BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

20 min trykken under fødderne og en svag stønnen fra hans side, fik smilet frem på mine læber, mens han lå med lukkede øjne, tog jeg med den ene hånd et tørklæde der hang bag mig, ned og gik op til hans hoved, hvor jeg bandt det omkring hans øjne mens de stadig var lukkede. Nu skulle han pirres lidt inden han fik lov at få sin stive pik op i mig. Han protesterede ikke over at jeg gav ham det på, men rev mig bagefter ned til ham så jeg nu lå ovenpå ham. Vi havde begge to ikke noget tøj på mens jeg behandlede ham, så var det også nemmere at blive tændt igen, ved synet af vores nøgne kroppe, men da jeg igen lå ovenpå ham kunne jeg mærke at jeg nok ikke var helt våd nok til at mærke ham oppe i min fisse, så med den ene hånd, på pikken og den anden rundt om halsen på ham, kørte jeg pikhovedet imellem mine skamlæber lige omkring klitoris, så den kunne blive våd igen, inden han trængte op i mig, det fik den ønskede virkning med det samme og hans pik blev endnu mere stiv end jeg havde gjort den ved trykkene under hans fødder.

Min fisse saft begyndte ganske langsom at løbe ud af mig og ned af hans pik hoved, inden jeg lagde mig på siden af ham og ged fissen op og ned af hans nøgne lår og min højre hånd, bevægede sig ned til pikken, hvor den blidt masserede bollerne og roden af pikken, men det varede ikke længe før min hånd spillede den hurtigere af end han næsten selv kunne med hans egen hånd og vi var begge to ved at være ophidset igen, mens han stadig havde bind for øjnene, vendte jeg mig om så min fisse var lige ud for hans mund og min mund begyndte at sutte hans pik stille og roligt, jeg kunne mærke at han bed mig forsigtigt i fissen og jeg skreg "hårdere, hårdere", som han adlød, inden han tog hårdt fat med hans hænder om livet på mig og vendte mig om så jeg nu lå nederst, nu ville han have at jeg skulle have tørklædet for øjnene, mens han slikkede fissen og klappede mine balder og jeg nød hans blide dominans, selvom han også havde nydt min dominans i starten, var det det her jeg helst ville, når jeg skulle være sammen med en mand.
Da han havde fået kondomet på pikken, lagde han sig ovenpå mig og førte pikken langsomt ind i mig, mens mine ben gled lidt længere ud, så han bedre kunne hugge sin dejlige pik op i mig.
Han var udholdende og da jeg havde talt de første tre orgasmer hos mig selv, de første minutter, opgav jeg at tælle flere, men nød bare at mærke hvordan fissesaften løb ned af mine lår, mens det føltes som om han bare huggede hårde og hårde til med hans pik og stønne lydene fra os begge blev højre og højre indtil vi begge to til sidst råbte " ja,ja nu kommer jeg" samtidigt.

Jeg vil ikke udelukke at manden fik flere ikke betalte behandlinger fremover på mit kontor fredag aften.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.