Fuck jeg hader familiefester. Familie tamtam og alt den onde væsen. At sidde ved aflange borde, pyntet til denne specielle dag, bare for at æde, høre på folks tonedøve skrålene til tonerne af ”vi sejler op ad åen…”. Men sådan er det vel at være medlem af en stor, festivrig familie som ser enhver lejlighed til at lave en stor komsammenfest.

Dette forår var ingen undtagelse, på trods af at den jo så også lige bød på en af de frækkeste sexoplevelser, jeg har haft i lang tid.

Bare lige for at kridte banen op, så var jeg på det tidspunkt historien foregår, 18 år gammel. Jeg havde lige afsluttet Gymnasiet og var rundforvirret over, hvad jeg nu skulle med mit liv. Jeg var én af de drenge som altid gik meget i byen, drak mig pissefuld og næsten altid, fuldbragte min aften sammen med en tøs eller to. På trods, så var jeg ikke klar på denne oplevelse jeg vil fortælle om.

Det var tante Gerdas 60 års fødselsdag. Hele familien var samlet som de loyale familie-festglade-frontsoldater de nu engang og stadigvæk er. Min onkel, Karsten var efter 7 år kommet hjem fra Italien hvor han havde en virksomhed. Her havde han også stiftet lidt familie med en dejlig, flot, eksotisk italiensk kvinde. Med fyldige læber. Dejlige bryster. Mandelbrune øjne og en lang sortkrøllet hår. Hun var som et billede taget ud af en gammel romersk fortælling fra oldtidskundskab. Hende som alle krigerne sloges til døden om. Så her sad jeg, mellem mor og far. Og betragtede dette lange festbord, som igen var fyldt med alskinds krimskrams. Jeg havde taget et par sorte forvasket jeans på. En hvid kortærmet skjorte og en bordeauxfarvet butterfly på. Så var jeg også nogenlunde præsentabel i dette orgie af fastglade wannabes.

Aften forløb og der var tidspunkter hvor jeg anede at onkel Karstens kone, som jeg i løbet af festen fandt ud af hed Lucielle (hvilket bare gjorde hende endnu mere eksotisk), øjende mig. Flere gange. Og det var som om, når mit blik endelig mødte hendes, så var der en ild. En gnist i hendes øjne. En olympisk fakkel der brændte inde i hende. Jeg kunne ikke lade være med at blive lidt for betaget. Jeg blev dog hurtigt slået ud af trancen, når én eller anden fra familien skulle hen at nive mig i kinderne og fortælle at jeg var en stor flot fyr og sådan.

Aften gik på hæld og blev forvandlet til en skyfri, forårsklar nat. De fleste havde indtaget dansegulvet og bordet var fyldt med vinflasker, tomme velkomstdrinksglas og andre spor der ville få enhver detektiv til at kunne fastslå, at folk til denne fest var ret fulde på det her tidspunkt. Jeg selv sad og spyttede i en ølflaske og talte mest af alt timerne til, hvornår jeg kunne komme hjem igen.

I det samme kunne jeg mærke hende sætte sig på stolen vedsiden af mig. Hendes stramme blå festkjole gav hende både et fantastisk kvindeligt udtryk, samtidig med at den også dækkede og mystificerede de mere frække steder på en kvindes krop. Hun var en flot kvinde, midt i fyrrene. Hun smilede til mig og jeg turede knap nok kigge på hende. Hun sagde noget på italiensk som jeg ikke forstod, hvorefter hun meget hurtigt, men nænsomt fik placeret en hånd på mit ene lår. Jeg gispede efter vejret. Jeg fik nærmest tunnelsyn og måtte hurtigt tage en slurk af min øl, så jeg ikke lignede et rådyr fanget i forlygternes skær. Hun lænede sig forsigtigt ind til mit øre og hviskede ”Bell’uomo”, hvorefter hendes hånd kørte op og lavede et fast, men alligevel kærtegnende klem. Det sortnede næsten for mine øjne. Her ved det aflange bord, under den skriggule fest dug, med resten af familien og ikke mindst onkel Karsten i en vals med tante Gerda, var den italienske gudinde ved at befamle min unge 18-årige pik. Hun fik langsomt fjernet den første, så den anden og så den tredje knap i mine jeans og mine sorte underbukser kom til syne. I et snuptag fik hun sin hånd indenunder mine underbukser og fat om mn, på dette tidspunkt, rimelig stive pik. Jeg gjorde antydninger til at ville røre hendes kjole, men hun slog hurtigt og fast min hånd væk, ”non adesso. Divertiti”. Hun begyndte at arbejde med min pik, så godt hun nu kunne under bordet. Efter lidt løftede jeg mig dog, så mine jeans og underbukser røg lidt mere ned. Nu var min pik fuldstændigt blottet under bordet. Der var stor risiko for at det ville blive opdaget, hvis nogle af gæsterne kom herned. Hun arbejdede med mig og jeg kunne høre hun havde små støn. Hun var liderlig. Jeg var sikker på hun var drivvåd. Jeg var tæt på at komme. Hun kunne mærke det. Jeg kunne i den grad mærke det. Jeg var så tæt på, at jeg begyndte at se dobbelt. Jeg stoppede hende. Kiggede på hende med et frækt smil, og hviskede med en åndenøds-agtig stemme, ”you wanna fuck?”, hvortil hun smilede og sagde ”Sí”. Jeg trak mine jeans op. Vi rejste os lydløst fra bordet og gik ud af festlokalerne.

Det var koldt den nat. Men der var en måne på himlen og stjerneklart. Fælleshuset lå tæt på noget skov og nogle marker. Vi forsvandt lydløst ind mellem træerne. Der var tæt bevokset, men en lille lysning hvor månens lys fangede os. Hun lod sin kjole falde og hendes dejlige, nøgne kvindekrop kom til syne. Jeg kunne lugte hende. Hun var saftig og klar til mig. Jeg havde stiv pik for alle pengene. Min jeans stod som en flitsbue. Hun tog fat i mine jeans og guidede mig ned ovenpå hende. Der lå vi i en lysning, på den bløde jordbund. Mine jeans røg af, det samme med mine underbukser og med meget få forsøg, trængte jeg op i hendes våde, stramme fisse. Hun stønnede og jeg begyndte at arbejde mig op i tempo. Heldigvis havde jeg okay styr på, hvordan man kunne tilfredsstille en kvinde. Jeg havde afprøvet med en del piger efterhånden. Men hun var ikke en pige. Hun var en kvinde. En moden, frugtbar, våd kvinde. Hun lå og stønnede og hendes øjne var næsten ildrøde af liderlighed. Vi kneppede. Vi kneppede imens hendes mand. Min onkel Karsten var på dansegulvet. Der var sikkert ikke ret mange der anede hvor vi var.

Hun rejste sig, nok til at jeg røg ud af hende. Hun satte sig på alle fire i doggystile og fik sagt på meget gebrokkent engelsk ”fuck me, boy!”. Hvilket jeg gjorde. Doggystile, i månelysets skær. Man kunne se vores skikkelser i lyset. Svedperler fra vores kroppe, der dansede rundt på vores nu nøgne kroppe. Konturerne af min pik der i et fast tempo arbejdede ind og ud af hendes våde fisse. Hån var liderlig. Jeg var liderlig. Der lugtede af fisse og pik i luften omkring os.

Hun begyndte at stramme om min pik kunne jeg mærke. Hun sitrede og stønnede endnu højere. Det var godt de hørte højt musik.

Uden den store forvarsel sprøjtede jeg. Jeg kom i en kæmpe ladning op i hende. Min unge sperm var sendt, det føltes som, flere kilometer op i hendes våde, varme og liderlige fisse.

Vi landede ovenpå hinanden. Men jeg er og var den slags fyr, at selvom jeg havde fået udløsning kunne jeg godt finde på at lege videre. Så jeg begyndte i et hurtigt snuptag at gå mellem hendes lår, min tunge begyndte at lege med hendes skamlæber. Jeg slikkede. Spidsen af min tunge dansede omkring hendes klitoris. Hun stønnede og skælvede og sagde, igen på gebrokkent engelsk ”yes, boy, yes”. Hun havde flere orgasmer. Og det var vildt frækt. Jeg kunne også smage min egen sperm med hendes safter, men jeg var ligeglad. Det her var for frækt.

Vi rejste os, fik tøjet på og gik tilbage til festen. Ingen havde opdaget at vi var væk. Hun klemte min numse og fik sagt tak.

Hende og Karsten er stadigvæk sammen den dag i dag og bor i Italien. De har en dreng på 6 år der hedder Antonios.      

Familiefester og sex
I alt: 4.5 ud af 5 - fra i alt 39 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.