POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

Vi lavede en aftale om, at for de penge du lånte af mig, må jeg lege med din kæreste uden penetration. Jeg kan se på dig, at du både nyder vores akt men du er også nervøs for om hun kan lide det...

Absurd, frækt, grænseoverskridende og ikke mindst vildt vanedannende. Du sidder over i din lænestol, i det lille soveværelse. Du har svært ved at skjule din begejstring for hvad du ser. Jeg ligger, næsten nøgen kun med et par sorte boxershorts, der skaber forhindringen i at jeg ville kunne trænge op i hende. Dynen er lagt over os som et slør, det var aftalen for at skulle gøre dette. Hvad man dog ikke gør for titusinder kroner. Jeg ligger i missionærstilling med din kæreste og gnider min bule frem og tilbage mod din kærestes våde skamlæber. Hun er nøgen og hendes brystvorter er stive. Hun bider sig i læben af nydelse og hendes brune øjne møder mine. De glimter af liderlighed. Hun udstråler at bare jeg kunne tage hende hårdt, med mine stive pik, men det var ikke aftalen. Vi lavede en aftale om, at for de penge du lånte af mig, må jeg lege med din kæreste uden penetration. Jeg kan se på dig, at du både nyder vores akt men du er også nervøs for om hun kan lide det for meget. Du bliver bare nødt til at stole på, at vi kun gør som vi har aftalt.

Jeg kan mærke at min pik er liderlig, den er våd af presperm som for længst have vædet mine boxershorts til. En blanding af hendes dejlige fissesafter og min pik der for længst har givet signal om at den bare er klar til hende. Vi begynder at presse små støn ud. Ikke højlydte, men nasale nydelsesstøn som forplanter sig i rummet. Du sidder diskret, du tror ikke jeg ser det, med den ene hånd i lommen og leger forsigtigt med dig selv. Du er tændt ved tanken om at jeg ligger og humper din kæreste. Din nøgne, lækre kæreste. Det eneste der skiller os fra rigtig at knalde, er mine stoftynde boxershorts.

Hun blinker til mig, giver signal om at jeg skal komme ned til hende med hovedet. I et rytmisk stød, for at det skal virke naturligt bevæger mit hoved ned til hendes. Hun visker til mig, så lavt at du ikke kan høre det, at hun vil have mig. Oppe i sig. Din kæreste vil have at jeg penetrerer hende, imens du uanet ser på. Jeg løfter mig let, både så hun kan komme til, men ikke mere end at du skulle ane uråd om hvad der foregår. Hun tager fat i mine boxershorts og trækker dem ned til lige under min pik. Lige nok til, at skulle du blive mistænksom, kan vi hurtigt trække dem op igen. Hun rykker på sig så jeg nemmere kan komme til uden at det virker indlysende for dig. Hun tager fat om roden på mig imens jeg løft mig kun en smule. Du sidder godt placeret i din stol, med din ene hånd i lommen og leger med dig selv. Du sidder og tror at vi er så uskyldige og gør kun det vi har aftalt. Men i virkeligheden, ligger jeg og din kæreste trygt under den store dyne og er ved at gøre os klar til at bolle. Min pik oppe i din kærestes fisse. Din kærestes pikhungrende fisse, som har gjort hele betrækket vådt.

Det sitrer i hele min krop, hun stønner blidt idet jeg trænger op i hende. Hun bider sig i læben og hendes øjne udstråler liderlighed. Jeg begynder i små bevægelser at kneppe hende. Hun stønner. Du rykker lidt på stolen, fordi du kan mærke at stemningen skifter. Du tager dine jeans af og sidder nu i dine boxershorts. Du har stiv pik. Stiv pik fordi du sidder og ser mig kneppe din kæreste. Jeg sætter tempoet op, kun lige så det ikke kan ses hvad vi egentlig har gang i.

Små svedperler danser ned ad hendes dejlige velformet bryster, med en hånd tager jeg et fast greb om hendes venstrebryst og klemmer det i takt med at jeg støder dybere. Jeg kan mærke at mit pikhoved er overstimuleret, både ved situationen som er frækkere end politiet tillader det, men også ved at kneppe din dejlige, liderlighedssprængte kærestes fisse. Jeg kan begynde at høre lyden af mine boller der klasker mod hende. Lyden af hendes fisse trænger sig også på. Vi er så liderlige og vi knepper derudaf, uden at du ved det. Du tror blot jeg ligger og humper din kæreste og snart er ved klimaks. Det er jeg også, den eneste forskel på din viden og det der rent faktisk sker er, at jeg lige om lidt kommer, sprøjter, sender en kaskade af mine sædceller op i din kærestes fisse. Hun stønner højere og hun rykker lidt på sig, jeg kan mærke at hun får den ene orgasme efter den anden. Hun er stangliderlig. Hendes fisse strammer grebet om min pik. Jeg stønner, mine boller trækker sig sammen og med et, sender jeg en kæmpe ladning varm sperm op i din kæreste. I et splitsekund glemmer jeg helt at du sidder der. Jeg lander på hende. Hun visker mig i øret at jeg er dejlig. Jeg smiler, trækker mig stille og roligt ud af hende. Får trukket mine boxershorts op og rejser mig fra sengen, selvom jeg har halvstiv pik stadigvæk. Det flyder ud af hende, med min sperm, men det ænser du ikke for du har lige sprøjtet dine underbukser til af liderlighed. Rummet lugter af sex. Du ved bare ikke at jeg for lidt siden har bollet din kæreste. Måske skulle du kigge bedre efter næste gang. Måske skulle du bare give os lov. Måske skulle du deltage næste gang. Måske skulle du indse at din kæreste gerne vil lege med min pik.

Tænker over det…      

Strengt fortroligt i sengen
I alt: 4.8 ud af 5 - fra i alt 23 stemmer

Kommentarer  

#1 Bollepolle 11-11-2021 03:13
Frækt, håber du får mere fisse mens han ser på, det ophidser ham åbenbart..,.
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér