Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

OBS!! Novellen er udelukkende skrevet til een bestemt kvinde - og jeg sigter slet ikke efter kommentarer og stjerner fra jer der eventuelt læser med - det er overhovedet ikke mit ærinde!!

Jeg har været på g6n i sammenlagt 3 år nu - og har haft mange dejlige kvinder på chatten - det har været vildt dejligt, tak til jer kvinder!!

SEX I DAG?

For et stykke tid siden fik jeg endelig hul igennem til en kvinde jeg en del gange havde henvendt mig til uden at få svar - men endelig............!!

Siden har min verden herinde forandret sig - og det ved du min allerdejligste kvinde!!

Jeg er vildt betaget af dig og skriver derfor dette lovestatement til dig - formet som en fantasi!

Jeg skal besøge min søster på Frederiksberg, og skal alene derover! Fra morgenstunden er jeg vågen og klar - besøget hos min søster er påskuddet for at tage til København - men reelt er det dig - min vildt dejlige kvinde - der er mit ærinde!

Jeg står op - går i bad, fantaserer om dig, og bliver stor i badet - kæler for mig, men gør det ikke færdigt - alt skal gemmes til dig!

Frotterer mig - tænker på dig, - og ser mig selv i spejlet. Nikker tilfreds - 55 år, velholdt og ser fremragende ud - respekterer mig selv, men er ikke selvglad - blot tilfreds, og ærlig - smiler!

Tager tøjet på - den mørkeblå COS skjorte - står fint til mine let slidte Martinique jeans! - mine lækre italienske sko - og sidst min dejlige STONES herrefrakke - superelegant og med stil! Jeg har en stil som i den grad ikke er din - du er ikke til mærkevarer - og er i stedet en storbysmart kvinde på 26 som mixer genbrug med noget lækkert på helt din egen måde! Elsker din stil - men agter bestemt ikke at følge trop - jeg er mig selv, og elsker at klæde mig stilfuldt og elegant - og jeg ved du elsker mig for det!! Vi befinder os langt fra samme sted politisk - du er helt til venstre og jeg er radikal! Det giver en spænding mellem os - vi søger hver især de ting hos hinanden som pirrer og udfordrer - og vi elsker det begge!!

Låser hoveddøren efter mig, og går ned i carporten og stiger ind i min næsten nye Citroen c5 - sort og elegant - Citroen og jeg , match for life!! Kører ud af indkørselen og vinker lige til min søde nabo - som altid går rundt i Kansas arbejdstøj - to forskellige kulturer - smiler for mig selv, han drømmer ikke om hvilket forehavende jeg har gang i!!

Kører ud af Aarhus og snart er jeg på motorvejen - sætter fartpiloten til - og kører - ja, for hurtigt - det gør jeg!! Jeg lader mig behageligt fragte ned genem Jylland - over Fyn til Sjælland - en flot kold vinterdag - med solskin - det bliver en dejlig dag mærker jeg.

Tænker så vildt på dig - du har fejet benene totalt væk under mig, og jeg er din!! Lynhurtigt fandt vi hinanden og er helt inde under huden på hverandre!! Vi er hinsides vore oprindelige ærinder herinde, uforklarligt - men er vildt optagede af hinanden på så mange måder. Du er ung og storbysmart - med holdninger og meninger der brydes med mine - og jeg er en let grånende på 55 år - med klasse og let borgerliggjort - men vil hellere kaldes kulturradikal - smiler!! Jeg lever på den grønne gren - økonomisk og på alle måder - familiemæssigt - dejligt parforhold! Og så kommer du med al din ungdommelige friskhed og dit intellekt - din følsomhed - din ligefremhed - din umiddelbarhed - og ikke mindst din sanselighed min dejligste kvinde - du er min!!

Jeg kører gennem det sjællandske landskab - og nærmer mig så småt København - trafikintensiteten stiger minut for minut nu - og jeg mærker varmen i kroppen - spændingen ved det snarligt forestående møde med dig - har jo kun set billeder af dig - du er vildt smuk og opfylder alle de ønsker jeg måtte have til en ung kvinde. Du er så meget dig selv - har så meget udstråling i dine spillevende smukke øjne - det bliver vildt at se dig rigtigt!!

Vi har aftalt at mødes ved Dansk Desing Center hvor jeg har mulighed for at parkere i nærheden, - derefter går turen til mit favorithotel i København - Hotel Admiralen - hvor jeg har bestilt værelse med udsigt til vand og Operaen, men det ved du ingenting om!

Jeg kører hjemmevant rundt i København og snart finder jeg en plads til bilen - det har været en behagelig tur. Forlader bilen og begiver mig hen ad H.C. Andersens Boulevard - mod D.D.C!

Jeg er spændt men hvilende i mig selv - længe siden jeg har været ung og forelsket - kan håndtere det!! Synes jo allerede vi kender hinanden rigtig godt!

På god afstand ser jeg en ung kvinde stå og vente - hjertet slår ekstra hårdt nu - alligevel - smiler!! Du ved ikke hvor jeg kommer fra - og ser den ene og den anden vej. Da jeg er blot 50 meter fra mig - får du øje på mig - og vinker kækt til mig - jeg småløber nu, og jeg er hurtigt helt henne ved dig smukkeste - du er så vildt dejlig - skønt at se dig irl. og du er bare endnu smukkere min egen kvinde!! Vi hvisker kort hej - ser hinanden dybt i øjnene og så befinder vi os i en varm omfavnelse, og hede varme kys - vi er helt væk i hinanden - og ingen forstilthed - bare os to - som om vi altid havde kendt hinanden, det er vildt min kvinde. Jeg hvisker til dig at du skal med mig nu - du ved ikke hvorhen - men jeg bestemmer som sagt, og du har ikke noget at skulle have sagt - og du nyder det i fulde drag smukke!!

Vi går hånd i hånd hen til bilen - sætter os ind - kysser hinanden helt vildt igen - åååååhhhhd du er for skøn en kvinde!! Starter bilen og kører gennem byen ud til Kvæsthusbroen - og til Hotel Admiralen! Det er et dejligt hotel - en flot rustik stil med fritlagte bjælker - på samme tid såvel elegant som rustik på den helt rigtige måde, og med ægte kunst på væggene, - men ikke som sådan et luksushotel - og det skal det heller ikke være - du skal kunne føle dig hjemme min dejlige

Vi checker ind - som i en døs - jeg har kun dig i tankerne dejligste kvinde - er dig så vildt hengiven!!! Får nøglekortet og begiver os hen til elevatoren - vi skal på 4. sal. Elevatoren åbner og vi går ind - døren lukker og vi kaster os over hinanden - er så vild og kysser din pande - hals - napper i dit øre, - og hører dig hviske - "er så vild med dig smukkeste mand" - jeg vil have dig - åååhhh jeg vil!!!" Jeg elsker duften af dit lange blonde hår - så feminint - erotisk og vildt forførende - lader håret glide gennem mine fingre og jeg hvisker til dig at jeg er så vildt forelsket i dig - du er ganske breathtaking - vildt!!!

Vi er på 4.sal og går hen til værelse 432 - låser os ind, og kaster os begærligt over hinanden! Jeg vil have dig her og nu - og kan slet ikke vente - og du hvisker klynkende til mig at du vil have mig - nuuuuu!!

Jeg tager tøjet af dig - du er dejlig fræk klædt til lejligheden. Inde under din flotte røde genbrugsfrakke med sort persianerkrave er der lakrødt!! Lakrøde nylonstrømper - lakrøde bh. og trusser - i det allerdejligste og letteste blondestof af silke. Det er så erotisk besættende og jeg er så vild efter dig!! Du har hurtigt knappet min skjorte op - kælet for min behårede brystkasse - mumler - uhmm, min dejlige mand, - skjorten falder og du lyner mig op - bukserne falder på gulvet - og jeg står i mine trusser, og er meget synligt begejstret - smiler!! Jeg hvisker at jeg vil elske den kvinde der har fået mig til at gå helt og aldeles fra koncepterne og fået mig til at smide al forsigtighed og fornuft over bord - og du smiler drilsk og vildt frækt til mig, - du kæler for mig udenpå trussen - men trækker dem langsomt af mig, og min pik åbenbarer al sin magt og vælde - du gisper, da du får den i hånden, og mærker mine safter på din varme hånd. Du ser bare dybt dybt ind i mig, jeg gengælder dit dybe blik og er let stakåndet - vi vil hinanden nu min mest erotiske dejlige kvinde. Jeg hægter din bh. af dig - og dine dejlige bryster åbenbares for mit blik - du ser "uskyldig" ud - som kun en ung kvinde kan gøre, - spiller spillet som ung og uerfaren overfor den ældre erfarne herre - brug mig - du ved hvad der skal til - siger du med dit blik!!

Jeg kysser blidt dine bryster - og bevæger mig langsomt ned over din dejlige krop - løfter hovedet og ser dybt ind i dig, fortsætter mit forehavende og du tager mit hovede i dine hænder - og ugler mit hår - du er så dejlig - jeg er besat af dig - vildt!!! Hører dine åndedræt blive tunge og ser dine øjne blive slørede - jeg kysser din navle - og bevæger mig længere ned - mod din vilde orkidèe. Du er så vildt dejlig - så indbydende og smuk, - du har gjort dig umage med at vokse dig - du er helt glat. Duften af kvindekøn er i mine næsebor - en ganske bedøvende dejlig duft - og vil smage din nektar!! Du er i din allermest fertile fase - safterne er bløde - smidige og klare, - du glinser i lyset - det er så sanseligt dejligt - og kan slet ikke holde mig fra dig. Jeg lader min varme våde tunge glide langs dine smukke kønslæber - du gisper og hiver efter vejret, og du spreder dine dejlige lår endnu mere for mig smukke kvinde!! Jeg er vild med dine safter - kvinder smager forskelligt - og din smag er så fantastisk - usammenligneligt med alt andet - et afrodisiakum af højeste karat!! Du ugler mit hår og hvisker at du er fuldkommen vild med mig, siger at du er min - og kun min kvinde. Det gør mig vild at høre - så dejligt!! Du skyder fissen lidt frem mod mig - og jeg kysser din klit - først meget blidt og varmt - men vil have den ind i min våde varme mund og lege med den, - suger den ind i min mund - laver undertryk - jeg presser min tunge mod din hævede varme våde klit og jeg lader tungespidsen lege vildt med den nu. Du kan slet ikke ligge stille og dine hofter roterer - du er vildt dejlig. Jeg kan ikke holde mig tilbage nu min skønne - jeg vil have dig, og du vil mærke mig og have mig lige nu!! Jeg er stærk og løfter dig op - du holder hænderne om min hals og benene om mine hofter - og så lader du dig sænke ned over min tykke dejlige pik, - langsomt sænker jeg dig ned over mig - indtil jeg er helt i bund i dig -du er så smuk og dejlig! Dine skamlæber omslutter mit dejlige fyldige køn og du er så våd - du modtager mig så dejligt smukke. Og så elsker vi med hinanden - helt vildt - du stønner så dejligt og klynker af liderlighed og fryd, dine hofter roterer om min dejlige pik og jeg mærker at jeg er tæt på en vild orgasme - ser på dig smukke - du er langt væk i din nydelse og jeg bare knepper dig - kærtegner dig med min pik - vil give dig det allerbedste af mig - og du vil nyde det så meget min kvinde!

Jeg ser min pik fuldstændig indsmurt i dine safter skønne, glider ned over skaftet og ned på mine tunge nosser, som er helt indsmurte af dig - nyder synet - giver mig det sidste - og jeg hører du er så tæt på - essentielt at vi kommer sammen min dejlige kvinde - hvisker til dig at jeg kommer snart - du skal komme med mig - du skriger ved beskeden og så smelter vi helt og aldeles sammen i een krop da vi kommer i en ubeskrivelig vild orgasme - det er så dejlgt - jeg brøler og fylder dig med min sæd, bliver ved og ved- det er så vildt - og du skriger din orgasme ud - skriger og skriger - og jeg mærker din fisse krampe om min dejlige pik - og tømmer den for al sæd - alle mine safter er fuldstændig dine nu - en elskovsgave af rang - fra din allerskønneste mand - til min allerskønneste kvinde!!

Vi falder sammen på sengen - og ligger lang tid i hinanden - må det aldrig stoppe - smiler!! Ligger bare og nyder hinanden - et umage par med en aldersforskel på 30 år - men vi har lige bekræftet af vildt dejlig sex ikke er et spørgsmål om alder!

Efter lang tid - kysser jeg dig blidt og forlader dig - går på badeværelset og fylder badekarret med varmt vand - og går ind og henter dig smukke - løfter dig op i mine stærke arme - du er et fnug af et femininum - så dejlig og lækker. Bærer dig ud til badekarret og sænker dig ned i det varme dejlige vand. Jeg stiger op bagefter og vi nyder bare hinandens blikke og kærtegn - umælende - vi er fuldstændig i hinandens vold!!

Allerkæreste - håber du nød mit lovestatement i fulde drag - jeg har dig min kvinde - du er min og jeg er vildt forelsket i dig!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.