BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde længe gået og drømt om den dag, jeg ville prøve en trekant med to mænd og endelig så det ud til at lykkedes at få en aftale i stand- jeg havde været sammen med dem begge to før alene, og da jeg spurgte dem tilfældigt om de havde prøvet en trekant, svarrede de begge to, uden at kende hinanden, at det ville de gerne prøve- den ene var rigtig god til at forkæle mig, med både massage og finger knepning, den anden ville have, at jeg skulle spille pik på ham til han fik orgasme og det kunne godt vare længe inden han kom, men jeg nød begge dele.

Ham der skulle give mig massage og varme mig op med fingrene, havde jeg aftalt skulle komme en time før den anden mand- jeg var klar i fræk kjole, uden trusser og bh under- makeupen var lagt- håret sat og jeg varmede op med en stripdans i stuen til Joe Cocker "You can leave you head on".
Det ringede på døren og ind kom du" længe siden" sagde vi begge to i munden på hinanden, inden vi kyssede og krammede hinanden i entréen. Så listede vi stille og roligt ind i soveværelset, hvor massageolien stod klar på mit natbord. Vi klædte hinanden langsomt af, inden vi lagde os på sengen - jeg på maven og dig på siden, stille og roligt begyndte du at massere mig- først nakken, skulderne, ned over lænden til ballerne og mine lår, jeg lå bare og nød det, kom med små "uhm" lyde indimellem og da du nærmede dig mig fisse, som var blevet rigtig godt våd af det her massage, med dine stærke fingre trængte de op i mig "hurtigere"skreg jeg . Det kan kun gå for langsomt det her tænkte jeg og mine bønner blev hørt, du førte alle fem fingre op i mig, så hurtig du kunne ud og ind indtil jeg skreg "ja ja, åh, åh, nu kommer jeg....phy, åh, det var dejligt" . Kunne høre du også blev helt forpustet af at høre mig skrige sådan!
Nu var det min tur til at give dig orgasme inden vores gæst kom, og du lagde dig på ryggen med armene over hovedet, mens jeg tog min hånd og kørte den ned over dit bryst mod din stive pik, der var helt glatbarberet- som altid- nu fik min hånd ikke for lidt at rive i, jeg nød at høre dig stønne, mens jeg lagde mit hoved på dit bryst og begyndte at kysse dig på brysterne, kunne jeg høre du stønnede vildere og vildere, højre og højre og til sidst kom du "ja,åh åh" sagde du stille og roligt. Jeg tørrede min hånd i det håndklæde jeg havde lagt ved siden af sengen før du kom og vi satte os begge to op og blev enige om, at vi vis lige skulle have, et bad inden vores gæst kom.
Ude i badet stod vi tæt op af hinanden, min ryg mod din mave, du kærtegnede mine bryster mens vandet løb ned over mig og til sidst vendte jeg mig om kyssede dig hårdt og inderligt først på munden og bagefter halsen, mens du førte din hånd ned til min fisse igen og stak to fingre op i den, jeg var allerede ved at blive tændt igen. Skønt at du var med på ideen om trekanten, nu da jeg havde så meget lyst til det.
Efter badet tog vi tøj på igen, det havde vi aftalt med Allan, som han hed, at det var bedst, når de ikke kendte hinanden på forhånd. Jeg sagde til Jens, at jeg syntes det var skønt, at han ville være med til det med Allan, men og så at det var godt, at en af os kendte ham på forhånd, så vi ikke begge to følte os fremmede med ham.
Så ringede det på døren igen og jeg gik ud for at åbne, vi gav hinanden et knus og et hurtigt kys inden Allan gik ind i stuen og hilste på Jens. Jens og Allan snakkede lidt sammen mens jeg lavede kaffe, som vi alle tre sad i sofaen og drak- jeg i midten selvfølgelig- med en mand på hver side af mig og en hånd på hver sit lår.
Jeg lagde armen om dem begge og spurgte om vi skulle gå i soveværelset , da kaffen var drukket, det var de begge to med på.
Jens satte sig på sengekanten og jeg stod med ansigtet vendt mod ham, mens Allan stod bagved mig og begyndte at køre sine hænder op og ned af mig på siden, mens Jens trak mig af tøjet igen. Jeg vendte mig om da han var færdig og begyndte at klæde Allan af, mens mine hænder kørte overalt på hans krop samtidig med. Jens satte sig op midt i sengen med ryggen op af væggen og da Allan var klædt af, var det min tur til at klæde Jens af, imens kravlede Allan stille og roligt op bagved mig og tog mig på brysterne, kyssede mig i nakken og på skulderne imens. Jeg var ved at blive lidt nervøs ,men glædede mig alligevel som et barn til juleaften.
Nu var vi alle tre nøgne, jeg satte mig med ryggen op af Jens, mens han kærtegnede mine bryster og kyssede mig i nakken, akkurat som Allan lige havde gjort, han sad lige foran mig nu, på knæ med hans stive pik lige foran min mund så sagde han: "Nu skal du sutte din liderlige kvinde" og der var ikke noget jeg hellere ville end at sutte den, mens jeg suttede løs på den nød jeg at høre to mænds stønnen højre og højre, hvor var det frækt at høre, de tændte mig bare endnu mere og da jeg tog munden væk fra Allans pik og begyndte at spille den i stedte for, satte han i et ordentlig støn "JA, ja, nu kommer jeg" råbte han og jeg nåede lige at få min mund på hans pik igen inden hans lækre sperm kom ud af ham, jeg slugte det og kunne mærke hvor våd min fisse blev af det. Jens kunne nu mærke at jeg ville have hans fingere op i min drivvåde fisse og Allan lagde sig ved siden af ham, mens han tog på mine bryster og snart kom jeg i en ordentlig orgasme, mens Jens huggede alle sine fingre op i min fisse, straks efter vendte jeg mig om mod Allan og sagde at nu ville jeg have hans stive pik op i mig inden jeg satte mig og red på Jens´stive pik. Mændene nød at skiftes til at kneppe mig og jeg sank udmattet sammen på sengen da Allan havde givet mig endnu en orgasme, næsten samtidig med at han selv kom igen , denne gang oppe i mig. Få sekunder efter satte jeg mig ovenpå Jens´stive pik, som jeg havde spillet lidt med min hånd, mens Allan tog mig bagfra og få sekunder efter jeg var begyndt at ride Jens, så kom også han oppe i mig. Waru hvor var det frækt at mærke to mænds sperm sprøjte op i mig med kort tids mellemrum. Det ville jeg helt sikkert gerne prøve igen og heldigvis var Jens og Allan med på ideen om at gøre det igen...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.