BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Fire unge drenge. Fire venner. Fire uadskillelige brødre, som på alle mulige måder var hinandens bedste forudsætninger. Daniel, Saxo, Jens og Kasper. 

De alle fire gik i samme klasse på gymnasiet. De var blevet 2. g'er og skulle på studietur. De var bedste venner og havde været det siden folkeskolen.

SEX I DAG?

Det var eftermiddag og Kasper var ved at pakke sin taske. Tøj, sprut, toilettaske… Kondomer. Ja der var også piger med på studieturen. Og lige netop Kasper havde udset sig den smukke Cecilia i klassen. Hun var så gudefræk at, når tanken strejfede Kasper, var det svært at holde begejstringen inde. 

De fire venner havde aftalt at køre sammen til hytterne. Saxo havde lige fået kørekort, så de tre andre var spændte på om de overhovedet nåede frem. Det var i hvert fald det de drillede ham med. 

Heldigvis, både for dem men også historien, nåede de sikkert frem. De fik indlogeret sig i den samme hytte. Der var 2 køjer og to almindelige senge. Så var der et lille køkken og en stue. Drengene gik hurtigt igang med at knappe de første par øl op. Inden længe var hytten fyldt med andre fra klassen. Drenge og piger. Der blev drukket, festet og hørt musik. Der blev snavet. Der blev gramset og der var også nogle som røg sig skæve. En rigtig hyttetur i gymnasiet. 

Kasper drak sig meget fuld. Han havde ikke altid helt styr over, hvor meget han kunne tåle. Så han blev på et tidspunkt så fuld, at han hurtigt fandt vejen til værelset. I sin fuldskab fik han taget det meste tøj af og smed sig på sengen, så lang han var. Kasper var en flot fyr. Veltrænede, uden at være bodybuilder. Han havde en dejlig veltrænede numse og et lækkert-drenget mørkt krøllet hår. Der var heller ikke noget at komme efter, som han lå der i et par hvide bjørn Borg boxershorts. 

Ikke lang tid efter væltede de 3 andre drenge ind. Fulde, i godt humør og i tvivl om festen egentlig var slut. De så hurtigt Kasper ligge ovenpå sin seng, uden så meget tøj på kroppen. Drengene fniste til hinanden og skiftedes til at tysse på hinanden, for sjov selvfølgelig. 

Har i set, sagde Saxo. Kasper er sgu gået hen og blevet en voksen mand. Sagde han med et stort grin. Hey, sagde Daniel, hvem tror i der har den største stive pik af os allesammen. Hold nu din kræft, sagde Jens som allerede havde lagt sig på sin seng. Du kan sgu få kvinderne til at bedømme din istap hvis det er. Saxo, skævede let over til Daniel. Så kiggede han over på Jens. Hey, Jens? Har du ikke en elektrisk tandbørste med? Jo, svarede Jens hurtigt. Hvad skal du med den? Spurgte han. Jeg skal eksperimentere… lave biologi… forsøg, sagde Saxo med et kæmpe smil på læben.

Saxo var tydeligvis den mest fulde af dem alle tre. Jens gav ham tandbørsten, med en hvis portion nysgerrighed. Hvad skal du? Spurgte Daniel og løftede hovedet i den retning. Saxo tog tandbørsten, satte børstehovedet på Kaspers bule, udenpå hans boxershorts. Hvad laver du, seriøst! Sagde Daniel. Noget, grinede Saxo og startede tandbørsten. Den vibrerende fornemmelse bredte sig fra tandbørstens hoved til Kaspers bule. Saxos smil forsvandt og forvandlede sig til et mere liderligt blik. Han bevægede den mere i cirkler omkring hans bule. Kasper var helt væk. De to andre drenge var kommet tættere på og stemningen havde ændret sig fra fuldskab og forundring, til nysgerrighed og en begyndende liderlighed. Kasper rykkede let på sig og med god grund. For hans bule var begyndt at vokse og snart var hans hvide boxershorts spændt som en flitsbue. I mens Saxo med bløde bevægelser kørte op og ned af den nu stive pik. De to andre havde smidt bukserne, med deres stive pikke i hånden. Legede de nu lystigt til synet at Kasper der langsomt men sikkert var ved at blive leget med. Saxo selv havde en stram bule i bukserne. Men lige nu var han mere optaget af Kaspers store stive pik. Han var opmærksom på at Kasper kunne komme hvornår det end skulle være. Det var også hans plan.

De to andre drenge var godt i gang. Hænderne arbejdede lystig op og ned af deres pikke. De var ikke tændt fordi det var Kasper, men fordi det Saxo var i gang med, var lidt forbudt. Grænseoverskridende. Kasper rykkede lidt på sig. Han begyndte med en dybere vejrtrækning og man kunne se hans ben rørte på sig. Han var tæt på. Blev Saxo ved, ville han snart komme. De dybe vejrtrækninger blev til nasale støn. Saxo kunne se Kaspers krop sitre. Han kunne se det rykkede i Kasper og med et blev hans hvide underbukser næsten gennemsigtige af sperm. Man kunne se konturerne af den stadig stive pik i hans underbukser.

Drengene fik sig en god spiller. De sprøjtende og gik velfornøjet i seng. De har selvfølgelig efterfølgende fortalt Kasper om episoden og tro mig… Kasper gjorde gengæld på Saxo, men det er en helt anden historie...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.