BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min ynglings bolleven er blevet mere end bare en bolleven, men jeg elsker simpelthen sex med den mand, så jeg boller ham gerne når han har "lavet" noget andet for mig, selvom han siger han godt kan lave det unden at få sex for det. Det ved jeg han også gør for andre sommetider, både mænd og kvinder, og da han er biseksuel, vidste jeg også at når han ikke kunne få sex med en kvinde gjorde han det med andre mænd, det er fint nok med mig, bare jeg ikke skal have sex med en anden pige så lad ham gøre det med andre mænd.

Således også i dag, hvor min datters seng skulle repereres da lamellerne ikke ville sidde fast under den længere og jeg ikke havde det rette værktøj til at få den lavet, normalt ville min far komme og lave sådan noget for mig, men for kort tid siden var han blevet syg og kunne ikke længre holde til at lave så store opgaver fysisk pga. dette.

SEX I DAG?

Da jeg sendte en sms til min bolleven med et billede af min datters sen, og skrev- kan du fixe den- til ham var hans svar " hvad har du nu lavet- har du sexet for vildt i sengen" ha,ha, nej, havde glemt at skrive det var min datters seng og ikke min egen, som han kun havde set fra oven og ikke under den når vi bollede. Hans svar var at ja det kunne han og vi aftalte at han skulle komme den følgende mandag, vi havde lige bollet dagen før jeg sendte billedet af sengen til ham, så jeg skrev det var fint, så var jeg nok også ved at være lysten i sex igen.....

Dagen kom og mens han fixede sengen, gik jeg i bad og tog trusserne med de 3 huller i på bagefter, inden min store badekåbe blev svinget omkring mig, han var næsten færdig da jeg kom gående ind i min datters værelse iført badekåbe og kun de frække trusser under den, han sprugte om jeg havde sat sengekants filmen på dvd afspilleren, nej ikke endnu svarede jeg, først så skal vi lige mærke om min datters seng kan holde til at blive kneppet i.....det mente han helt bestemt den kunne og han fik den hurtigt vendt om og sat op på benene igen, inden jeg smed mig på den og knappede badekåben op, så han kunne kaste sig over mig, kysse mine dejlige bryster, inden han stank sine lange fingre op i min våde fisse gennem det 3. hul i trusserne.....åh, jeg blev godt ophidset med det samme og rejste mig op for at sutte hans pik, som min ene hånd allerede havde godt fat i, der kom kort efter et støn fra hans mund og da jeg var færdig med at sutte ham lagde jeg mig på ryggen igen og han begyndte at fingerkneppe mig, til jeg ikke kunne holde en ordenlig sprøjte orgasme tilbage, så sagde han grinene - din seng er blevet våd....ja det kan jeg godt mærke sagde jeg grinene inden jeg satte mig op igen, sagde til ham at jeg skulle smage hans pik igen, inden han tog gummi på, ja da sagde han og jeg suttede hæftigre end første gang, uhm, jeg kan aldrig få nok af at sutte hans pik, det er den bedste pik jeg nogensinde har smagt.

Bagefter gik vi ind i stuen hvor jeg trak gardinerne for mens han tog gummi på pikken inden han kneppede mig bagfra over armlænet på min sorte læder sofa og jeg fik endnu en orgasme inden vi lagde os på sofaen mig nederst, og med et ben hver ud over kanten af sofaen der havde store tykke armlæn og ryglæn og lige så tyk som de var lige så smal var selve sofaen derfor ikke plads til vi kunne lægge ved siden af hinanden på den, men det var ikke noget problem, hans andet ben var på gulvet og mit liggende på sofabordet og jeg måtte tage en pude i munden mens han kneppede mig hårdt halvt stående halvt siddende over mig i sofaen... inden han tilsidst trak sig ud af mig og han tog gummi af og spillede hans pik færdig til orgasme lige over mit hoved, mens min ene hånd masserede hans boller til spremen sprøjtede ud over mine bryster. uhm, lækkert sagde jeg inden han tørrede det af mig igen.

Bagefter snakekde vi om min "nye drøm", som var at se ham blive kneppet af en anden mand, han sagde han havde skrevet med en der hedder Frank og Frank ville gerne have en trekant med os, så vi skrev en sms til ham og han var straks med på legen, sendte billeder af hans store pik, spurgte om jeg havde skype og vi loggede på mens jeg stadigvæk sad i badekåben, her kunne vi se en live VIDEO med ham mens han sad og spillede pik , så sagde min bolleven at jeg skulle smide min badekåbe så han kunne se mine bryster mens han spillede pikken af, det var rigtig frækt at se og tilsidst sagde min bolleven at jeg skulle rejse mig op så han kunne se min fisse på skærmen og jeg sagde at så skulle han også smidde bukserne igen så jeg kunne mærke hans pik igen, jeg var ved at være liderlig og våd mellem benene af at se på Frank spille pik, men min bolleven sagde han ikke kunne mere den dag , men ville finger kneppe mig mens Frank så på det, som sagt så gjort og kort tid efter gik pikken af på ham, uhm hvor så det frækt ud.

Vi aftalte senre på dagen at mødes med Frank i næste uge, så jeg kan se ham kneppe min bolleven.... det glæder jeg mig til.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.