BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne historie jeg nu vil fortælle har været mig på sinde i nogen tid, så læn dig tilbage eller hvad du nu får lyst til.

Vi skal tilbage, 20 år tilbage i tiden. Vi skal tilbage til lige før World Trade Center, hvor George Bush var spritny præsident i USA og hvor somrene stadigvæk var dejlig lunefulde. Jeg var en ung knægt dengang. Med mod på livet og fyldt med tanker om fremtiden og livet efter gymnasiet. For det var lige præcis det der fyldte i mit unge hoved. Jeg var lige blevet færdig med gymnasiet, jeg var blevet droppet af min kæreste, hun var en del af den tid jeg nu lå bag mig. Aldrig mere skole tænkte jeg, i hvert fald for nu. Nu ville jeg smage friheden. Smage livet, uden fire afleveringer om ugen. Men frihed kommer ikke uden ansvar, på trods af at jeg var en ung fyr på 19 år. Jeg havde besluttet mig for at holde et sabbatår, hvor der skulle knokles nogle penge ind. Både til en lejlighed, men også til fremtiden. Jeg ville klare mig selv. Så denne sommer i 2001 startede med at skulle være en arbejds sommer. Sommeren hvor jeg skulle finde mig noget at lave. Men hvad var jeg god til?

SEX I DAG?

Jeg havde arbejdet lidt i butik. Jeg havde som ung knægt haft nogle få timer om ugen hos den lokale mekaniker. Og mine forældre havde en gård lidt ude på landet, så jeg kunne også finde ud af at bruge mine hænder.

Langt om længe efter en uges søgen på diverse internetsider, fandt jeg et sommerferiejob, som jeg kunne kombinere med ferie. Et lille sommerhus ved vestkysten, hvor jeg skulle arbejde på de næste 3 uger. Både med at male, holde ukrudt væk fra fliser og terrasser. Slibe og lakere gulve indenfor, ordne vinduer og sådan. Huset skulle nemlig gøres i stand, men de havde ikke råd til en rigtig håndværker. Der gik ikke mange overvejelser igennem mit hoved, før jeg sendte min ansøgning.

Fire dage gik der, så stod jeg udenfor sommerhuset. Et lille charmerende natur grønt sommerhus, perfekt placeret lige bag anden klitrække. Et halv grønt, nogle steder hvidt hegn omkransede denne lille idylliske plet. Når jeg stod helt stille kunne jeg høre sivende og bølgerne bruse mod stranden. Det var sommer. Jeg var nervøs. Jeg havde forsøgt at klæde mig lidt ud som håndværker, bare for at give det bedste indtryk. Cargobukser, en hvid t-shirt og en rød ternet skovmandsskjorte. Et par slidte arbejdssko. Der var tænkt på det hele.

Jeg kom ind på grunden, for at skulle hilse på ejeren. Han var så flink at invitere mig herop, inden jeg skulle starte. Bare for at få en fornemmelse af stedet og selvfølgelig for at han kunne se, hvilken starut der skulle ind og arbejde der, de næste 3 uger.

Da jeg havde banket fire gange på døren, uden at nogen havde åbnet, blev jeg nervøs for om datoen var forkert. I det jeg skulle til at gå, blev døren åbnet. Ikke en ældre mand, som jeg havde ventet, men en yngre mand. Jeg var i tvivl om jeg var gået forkert. Den unge fyr fortalte dog hurtigt at hans far, som ejede huset havde informeret ham om at jeg skulle vises rundt. Hans far var blevet forhindret i at komme.

Den unge fyr, som også hed Felix skulle bo i sommerhuset hele sommeren, men det var ikke en hindring for at jeg kunne lave mit.

Efter rundvisning af både sommerhuset, den lille have og klitterne, med udsigt ned til stranden, tog jeg hjem med en god fornemmelse i maven.

Jeg fik pakket mig en taske som skulle holde til de næste 3 uger.

Jeg startede klokken 8, næste morgen. Jeg begyndte at rydde op, lave kaffe og vaske op. Felix var endnu ikke stået op, så jeg kunne ikke beyndte på noget der larmede. Ikke lang tid efter stod han der. En høj ung mand, med lyst halvlangt uglet hår. Små fregner på næsen og klare blå øjne, hvide t-shirt og et par grå boxershorts - han havde i den grad ikke noget at klage over fra naturens side. Lettere morgentræt spankulerede han over efter noget kaffe. Vi sad og snakkede, spiste morgenmad og derefter gik jeg ellers i gang med mit arbejde. Jeg vil ikke gå i detaljer med hvad jeg lavede, men de første par dage knoklede jeg igennem. Felix var af og til ude og se hvad jeg lavede, men ellers var han for sig selv. Han var en super flink fyr, men han var også lidt sær.

Få sex i dag

En aften, jeg tror allerede der var gået en uge, hvor jeg lige var startet på min aftensmad, kom Felix ind på mit lille værelse. Han fortalte at hans far var meget glad for det arbejde jeg allerede havde gjort og at jeg også skulle huske at tage nogle fridage. Tage ud i sommerlandet. Tage på stranden og sådan. Jeg kiggede længe på Felix med et smil, hvorefter jeg tavst kiggede ned i resterne af min aftensmad "Tak, det er jeg glad for at høre. Måske... Måske jeg skulle holde fri de næste par dage."

Felix smilede let og spurgte om jeg måske ville med på stranden en af dagene. Jeg fik hurtigt sagt ja. For var der noget jeg var vild med, så var det stranden. Der kunne man ligge og nyde vandet, solen og alle de flotte piger.

Aften gik på hæld og jeg tog mig et bad inden jeg lagde mig i sengen. Jeg husker tydeligt at jeg var mere eller mindre løbet tør for de gode underbukser - vaske tøj har aldrig været min stærke side - spørg min bedre halvdel. Tilbage havde jeg disse lettere kikset silke boxershorts med snurre snup på. Ja tak, dem kan jeg tydeligt huske.

Jeg havde lige lagt mig i sengen og læste et blad, da det bankede på døren. Felix stak hovedet ind og spurgte mig om jeg kunne hjælpe ham med noget. Hans sengelampe virkede ikke og han vidste faktisk ikke rigtig helt hvordan man skiftede en pære. Hold da op tænkte jeg. Godt nok var han kun 18 år, men skifte en pære skulle man da kunne. Jeg følte mig lidt akkavet, da jeg udmærket godt vidste hvilke underbukser jeg havde på. Hvor pinligt! Men han blev stående, afventende på at jeg skulle komme. Der var ikke andet for det. Jeg stod ud af sengen.

Et let smil bredte sig i hans ansigt, jeg kan lige så tydeligt huske det. For mange smil var han ikke verdensmester i.

Da jeg kom ind på hans værelse, som jeg kun havde været på en gang før, kunne jeg se at der lå vasketøj over det hele. Der var rimelig mørkt, da det kun var sengelampen der skulle lyse rummet op. På sengebordet lå der to bøger. Den ene var Ringenes Herre, hvilken en af dem kan jeg ikke huske, så meget nåede jeg ikke at se af den. Den anden var en digtsamling af Tove Ditlevsen. Jeg gik hen til sengen, tjekker pæren som virkede fint. Jeg så at stikket var trukket ud af stikkontakten. Jeg blev letter irriteret. Skulle jeg slæbes ud af min seng, i mit grimmeste undertøj ind på et værelse for så at finde ud af, at stikket bare var hevet ud af stikkontakten. Jeg nåede ret lavt at sige "For fanden da også!", vende mig rundt. Jeg var som forstenet. For første gang nogensinde måske, en ude-af-kroppen oplevelse. Der stod Felix uden et stykke tøj på kroppen. Det svage månelys kastede små lyskegler ind i det lille værelse. Felix var nøgen, fra top til tå. Jeg var ikke i tvivl om hvad han var ude på, alt at dømme ud fra den tilstand hans pik var i. Det gav et sæt i mig og jeg prøvede at samle mine tanker. Kom nu Thomas, fik jeg tænkt. Tag dig sammen! Det føltes som om der var gået flere timer, da jeg prøvede at sige noget. "Felix... Hvad, hvad laver du? Jeg mener, jeg er ikke... Jeg har en kæreste, eller jeg havde en..." Uden at han sagde spor gik han tættere på mig. Jeg stoppede ham ikke. Jeg løb ikke min vej. Jeg gjorde ingenting.

Han var helt tæt på mig. Så tæt at jeg kunne mærke hans pik presse mod mine silke boxershorts. Det gav et sæt i mig. Det eneste der kørte rundt i mit hoved var - jeg er til piger, jeg er til piger, jeg er til piger. Men fysikken var ikke med mig. Der stod jeg og var ved at bygge et ganske stort telt i mellem de mange snurre snup'er. "Jeg kan faktisk godt lide dine underbukser. De var med til at jeg fik mere lyst til dig." sagde han og kom helt tæt på og kyssede mig på halsen. Jeg lukkede øjnene. Det var rigtig dejligt. En varme brusede gennem kroppen. Jeg kunne mærke hans ene hånd stryge igennem mit hår. Hans mund nærmede sig mit øre. Kuldegysninger flød som bølger ind over min krop, da han bed lettere nænsomt i min øreflip. Hvorefter han hviskede "Jeg vil gerne at du kommer oppe i mig..." Han trak sit hoved væk, så jeg kunne se hans øjne og hans frække smil. Han var nu en lækker fyr ham Felix, men han var jo en dreng. En ung mand. Jeg var jo til piger. Hvad lavede jeg? Var jeg bare grebet af stemningen eller hvad skete der?

Mine tanker blev hurtigt revet væk, som et gulvtæp under mig. Han begyndte at kysse min hals, mere intenst og i samme moment kunne jeg mærke hans hånd gribe fat om min pik, som stadigvæk var godt pakket ind i silke. Han begyndte at lege med den. "Den er dejlig. Du har en dejlig pik." Sagde han i det samme som han hev mine underbukser af. Jeg kunne ikke længere skjule min begejstring. Der, på et værelse i et sommerhus ved vestkysten, stod jeg og Felix med stive pikke. Helt nøgne. Vi smed os på hans seng og kyssede intenst hinanden. Vi gned vores pikke mod hinanden. Man kunne høre vores vejrtrækning, tung og med enkelte støn. Vi var svedige. Vi var varme. Min pik havde aldrig været så stiv som den var nu. Jeg havde aldrig været så liderlig før. Det kom helt bag på mig dengang. Jeg som bare skulle have et sommerferiejob.

Det var så dejligt. Han var dejlig. Han var så lækker at det gjorde helt ondt. Jeg havde vidst det fra første dag jeg så ham.

I en lettere smidig bevægelse vendte han mig rundt i sengen, så han lå øverst. Han rejste sig som dyrenes konge, stor og majestætisk. Fyldt med fræk selvtillid, på den her drengede manér. Han spadserede nænsomt hen ad gulvet til en kommode. Her tog han en flaske frem. Han ledte længe, hvorefter han kiggede på mig og spurgte "Har du kondomer på dig?". Jeg kiggede mærkeligt. Hvorfor skulle jeg have kondomer med. Jeg var jo på arbejdet. Jeg havde ikke lige troet at jeg skulle få brug for sådan et gummihylster. Jeg rystede på hovedet og stemningen ændrede sig lidt. Han kiggede på mig. "Jeg vil godt gøre det uden. Det tør jeg godt" sagde jeg. Han smilede og vi lagde os igen. Vi begyndte at kæle for hinanden. Stemningen blev bygget op igen og denne gang gik han på opdagelse på min krop med sin tunge. Nedover brystet, i cirkler omkring brystvorterne. Nedover maveskindet, det gav et gisp i mig da han nåede til navlen. Men han stoppede ikke der. Han fortsatte ufortrødent længere ned. Jeg lukkede øjnene. Jeg ville mærke. Jeg ville føle. Med et blev det varmt omkring min pik. Jeg kunne mærke hans varme læber, hans våde tunge slutte omkring min pik, det gav et ryk i mig. Jeg havde fået mange blæs før, men ikke som dette, og jeg tør godt sige den dag i dag: Hold da op det var dejligt. Han vidste hvad han gjorde. Han kendte til værktøjet. Han slikkede, legede med mine glatbarberede boller. Han smagte mig til fulde. Jeg tog fat i hans hår og fik fremstammet "jeg kommer snart". Han kiggede op på mig, med min pik i munden. Hans øjne skjulte et smil. Han fortsatte, mere intenst end før. Jeg kunne mærke det hele trak sig sammen, klar til affyring. Det var så frækt og der var ikke noget jeg hellere ville end at komme. Sprøjte i selskab med ham. Klimakset var nået, det sortnede for øjnene og jeg kunne mærke at jeg ville komme, da han trak sig væk. Jeg lå og skælvede af liderlighed. Jeg kunne ikke kende forskellen på velbehag og smerte. Det var som at være i et limbo af fysisk lækkerhed. Han lod mig falde lidt, men ikke nok til at jeg blev slap. Jeg gjorde antydning til at ville røre ved hans pik, men han fejede mig væk, "I dag handler om dig" sagde han med et smil på læben. Han smurte nænsomt mine ædlere dele med den glidecreme fra den tube han fandt. Han var så intens på den kærlige måde. Det var så lækkert at blive guidet. Det plejede at være mig der styrede showet med min kæreste. Være ham der kunne små tricks og vise at jeg nød hende. Men den her dag, var det mig der lå og blev forkælet på den mest lækre måde jeg nogensinde havde prøvet før.

Da han havde arbejdet med mig, lå jeg der, badet i sved med månens lys der kun let oplyste vores kroppe. Det var et ret frækt skær. Kun at kunne se konturerne af vores kroppe. Han var en flot fyr. Langsomt men nænsomt satte han sig på mig, han sad så min pik var lige bag ham. Han lettede sig forsigtigt, tog et fast tag om min pik. Hele tiden lod han ikke sit blik fjerne fra mit. Det var som om han ville fortælle - du er min. Hvilket bare gjorde det endnu mere intimt. Få prøveforsøg skulle der til før jeg gled langsomt men sikkert op i ham. Han gav et støn fra sig. Der sad han, med min pik oppe i sig. Jeg kunne se en blanding af liderlighed og smerte i hans ansigt. Men han var sikker i sin sag, da han langsomt begyndte at løfte sig, for at lade mig glide lidt ud. Det var første ryk. Andet ryk. tredje ryk. Snart red han mig. Han stønnede og imellem stønnende kun jeg høre, sætninger som: du er dejlig, mere af dig og jeg vil mærke dig. Han red mig og jeg kunne mærke jeg var ved at komme. Han satte tempoet op, med et lækkert smil. Vores blikke var besatte af hinanden. Resten af verden var som et sløret billede. I et brøl kom jeg. Alt smeltede sammen. Lys og lyde gik i et. Som efter en eksplosion, lå jeg med et svimlende blik. Det første jeg hørte var ham der stønnede, hvorefter han i små hurtige ryk, kom ud over mig. Men jeg var ikke tilstede nok til at sanse det. Jeg var i en anden verden.

Der lå vi så. To nøgne fyre, ved siden af hinanden. Han lå længe og kiggede på mig. Han kyssede mig på næsen. "Du skal være her de næste to uge" sagde han og smilede. Jeg gengældte han smil, lagde mig om på siden, så vi kunne ligge i ske. "Jeg glæder mig" sagde jeg. Han lagde sig nu helt ind til mig, bed mig forsigtigt i øreflippen og hviskede mig ind i øret "Jeg er ret vild med dig. Jeg er vild med dig... Jeg er forelsket." Jeg vendte mig om, så vi lå ansigt mod ansigt. Tæt nok til at det kun var hans øjne jeg kunne se. Jeg smilede til ham "Jeg er også ret vild med dig og jeg ville elske at være sammen med dig."

Det er nu 20 år siden og ja, vi er stadigvæk sammen den dag i dag og mine silke boxershorts, ja dem har vi stadigvæk. De er rammet ind til et billede der hænger i vores soveværelse, til minde om dengang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.