Hej söta underbo, vill du hjälpa mig?, kaldte Barbro fra altanen på tredje sal da hun så jeg kom hjem. “Ja,…så kan du måske hjælpe mig med lektier i sprog?”, svarede jeg. Jeg var lige startet på gymnasiet, havde fået lektier for og Barbro kunne mange sprog.

Barbro var en flot moden kvinde med langt lyst hår. Hun var svensker, havde været både model og stewardesse og var nu gået på pension. Hun var blevet bedstemor sidste år, men hendes mand Ole var desværre død kort efter.

Barbro lukkede op og sagde: “Jag har köpt ett sängbord som kräver mer än två händer för att montera…”. Barbro var iført en silke-kimono. På hendes parketgulv i den store entré havde hun pakket bordet ud. Der var rigtig mange dele som da krævede nogle hænder at samle. Jeg tog min rygsæk af og satte mig på gulvet med brugsanvisningen. Barbro satte sig på knæ overfor mig. Hendes kimono gik lidt op og jeg kunne ane at hun var nøgen under kimonoen. “Jag njuter av att få sol på hela kroppen på balkongen…”, sagde hun, smilede frækt til mig og fortsatte “…vi kan titta på dina läxor på balkongen efteråt…”.

Det tog lidt tid, men det lykkedes os at få samlet hendes natbord. Jeg prøvede at lade være med at glo alt for meget på den halvåbne kimono,…men det var godt nok svært.

“Tack så mycket för hjälpen med bordet”, sagde Barbro, “… nu tar vi dina läxor ut på balkongen. Medan du slänger kläderna ska jag hämta något att dricka…”.

Hvad mente hun…? Vi skulle nok nyde solen imens jeg viste hende mine lektier. Jeg tog t-shirt og shorts af og fandt min bærbare computer frem fra rygsækken. Barbro gik ud på altanen med glas og en kande saft. Hun skænkede op, satte sig på solsengen, tog kimonoen af og lagde sig tilrette…helt nøgen! Jeg gik helt i stå ved synet af hende: Smilende, velformet, rolig, moden, solbrun…

“Hej, du måste ta av dig kalsongerna…”, sagde hun grinende. Jeg lagde den bærbare på altanbordet, tog mine underbukser af og satte mig i stolen ved siden af Barbro. “Det var bättre!”, sagde hun, “…nu kan vi båda njuta av solen. I min badklubb är vi alla nakna…”. Hun kikkede smilende ned på min halvstive pik.

Selvom det var lidt svært for mig at koncentrere mig fik vi gennemgået mine lektier. Hun var helt afslappet, havde god tid og var rigtig god til at hjælpe. Hun var ikke spor genert selvom vi begge var nøgne. Tværtimod virkede det som om hun nød at kunne betragte mig. Det var utroligt ophidsende…og det afslørede min stive pik!

“Åh, vad läckert! Din kuk är helt redo nu…”, sagde hun da hun så præspermen der dryppede fra mit pikhoved ned på altangulvet. Jeg kunne intet skjule og mærkede at jeg rødmede.

“Vad tycker du att vi ska göra…?”, spurgte Barbro og tog sine solbriller af,  “…ska vi hjälpa din kuk eller glömma den?”.

“Hjælpe…”, fik jeg fremstammet stille. Hun smilede og blinkede frækt til mig: “Jag funderar på att njuta av din kuk i min mun. Många män har varit nöjda med det. Vill du gå upp eller ligga ner…?”

Jeg havde prøvet at lege med min egen pik og fået den til at sprøjte. Jeg havde kysset piger og set lidt porno, men det hér havde jeg aldrig prøvet. Jeg rejste mig usikkert op. Barbro smilede og rejste sig lidt op i solsengen, tog mig i hænderne og fik mig til at skræve over hende. Så trak hun mig så tæt på så min pik ramte hendes næse. Hun begyndte at gnide sin næse op og ned og rundt på min pik. “Min unga tjur luktar gott,…mmmmm” sagde hun og begyndte at roligt at sutte mine nosser. Først den ene, så den anden og så begge på een gang. Det føltes rigtig dejligt! Hun gav sig god tid og holdt mig stadig i hænderne. Så begyndte hun at slikke og sutte fra nosserne, rundt og op mod mit pikhoved og ned igen.

Hver gang hun var ved mit pikhoved gav hun det et varmt kys, men den sidste gang lod hun min pik komme ind i hendes varme mund. Jeg måtte give et støn fra mig. Det var som om hun sugede den helt ind i sin mund, lod den blive derinde og med sin tunge legede. Hun førte mine hænder ned til hendes modne solbrune bryster. Jeg tog dem i mine hænder og mærkede at de var dejligt varme, bløde og tunge.

Med hendes egne hænder tog hun mig på mine balder og begyndte at styre både tempoet og dybden af min pik i hendes mund. Hun virkede meget rolig, tryg og erfaren. Jeg kunne mærke mine nosser begyndte at trække sig lidt op. Barbro holdt en pause, kikkede op på mig, tog mine nosser i sin ene hånd, slikkede sig om munden og spurgte: “Är du redo…?”

Med den ene hånd på min balde og den anden om mine nosser kunne jeg bare slappe af og nyde. Nyde hendes bryster i mine hænder, høre hendes behagelige suttelyde, mærke hendes varme hånd om mine nosser, se min pik forsvinde ind i hendes mund…og mærke varmen stråle ud i hele min krop! Det føltes som om mit underliv, min pik, mit pikhoved eksploderede! Jeg stønnede, havde det utrolig skønt…og hun bare fortsatte!

Hun lod hånden på min balde glide langsomt ned mellem mine balder og ned mod mit røvhul. Jeg eksploderede igen! I det samme stak hun en finger op i min røv og lod den blive deroppe. Det føltes rart når hun legede med sin finger. Hun fortsatte også med at sutte og nu bredte der sig igen en varme. Den var anderledes…! Den føltes dybere og større…! Jeg følte mig glad, lykkelig, som i en rus…uden at have drukket! Hun krammede mig indtil jeg ikke dirrede, kikkede smilende op på mig og spurgte: “När ska jag hjälpa dig med fler läxor…?”

Pensionisten Barbro på tredje søgte hjælp
I alt: 4.3 ud af 5 - fra i alt 38 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.