at sige den sætning med troværdighed. Da Ellas læber omslutter hans manddom, kommer stønnet bare busende ud af ham. Ella rækker behjælpsomt hendes brugte trusser op imod ham. Han tager dem og dufter til dem. Så putter han dem i munden. Ella er god med sin mund og Hendrik er snart sin udløsning nær. Han rækker over Ellas ryg og ned mellem hendes balder. Han finder hendes søde revne med den følsomme lille knop. De stønner sagte, gennem hver deres lyddæmper. Hendriks fingrer danser hurtigt over Ellas lille fisse. Da orgasmen rammer hende og hun føler lyst til at brøle, skubber Hendrik sin pik i hendes hals og sætter en effektiv dæmper på lydene. Selv kommer han i lange seje sprøjt, mens han hvæser ind i hendes trusser. Kort puster de ud efter hver deres klimaks. Ella sætter sig på Hendriks skød, tager trusserne ud af hans mund og kysser ham.

” Tak skal du ha’, det var fan’me frækt.”, siger Hendrik lavt. ”Så skide være med Legoland! Vil fars lille butiksluder med hjemad?” Ella nikker. De vælger at købe, det nu gennemvædede, undertøj. Ella beholder det bare på. Kvinden i butikken smiler, da de betaler. Flirter hun en anelse? Hun er da vist også meget sød. De begiver sig ud på gaden, for at møde de andre.                                                                      

Da de vender tilbage til huset, er det ved at være frokosttid. De fælles om, at gøre klar til frokost. Snart frister et dejligt frokostbord Kartellet. Humøret bliver hurtigt lystigt. Sild og snaps, blandet med Ella og Hendriks historie hæver stemningen en kende. Da alle er ved at være mætte, er det tid til at finde eftermiddagens vindere. Hatten kommer frem. Trækningen gør Peer og Ella til vindere.

Peer vil filme Jytte. Hun skal strippe og lokke mændene med onani i gynækolog stolen.

Ella vil også tages i stolen. Hun vil fikseres og tages af alle dem som har lyst. De skal bare bruge hende.

 

Kapitel 13: Porno stjernen

Peer glæder sig. Hverken fødselsdag eller jul kan få hans forventninger op, som når Kartellet skal samles. Ikke bare det, at Kartellets samlinger er rigtigt frække, det er også nogle rare mennesker at være sammen med. 

Ydermere har Peer købt et rigtigt kamera, sådan lidt prof, synes han selv. Han har en lille fantasi, men er ikke sikker på, om Jytte ville gå med til, at lægge FILM ud på nettet. Hun bliver bare sådan lidt tavs, når han bringer det på banen. Meen, hun har jo heller ikke direkte sagt: ”Nej”.

Peer bliver rigtig liderlig, når han forestiller sig, at fremmede mænd sidder foran deres skærme og onanerer til frække video’er med hans Jyttemus. Han forestiller sig, hvorledes de voldstraffer deres pikke, mens deres øjne klæber til Jytte, som laver de mest uartige og luderagtige ting, så de slet ikke kan styre deres liderlighed. De tænker kun på, at komme til at kneppe hende vildt og hårdt, så de alle sammen til sidst skriger deres fælles orgasmer ud. Ved disse tanker, er Peers store lem for længst blevet helt stiv. Den er umedgørlig og vanskelig at have i bukserne.

Jytte tænker over, hvad Peer har snakket om, her på det seneste. Hun er betænkelig, ved det dér internet noget. Man har hørt så meget, om kvinder som har fortrudt så bitterligt. Peer har godt nok sagt, at hun bliver anonym. Han vil dække hendes øjne, men er det nok. Tanken er ulidelig fræk. Jytte sukker efter nogen, - hvem som helst, som vil kigge, mens hun har sex, eller laver andre frække ting. Hendes skød reagerer øjeblikkeligt på tanken. Nogen gange ville hun ønske, at hun havde en mere almindelig seksualitet. Det ville være noget nemmere, men jo ikke i nærheden så frækt.

Da Peer fortalte, at nu havde han anskaffet et nyt kamera, kneppede de i stuen hele aftenen. Der var tænding med det samme og fantasierne rasede i ren og skær forventning. Det var skræmmende og spændende på samme tid. Mens de kneppede som gale, fortalte flittigt hinanden, hvorledes de ville udnytte det nye kamera. De fortalte også hinanden om, hvor liderlige fantasierne gjorde dem. Det stod klart for Jytte, at hun nok ikke ville formå at kæmpe imod, hvilket hun heller ikke var sikker på, at hun havde lyst til. Fuck Peer og hans internet ideer.

Nu skal Kartellet snart samles og Jytte kan se på facebook, hvilke planer Peer har. Da hun så det første gang, måtte hun øjeblikkeligt onanere. Det tændte præcis på samme måde, som da Peer fortalte om kameraet. Jyttes lyster er ustyrlige. Hun væder hver gang tankerne falder på det filmeri. Fandens også. Hun har været i syv sind.

Nå, men det er endt med, at Jytte har været på handlen og købt udstyr til hendes lille forestilling. Det er ikke blevet til så meget, men det er jo også meningen, når det har det formål, som det nu har. Det er nærmest kun nogle sorte læder remme, som udgør en BH med en ring til vorterne og en minimal g-streng. Dertil lårlange hvide luderstøvler. Ja, hende og Peer døbte støvlerne sådan, da de så Pretty Woman første gang. Hvis man da bare havde krop, som Julia Roberts (Suk).

Efter at dagens vindere er blevet trukket, skynder Peer sig ud i bilen efter kameraet. Nu skal det briste eller bære. Selv om ingen har taget forbehold i facebook gruppen, er han alligevel lidt spændt på, om de er heeelt med på den. Han skal jo selvfølgelig, på troværdig vis, overbevise dem om, at de kan være anonyme. Ellers, er der nok ikke nogen, som vil deltage. Men han er klar. Han har købt en billedbehandligs-app, som klarer at følge ansigter på en VIDEO og holde dem slørede eller skjulte. Det vil han demonstrere. Peer håber, at det er overbevisende nok.

Jytte føler straks lysten, da Peers navn bliver trukket op ad hatten. Hun ved ikke helt nøjagtigt, hvad som kommer til at ske, men hun ved, at hun skal strippe og at det skal filmes. Hvad de andre finder på i den anledning, kan hun kun gætte sig til. Hun vil i alt fald gøre sit til, at fyre op under forsamlingen. Foruden hendes påklædning har hun også medbragt lidt fra legetøjsskuffen. Jytte går ind i pool rummet. Gynækologstolen skal lige vendes lidt. Hun har planer om, at hun vil gøre brug af den og vinduernes lurer illusion. Derefter skynder hun sig på værelset og klæder om.

I badet gennemgår Jytte sin slagplan, mens hun forestiller sig de andres reaktion. Vandet kærtegner hendes krop og hun bliver endnu en gang forbavset over, hvor vanskeligt det er at holde sig fra, lige at røre lidt ved den lille knop. Åhh, hvor den sender strøm ud i hele kroppen. Da hun tørrer sig i håndklædet blusser hendes skamlæber og brystvorterne står. Jytte trækker vejret tungt. Hun lægger en kraftig, lidt vulgær make up, som hun tænker, kunne være en luder værdig. Lidt henne i processen, kommer hun i tanke om, at hendes ansigt ikke kommer på film. Nå, pyt. Der skal jo også være noget til Kartellet. Så klæder hun sig på.

Støvlerne først. Dem er hun ret glad for. Hun ser sig i spejlet, drejer sig. Det ser frækt ud, den hvide farve står godt til hendes brune sommerhud. Jytte klæder sig i seletøjet og betragter endnu engang sig selv i spejlet. Hun er godt tilfreds. Hendes vorter er helt stive i ringene og trusserne kravler nærmest op mellem skamlæberne. Det kribler i fingrene og Jytte må finde al sin styrke frem, for ikke at forkæle sig selv lidt. Hun drejer rundt og går lidt frem og tilbage. Remmen gnider mod hendes spændte klit. Hun må stå stille et øjeblik. Det er ikke så godt. Hun havde regnet med, at skulle gå lidt rundt og udfordre de andre. Hun sætter ”trussen” lidt lavere i taljen, så presset aftager. Så tager hun den lange denim nederdel på og trækker en lidt kedelig hvid bluse over hovedet. Til sidst tager hun en orange cardigan over. Et øjeblik studerer hun sig selv, mens hun overvejer, hvad hun gør ved håret. Så finder hun en klemme og samler siderne, mens nakken bliver hængende. Hold fast hun ser sørgelig ud. Mormor tøj, firser frits og luder make up. Hvad mon de andre tænker, når de ser hende i den mundering. Jytte smiler stille. Så finder den lille kuffert, som indeholder legesagerne, frem. Nu er hun vist klar til sin debut.

De andre har også klædt om til lejligheden. Peer har vist sin nye gadget frem og demonstreret VIDEO behandlingsprogrammet, som slører deres identitet. Mændene følger interesseret med og kommenterer vidunderet, mens kvinderne taler mere om, hvad Jytte mon finder på og hvordan hun mon vil være klædt. Peer spørger spændt, til alles accept af at skulle filmes. Det, er der ingen, som har noget imod. Hvis bare videoen bliver holdt internt. Men, hvis Peer agter at lægge filmen på nettet, skal han indhente alles accept først. Peer kan slet ikke vente med at komme i gang. Der er telt i hans boxers. Han tænder noget lys og gør alt klar til Jyttes entre.

Jytte åbner døren ud til gangen og smugkigger ind mod alrummet. En efter en, vender alle sig og retter blikket mod hende. Der er ikke noget at gøre, hun er opdaget og må træde frem. Jytte ser lige ind i linsen, som Peer har rettet mod hende nede fra alrummet. Hendes krop bevæger sig stift ned ad gangen, mens hun ser lige ind i Peers lystne øjne. Peer skifter et øjeblik til kameraets skærm og så tilbage til hendes øjne igen. Hun opdager ikke, de vantro udtryk fra resten af Kartellets medlemmer, før hun kigger rundt og uskyldigt udbryder: ”Er det her syklubben holder til?”

De andre ryster på hovederne. Ingen siger en lyd. Peer filmer koncentreret.

”Sikke da en skam”, siger Jytte trist. ”Je’ ku’ ellers godt bruge, at få min store mund rimpet lidt sammen. Den er aaalt for stor til de fleste pikke.”

Hun åbner den lille kuffert og tager en tem’lig stor DILDO med sugekop frem. Så smækker hun dildoen fast på sofabordet og knæler foran de måbende tilskuere i sofaen.

Få sex i dag

”Forstår i, je’ elsker at sutte pik”, siger hun med trist mine og begynder at sutte dildoen med smaskende lyde. Snart driver spyttet fra den velsmurte dildo og ned på bordet. Åhh, sukker Jytte i en vejrtrækningspause, før hun igen går løs på den kunstige pik.

Fra sofaen bliver hun fulgt tæt af seks par øjne. Mændene savler næsten, hvilket Peer forsøger også at fange på film.

”Åhh, jeg bliver så lysten, sukker Jytte, da hun endnu engang har behov for luft. ”Måske er jeg i familie med hende Linda Lovelace. Jeg har vist en slags klitoris i halsen.”

Tilskuerne fniser lidt, men det stopper relativt brat, da Jytte sluger hele dildoen. Hun gagg’er, mens hendes tungespids med små vippende bevægelser kan observeres, mens den kærtegner dildoens nosser. I sofaen sidder tilskuerne noget uroligt, ikke mindst mændene.

”Aaaahhhh”, siger Jytte frydefulgt, da hendes mund igen forlader dildoen, så hun kan trække lidt luft. Hun skæver over mod tilskuerne, for at nyde deres begærlige øjne, som er rettet mod hende. Hun mærker lysten dunke i hendes skød, godt hjulpet på vej af den lidt irriterende trusse, som gnubber mod de helt rigtige steder.

”Nu kunne jeg godt bruge en rigtig én, i kød og blod”, siger Jytte, mens hun lader tungen spille om munden.

”Her!”, nærmest råber Hendrik. ”Du må godt låne min.” De andre klukker lidt, mens Jytte, med vrikkende røv, kravler over til Hendrik.

”Skal jeg selv pakke ud?”, spørger Jytte lidt skuffet. Hendrik får hurtigt vippet kalorius ud i fri luft. Jytte lader spyttet forlade munden i en sej tynd stråle, som rammer Hendriks glans, før hun uden tøven tager ham helt i bund og grådigt slikker hans nosser.

Ååhhh, udbryder Hendrik og støder sit underliv så langt op mod Jyttes mund, som han kan. Han griber hendes hoved og knepper hende i munden, mens han kommenterer hendes luder-pik-slikke-teknik i beskidte vendinger. Jytte vrister sig fri.

”Gi’ slip”, siger hun vredt, men efter to dybe vejrtrækninger dykker hun igen. Efter to minutter kommer Hendrik i Jyttes mund.

”Aahhm, speeerm er det bedste jeg veeed”, messer Jytte. Tilskuerne tilkendegiver deres anerkendelse på forskellig vis.

Peer filmer Jytte. Nærbillederne udpensler tydeligt den store intensitet og slimen, som driver fra Jyttes hage. Sjældent har han set en Jytte være så tændt. Han fanger hendes svømmende blikke og hendes liderlige kommentarer.

Jytte kommer på benene. Hun føler sig stimuleret af sine lidt aggressive trusser og hele situationen. Hun nærmest koger af begær. Så hiver hun sin telefon frem fra kufferten. Den er trådløst forbundet til husets musik system. Nummeret er klart og hun behøver bare at tappe på play, så lyder Britney Spears i højttalerne.

Jette vrider kroppen til en gamle ”Ooops, I did it again”, mens hun langsomt affører sig de u-sexede beklædningsgenstande, som hun kaster over i sofaen til tilskuerne, som under stor jubel, overværer hendes show. Da hun kun er iklædt støvler og ”undertøj”, runder hun lige sofaen engang, så de entusiastiske tilskuere kan få opleve hendes ophovne røde køn og dufte hendes liderlige safter, som driver ned ad hendes ben. Så griber hun kufferten, som hun tager med ind i pool-rumment.

Jytte låser døren og lægger sig i stolen, som holder hendes ben godt spredte. Kufferten har hun hængt på armlænet, således at hun har legetøjet lige ved hånden. Kartellet samler sig hurtigt ved ruderne, hvor de kan følge, hvorledes Jytte begynder, at kæle for sig selv. Jytte nyder de lystne øjne, som stirrer på hende gennem ruderne. Peer følger Jytte med linsen. Indtrykkene får det til at kildre ekstra meget mellem Jyttes ben. Hun finder en krum glasdildo med et stort hoved, som hun fører op, mens hendes fingrer, leger med klitoris. Ude i alrummet, kan Kartellet se, Jyttes krop vride sig i lyst, mens hendes hænder flittigt arbejder på, at give hende en hårdt tiltrængt orgasme. Jytte stønner nu så højt, at det kan høres gennem ruderne. Jyttes hånd vrider dildoen nedad, for at den ende, som er inde i hende, skal presse yderligere mod hendes G-punkt. Herved åbnes Jyttes kusse nedad til og tilskuerne kan se direkte op i hende. Hun bevæger dildoen i en rasende fart og spiller med fingrene på klitten. Hendes baller har løftet sig fra sædet, så hun kun støtter på skulderne og med benene i bøjlerne. Så kommer Jytte i en kraftfuld orgasme, som hun hyler ud. Hunulven kommer. Kartellet ser tydelige sammentrækninger i hendes kusse, som malker den krumme dildo, mens safterne drypper på gulvet og hendes krop flekser.

Et øjeblik er der helt stille, så kommer der liv i herrerne. Der bliver spurgt til nøglerne, så Jytte kan få noget ”første hjælp”. Ella finder nøglen og mændene låser sig ind. Jytte ser taknemmeligt på dem, da de nærmer sig. De kærtegner forsigtigt Jytte, som griber deres pikke og fører dem til sin mund på skift. Børge lægger hendes ryglæn helt ned, så hun bedre kan sutte dem. Ingerlise lister sig ind og sætter sig mellem Jyttes ben. Da Ingerlises tunge forsigtig rører Jyttes skamlæber, går der et stød gennem Jyttes krop.

Peer filmer som en gal, mens han kæmper for at holde på mundvandet og konstant har pladsmangel i shortsene. Det er det vildeste, som han har oplevet. Jytte er mega-fræk. Sikken et show.

Nu er mændene gået i gang med at kneppe Jytte på skift, mens hun sutter de andre to. Ingerlise er krøbet næsten helt ind under stolen og slikker nu Jyttes bagerste hul.

Peer giver kameraet til Connie og haster ind gennem døren til poolrummet. Nu må han også være med. Connie følger efter ham, så hun på nærmeste hold kan filme de lækre detaljer. Connie kommer helt tæt på Jyttes ansigt, mens hun har to pikke i munden. Nydelsen i Jyttes ansigt er tydelig og de nydende lyde kommer klart med på optagelsen. Så gør Connie Ingerlise selskab og filmer Ingelises tunge, som spiller frækt omkring Jyttes bagerste hul. Samtidig kan man se en stiv pik, som pumper ind og ud af Jyttes kusse. Ingerlise tunge skifter et øjeblik til at slikke pikken, mens den farer ud og ind, for derefter at gå tilbage til Jyttes frække hul igen.

Connie rejser sig op og får et panorama billede af fire mænd og to kvinder, som har hed sex sammen. Jytte er helt sikkert tæt på endnu en orgasme, sådan som hun sukker og stønner. Mændene er godt med. Hendrik er den første, som jamrer højt, og sprøjter und over Jytte. Hun fordeler straks spermen på bryster og mave. Synet synes at have sat gang i en kædereaktion, for nu kommer Lars også oppe i Jettes kusse, mens Børge sprøjter ud over hende.

Nu er kun Peer tilbage. Han bevæger sig ned mellem Jyttes ben og lægger sin manddom til hendes brugte revne. Jytte stønner ved tanken om, hvad som er ved at ske. Peer skubber sig lidt ind, mens Jytte sukker højt. Efter en lille pause glider han i bund, under høje nydelses råb fra Jytte. Ella kommer til, kravler op på stolen og sætter sig over Jyttes mund, godt støttet af Lars. Snart stønner Ella frydefuldt af Jyttes lækre behandling, mens Peers pik går som et stempel i Jyttes kusse. Ingelise har skiftet fra Jyttes lille rynkehul til Peers. Hendes hånd roder i Jyttes lille kuffert. Peer ser Ingerlises hånd trække en butt plug op og ved hvad han har i vente. Snart knepper han Jytte vildt. De stønner og Ella indser, at hun nok var for sent på den, til at komme med. Mens stønnene tiltager, stimulerer hun sig selv. Ingerlise plugger Peer, så han råber. Og så sker det. Højt stønnende, kommer de alle tre i sønderrivende orgasmer.

Larmen er ubeskrivelig i det lydte rum.

Ella stønner et langt: ”Ååhhh”.

Kort efter sprøjter Jyttes kusse ned på Ingerlise, mens Jytte igen udstøder sit ulvehyl.

Peer råber sin udløsning af sted, mens spermen vælter ud af ham, som aldrig før. Hans røvhul kramper om pluggen, mens hans nosser pumper, selv efter de har tømt sig, i en næsten pinefuld lang orgasme. Han falder ind over Jytte og de holder om hinanden, mens de finder tilbage til den virkelighed, som de et øjeblik forlod. Stadig med sin slappe pik oppe i hende, kysser Peer sin kone og takker for en ubeskrivelig oplevelse.

Efter stilheden omkring de ekstatiske øjeblikke, bryder snakken ud i Kartellet. En snak som bl.a går ud på, at de snart må se noget film. Jyttes forestilling har taget det meste af tiden og, lige nu, er der ingen, som ser sig i stand til at opfylde Ellas ønsker. Så det bliver udsat til efter maden. Det er ved at være tid til at lave mad.

Lars holder trøstende om Ella, som føler sig lidt snydt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.