Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nikolines ben var lige ved at ekse under hende, da hun gik op på scenen. Karina og Henrik, som allerede stod på scenen.

Karina var den første af deltagerne, som skulle præsentere sig selv, og hun fik følgeskab af "special-agenten", som var det menneske, der skulle assistere i dette tilfælde Karina ved resten af julemånedens udfordringer.

SEX I DAG?

Nikoline gik op på scenen og vendte front mod salen, som var oplyst af levende lys og lamper. Hun fik øjenkontakt med Alexander, som var hendes "agent". Nisserne Vagn, Sugar og Jojo så hun også, og Vagn smilte til hende. Figur stod på scenen sammen med Manse, som var ham, der styrede showet.

"Og her har vi så Nikoline. Ordet er dit," sagde Manse og gav mikrofonen til Nikoline.

Hun stod lidt og kiggede på den.

"Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre med den, så sut," lød det nede fra salen. Det var svært at skimte, hvem der sagde det, men både nisser og mennesker vendte sig om mod en mand på cirka 40. Det var en sort mand.

"Jeg hedder Patrick, og jeg håber, at vi to mødes, Nikoline," sagde den sorte mand.

Så var tonen slået an, og Nikoline åbnede munden.

"Jeg er Nikoline, 33 år...øhhhhh, jeg er uddannet cand.mag....det vil sige, jeg er gymnasielærer....," sagde hun og blev afbrudt.

"Så kan du måske lære mig noget. Eller også kan jeg lære dig noget. Jeg er blikkenslager....så kan du selv regne ud, hvad jeg også er god til," sagde Patrick.

Der blev tysset på ham, og Figur gik ned fra scenen og hen til den mørke mand.

"Undskyld, Nikoline. Vi tager os af ham der. Tænk ikke på ham," sagde Manse og nikkede til Nikoline.

Hun takkede Manse og prøvede at finde tråden, men hvis det ikke i forvejen var akavet at stå her og fortælle om sig selv, og hvad man kunne lide på den seksuelle måde, så blev det i hvert fald sært, når den nar til Patrick havde kommet med sine små-lumre beskeder. Og så oven i købet en ne.... En sort, tænkte Nikoline, som ellers ikke ville dømme mennesker på forhånd. Men han var da sær.

"Jeg kan godt lide blid sex, men jeg er ikke så eksperimenterende. Jeg har levet som single i et godt stykke tid, og jeg har heller ikke haft så mange sexpartnere. Faktisk har jeg ikke været sammen med en....."....

"......NEGER," afbrød Patrick, inden Figur foretog sig noget, der var lige så imponerende – mindst – som hans julestemnings-sprøjteri med pikken. Den lille nisse stod over for den store – ja, neger - på godt to meter, men efter at have sat sin krop i en voldsom og pludselig rotation, gav Figur Patrick et spark i maven, så den kraftige mand smadrede ud gennem væggen.

"Sådan," råbte Figur.

"Nu er han rolig i et stykke tid. Hvem ringer 2412....jeg tror, de kan nøjes med en kørsel to. Han kan klare det," sagde Figur og børstede sine hænder.

Han kom op på scenen og stillede sig ved siden af Nikoline.

"Som I kan høre – og se – er det her en kæk og fræk pige, som jeg giver mine varmeste anbefalinger med på vejen. De af jer mænd og kvinder, der banker på Nikolines dør, eller de af jer, der får besøg af Nikoline, kan godt glæde jer. Det gør jeg," sagde Figur og gav Nikoline et kram i mavehøjde.

"Ja, Figur følger også med," kluklo Manse, "men det er en helt anden historie. Hvem er din specialagent, Nikoline," sagde scenenissen, og Nikoline fik endelig selskab af Alexander.

De stillede sig over ved siden af Karina og Henrik, og så fortsatte præsentationen af de otte resterende mennesker og deres lige så menneskelige special-agenter.

Der var Melina og Ali, der var Kjeld og Yvonne, der var Finn og Majken, Gorm og Helga, Susanne og Jens, Lis og Per, Lise og Loke, Brian og Channe og så videre. Nu stod der 19 par på scenen. 10 kvinder og ni mænd samt deres special-agenter.

"Den sidste, vi skal se her på scenen er så....Patrick", sagde Manse og kiggede over på Figur.

"Er det rigtigt....skulle vi ikke....hvad kan vi," sagde Manse stille, men Figur trak bare på skulderen.

"Jeg kan ikke se nogen grund til, at han bliver ekskluderet. Så slemt var det trods alt heller ikke. Men jeg ved ikke, om han kan komme herop," sagde Figur.

"Vi holder lige ti minutters pause. Baren er åben," sagde Manse og bad de 19 par på scenen om at gå ned og blande sig med resten af flokken. Det ville i praksis sige de mange nisser, der havde fulgt nysgerrigt med i, hvad der foregik på scenen.

De fleste nisser spillede en vigtig rolle i den videre færd frem mod jul. De skulle følge kvinderne og mændene, og de skulle deltage i tingene, afhængig af, hvordan muligheden bød sig, og hvad de kunne assistere med.

Hvis Nikolines gæste-nisser var udtryk for den generelle sex-tilstand hos nisserne, ville der blive gang i den rundt omkring.

Der blev travlhed ved baren, og det var ikke kun nisseøl, der blev serveret. Faktisk havde baren lidt af hvert, og det var nogle ordentlige sjusser, der blev serveret.

Nikoline stod mellem Alexander og Vagn.

"Hvad skal I have," spurgte hun nysgerrigt, og hun gjorde sig umage med at kigge særligt på Vagn og smile til ham.

"Jeg skal bare have isvand. Jeg skal jo kør....ja, transportere os. Spiritus går direkte i nosserne," sagde han med et bredt grin.

Han var nu god nok, tænkte Nikoline.

Faktisk meget charmerende, når man lige fik skrællet hans bistre facade af. Ham skulle Nikoline og de andre nok få glæde af det næste stykke tid. Hun kiggede ned på hans skridt, og selv om han nu havde tøj på, tænkte hun sit.

"Jeg er ved at varme op. Bare rolig. Jeg skal nok få os hjem til dig," sagde Vagn.

I det samme lød der en hylen i højttalerne. Manse havde tabt mikrofonen, og en stemme på scenen sagde "rolig nu, Manse, sådan skal du ikke behandle det, som hende lærerinden gerne vil sutte på.".

Det var Patrick, der allerede stod på scenen. Manse samlede mikrofonen op og præsenterede Patrick.

"Ja, så må du gerne præsentere sig. Men du skal gøre det kort, for alle folk skal videre," sagde Manse, som overlod mikrofonen til Patrick.

Han så helt frisk ud, selv om det virkede som en hård medfart, han havde fået.

"Hvor er ham Lille-nissen," spurgte Patrick og så sig omkring. Han mente sikkert Figur.

"Har I puttet ham i seng," lo Patrick og begyndte at tale.

"Ja, jeg hedder Patrick, jeg er 42 år gammel, jeg er fra Amager, og jeg er.....ja stor," grinte han.

"Jeg er to meter og seks høj, jeg vejer et hundrede og seks kilo, og min pik er....ja, seks og tyve centimeter lang. Så der er masser af seks i mig," sagde Patrick.

Nikoline stod og bad til, at han aldrig ville komme i nærheden af hendes dør. Godt hun havde Figur med sig, så måtte han træde til.

"Jeg ved ikke helt, hvad jeg kan lide at sex, men kvinderne kan i hvert fald lide alt det, jeg gør ved dem, og det er ikke så lidt. Jeg er over det hele, og jeg laver naturligvis kun sort arbejde," sagde Patrick.

Der lød en mumlen rundt omkring. Det ville blive spændende at finde ud af, om Patrick og hans special-agent Pia ville få noget ud af deres Tour de Julestemning.

"Ja tak," sagde Manse.

"Vi kan vist tænke os til resten. Nu vil jeg bede jer om at drikke ud og indtage jeres pladser i de forskellige grupperum. I kan se fordelingen på tavlerne derhenne. Nej, ikke skærme...tavler. Det er skrevet med kridt. Der kan I se, hvem I skal være sammen med, og hvor I skal være. Nogle spørgsmål," sagde Manse og kiggede ud over forsamlingen.

"Ja...jeg har lige et," sagde Patrick.

"Kan jeg gå på webben og se det her show bagefter".

Nikoline og Alexander skulle i grupperum otte, og da de kom derhen lå Vagn allerede i den store seng, der dominerede det rustikke rum med de nøgne trævægge. Her var bart, men her var en hyggelig stemning.

Vagn var nøgen, og hans nosser var lige så store som sidst, Nikoline havde været sammen med ham hjemme hos ham selv.

"Godt I kommer. Er I klar," sagde Vagn, og Nikoline sukkede så stille, at kun hun selv kunne høre det. Lige nu var hun faktisk for træt til at slikke kæmpenosser.

Jojo og Figur kom ind. Hun sukkede igen.

Hun var også for træt til at blive kneppet af stjernedrys-sprøjtende og super-svulmende pikke.

"Hejsa, nejsa, nissedejsa," lød det overkækt, og en lille, slank, kvindelig nisse kom ind.

"Nu vil jeg nikke goddag til Nikoline, hejsa med dejsa og tjulahop," sang nissen.

"Jeg er Tulle".

Nikoline sukkede dybt.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.