BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der er "tradition" for at mange er deres partner utro efter en julefrokst med kolleager, venner o.l. hvor parternen ikke deltager, men det er nok ikke så tit at man ligefrem planlægger at være Utro inden man tager til julefrokost, men det var det i den her historie I nu skal høre.

Jeg havde mødt en ny fyr 3 dage før vi begge skulle til julefrokost, jeg selv er i et åbent forhold og derfor var der ikke noget utroskab fra min side, men i mit åbne forhold har jeg mødt en del gifte mænd til noget frækt sex, den ene af dem er efterhånden blevet min faste bolleven,han er biseksuel ligesom min kæreste og han ville gerne have mig til at møde den nye fyr, så helt tilfældigt kunne vi alle 3 nogle dage før jeg skulle til julefrokst med nogle venner, men uden min kæreste, med det formål at jeg skulle se 2 mænd have sex med hinanden, det har jeg aldrig set før, men var blevet nysgerrig da min kæreste sommetider har sex med en anden mand.

SEX I DAG?

Den nye fyr skuffede mig bestemt ikke, min bolleven havde fortalt mig at han var god med finger og tunge, så jeg var trukket i det frække nissepige tøj, med g streg trusser under, som fingerne nemt kunne komme op imellem. Vi sad og snakkede over en kop kaffe og aftalte at jeg skulle mærke vores nye ven før min bolleven, og jeg blev ikke skuffet allerede i køkkent satte jeg mig overnpå vores nye ven på stolen, med benene spredt over hver side af hans lår, mens jeg kyssede ham, kørte hans lange fingre over min ryg og baller inden den ene hånd fandt ned mellem benene på mig, imens tog min bolleven billeder af os og kort efter var hans fingre helt oppe i min fisse som allerede var våd af de hede tungekys, langsomt slippede vores munde hinanden og jeg begyndte at stønne, han var stadigvæk i tøj og jeg begyndte at tage det af ham mens fingerne blev ved med at køre hurtigre oppe i min fisse, der nu var så våd at jeg måtte rejse mig op fra stolen for ikke at gøre hans buskser våde, og jeg satte mig på hug foan ham og knappede hans bukser op, så jeg kunne se og smage den dejlige pik, der gemte sig i dem, imens var mine bolleven gået hen bag ved mig og tog nissepige tøjet af mig og masserde mine bryster, inden hans hånd også fandt min fisse og jeg stønnede ikke mere, nu skreg jeg min orgasme ud, mens trægulvet under mig blev drivvådt...mums....mændene var helt vilde...

Bagefter gik vi i soveværelset og her så jeg de to mænd spille og sutte pik på hinanden, frækt og lækkert syn, vores nye ven slikkede min fisse med sin lange tunge bagefter mens jeg suttede pik på min bolleven og kort efter mærkede jeg hans fingre oppe i den igen, jeg lå nu på sengen og aldrig har jeg nydt en fyrs tunge og fingre så meget som ham her. Hans fingre kunne køre hurtigre ud og ind af min fisse end min DILDO med vibrator, det var helt ekstremt. Da jeg havde fået nok sprøjteorgasmer tog min bolleven gummi på og kneppede mig helt i bund, med hans store tykke pik, mens vores nye ven masserde mine bryster, spillede jeg hans pik med min ene hånd. Bagefter lå jeg udmattet men glad og meget tilfreds på sengen mens mændene sad på knæ på hver side af mig og jeg hjalp dem med at spille deres pikke med hver af mine hænder, indtil jeg sagde til min bolleven at han skulle sutte den nye fyrs pik igen lige over mit hoved, det var sku et lækkert syn. Tilsidst stod de op over mig og sprøjtede sprem ud over mine bryster.

Bagefter snakekde vi om oplevelsen og hvordan vi havde lært hinanden at kende og hvordan min kæreste, der aldrig havde mødt vores nye ven, er i sengen. Vi kom også til at snakke om hvad der var sket sidste gang 3 mænd havde kneppet mig en fredag eftermidag og kæresten og jeg skulle til koncert om aften, så sagde jeg at det ikke kom til at gentage sig igen den kommende fredag hvor vi skulle til julefrokst med nogle ( ikke bollevenner) og den nye fyr sagde det skulle han også med sine kollegaer i samme by som mig og kæresten, og vi snakekde om at det kunne være sjovt at møde hinanden i byen bagefter og tage en drink på et værtshus el.l. Så den nye fyr og jeg udvækslede telefon nummere og aftalte at skrive sammen i løbet af de næste dage. Min bolleven var godt misundelig på os, han skulle nemlig bare være der hjemme med konen.

Jeg skrev en del med den nye fyr, de næste dage og jeg blev mere og mere tændt på at lave en fræk aftale med ham efter julefroksterne et sted i byen. Han havde om tirsdagen fortalt at han havde en varebil der kunne lægge en madras bag i og den skrev han, fredag morgen, at han ville køre i til julefrokosten så han kunne slikke min fisse igen, bag i den.

Vi tog hver især til julefroksterne og skrev ikke sammen før sidst på aften, men jeg havde svært ved at være tålmodig, som aften skred frem og alkoholen gjorde mig mere og mere liderlig, så det var mig der skrev til ham først. Han var heldigvis klar og havde ikke drukket noget som helst hele aften, ventede tålmodigt på mig, tog en lille tur i byen med kæresten og vennerne efter julefrokosten og da de også havde fået en del af drikke var de løsslupne ord livlige i deres munde, jeg sad på værtshuset sammen med min kæreste og 2 mande venner ved samme bord og pludslig begyndte de at tale om hvor meget sex de fik derhjemme, nu kunne hverken den nye fyr, der var et andet sted i byen med sine kollegaer, eller jeg snart ikke vente med at mødes længere, og omkring midnat aftalte vi at mødes ved hans varebil, som jeg vidste hvor stod, han tog derhen før mig for at pakke og gøre klar til jeg kom, men jeg måtte gå en omvej for at vennerne, som også var på vej hjem ikke skulle få mistanke om hvad jeg skulle ( da min kæreste var for fuld til at komme med og bare gik hjem i stedet for at mødes med den nye fyr) så den nye fyr troede jeg havde fået kolde fødder, men heldigvis var han tålmodig og da vi endelig fandt hinanden, kørte vi til en mørk p plads lidt væk fra byen, hvor ingen kunne opdage os, jeg havde igen taget det frække nissepige tøj på indenunder julefrokst dresset, og det kom hurtig af mig da vi kom om bag i hans varebil, hvor han havde sørget for at tage en lommelygte med til så vi kunne se hvad vi lavede, og alt tøjet var endnu ikke af os før vi tungekyssede hinanden mens vores hænder kørte rundt under tøjet på os, bagefter han slikkede mig ,inden hans vibrator fingre kom op i fissen på mig og gav mig den første sprøjteorgasme, så satte jeg mig op og suttede hans pik, der nu var mere stiv end første gang vi var sammen. mens han slikkede mig igen tog han gummi på den og kort efter mærkede jeg hans stive pik oppe i min fisse, åh hvor jeg nød det, da han havde svært ved at komme med gummi på suttede jeg hans pik igen bagefter og kort efter rejste han sig op over mig og sagde han ville sprme på mine bryster, det var et frækt syn da han stod der og spillede pik over mit hoved igen. Lidt senre satte han sig på hug foan mig og stak sine fingre op i mig igen, mens jeg fik endnu en sprøjte orgasme. Da vi var helt færdige begge to, lå vi ved siden af hinanden og kælede for hinanden og snakkede om vores sex liv tidligre hvor vi begge to havde været gift og fået nu (næsten) voksne børn. Vi nød i den grad hinaden og han sagde der ikke var ret mange kvinder der kunne få de sprøjte orgasmer, som jeg kan, det var han vildt imponeret over, jeg sagde så også at det havde jeg ikke kunne da jeg var ung og før jeg fik børn.

Den dejlige julefrokstnat endte med han kørte mig hjem og vi blev enige om at vi måtte på mange flere ture i hans varebil fremover enten alene eller med min kæreste og bolleven.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.