BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde tilmeldt mig en amatørfilm, jeg havde aldrig prøvet det før. Altså stå foran et kamera og spille en rolle. Jeg havde lavet lidt skuespil her og der, men det var aldrig blevet til noget seriøst. Dog vidste jeg med mig selv, at hver gang jeg skulle spille en rolle, gjorde jeg mig altid meget umag med at spille den så troværdig som muligt. Det har altid været vigtigt for mig, at udforske den karakter jeg bliver tildelt. Jeg bliver ringet op af instruktøren på filmen og han spørger om jeg stadigvæk er interesseret. Han fortæller mig at der ingen løn er i det, men de vil sørge for forplejning og kørsel de dage vi skal filme. Jeg fortæller ham at jeg meget interesseret og vil stadigvæk gerne være med på hans projekt. Han slutter samtalen af med, at det bliver noget af en udfordring. På dette tidspunkt aner jeg ikke hvad han insinuere. Jeg glæder mig bare rigtig meget til at udfolde mig på det hvide lærred.

Det bliver fredag og instruktøren og de to kameramænd kommer og henter mig. Da vi kører afsted fortæller instruktøren mig, at vi skal filme oppe i en hytte oppe i skoven. Han fortæller mig at jeg får tid deroppe til at læse manuskriptet og møde mine medspillere, som allerede er ankommet. Jeg spørger lidt ind til min karakter af nysgerrighed, hvortil instruktøren begynder at fortælle. Jeg skal spille en ung fyr som lige er gået fra sin kæreste i et skænderi. Fyrens bedste kammerat tager ham med på en tur op i en hytte, som hans far ejer. Under opholdet, begynder de to fyre at få nogle følelser for hinanden og så fortsætter historien så der ud af. Jeg syntes det lød meget spændende, men på mange punkter også meget grænseoverskridende. Jeg havde aldrig skænket det en tanke, det at spille forelsket i en fyr. Men én gang skulle jo være den første.

SEX I DAG?

Vi ankommer til hytten. Der er allerede lys og pejsen er tændt, for det ryger fra skorstenen. Vi pakker ud og kommer ind. Jeg får hilst på min medspillere. Både fyren jeg skal spille overfor og kvinden som skal spille min tidligere kæreste. Jeg sætter mig hurtigt i et hjørne med mit manuskript og begynder at læse det i gennem. Instruktøren siger at vi allerede begynder kl. 10 i morgen formiddag, så nu vil han gå til ro. Fyren som jeg skal spille sammen med kommer over til mig og sætter sig overfor mig. Han begynder at snakke til mig. Fortælle at hans navn er Max og at han synes det bliver ret grænseoverskridende. Vi snakker i noget tid og klokken passerer midnat. Vi får ordret vores replikker, så de sidder nogenlunde og så beslutter vi os for at gå i seng.

Da jeg står i døren til mit værelse, kommer Max hen til mig og spørger om vi måske skal lave noget karakterlavning. Jeg spørger lidt ind til hvad han mener, men han fortæller hurtigt, at det er hvor man digter til sin karakter, giver den mere personlighed og dybde. Men at det også er noget man kan gøre i samarbejde med sine medspillere og lege fysisk med karakterenes relationer. Jeg skænker det ikke den store tanke, men er vildt nysgerrig så jeg siger selvfølgelig ja.

Vi går ind på mit værelse, lukker døren og sætter os i sengen. Vi sidder i lidt tid og snakker om hver vores karakter, indtil Max bryder det med at foreslå at vi kunne udforske vores karaktere fysisk. Jeg hopper med på vognen – det skulle jo blive den bedste FILM ever! Vi sidder lidt tid også siger Max, at han synes vi skal gå i vores karaktere og se hvad der sker. Jeg spørger lidt ind til om der er en grænse, hvortil Max siger at det er der ikke.

Vi sidder i noget tid, hvorefter vi begynder at have en dialog. Min karakter begynder at fortælle om brudet med hans kæreste og hvor rart det er at sidde i hytten, med sin bedste ven. Der går lidt tid, men

stemmingen bliver ret god. Jeg ved ikke om det er fordi vi spiller rigtig godt sammen, eller fordi jeg faktisk synes Max er lidt sød. Men ihvertfald går der ikke lang tid, før Max læner sig indover og kysser mig på læberne. Jeg gengælder straks, og med et sidder vi og råsnaver. Jeg kan mærke at min pik begynder langsomt at vokse i mine bukser. Max lægger mærke til det og stopper.

Vi ryger hurtigt ud af vores karaktere, hvor han spørger om det er okay. Jeg svarer at uanset hvad der sker, er det i vore karaktere og at det hjælper på vores roller. Max smiler og læner sig frem og kysser mig. Han hvisker i mit øre, at jeg er dejlig og ser rigtig lækker ud. Jeg får kuldegysninger og min pik rejser sig og bliver stenhård i mine bukser. Vi smider os ned på sengen og begynder langsomt at trække hinanden af tøjet – stykke for stykke. Til vi begge ligger i vores underbukser. Der er ingen tvivl, vi har begge to stive pikke, som presser på, for at komme ud.

Han ligger sig ovenpå mig, hvisker i mit øre, om jeg er klar på at køre karakteren videre. Jeg siger ja. Hvortil han begynder at gnide sin pikbule, mod min pikbule. Jeg begynder at stønne, det hiver i pikken. Kæft hvor var det dejligt. Det var som om min karakter var en undskyldning for, at det her var helt okay. Han rejser sig og begynder at kysser langsomt og lidenskabeligt ned af min mave. Jeg kan mærke hvordan hans varme tunge danser ned af min mave, jeg er ikke et sekund i tvivl om, hvor han er på vej ned. Han kommer derned. Han slikker og kysser min pikbule og mine blåfarvet underbukser er nu helt våde af hans varme kærlige mundvand.

Han tager fat i kanten af min underbukser og trækker dem ned. Min stive pik kommer til syne og jeg giver et lille gisp. Han tager fat om roden og lader pikken, langsomt glide ind i hans mund. Jeg stønner. Han begynder at lege med min pik. Han bruger både tunge og nænsomt tirrer mit pikhoved med sine tænder. Samtidigt masserer han min boller. Jeg er i den syvende himmel. Jeg griber fat i hans hår og begynder at styrre hans hoved frem og tilbage. Det begynder at rykke i min pik, hvorefter jeg stopper ham.

Smiler og vi falder sammen og kysser. I mens vi ligger og kysser kører jeg min hånd ned af ham og griber fat i hans underbukser og får dem af ham. Vi ligger nu og kysser og lader vores stive pikke gnide i rytmer op og ned af hinanden. Som om vi skiftevis knepper hinandens pikke.

Han hvisker mig i øret om det er okay vi fortsætter i karakterene, hvortil jeg siger meget bestemt at vi nu skal forsøge at blive i vores karaktere, uanset hvad. Han smiler, læner sig lidt frem og hvisker i mit øre at han gerne vil komme oppe i mig. Jeg bliver vild i varmen, og jeg ligger mig ned på maven. Han spytter på sin pik, gnider noget af spytter ind i min røv. Det giver et sæt i min krop. Han ligger sig ovenpå mig og kan mærke hvordan hans stive, dejlige pik leger med min åbning. Det er som om han ved at jeg skriger på hans pik.

Han begynder at presse den op. Det gør virkelig ondt og jeg må lukke øjnene og bide i min pude. Men da han kommer lidt længere op i mig, ligger hans sig på mig og kæler for mig. Jeg begynder nu at nyde at han er oppe og slapper af. Han begynder at bevæge sig frem og tilbage, i små stille bevægelser. Jeg begynder at stønne lidt. Han tager fat om mine hofter og begynder at sætte tempoet op. Min pik gnider sig op og ned af madrassen og jeg kan mærke at bevægelsen stimulerer rigtig meget. An bevæger sig hurtigere og jeg kan mærke han er fyldt med liderlighed. Han begynder at stønne og sige at jeg er dejlig.

Han begynder at spørge om jeg er kommet. Ikke helt endnu, men jeg er da på vej. Han banker derudaf, indtil han stopper. Han rejser mig op, sætter mig i en doggystyle og presser endnu engang sin pik op i mig. Denne gang gør det ikke nær så ondt, men han starter hurtigt op igen, han får får famlet den ene hånd op på min hofte og den anden ned om min pik, hvor han nu begynder at spille den af. Jeg stønner helt vildt meget. Ikke mange ryk efter skyder jeg en kæmpe ladning afsted og rammer sengetøjet under mig. Han sætter tempoet op og kan høre at han nu for alvor stønner, med et kramper han og sender en kæmpe ladning af hans dejlige varme sæd langt op i min røv. Vi falder sammen i sengen, kan mærke at jeg kommer til at ligge mig oveni mit eget sæd. Det er vildt frækt at være klistret ind i hinandens safter.

Jeg kan mærke hvordan han stadigvæk er oppe i mig og hvor tryg en følelse det giver. Han trækker sig ud og hans sæd begynder at flyde ud af min røv. Vi ligger og kysser lidt. Han rejser sig og tager underbukser på. Jeg ligger i euforiens tåger. Han spørger om det var okay og jeg svarer at det var det bedste karakterarbejde jeg længe har været med til. At nu kunne det ikke gå galt. Nu var vores tryghedsbarriere brudt. Han forlod rummet med en smil og jeg lå i lang tid og kunne ikke få tankerne væk fra, hvor god sex det havde været. Resten af weekenden går med at filme, men der bliver selvfølgelig også lavet mere karakterarbejde og den ender med at vi næsten knepper mere den weekend, end vi reelt set filmer. Vi bliver så trygge under dette forløb, at vi også ender med at have rigtig sex under selve filmningen. Det er nu et år siden dette skete og nu er jeg og Max verdens bedste kærester.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.