BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har fået en ny bolleven, han bor et stykke vej fra den by jeg bor i, første gang jeg mødte ham var sammen med min kæreste og en bolleveninde som min kæreste kender, jeg havde ikke mødt Kristian og Herdis før, og min kæreste havde heller ikke mødt Kristian før, men vi havde aftalt at mødes med Herdis i den by hvor de bor og så følges hen til Kristian. Min kæreste er 10 år ældre end mig, Herdis 20 år ældre og Kristian 12 år ældre, men det skræmmer mig ikke. 

Da vi kom ind i Kristians lejlighed hang der billeder af frække piger i sort kostume, som Tintin kiggede på med sjove bilikke og jeg kom straks til at grine og stemmingen blev endnu bedre da vi satte os i hans store hyggelige stue, drak et glas vin og snakkede om hvad vi var til af det frække....jeg sad ved siden af min kæreste skråt overfor Kristian, som smilede frækt til mig. Jeg fornemmede straks at vi var lidt mere vilde seksuelt end min kæreste og Herdis er, så kemien til en god fræk aften var lagt.... lidt efter var vi enige om hvordan det skulle foregå og smed tøjet,med undtagelse af mig og Herdis, der sad i nyt sort sexundertøj og selvsiddene strømper, jeg havde min frække nissepige kostume på og  selvsiddene net strømper, så synes mændene vi skulle gå ind i Kristians soveværelse, hvor han overraskede mig ved at hvie en skuffe ud i natbordet, der var fyldt med SEXLEGETØJ, og jeg som "kun" havde taget min maske med, blev fuldstændig vild ísær da jeg han fandt en klitoris vibrator frem, nøj hvor kunne den give mig orgasmer.... det tændte Kristian mens Herdis og min kæreste lå og suttede hinanden mellem benene lige ved siden af os, gav vibratoren mig orgasmer, så begynte jeg at sutte Kristians pik , der stadig ikke var helt stiv, selvom jeg havde haft den i hånden et godt stykke tid....det blev den hurtigt i min mund og jeg kunne høre på Kristians muum , åh ja fuck lyde at han nød det, kort efter slap min mund hans pik og bad ham om at kneppe mig bagfra, da jeg allerede var godt våd mellem benene og mens jeg vendte mig om tog Kristan gummi på pikken og kort efter kunne jeg mærke ham opppe i mig, så kiggede vi over til højre hvor min kæreste og Herdis også var gået i gang med at kneppe hinanden....frækt syn der hvis tændte os alle 4. 

SEX I DAG?

Efter en kort pause hvor min kæreste og Herdis gik i stuen og Kristian og jeg gik ud for at ryge en smøg, snakekde vi om jeg turde prøve pige sex, for det ville Herdis gerne, jeg har aldrig slikket en anden pige mellem benene før, så jeg sagde at det troede jeg ikke, jeg havde lyst til, men da vi alle 4 igen var i soveværelset fandt jeg mod til det da både Herdis og jeg havde suttet Kristians nosser samtidig og min kæreste sad bag os og tog os på brysterne, det var super frækt, især fordi jeg stadig havde maske for øjene og intet kunne se, da Herdis kort efter lagde sig ned og slap Kristans nosser med hendes mund og gav mig et klask bagi røven.

Med en mand på hver side en klitoris vibrator i min fisse og to klemmer fra Kristians skuffe på hver af mine brystvorter, samt Herdis liggende foran mig  med spredte ben tog jeg igen masken for øjenene og min mund nærmerede sig hedes fisse, der var lille, uden hår og heller ikke særlig store skamlæber og mændene sagde til mig at hun smagte godt dernede , tænkte jeg at jeg ville prøve og jeg må give dem ret, der gik et sug gennem både hende og mændene da jeg slikekde hendes fisse bagefter stillede jeg mig bag hende mens hun lå på alle 4 og suttede min kærestes pik og Kristian gav mig en gummipik på , som jeg kunne kneppe hende bagi med, mens han tog billeder af os bagefter sagde hun at hun synes det var modigt og lækkert af mig at gøre det. 

Måske får jeg lyst til pige sex igen næste gang vi alle 4 ses, men det jeg var mest glad for denne aften var at Kristan gerne ville se mig og min kæreste igen også uden Herdis eller en pige mere. 

Næste novelle fra mig handler om hvordan det gik da Kristan og jeg gejlede hinanden op til vores næste møde uden Herdis, i sms´er.....kommer om nogle dage....

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.