BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg trak vejret hurtigere end normalt, jeg kunne mærke hvordan du uden nogen former for advarsel eller nænsom forberedelse, pressede dig op i mig. Det gjorde så ondt. Hele min krop var splittet. På den ene side var det grænseoverskridende, nedværdigende – en voldtægt. På den anden side kunne jeg mærke en spirende fornemmelse af liderlighed. På trods af hans vildskab formåede han at ramme mit g-punkt så eminent, at det var nydelse og smerte der på én gang mødtes.

Jeg er en ung fyr midt i tyverne. Jeg er lige flyttet i lejlighed med min dejlige kæreste som jeg elsker over alt på jorden. Hun arbejder til dagligt som barchef, så hun er ofte væk det meste af weekenderne. Efter en lang periode med flytterod, arbejde og masser af praktiske gøremål var sex og vores kærlighedsliv skubbet en smule i baggrunden.

SEX I DAG?

Denne aften, som jeg vil fortælle om, foregik en fredag aften. Jeg havde skrevet frem og tilbage med min kæreste, da hun ville få tidligere fri end normalt. Vi havde aftalt at lave en sen hyggeaften, med rødvin og sex. Masser af sex. Som noget nyt havde hun tirret mig ved at fortælle, at hun ville gøre det uden kondom i aften – for første gang. Jeg var så tændt. Jeg havde taget mig et bad. Taget de lækreste underbukser på. Masser af god parfume. Et par stramme jeans og en hvid t-shirt. Jeg var så klar til at være den lækre kæreste. Lige som jeg havde gjort mig klar, skrev hun at hun ville blive forsinket. Én af hendes medarbejdere, en fælles bekendt – Gomez, havde meldt sig syg og hun var nødt til at dække ind for ham. Mit lys blev ikke slukket, men det blev da kraftigt dæmpet. Fucking røvhul! Én aften. En aften. Og så skulle den skiderik melde sig syg.

Jeg besluttede mig for at gøre lidt rent i lejligheden. Bare sådan at det ville være lidt hyggeligt, når hun engang alligevel ville komme hjem. På et tidspunkt tager jeg skraldespanden og går ned i baggården med den. Det var allerede blevet mørkt og jeg kunne kun lige ane containerne. Man kunne se alle lysene i lejlighederne. Deroppe var der en masse par lige nu, som var sammen. Da jeg får smidt min pose i containeren og lukker låget står han der. En høj, maskulin fyr. Jeg kan kun lige ane ham i det sparsomme lys fra nogle gadelamper. Han er ikke alene. Tre andre fyre står der. Det løber koldt ned ad ryggen. Jeg skal til at vende mig om, men ser at en af de fire har sneget sig om bag mig. Fyren tager fat i mig, et godt greb, uden at være i tvivl om, hvem der er stærkest her. Én af de andre, ham der stod bag mig tager fat om mig bagfra. Tusinde tanker flyver igennem mit hoved, men én vender tilbage – nu er det ude med mig. Jeg skal dø.

Fyren kigger på mig, siger lavt at hvis jeg gør som han siger, så sker der mig ikke noget. Før os til din lejlighed får han sagt. De to andre fyre holder øje, men da jeg giver tegn til at gå, tager de også fat i mig, så jeg er låst mellem de fire fyre. Vi kommer op i min lejlighed. Lyset er dæmpet. Stearinlysene er tændt og varmen fra lejligheden rammer mig i ansigtet.

De får lukket døren og smidt mig ned i sofaen. Jeg kigger rundt og får udstødt hvad de vil. Den ene af fyrene er en bekendt. Det er Gomez, som har meldt sig syg på min kærestes bar. De tre andre er ikke nogen jeg umiddelbart kender. Gomez tager fat i mit hoved imens jeg ligger smidt i sofaen. Jeg kan mærke en knæ i ryggen, der presser mig ned, så jeg intet kan gøre. Han fortæller mig, at hvis jeg adlyder og gør som de siger, så skal det nok gå. De to andre nærmer sig hastigt og får fat i mine jeans. Jeg bliver bleg da jeg forstår hvad de vil. De får revet mine jeans af, så knappen i bukserne springer. Jeg siger højt nej og begynder at sige med bævrende stemme at de skal lade være. Gomez tysser på mig og trækker mine trusser ned. Jeg ligger der i hvid t-shirt og ellers nøgen. Jeg kan mærke at hjertet galoperer og jeg er næsten ved at give mig til at græde. Gomez trækker sine joggingbukser ned. Jeg kan allerede se en større bule i fyrenes bukser. To af dem holder mig, imens de samtidigt retter på deres bule. De er liderlige. Gomez hiver sin store pik frem og uden tøven presser han den i munden på mig. Jeg gagger og jeg får tåre i øjnene. Han siger at jeg skal sutte og jeg begynder modvilligt at sutte ham. Han presser mit hoved. Imens har den sidste fyr, som har haft et knæ i ryggen på mig, fjernet sig. Jeg kan høre hans bukser ryger af. Han lægger sig hen over mig og jeg kan mærke hvordan hans stive pik presser sig op i mig. Jeg gisper og stønner at han skal lade være. Gomez mundknepper mig imens den fjerde fyr er i bund. Han knepper mig, det gør så ondt. En frygtelig smerte. Jeg føler mig ydmyget. Til grin og især fordi, nu hvor min pik gnider frem og tilbage af sofaens stof, begynder jeg langsomt at få stiv pik. Jeg skammer mig.

Fyren oppe i mig stønner og jeg kan mærke at han sender varm sperm op i mig. Han flytter sig og de får mig vendt om på ryggen. De holder mig fast. Gomez griner da han ser min stive pik og komplimenterer min størrelse og at jeg da vidst nok godt kan lide det. Jeg er helt overvældet. De to andre fyre have smidt sine bukser og står og spiller deres pik af over mig. Gomez sætter sig på hug bag mig, løfter mig op imens de andre holder mig og så presser han sig op i mig. Han stønner og siger at det er skønt med den smørelse der allerede er. Jeg kan mærke hvordan hans pik glider ud og ind af mig og man kan høre slubrende lyde, når han glider frem og tilbage i mit stramme hul. Jeg har nu helt stiv pik.

Fyren som allerede var kommet tager fat i min pik og begynder at rive den af på mig. Jeg forsøger at stritte i mod, men jeg kan ikke. Jeg er låst fast imellem de fire fyre. Gomez knepper mig, jeg kan mærke han er stor. Rigtig stor. Det gør meget ondt og tåre flyder fra mine øjne.

Jeg kan mærke det rykker i min pik og han bliver ved med at malke mig. Med få ryk, skyder jeg en stor kaskade af sperm op i luften, som rammer både mig, men også ham i hovedet. De griner af mig og lidt efter kommer Gomez oppe i mig. Det flyder ud af mig med hans sperm, da han trækker sig ud.

Godt som jeg tænker jeg er færdig kommer den næste til og han begynder at kneppe mig. Alle fire fyre gennemknepper mig og de kommer alle fire oppe i mig. Gomez kommer også en nummer to gang udover mig. Jeg er smurt ind i sperm. Mit eget. Deres. Og det lugter af pik i lejligheden.

Efter lidt tid, så gør de det igen. Knepper mig. De tvinger mig til at ride Gomez, så jeg bliver øm oppe i mit hul. Jeg kan mærke at jeg er i et limbo af liderlighed og så ydmygelse.

Da Gomez og de tre andre går, fortæller de mig, at hvis jeg fortæller om dette, så bliver det endnu værre for mig. Hvis jeg holder min kæft med det dette, så lover de at det aldrig sker igen.

Senere kommer min kæreste hjem…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.