Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den kan ikke så godt læses separat. Det giver mest mening at læse serien.

Kapitel 15: Endelig Ella

SEX I DAG?

Ingerlise og Peer laver mad. Det gør de ofte på Kartel-lørdagen, hvor der skal kredses lidt om det. De kan godt li’ god mad og laver den gerne. De hygger sig også sammen. Smager, krydrer, diskuterer konsistenser og tilberedningstider. Selv om det ikke er så avanceret, skal det stadig smage godt. I dag er der lakseroulade til forret, Culottesteg til hovedret og chokolademousse til dessert. Både forretten og desserten tyvstartede de tidligere, så der er faktisk ikke så travlt. I pauserne krammer Peer Ingerlise. Han elsker at mærke hendes frodige krop mod sin egen. Han føler en sær tryghed, selv om de ikke har en relation, som sådan. Peer lister sig også gerne til at mærke lidt på Ingelises uimodståelige store bryster. Han stiller sig bag hendes ryg og favner om hende. Hun kan mærke hans store stav mod sin mås.

”Dejlige pik”, tænker Ingerlise og gnubber lidt med måsen mod hendes favorit. ”Det er lidt flovt”, tænker hun videre. ”Altså, at hun ikke har sin mands pik som favorit.”

Det er ikke noget, som hun taler meget om, men Børge ved godt, at hun synes, at Peers pik er særlig lækker. Nå, men det var den sovs, som de kom fra.

De andre hygger i sofaerne. De er ved at se, om Peers FILM fra tidligere, kan godkendes til internettet. Den bliver cast'et til det store TV. For første gang ser Jytte sig selv i aktion. Hun hygger sig måske ikke helt så meget, som de andre. Jytte har svært ved at identificere sig med kvinden på filmen, som bare er helt ubeskrivelig fræk og øjensynlig slet ikke lader sig mærke med kameraet. Det ryster hende, hvor uhæmmet hun virker på filmen. Hvis hun så filmen, og ikke kendte kvinden, ville hun helt sikker synes, at kvindens opførsel var et stykke over grænsen. Hun ville nok dømme scenerne, som utroværdige og overspillet. Men den ville helt sikkert, alligevel, tænde hendes lyst. Jette trækker tæppet tættere om sig. Børge bemærker det og holder om hende. Selv om hun finder det ubeskriveligt ophidsende, at forestille sig de liderlige mænd, som får hende at se, har hun stadig en ubehagelig følelse, når hun tænker på internettet.  Hun har brug for, at tale noget mere med Peer, angående sikkerheden. Jytte læner sig taknemmeligt ind til Børge, kysser ham på kinden og siger:

”Tak, det var lige hvad jeg havde brug for.” Så lægger hun sit hoved på hans brede skuder og nyder, i et par skønne øjeblikke, trygheden i hans kæmpe favn. Her føler man sig, uden forbehold, lille og feminin.

”Så er der snart mad”, siger Ingerlise. Sofagruppen bryder op, bader og klæder om. Jytte og Børge er de sidste, som rejser sig.

Maden smager rigtig godt, som den i øvrigt næsten altid gør, når det er Ingerlise og Peer som har tryllet. Snakken går, bl.a om Peers film, som alle synes om. Hvorvidt den skal offentliggøres, er der dog delte meninger om. Men de kan blive enige om, at Peer skal lave en anonymiseret kopi, som de hver især så skal tage stilling til. Så skifter emnet og der bliver snakket i øst og vest. Peer driller Lars med, at han snart bliver arbejdsløs, når der kommer afgift på flyrejser, så ingen vil få råd til at rejse på ferie længere. Lars slår det hen og siger, at han har tænkt på at blive lokomotivfører på lokalbanen i stedet. Det griner de lidt af. Ingerlise og Børge nævner, at de har tænkt på at skulle have en ny bil og spørger til de andres mening om elbiler. Der er delte meninger. Alle er enige om, at det bliver fremtiden, men om elbilerne er modne nok nu, er der ikke enighed om. Særligt Peer argumenterer for, at det er sikrere med en brændstofmotor. Kvinderne er mere trygge ved el. Så er det bare om det skal være en ”Space-X”model, som Peer grinende kalder den, - eller noget andet.

Under desserten kommer hatten igen frem. Jytte bliver trukket, som den første, men frasiger sig turen, da hun ikke mener, at hun kan mere i dag. Det er nok lidt mentalt, efter at have set filmen, men også set i lyset af, at de skylder Ella en tur i gynækologstolen fra i eftermiddag. Kartellet prøver at opmuntre Jytte. Ella siger, at Jytte ikke skal tænke på hende. Jytte holder på sit og Kartellet afholder sig fra at presse yderligere.

Næste levende billede bliver Connie. Til ingens overraskelse, har hun ønsket at blive domineret af Børge, mens hun er iklædt hendes nye outfit. Connies øjne stråler forventningsfuldt, efter udtrækningen.

Mens de andre rydder af, gør Ella sig klar. Børge sender også Connie af sted. Han har en ide og så er Connies udklædninger jo bare ubeskriveligt frække. Hun skal bare klæde om hurtigst muligt.

Mens Ella er i bad, glæder hun sig over, at det endelig bliver hendes tur. Hun og Lars har snakket en del om hendes projekt, siden hun nævnte det, den dag Lars kom hjem fra Kreta. Det har rigtigt fået lov at modne og givet anledning til meget god sex mellem hende og Lars. Også de små forspil, i morges i lingeriforretningen med Hendrik og da Ella deltog i Jettes fest i eftermiddags, er udløbere. Ella har bare været mere liderlig end sædvanligt. Hun tilskriver det helt sikkert fantasiens kraft. Nærmest dagligt har fantasien spillet hende et pus og givet anledning til lidt fugtighed, et bestemt sted. Hi, hi, det er også gået lidt ud over de mandlige kolleger. Især den lækre læge har jævnligt måttet hjælpe til, med at dæmpe hendes liderlighed. Seksuel første hjælp, som de lidt humoristisk har døbt det. Ella glæder sig over de mange gode orgasmer, som hun synes, at hun bliver belønnet med. Øvelse gør mester. Win, win, win!

Ella tager sit nye undertøj på. Det har lige fået en quickvask, for at fjerne de værste efterladenskaber fra i formiddags. Hun ser sig i spejlet, hun vender sig. Hendrik har ret. Trussens form klæder virkelig hendes balder og fremhæver dem på en sexet måde. Han kan da godt komme med på handlen en anden gang. Det har han flair for. Ella finder sine stiletter frem. Det er ellers ikke meget, at hun bruger dem mere. Hendes fødder bliver hurtigt ømme. Men i dag skal de luftes. Det giver lige højden og  profilen et løft. Ella smiler til sig selv i spejlet og klikker, med stiletternes særprægede lyd, hen til døren i værelset, som hun åbner og går ud ad. Hov, hvorfor er der mørkt!?

En hånd lægger sig for hendes øjne og hun bliver holdt bagfra. Ella udstøder et lille hvin i overraskelse. Flere hænder kommer til og hun bliver løftet op fra gulvet. Ella mærker med det samme gyset og forventningen, som bruser gennem kroppen ad flere hovedveje, som alle ender et bestemt sted syd for navlen. Hendes åndedrætsfrequens øges hurtigt og hun mærker, hvorledes at hendes øre bliver varme. Irriterende! Ella hader de ører. De bliver ild-røde, når hun bliver hidsig, flov eller liderlig. Heldigvis synes Lars vist, at det er lidt kært. Han har ikke direkte sagt det, men Ella synes, at hun kan se det i hans øjne og på hans smil. Hans udtryk bliver en anelse blødere, når det sker. Det elsker hun ham for, - også for det.

Ella flyver, føler hun næsten. Stærke hænder bringer hende, let som en fjer, til gynækologstolen. Den er vist ikke længere i pool rummet. Ella fornemmer ikke, at hun bliver ført gennem døren. Så bliver hånden for øjnene fjernet og udskiftet med et øjenbind. Ella når ikke rigtigt at se noget, kun lige at misse med øjnene. Hun bliver spændt fast til stolen. Nu kan hun kun bevæge hovedet, - ja, og så hænderne og føderne. Ella tester båndene lidt, men de er faste.

”Hva’ så lille kone?” Hendrik er den første, som bryder stilheden. ”Er du klar til at blive misbrugt et par timer? Jeg kan godt sige dig, at de herrer er liderlige. Den omklædning tog jo evigheder. Og så kommer du bare ud i undertøj, ha. Det er jo, som at blive holdt for nar. Hvad mener i?”

Mændene grynter lidt utydeligt deres opbakning. Ella fornemmer, at han går rundt om hende, mens han taler. Hans ord gør sin virkning. De liderlige forventninger forstærkes yderligere i hendes krop. Ella nyder det. Der er magi i luften. Hendrik og hun selv har opbygget en god kemi. Han ved ofte, hvor hun er og hvad der kan ophidse hende i øjeblikket. Ella mærker en hånd gribe hendes trusser, så hører hun lyden af en saks. To sekunder efter har hun ingen trusser på mere og de andre kan se en våd revne og et par glinsende skamlæber.

”For helvede drenge. Mine nye trusser. Det kan i sgu’ ikke være bekendte”, siger Ella lidt surt. Indeni jubler hun.

”Der kommer vist for meget støj ud her”, siger Peer, hvorefter Ella mærker en stor stav ved hendes mund.

”Udmærket hold kæft bolsje”, tænker hun og lader villigt han komme ind. Uhm, dejlig pik. Legen er for alvor i gang.

 

Kapitel16: Børge og ”skolepigen” Connie

Det er dagen før afrejse i en celeber lejlighed i Kongens København.

Forventningens glæde er ofte betydelig. Det er noget, som Connie i ret stor grad føler, mens hun pakker sine ting, før afrejsen til Billund. Hun lægger sirligt skolepige uniformerne sammen. Derpå lægger hun dem i kufferten. Hendes fingerspidser kærtegner forsigtigt stoffet, mens hun tænker på Børge og hvorledes han vil straffe hendes liderlige krop. Glæden løber ud i hele hendes krop. Dernæst lægger hun stål but plug’en med stenen ned ved siden af. Hun ved at Ingerlise og Børge dyrker analsex. Måske vil han tænde ekstra, hvis hans uartige teenage tøs har noget bagi, som kunne invitere til den slags. Nu mangler hun kun parykkerne og de høje sko. Connie ved endnu ikke, hvilken dragt hun vil vælge, så det hele er med. Måske kan hun pirre Børge lidt, ved også at bære udklædning, mens de andre medlemmer har sex. Connie ville ønske, at de kunne få mere end bare et par timer sammen. Lige nu, kunne hun godt bruge hele weekenden sammen med Børge. Hun mærker lysten ulme i sit skød og tager sig selv på ballerne, mens hun forestiller sig, hvorledes at de skal blive dejligt røde og følsomme.

Omkring samtidig på en ø i Danmark.

Nogen siger endog, at forventningens glæde er den største, men det håber Børge alligevel ikke er sandt. Han glæder sig meget, til at se Connie igen, men håber alligevel, at det bliver meget bedre, når de kan være sammen om deres kink. Det er dagen før afrejse og Børge pakker bil. Foruden deres almindelige tøj og rejse ting, har Børge bedt Ingerlise om, også at pakke et par ting, som han skal bruge på lille Connie tøsen. Foruden de sædvanlige flogger'e, piske, håndjern og manchetter, har han anskaffet en spreader. Den kan samles i forskellige længder på op til 180cm. Connie har en gang nævnt, at hun kan gå i split. Det har Børge tænk sig at teste. Han synes, at det ser frækt ud, når piger kan gå i split og spagat. Det er li’som den ultimative benspredning.

Lige nu i et sommerhus ved billund

Connie klæder om i Hendrik og hendes værelse. Hun har gemt udklædningen, som den lille kvinde i sex-shoppen foreslog. Connie synes, at den er usædvanligt provokerende. Den vil hun bære, når hende og Børge skal lege. Hun tager body’en, med den påtrykte røde skoleuniformsjakke, frem. Butt plug’en med den lyserøde sten falder tilbage i kufferten. Da hun samler den op igen, kan hun mærke, at det kildrer skønt. Hun bliver den frækkeste skolepige, som Børge nogen side har set. Connie lægger tingene op på sengen. De blanke hvide plateaustiletter, hvide strømper, rød ternet nederdel, den famøse body, den lyserøde paryk og den matchende plug. Dertil lyserød øjenskygge og læbestift. Kun blyanten til stregen og hendes mascara er sort.

Connie bader sig og skyller tarmen. Vandet kildrer hende ustandseligt, nærmest alle steder og hun gør sig færdig i højt tempo. Hun tørre sig hurtigt efterbadet, eller det begynder hun med, men finder det nærmest uudholdeligt. Forsigtigt tørrer hun sig færdigt, dubber sit skridt og sine bryster. Hendes klit kigger ud mellem de følsomme læber og vorterne er hårde. Connie kigger tøvende på plug’en, som skal på plads nu. Hun trækker vejret dybt før hun sætter på hug. Med rystende hænder, fugter hun plug’en med glidecreme, hvorefter hun fører hånden ned til sit sensitivt sitrende underliv. Hun er næsten sikker på, at hvis hun kommer til, at røre sig selv, vil orgasmen uafladeligt strømme ind over hende. Forsigtigt dubber hun omkring sit sarte hul. Uh,uh, hun skutter sig, da der løber ildninger op langs rygsøjlen. Hun samler al sin ro og sætter med et fast tryk plug’en mod indgangen og åbner i musklen. Da det føles rigtigt skubber hun hurtigt pluggen på plads. Åhr-åh, stønner hun. Lyden kommer uvilkårligt og hendes ben ryster, så hun sætter sig på gulvet. Årh, nu er plug’en i alt fald oppe!

Connie sidder et øjeblik og tager sig sammen. Så rejser hun sig på de lidt usikre ben. Normalt er det dejligt, at kunne mærke plug’en, ved hver bevægelse som hun gør. NU tør hun næsten ikke bevæge sig. Et øjeblik overvejer hun, at give sig selv den orgasme, som vil lette lidt på presset. NEJ, det hele skal være til Børge. Hun tager body’en og træder ind i den. Hurtigt vrikker hun den op over numsen og videre op over skuldrene. Hun vrider kroppen lidt, mens hun prøver, at få den sat ordentligt. Den er ikke helt lang nok, men til gengæld dejlig elastisk. Hun ser sig i spejlet. Body’en sidder som malet på hende. Man kan se hvert enkelt ribben og vorterne er tydelige. Hun har ”camel toe” og der er ingen chance for, at plug’en falder nogen steder. Man kan ane aftegningen af hendes erigerede klitoris mellem skamlæberne. Connie gyser, prøver at bevæge sig lidt. Uhh, det ville måske være bedre med en orgasme først.

Børge banker utålmodigt på døren. ”Er du faldet i søvn? Skynd dig! Du skal ud og sutte noget pik. Vi kan jo ikke lade Ella vente i evigheder.” Hans stemme er forandret. Kraftig og bestemt. Det er helt vildt. Til daglig er han nærmest en undskyldning for sig selv.

”Neeej”, svarer hun. ”Bare to minutter mere.” Gud, så er Ella allerede klar. Febrilsk iklæder hun sig resten af udstyret. Skide paryk, den driller godt nok. Det skulle hun vist lige ha’ øvet lidt på. Hun styrter hen mod døren, men kommer i tanke om makeup. Det bliver en hurtig omgang. Børge ser utålmodig ud, da hun åbner døren og træder ud. Connie ser hurtigt ned i gulvet, men først bemærker hun med tilfredshed, hvorledes han ufrivilligt lyser op, da han ser hende. Hendes body er allerede ”soaked” dernede. Hun vender sig mod alrummet og gør sig umage med at vrikke med røven, da hun går ind mod de andre, hvor hun mødes med pift og råb. Hun kan ikke modstå fristelsen, til at stille sig med sine lange ben spredte og armene i siden, mens hun skyder hoften godt ud til den ene side. Hun modtager folkets hyldest, mens hun orienterer sig. Ingerlise og Jytte sidder i sofaen. Mændene omgiver Ella, som er fuldstændigt fastgjort til gynækologstolen, mens hun sutter Peers pik. Hendrik har en saks i den ene hånd og Ellas trusser i den anden.

Connies frihed varer kun kort. Børge griber hendes arm og flytter hende lidt voldsomt over mod Ella og de andre. Et øjeblik senere er hun på knæ, med Larses pik i sin mund. Uhm, Connie synes, at Lars har en smuk pik og hun nyder det på en lidt meditativ måde. Hun skæver til Børge, som ivrigt finder ting frem.

Børge kalder på Hendrik og beder ham om, at klippe huller ved Connies kusse og bryster, hvilket han gør med en entusiasme, så man skulle tro, at det var en ære for ham.

”Vend dig lige lidt, Onnie, så jeg kan komme til. Ikke sjuske, du skal sutte Lars ordentligt. Hva’ filan har du her? Børgee.”

Hendrik viser Børge overraskelsen i Connies røv.

”Pis oss’”, tænker hun. Det var ikke ham, som skulle have fundet den, - slet ikk’ nu. Hun havde hun håbet på, at det kunne skjules indtil lidt senere. Desuden ødelægger de hendes sexede tøj. Hun bider det i sig.

”Klip et hul mere”, siger Børge bare. Han er ved at samle en pind af en art.

Hendrik gør, som der bliver sagt, men sørger efterfølgende for, at body’en fortsat sidder godt oppe mellem Connies bløde folder. Han trækker til Connie giver lyd.

Larses pik er godt stiv nu. Han kysser hende, som tak, og går over mod Ella. Hendrik overtager Connies mund.

Kapitel 17: Ellas opvarmning

Ella sutter på Peers store stav, da hun hører, at der sker noget i lokalet. Ah, det er Connie, som er kommet ind. De andres reaktion fortæller Ella, at Connie har overgået sig selv. Irriterende. Nu skulle det jo dreje sig om hende, Ella, - ikke Connie. Hvorfor kan Børge ikke bare vente med, at bringe Connie i spil? Ella fornemmer, at alle mændene er ovre omkring Connie nu. Hun kan høre på snakken, at Hendrik og Lars er sammen hende, mens Børge roder med noget af hans grej. Ellas lyst daler lidt. Øv, nu var hun ellers godt tændt.

Få sex i dag

Peer kan godt fornemme stemningen skifte. Han vinker af pigerne i sofaen, for at tiltrække deres opmærksomhed og peger ned mellem Ellas ben. De kommer begge over og begynder at kysse Ella på hver sin fod og ankel. Ella brummer, grundet den store ting i munden og vipper med fødderne. Ingerlise og Jytte giver sig god tid, inden de bevæger sig op mod Ellas knæ, derefter langsomt videre. På det tidspunkt har Ella helt glemt det mismod, som hun følte for lidt siden. Fokus er tilbage, tilbage lige dér, hvor benene mødes. Hendes støn bremses kun af Peers store lem, som fylder hendes mund, selv om hun nærmest kun har hans hoved inde. Pigerne forkæler Ella.

Om et øjeblik når Jytte og Ingerlise lysken. Peer holder pause fra Ellas mund. I stedet tager han hende på brysterne og masserer dem lidt håndfast, som hun godt kan li’ det. Ella prøver at vugge i lænden, for at vise sin lyst og for at lokke lidt med hendes honningblomst, som er temmelig utålmodig efter slik. Utålmodig, efter en hvilken som helst berøring. Men fikseringen er effektiv og det er svært at bevæge sig overhovedet.

”Arh”, siger Ella, mens hendes krop prøver at vride sig. ”Det føles skønt, piger.” Hun er sikker på, at det ikke er mænd, som slikker hende.

Ingerlise og Jytte slikker og kysser blidt hver deres skamlæbe. Så napper de lidt drillende, mens de sender hinanden skælmske blikke. Peer følger dem og kysser og napper Ellas bryst vorte. Lars har forladt Connies mund og slutter sig til, så de har et bryst hver. Ellas mund siger lystne lyde, som stiger i styrke. Nu slikker pigerne hver deres side med bred tunge, men Ellas klitoris føler sig lidt forsømt midt mellem tungerne. Ella føler at en dråbe løber ned mellem hendes baller.

”Slik min revne og min klit”, beder Ella.”Jeg kan ikke holde på safterne mere.”

”Hov-hov”, siger Peer. ”Det er ikke dig, som bestemmer i dag. Lars, sætter du ikke lige din lyddæmper i?” Lars stopper sin pik i munden på Ella.

Således undslipper der kun en dæmpet ”Uuuuuhmmmm” lyd, da Jytte placerer sin brede våde tunge lige på Ellas mellemkød, for dernæst at lade den følge hendes fisses revne lige til toppen, hvor klitten får det, som den har længtes efter. Samtidig mærker Ella en forsigtig tunge på sit lille rynkehul bagtil. Hendes krop kan slet ikke find ud af, om underlivet skal hæves eller sænkes, for at modtage mest nydelse. ”Uuuuhmmm” lyder det igen.

”Tak de damer”, siger Peer. Alt Ella kan gøre, er at udstøde en ærgerlig lyd, eftersom Larses pik forhindrer nogen tale. ”Vi tager den herfra”, forsætter Peer. ”Nu skal du fan’me kneppes”, siger han henvendt til Ella og napper hende i vorten.

”Jaaa”, stønner Ella, idet hun har set sit snit til at spytte Lars ud. ”Tag mig, bare pul mig, knep mig, vær håård ved mig!” Hun føler sig vild og lysten.

Lars fylder igen Ellas mund. Hendrik forlader Connie med stiv javertus, og slutter sig til. Peer går ned mellem Elles ben og sætter hans store hoved, mod indgangen til hendes velsmurte grotte.

”Åah, ja! Fyyld mig”, stønner Ella liderligt, mens hun et øjeblik igen fjerner munden fra hendes mands velkendte pik.

”Liderlige sæk, skam dig!”, byder Hendrik ind. Det er lige tale efter hans smag.

De hører Børges pisk, som rammer blødt kød og Connie som jamrer sig. Så skubber Peer sig ind.

”Aauuuh”, hyler Ella og taber hendesmands pik. ”Knep mig! Du må ikke stoppe.” Peer stopper ikke. Ellas liderlighed har tændt ham og han maser sin fede pik op.

”Jae, Peer”, synger Ella liderligt. ”Det er fan’me godt det dér. Giv mig din hammer. Bare bliv veed.”

Nu fylder Henrik Ellas mund, hvilket får talen til at stoppe for en stund. ”Ta’ den, din piksultne smatso”, håner han. De hører Connie jamre sig

Peer sveder. Han knepper Ella i seje tag. Det er hårdt og højden af stolen passer ham dårligt. Men det er liderligt og han mærker de første tegne på en snarlig udløsning. Hans vejrtrækning er stønnende og tung.

Ellas ene øje er, i kampens hede, kommet fri af bindet. Nu kan hun følge med i, hvad som sker omkring hende. Børge arbejder stadig med Connie, som sutter hans pik. Det ligner at hun står i spagat, mens hun samtidig får af pisken. Ovre i sofaen tager Ingerlise og Jytte sig af hinanden i en 69’er.

Ella føler, at det næsten er umuligt at sutte pik, sådan som Peer straffer hendes fisse. Hun mærker orgasmen nærme sig. Hun føler Peers pik i detaljer. Han er over det hele oppe i hende. Orgasmen kommer stærkt nu. Lidt overraskende og ustoppelig. Ella vejrtrækning øges hastigt. Hun spytter Hendriks pik ud. Åårrhhhhh.

Lars bemærker, at Ella er på vej til en orgasme. Han er straks over hendes bryster. Samtidig begynder han at spille hendes glatte klit i et hurtigt tempo med lette berøringer.

Ellas krop går amok og hun kæmper i remmene, som holder hende fastspændt på stolen, mens orgasmen flår igennem hende. ”Åååårrrrhhh, åååååhhhhh, uuuhhhh” Hun går næsten over i gråd. Hendes kusse kramper om Peers fede jern. Han kæmper med udløsningen, men han overgiver sig ikke, - ikke endnu.

Ella kan knapt tro det. Hun hiver efter vejret, men Peer forsætter bare. Efter orgasmen er hun bare super følsom.

”Nej, Peer. Pause”, prøver Ella. Men Peer er på kanten af udløsningen og støder i bund. Han råber, sin orgasme ud og Ella mærker spermen, fra aftenens første mand, som nærmest sprøjtmaler hende indvendig, hvilket giver hende et lille efter gys. Da Peer halvvejs har fået vejret, trækker hans sig hurtigt ud.

”Jeres tur”, siger han kort og vælter rundt i sofaen hos Ingerlise og Jytte. Jytte anerkender hans indsats og kysser ham.

Hendrik er hurtigt ned mellem benene på Ella, men Lars stopper ham. Han har en ide.

”Er der ikke nogen, som har en plug med?”, spørger han de andre.

”Neeej, Laaars”, kommer det fra Ella. ”Ikk’ i analen.”

”Jo, skaat”, siger Lars. ”Vi fylder dig bare lidt ud, så du kan mærke os, efter at Peer har udvidet dig dernede. Det skal nok gå. Det klarer du sagtens.”

Jette har en plug. Ella snøfter lidt opgivende. Hun kan jo reelt ikke stille noget op, men hun ved også, at Lars vil stoppe, hvis hun insisterer....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.