Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den kan godt læses separat, men det giver mest mening at læse hele serien.

Kapitel 9: Kartellet samles

SEX I DAG?

Tiden nærmer sig for Kartellets næste møde. Det er altid Ella og Lars som klarer det meste af det praktiske. De sørger for at book’e stedet og en let koordinering af slagets gang. Til denne weekend, har de fundet et lækkert pool-hus nær Billund. Der er plads til 10 personer og det indeholder, foruden poolen, en sauna, billardbord og et lille fitness rum. Huset ligger ugeneret omgivet af træer og har et udeområde med lækkert møblerede terrasser og vildmarksbad. Det er september, så der kan stadig være dage med godt vejr. Desuden har Ella og Lars meddelt de andre, at de vil medbringe en ældre gynækolog stol, som Ella har lånt fra arbejdet. Den vil være til fri afbenyttelse, hvis nogen skulle få lyst.

Maden er de fælles om. Det sker at de bestiller take away, men det er ikke Kartellets favorit. Nogle medlemmer, særlig Ingerlise og Peer, sætter pris på god mad og laver den gerne selv, hvis der er andre som står for indkøb. Så Ella og Lars sørger for det basale, så Kartellet ikke skal fare ud at handle, når de lige er blevet samlet.

Medlemmerne har hver især indsendt deres ønskeseddel til facebook gruppen. Så kan alle se, hvad de forskellige medlemmer ønsker at opleve. På den måde har alle muligheden for at byde ind og gøre noget godt for hinanden, eller for at sige fra, hvis man ikke kan gå med på legen. Det er en fremgangsmåde, som de har besluttet sig for at følge, for at skabe tryghed omkring møderne. Desuden er forventningens glæde jo heller ikke at fornægte. En anden forholdsregel er, at der kun dyrkes partner bytte sex i fællesrum. Så kan alle, inklusiv ens partner, vælge at se på, eller måske bede om at deltage. Der kan også ske lidt spændende på tilskuerpladserne. Soverummene er derimod parrenes private sted.

Når de mødes, er der således en grov drejebog, som de kan justere en anelse hen ad vejen, hvis der kan skabes enighed om det. Tryghed i de store træk og plads til overraskelser i detaljen. De flestes ønsker er ingen overraskelse, da de jo efterhånden kender hinandens tilbøjeligheder og favoritpartnere.

Det er fredag eftermiddag og Ella og Lars nærmer sig, som de første, huset ved Billund. Bilen er fyldt med spænding, varer til aftensmaden og morgenmaden lørdag, samt gynækolog stol. Luften er tyk af forventninger, hvilket gør at de ofte må berøre hinanden - og sende flirtende blikke. De kysser hurtigt, mens de holder i et kryds og venter på fri bane. Lars har hånden helt oppe under Ellas kjole og hun må skubbe ham væk, da der bliver fri bane og hun skal køre videre. Der bliver ikke sagt så meget. De nyder det smukke landskab, som omgiver huset, mens de nærmer sig af de snoede veje. Indkørslen er lang, hvilket gør huset dejlig privat. Da de kommer på pladsen foran huset, bakker Ella Mercedes’en tæt på hoveddøren, så de nemt kan læsse af. Derefter finder de nøgleboxen , låser sig ind og check’er huset. Det er nydeligt og virker forholdsvis nyt. Gulvvarme og klinker over alt, nemt at rengøre. Køkken-alrummet er godt indrettet til samvær. Derfra er der adgang til de forskellige rum. Der er store vinduer til motions/billard rum og til pool/sauna rummet, således at man kan betragte dem som bruger rummene. Modsat pool-rummet, er der en fordelingsgang, som giver adgang til de fem dobbeltværelser og to badeværelser.

Ella og Lars snakker lidt om, hvor gynækolog stolen skal stå. På en måde, ville det være lidt frækt, hvis de satte den i pool rummet, således at man kan se brugerne gennem ruden fra køkken-alrummet. Det virker lidt privat, uden overhovedet at være det. Lidt kinky, synes Ella og Lars. Sådan bliver det. Så må de andre flytte den, hvis de vil.

Ella og Lars begynder at bære mad ind. Så dukker en Toyota Landcruiser op i indkørslen. Jytte vinker og Peer smiler over hele femøren og parkerer bilen. De hilser og krammer, hvorefter pigerne tager resten af maden ind. Peer hjælper Lars med stolen.

”Det er da en fræk ting i har med dér”, siger Peer mens de slæber. ”Den har jeg luret lidt på, at få Jytte i”

”Jae”, svarer Lars smilende, ”det vil også klæde dig, at få plads i den.”

Peer griner, det mener han ikke bliver aktuelt. De makker stolen ind i pool rummet og får den samlet helt.

”Hva’ så piger, var det noget med en for-undersøgelse?”, råber Lars ind mod køkkenet, hvor Jytte og Ella er ved at fylde køleskabet. Ella svarer ved at vrænge ansigt og række tunge af hans forslag, hvorefter hun siger et eller andet til Jytte, som de ler ad.

Lars og Peer finder en øl i en køletaske i bilen. De går lidt rundt og studerer indretningen og udstyret i huset. De ender på terrassen, hvor damerne slutter sig til dem. De nyder det gode vejr, mens de parvis læner sig ind til hinanden. De taler lidt om deres familier og hvad der er sket siden sidst.

Så kommer endnu en bil op ad indkørslen. En ældre Volvo. Ingerlise smiler glædestrålende og selv Børge lader et lille smil smutte af sted, idet han løfter hånden til hilsen. De samles foran huset, hvor de hilser og krammer. Selv om de kun ser hinanden nogle få gange om året, er det nemt at finde sammen og få den gode følelse af, at være i venners selskab. Efterhånden har de jo også været sammen nogle gange.

”Kom ska’ du se”, siger Peer ivrigt til Børge. Peer kan næsten ikke vente med at vise Børge stolen, som han tænker, at Børge vil synes om. De smutter ind i pool rummet. Da Børge ser stolen, gør han en bevægelse med munden, men siger ikke noget. Det er jo, som sådan, ikke nogen overraskelse, men Peer vælger at tolke bevægelsen med munden, som at Børge finder stolen interessant. Børge studerer stolen med intense øjne og begynder at undersøge indstillingsmulighederne.

”Hmm”, udbryder Børge slutteligt, mens han nikker.

”Er den ikk’ fed?”, spørger Peer.

”Den har muligheder”, svarer Børge, hvorefter de går ud på terrassen til de andre.

Peer bekendtgør, at han lige bliver nødt til at køre ned til lufthavnen for at hente Connie og Hendrik. Da Connie bliver nævnt, føler Børge en impulsiv lyst til at køre med. Ingerlise falder ham lidt fjolle-glad om halsen, så han besinder sig og vælger at blive i huset. Connie er jo også normalt klædt, når hun rejser, så hans pludselige længsel giver jo heller ikke nogen mening.

Mens Peer er af sted efter de sidste kartelmedlemmer, fordeler de andre værelserne imellem sig og flytter ind. De beslutter at gå i pool’en og klæder om til badetøj. Lars tænker et par sekunder over det finurlige i at bruge badetøj, når de, resten af weekenden, skal være mere eller mindre nøgne sammen. Men det er han åbenbart den eneste, som funderer over. Fint nok, så starter man også lidt blødt. Der er måske nogen, som lige skal vende sig til, at være intime sammen igen.

Stemningen er allerede lystig. Jokes’ene falder ubesværet og i rigelige mængder. Jytte spiller op, som sædvanlig. Den Neon-gule g-strengs bikini mod hendes mørke lød gør sig godt, - og hun ved det. De andre glor uhæmmet og roser hende lidt lummert, præcis som hun godt kan lide det. Spillet er i gang. Lars og Børge svømmer over og kæler lidt for Jytte. De ved, at den slags opmærksomhed, vil blive gengældt senere. Snart slutter Ingerlise og Ella sig også til. Pigerne kysser med Jytte, som efterhånden er godt varm.

De bliver afbrudt af Peer, som vender tilbage med Connie og Hendrik. Våde, som de er, får de, lidt kejtet, krammet og hilst på de sidst tilkomne medlemmer. Herefter er der fælles velkomst drinks i poolen. De hyggesnakker lidt, inden det er tid til at madholdet bryder op og begynder aftensmaden. I aften er det Ella og Hendrik, som har taget tjansen. Mens de skærer grønt og kød til en gryderet, snakker de om Ellas ønske, som er at blive taget af alle mændene på skift.

”Hvordan er sådan en sød lille dame dog kommet på så beskidte tanker?”, vil Hendrik vide. Ella smiler. Hun ved hvad Hendrik gerne vil høre.

”Det er fordi, at mit søde lille uskyldige dame hul, bliver til sådant et frådende og vildt sjappede luder kneppe hul, når jeg fantaserer om, at blive taget af den ene pik efter den anden. Det ophidser mig, at forestille mig mænd, som bare holder mig nede og knepper mig hårdt og bestemt, indtil deres fede pikke brister af liderlighed og afleverer deres klistrede sæd langt oppe i mit fedtede hul, indtil spermen til sidst løber ud af min gennembankede lille dåse.”

Ella observerer Hendriks skridt og bemærker, hvorledes hun allerede har ophidset ham, med sin lille tale. Så tilføjer hun, at han jo gerne må se på. Det ved han jo godt, men det gør ham alligevel yderligere lysten, at forestille sig det tiltalende syn. Tankerne omkring det har også tændt Ella. Den halvvåde bikini trusse kan ikke rigtig suge mere. De får sat maden over og klæder om.

Samtidig i pool’en, forsætter de små forspil. Lars og Peer tager sig kærligt af Ingerlises frodige former, mens Jytte har sluttet sig til Børge og Connie. Connie har startet teen-ballet, ved at bade i cheer leader top og trusse. De nyder vægtløsheden og at være sammen.

Lars og Peer har taget Ingerlises bryster ud af bikini toppen. Nu kysser og kærtegner dem fra hver deres side. Ingerlise har lukket øjnene. Hun ligger og flyder vinkelret ud fra bassinkanten, med nakken på en skumgummiagtig badeting, som ligger på kanten af bassinet. Hendes arme ligger ud til hver side, langs kanten af bassinet, så hun kan holde sig fast. Hun smiler saligt.

På den modsatte side af bassinet, har Connie og Børge taget Jytte under behandling. Connie kærtegner Jytte, som flyder på en luftmadras. Børge instruerer Connie nøje og skælder, hvis hun følger hans anvisninger nøje. Hans bestemte tone ægger Connie. Snart vil Børge have Jytte op i gynækolog stolen, så de flytter alle tre op ad bassinet. De får Jytte placeret i stolen og krænger hendes bikinitrusse til side, så Connie kan slikke hende mellem benene. Imens har Børge taget hendes bryster ud af toppen og leger med dem. Ind imellem hans ordrer til Connie, får han tid til at kysse Jytte, der stønner og er ved at være godt opvarmet.

”Så er der snart mad”, råber Ella. ”Tid til at klæ’ sig på.”

Maden indtages altid fuldt påklædte. Alle forlader lidt nølende pool rummet. Men da de mødes over maden, er afbrydelsen glemt. Snakken går lystigt. Der bliver delt frække oplevelser og andet nyt, siden de sidst mødtes. Lars underholder om hans Kreta-eventyr. Connie følger op med en anbefaling af en ganske bestemt sex-shop i deres lokalområde. Hendrik klukker og nikker:

”Jae, hun var stram i læ’eret”, tilføjer han på sin særlige, lidt tvetydige måde.

Før hatten kommer på bordet, når Ella lige at berette om den lækre reservelæge på hospitalet, som hun har mere end et godt øje til. Så bliver der trukket vindere. Navne på dem, som skal have et ønske opfyldt i aften. Fredag trækkes der to.

I aften bliver den ene heldige Ingerlise. Hun har ønsket DP og udblokning med Lars og Peer.

Den anden udtrukne bliver Hendrik. Han har ønsket at se på alle som har sex og høre noget beskidt snak.

Få sex i dag

Hendriks først ønske, bliver jo helt automatisk opfyldt. Så, efter at have talt med herrerne, tilbyder Ingerlise, at han må filme dem. Så kan han se dem igen, når han får lyst. Hendriks andet kink må vente, da Ingerlise ikke kan få beskidte ord over sine læber. Man herrene kan selvfølgelig godt droppe et par beskidte gloser.

Da maden er ryddet af bordene og de pæne møbler er blevet afdækket med de medbragte lagner, forsvinder alle ind og skifter til nøgenhed eller undertøj. Nogle har måske noget nyt sexet tøj, eller nyt legetøj, som lige skal vises frem. Mens man venter på hovedpersonen, indtager de snaks og får noget at drikke, mens de nye indkøb bliver inspiceret og kommenteret. Især Connie tiltrækker sig lidt opmærksomhed. Delvist fordi, at hun sko på, er den højeste i selskabet.

 

Kapitel 10 Ingerlise får fuldt udbytte.

Ingerlise syntes, at tiden op til afrejsen er gået forfærdelig langsomt. De sidste dage hjemme, har Ingerlise glædet sig meget til samlingen af Kartellet. For første gang i sit liv, har hun købt tøj, som kun er beregnet til sex. Det er en slags lak body med et lille skørt. Den har huller til hendes store bryster og åben bund, så der er god adgang. Hun synes selv, at den er fræk og kan godt finde på at smile, når hun tænker på sit spejlbillede. Hertil har hun strømper og høje røde sko med lidt kraftig hæl. Hun har prøvet det på og vist det til Børge. Det var vist det, som man vil kalde en succes. Børge havde taget meget pænt imod det. De havde kneppet det meste af natten og de store legesager havde blokket Ingerlise. Hun var så øm, så hun knapt kunne komme op og sende børnene af sted næste morgen. Tåååbeligt gjort, - altså at teste det på en hverdag. Men lyst har det med, at være mest påtrængende, på de mindst belejlige tidspunkter.

Det kildrer skønt i kroppen, da Ingerlise pakker tingene i kufferten. De har en del med. Børge har også et par ting, som Connie skal have glæde af. Godt de lokale ikke kan se ind i den kuffert, så ville de blive stemplet som perverse, hvilket de måske også er. Lidt uden for normen, er de jo nok.

Peer og Lars har set frem til, at skulle servicerer Ingelise. Peer holder meget af analsex og Ingelise er en af de få kvinder, som magter hans kraftige lem analt. Lars holder meget af trekanter og er fascineret af Ingerlises kapacitet. Lars kan desuden godt li’ at have sex sammen med Peer. De er begge fans af Ingerlises store bryster. Sammen har de planlagt en lille overraskelse til Ingerlise. Hun er altid fuld af finurlige drillerier, hvilket glimtet i de mørke øjne tit minder dem om. Nu skal hun have lidt kærlighed retur.

Det glæder Ingerlise, at hun var den første til at blive trukket. Flere timer med måsen i et bilsæde, dagen efter en udblokning, er nemlig ikke et ønskescenarie. Hun tager et bad og får sig skyllet bagi. Hun giver sig god tid med glidecreme og en medbragt DILDO, så hun er klar til det, som venter hende. Hun bludser i kinderne, da hun cremer sig ind og lægger lidt make up. Så tager hun hendes sexede outfit på. Hun kan godt li’ lingeri i al almindelighed og nyder at være feminin inderst. Særligt strømper synes hun er frække. Men det her er særligt og ekstra ophidsende.

Færdigomklædt, går hun tilbage til de andre og bliver taget godt imod. Nogle udbryder ”waou” og andre fløjter lidt. Lars og Peer, hendes primære partnere i aften, ser anerkendende på hende, tager hendes hånd og viser hende frem, - lig det man ser hos artister. Hun smiler genert og nejer let. De andre klapper høfligt og samler sig på tilskuer pladserne. Ingerlise bemærker, at Connie nu er en kæmpehøj, mørkhåret, trusseløs, Japansk skolepige, klædt i et matrosagtigt sæt. Børges øjne flakker mellem hans to piger. Ingerlise har hans opmærksomhed, selv om Connie har spillet hårdt ud. Ingelise nyder det et øjeblik.

Så fører Peer Ingerlise over mod den gode lænestol, hvor hun lægger sig ned og får bind øjnene. Hov. Det er lidt overraskende, men også spicy og spændende. Med ét bliver følesansen hendes vigtigste sans og med den kan hun mærke, at der bliver hældt noget køligt på hendes bryster, hvorefter hænder kærtegner dem på en lækker glidende måde. Der bliver ikke sagt noget. Hun tænker, at det er Lars og Peer som hygger sig. Lidt efter mærker hun en forsigtig hånd mellem benene. Den begyndende lyst fra badet, har ikke rigtigt vokset sig stor og hun føler sig ikke rigtig tændt. Snart mærker hun en person mellem sine ben og tungen, som hun føler på sit køn, er hun ikke et sekund i tvivl om, hvem tilhører. Det er ”ko-tungen”, som hun kender så godt hjemme fra, - hendes mands.

Der går ikke mange minutter, så har Børge fået skruet godt op for Ingerlises liderlighed. Tungen er overalt inde og ude, men selvfølgelig mest de steder, som bringer Ingerlise størst nydelse. Bedst, som hendes støn har taget til i styrke og hun hele tiden kun længes efter næste tunge-berøring, trækker Børge sig. Ingerlise når lige at føle savn, før hun mærker en ny tunge på sine skamlæber. Den er mindre og meget anderledes. Hun prøver desperat at regne tungens ejermand ud, men må bare overgive sig til de dejlige følelser, som tungen sender ud i hendes ophidsede krop. Det er en meget velslikkende tunge. Vedkommende må være noget nær ekspert. Åhh, Ingerlise nærmer sig en orgasme, da tungen forsvinder. Så bliver hun kysset af en mund, som smager af hendes eget skød. Kysset, duften og det lille fnis fortæller hende, at det er en kvinde og hun tror bestemt, at det er Ella. Hænderne forsætter deres kærtegn af hendes bryster og snart kysser en mand hende. Hun besvarer lystent kysses, som bliver langt og vådt.

Imens er der en ny tunge i hendes skød. Gang på gang, bliver Ingerlise bragt mod orgasmens rand, - og gang på gang, forsvinder en dejlig tunge, for derefter at blive erstattet af en ny. Snart er Ingerlise helt rundtosset og vrider sig i liderlighed. Hun sukker og stønner i takt med de skiftende tungers dans på hendes klit og hendes nedre læber. Hun føler sig overbevist om, at hun er blevet slikket af hele Kartellet, mens hendes bryster er blevet flittigt kysset og kærtegnet. Flere gange har hendes hænder holdt om dejlige pikke, som hun har spillet, indtil de har trukket sig.

Dirrende af lyst mærker hun et stift lem mod sin bløde indgang. Snart trænger den ind akkompagneret af hendes suk. Hun tænker, at det må være Lars, men det kan vel være hvilken som helst af mændene, - undtagen Peer. Hendes ben bliver hævet og holdt oppe. Efter kort tid skifter staven til den bagerste indgang. Hun giver sig ved selve indtrængen, men snart er det dejligt. Staven forsvinder lige så pludseligt, som den dukkede op.

 Nogen hjælper hende op at stå, og et øjeblik senere, med at sætte sig ned. Da hun sætter sig, mærker hun igen staven mod sit bagerste hul. Der ligger en mand under hende. Hun synker nedad. Ah, det er en skøn følelse igen at være fyldt ud. Så mærker hun en person mellem sine ben, som bliver løftet op og spredt. Dernæst et stort jern mod indgangen til hendes lystne grotte. Det må være Peer. Ah, det føles så godt, da han gradvist skubber sig i bund og Ingerlise stønner tungt med på takten. Hun har lidt ondt af Lars, hvis det da er ham som ligger nederst. Men den lækre følelse af, at blive taget i begge huller samtidig, får hende dog til at glemme stakkels Lars.

Hun bevæger underlivet for at opnå den bedste stimulering, mens pikken i hendes kusse sindigt bevæger sig ud og ind. Hun stønner om kap med mændene og mærker hurtigt orgasmen bygge sig op igen. Denne gang kan den ikke, - må den ikke, - svigte. Åhh, Åhh. Ingerlise kommer i en skøn orgasme, mens hun hører et højt støn ved sit øre og mærker pikken i hendes bagerste hul sprøjte.

 Snart hører hun Lars’ stemme. Han ønsker stillingsskift. Så var det ham, som var underst. Da hun igen bliver sat ned, er hun sikker på at det Peer, som er under hende og trænger op bagi hende. Åh, hvilken lækker fornemmelse, det er at være helt fyldt. Langsomt bevæger hun sig på den store stav og hurtigt er lysten tilbage. Snart mærker hun en hånd på sit skød og rigelige mængder, lidt køligt, glidecreme. Hånden fordeler gavmildt glidecremen. Åhh, nu sker det. Ingelise er liderlig og kan næsten ikke vente. Lars har virkelig en lækker slank hånd, som er meget smidig og velegnet til fisting. Ingerlise mærker hendes kusse blive indtaget af flere fingre på Lars’ hånd. Lars masserer tålmodigt hendes kusse, som bliver mere og mere lysten. Det presser ubeskriveligt dejligt. Ingerlise ventilerer og prøver at slappe af. Hun venter i spænding. Hun ved, at hele hånden nu snart kommer op. Hun bereder sig på den sindssyge følelse af, at være helt fyldt, - fortil og bag til. Peer stønner også højere. Gennem den tynde væg inde i Ingerlise, mærker han tydeligt Lars’ arbejde. Så skubber Lars hånden frem med alle fingre samlet. Ingerlise råber nærmest stønnet ud i lokalet, da hendes kusse tager imod hans hånd og hans langfinger strejfer hendes livmoderhals. Peer råber næsten lige så højt. Lars holder en lille pause, hvor efter han forsigtigt begynder at knytte næven.

Både Ingerlise og Peer holder vejret lidt. De mærker Lars’ hånd tydeligt, på hver sin måde. Ingerlise og Peer ånder stønnende i takt. I fælles liderlig forventning, venter de på, at Lars begynder at kneppe Ingerlises udblokkede kusse med sin hånd. De er begge på randen af ekstase. Deres vejrtrækning hvæser. Al samtale i rummet er stoppet, alles øjne er rettet mod Ingerlises udspilede skamlæber og udblokkede bagerste hul. Ingerlise mærker to pikke lægge sig mod hendes kinder. Det må være Hendrik og Børge. De tilbyder deres stive stave til hendes stønnende mund og hun slikker dem. Da de to herrer er ved at komme, bevæger Lars langsomt sin hånd lidt i Ingerlises bristefærdige indre. Skiftevis stimulerer han hendes G-punkt og hendes livmoderhals. Hun stønner hæst og hendes muskler begynder at ryste. Hun er præcis der, hvor alting er godt og intet ondt kan nå hende. Det samme er Peer, som ganske tydeligt kan mærke Lars’ bevægelse.

Ingerlise sutter grådigt nu. Lars bevæger roligt sin hånd frem og tilbage. Stønnede tiltager i styrke. Snart kommer de to mænd ved hendes mund. De udstøder hver en klagende lyd og sprøjter ud over hendes ansigt og bryst. Ingerlises øjne er åbne, men har intet focus. Hendes støn kommer ukontrollerede og dybe ud fra hendes hals. Med et par hurtigere bevægelser med armen, bringer Lars både Ingerlise og Peer til orgasme. Ingerlise og Peer råber jamrende deres støn ud. Ingerlise roterer kraftigt i hoften, mens Peer prøver at skubbe sig endnu længere op i hendes udblokkede bag. Ingerlise når lige at mærke spermen sprøjte langt oppe i hendes snævre kanal, før orgasmen forlanger al hendes opmærksomhed og tager hende på en fantastisk rejse, som hun ikke har oplevet før. De tunge suk tømmer hendes lunger. Det er en fantastisk følelse, da de sammen, synger velværen ud. Peer krammer hende dejligt, med et godt tag i hendes bryster. Da de største bølger har lagt sig, kommer Børge til og kysser hende lidenskabelig.

”Det var frækt skat. Du skulle ha’ set det”, siger han berørt, mens han fjerner hendes bind for øjnene. Ingerlise smiler lidt træt og håber, at Hendrik har fået det hele på FILM. Hun takker alle i Kartellet for oplevelsen. Lars lister sin hånd ud, så Ingerlise kan komme op at stå. Slapt forlader Peer hendes bag. Ingerlise føler sig lidt tom indeni. Hun vakler lidt, da hun vil gå ud for at tage et bad. Børge støtter hende, følger hende, sæber hende ind og holder om hende. Bagefter siger de begge godnat. Ingerlise kryber ind i Børges trygge favn. Dejligt, at Børge vælger hendes selskab og Connie er glemt for en stund.

 

Kapittel 11: After party

Ude i alrummet ser de VIDEO, hvoraf det fremgår, at Hendrik har fået langt det meste med. Da han selv deltog løjerne, overtog Connie telefonen. Stemningen er opløftet. Alle er enige om, at Ingerlise fik en god oplevelse og at hun så glad ud. Det havde ikke været planlagt, at alle skulle deltage, men det havde bare virket, som en ret god ide, da Peer og Lars havde vinket dem ind efter tur. Det, som de lige har oplevet og den efterfølgende VIDEO fremvisning, har forårsaget en general småliderlig stemning. Alle er særligt modtagelige for kys og hede berøringer, efter den ophidsende forestilling.

Da Peer og Lars har fået et bad, beslutter de seks tilbageværende, at gå i sauna. Der bliver kysset og pillet videre. Det bliver snart alt for varmt og de beslutter at forsætte i pool’en. Efter et dyp og lidt fjol, leger Lars med Ella, Connie og Jytte i pool rummet. Pigerne skiftes til at sidde på Lars’ ansigt og lem, mens de leger med hinanden. Efter et stykke tid, er også Hendrik og Peer klar igen og tilslutter sig legen. De leger en leg, som de før har praktiseret. Mændene ligger på ryggen i en cirkel, mens kvinderne face sitter og ridder deres pikke på skift. Det går hurtigt vildt for sig, rundt og rundt. Pigerne går til den og larmen fra deres fælles stønnen, lyder højt i det kun let dæmpede rum. Når Hendrik ikke slikker, begynder han, at tale beskidt til pigen oven på ham. De andre byder ind efter bedste evne. Det er ret frækt, når de alle seks fyrer den af med fræk tale. Snart bliver det for meget og de kommer efter tur. Lars først, så Hendrik og dernæst pigerne, en efter en på den sidste stive pik. Kun Peer holder stand, selv om tre kusser har klemt hans fede stav i sukkende hede orgasmer. Pigerne angriber lystigt og giver ham en kort fællessutning, som hurtigt bringer ham over stregen.

Lette i hovederne smider de sig i de gode møbler i alrummet. De får de en godnat drinks og hyggesnakker lidt, inden at det bliver enden på fredagen. De er alle trætte og går i seng.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.