Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min datter og jeg lå og snakkede. Jeg kunne tydeligt se at ham den halvfede gamle mand kiggede på os. Det var et spørgsmål om tid for at han ville komme ned til os og give os hans fede pik som jeg havde set han legede med.

"Kigger han efter os endnu" spurgte min datter mig

"Ja han kigger efter os skat" svarede jeg

"Skal jeg vise ham lidt, måske det er det der skal til" fniste tøsen

"Ja, min skat vis ham din lille røv" smilte jeg sødt til hende.

Min datter lagde sig nu på siden. Hun havde ryggen vendt mod ham den gamle halvfede mand. Det vil sige, at han kunne se hendes røv. Hendes teenager baller. Vi lå begge helt nøgne her på stranden. Jeg foreslog min datter da manden ikke reagerede at vi begge skulle "lade" som om vi skulle smøre creme på vores arme så vi ville stå med ryggen vendt mod ham.

Det gjorde vi så. Jeg fik øjenkontakt med manden. Smilte frækt til ham. Stak tungen lidt ud af munden. Da min datter så jeg gjorde det, så drejede hun hovedet og gjorde det samme. Mere skulle der ikke til, og den fremmede mand kom ned til os.

"Hej, jeg hedder Poul" smilte han frækt med en meget stor stiv pik pegede direkte imod os

"Hej" sagde vi næsten i kor

"Hvor var det et frækt show i gav os før, hvad siger i til at jeg er med i andel del af jeres frække show" sagde han frækt mens han faldt på knæ bag min datter og tog om hendes bryster

"Jaa det ser ud til at du tager selv...så nu kan jeg ikke sige nej" svarede jeg med et frækt smil

"Mooar altså...endnu en fremmede mand tager på mig" sagde min datter drilsk

"Det er okay lille skat...han vil bage hjælpe mig med at opdrage dig lidt" svarede jeg med et smil og aede hende på kinden.

Poul skubbede min datter forover. Hun "landede" på sine hænder, men skød røven bagud mod ham. Han tog pikken i hånden. Hurtigt var jeg nede mellem dem og tog hans pik i munden og suttede ham. Jeg tog pikken ud af munden. Slikkede den lidt som den var en ispind.

"Den smager skønt lille skat" sagde jeg til min datter.

"Sæt pikken hen til din datters fisse" sagde han bestemt til mig

Jeg gjorde som han sagde. Førte hans pik hen til min datters våde fisse. Jeg kørte den lidt op og ned mellem hendes skamlæber for at fugte hans pik. Den var stor. Jeg var ikke sikker på at min datter kunne få den op i sig. Han pressede nu på. Pressede og pressede.

"Avv avvv moaaar den er stor..." stønnede/skrev min datter da pikhovedet endelig kom ind i hende.

"Ja min pige den er lidt større end ham du lige har kneppet med" stønnede han

Han begyndte at kneppe min datter. Ikke så meget pjat, men han var også så liderlig af at se vores show. Jeg lagde mig ned mellem hans ben. Rettede mig så jeg kunne slikke hans pik og min datters fisse. Eller rettere det jeg kunne nå, for han kneppede min lille pige meget hårdt.

Min datter kom hurtigt i en kæmpe orgasme. Poul trak sig ud af hende og sagde bare næste.

Jeg stilte mig i position ved siden af min datter.

"Tøs...før min pik hen til din mors fisse" sagde han strengt til hende.

Min datter gjorde som han sagde. Poul var ikke en blid mand. Han pressede bare pikken ind i mig. Jeg kom med et lille skrig. Hans pik var stor (lang), den var også tyk. Det gjorde ondt i mit underliv, men han tog bare fat i min hofte og kneppede nu løs. Jeg havde helt ondt af min datter, der havde haft denne pik oppe i sig.

Min datter begyndte at slikke hans pik og min fisse som jeg havde gjort ved dem før. Det sendte mig ud i endnu en orgasme. Den slog mig hårdt ud. Da jeg kom, slap han sit tag i mig, og jeg faldt sammen og nød nydelsen af min orgasme, der strømmede igennem min krop.

Poul lagde sig på en måtte og bad min datter om at sutte ham. Det gjorde hun så. Den tøs var åbenbart god til at sutte. Det kunne man høre på hans lyde. Jeg lagde mig hen til min datter. Vi holdt begge om hans pik mens vi slikkede den.

"For helvede i 2, i får min sperm meget snart" stønnede han

Vi gik over i kun at spille hans pik af. Det var åbenbart det der skulle til, for lige pludselig brølede han og mens vi havde vores hoveder over hans pik sprøjtede han en masse sperm direkte ind på vores ansigter.

Da han var færdig med at sprøjte, satte min datter og jeg os op på knæ og slikkede hinandens ansigter rene for frisk varm sperm. Da vi var færdige med det, så slikkede og suttede vi hans pik helt ren igen.

"Hold da kæft hvor er i liderlige....i skal nok få mere pik" stønnede han

Han satte sig op. Jeg lagde nu først mærke til, at han faktisk var halvfed. Hans store krop i forhold til vores små kroppe. Han skulle på ingen måder ligge over os. Vi ville blive helt mast. Til vores helt bad han nu min datter om at sætte sig på hans pik. Han ville have ungpige fisse som han kaldte det og det skulle han få.

Min datter satte sig op på ham. Jeg tog hans pik og holdt den under hende så hun kunne glide ned over den. Da pikken gled indenfor i hendes varme stramme teen fisse stønnede og pev hun, som jeg aldrig havde hørt hende før.

“Fuck…din datter er stram…jeg holder ikke længe i sådan en stram fisse” stønnede han

“Shit shit shit…stønnede min datter…så stor…så tyk”

Poul havde begge hænder på hendes talje og tvang hende mere ned over hans store pik.

“Red min pik nu” forlangte han

Min datter gik nu i gang med at ride hans store pik. Han havde nu begge hænder på hendes stramme baller. Hun havde en hånd på hans skuldre mens hun red. Hun red ham meget hurtigt, men kun ca. det halve at pikken var oppe i hende.

Min datter pev en del. Det var af hvad jeg ved den største pik hun havde haft oppe i sig til dato. For hendes skyld skulle han komme meget snart. Så jeg begyndte at slikke hans pik mens hun red ham. Vi fandt hurtigt den rette plads til at det kunne lade sig gøre,

“Så tøs….så får du snart sperm op i din teen livmoder", stønnede han mens han holdt godt fast i min datter.

“Moar…han vil fyldte mig med hans klamme ulækre sperm” stønnede min datter

“Ja lille skat…det er okay..du er en kvinde nu…han tager ikke pikken ud af dig før han er kommet i dig” sagde jeg frækt til hende

“Okay så” sagde hun så

Poul rykkede min datter hårdt over hans pik. Min datter kom i endnu en orgasme. Hun faldt sammen over ham. Så han begyndte at kneppe hende vildt nede fra.

“Såååå tøs…tag min sperm” brølede han

Med de ord bankede han flere gange pikken op i min datters lille krop, mens han tømte sig langt oppe i hende.

Min datter rullede af ham. Han lå lige og fik vejret. Min datter lå og pustede som om hun lige havde været ude at løbe 10 km. Sæden løb stille og roligt ud af hendes godt kneppet fisse. Jeg kiggede over på Pouls pik. Den lå bare der halvstiv og meget fugtig af deres safter.

Jeg kravlede over til Poul. Han gav mig plads imellem hans ben. Jeg tog hans pik i hånden og begyndte at slikke den ren for deres fælles safter. Han havde lige givet min datter en ordentlig tur. Jeg ville også have en tur på hans pik. Men måtte gøre den klar først. Min eneste lille frygt var, at han nu var kommet 2 gange, det vil betyde at han kan kneppe mig længe inden han nok kom igen.

Men det må jeg tage til den tid, tænkte jeg bare nu ville jeg smage deres safte så jeg begyndte at slikke hans pik helt ren for deres safter. Det var en smag af sex, der gjorde mig endnu mere liderlig. Jeg vidste med mig selv at jeg måtte have hans store pik.

Jeg suttede og slikkede hans pik i noget, der føltes som evigheder. Lige pludselig kom min datter hen til os og vi begge slikkede nu hans stive pik.

“Så…så er jeg klar til du skal have pik for det er vel det du vil have ikke” sagde han strengt mens han rejste sig

“Ja det er det” svarede jeg med en sød pige stemme

Læg dig og spred dine ben, sagde han til min datter. Hun lagde sig, som han sagde. Jeg fik at vide at jeg skulle slikke min datters fisse ren for hans sperm. Så jeg lagde mig på alle fire. Meget hurtigt var han omme bag ved mig. Han kørte pikken rundt ved indgangen til min fisse uden at køre den ind i mig. Jeg pressede min røv bagud mod ham. Det opfattede han så han trak sig lidt væk.

“Nååå så fruen er liderlig hva” sagde han og klaskede mine baller

Det sendte stød gennem min krop, at han gjorde det. Aldrig havde en mand gjort det ved mig. Det tændte mig endnu mere og vidste godt nu at han nok ville være hård ved mig og ikke holde sig tilbage når han kneppede mig.

Kan satte igen pikken hen til min fisse. Igen prøvede jeg at presse min røv bagud, så han kunne glide ind i mig. Igen trak han sig væk fra mig og gav mine baller nogle slag med hans hånd. Jeg havde sikkert fået et rødt håndtryk på mine baller nu.

Han satte igen pikken hen til min fisse. Denne gang lod jeg ham lege. Han pressede kun lige spidsen ind, men så heller ikke mere så fortsatte han sin leg.

“Du er nød til at sige hvad du vil have…ellers ved jeg ikke hvad du vil” sagde han drilsk

"For helvede…knep mig nu dit svin…knep mig som du kneppede min datter…kom langt oppe i mig for helvede" sagde jeg i en blanding af at være meget liderlig og irriteret.

“Sådan skal det lyde din tæve” stønnede han

Med den kommentar kørte han bare pikken ind i mig. Jeg kunne ikke helt koncentrere mig om at slikke min egen datters fisse ren for deres fælles safter.

Poul tog nu et fast greb i min hofte og så gik han ellers i gang med en voldsom kneppetur. Den voldsomste jeg havde prøvet i mit liv. Det gjorde ondt, men jeg blev også superliderlig. Han havde perioder mens han kneppede mig, hvor jeg kunne fokusere på at slikke min datter som lå og stønnede.
Min næste orgasme var lige oppe over. Det var noget Poul kunne høre, for han kneppede mig nu kun helt i bund. Hans pik kom langt op i min livmoder. Hver gang sendte det stød gennem min lille krop. Det var en blanding af let smerte, men også nydelse.

"Åhhhhh ja…kom tæve…kom på fars store pik” stønnede han

Han bankede pikken hårdt op i mig flere gange. Med det resultat at jeg kom i en voldsom orgasme. Bølge efter bølge af den totale nydelse strømmede igennem min krop. Jeg ville helst lige holde en pause, men det var ikke hans plan.

Han fortsatte med at kneppe mig i samme tempo som han havde pumpet mig i næsten siden starten af. Han holdt mig oppe mens jeg fik min orgasme. Måden han kneppede mig på nu, sendte mig ud i en orgasme rus. Jeg kom i den ene orgasme efter den anden. Min fisse malkede og malkede hans pik.

"Åååååååå sådan tæve…så får du smart fars sperm” stønnede han tungt

Poul pressede mig nu ned så jeg næsten fladt på maven men holdt røven oppe så han kunne gøre sig færdig i mig. Han satte tempoet lidt op og kneppede mig så dybt som han kunne. Det gjorde mere ondt nu, men jeg var i en anden verden. Jeg lå bare og stønnede og tog imod.

“Jaaaaaa tag spermen tæve” brølede han

Så bankede han pikken hårdt op i mig og pressede mig helt ned på maven. Det var som om han prøvede at presse sin pik så langt op i mig som muligt.

Jeg kunne mærke hans varme klistrede sperm. Blive sprøjtet langt oppe i min mave. Sikke en følelse. Jeg blev kaldt tæve, mens han kneppede mig. Det var vel også hvad jeg var.

Han trak sig ud af mig og gik hen til min datter. Han fik hende op og sidde. Han stak pikken ind i munden på hende. Holdt hendes hoved fast og kneppede hende kort og hårdt i munden.

“Så…tak nu er min pik ren” sagde han

Han trak mig op og sidde. Han fortalte at han ikke havde dyrket sex længe pga hans kone ikke vil mere. Da han så os, så måtte han tage chancen for at se om han kunne fået noget fisse.

Poul fortalte at han er 55 år gammel. Men jeg har meget stor lyst til sex. Men det er meget svært at finde en elsker. Eller f.eks en mor og datter. Den sidste kommentar grinte vi begge lidt af.
Vi fik byttet mobilnumre så vi evt kunne prøve noget af igen i fremtiden hvis det var vi skulle have lyst til at blive kneppet af en ældre mand igen som med glæde ville fylde os med sperm.

Poul kyssede os begge farvel og smuttede. Min datter og jeg gik ud i vandet og gjorde os rene igen. Vi begge var godt ødelagt efter den omgang sex, vi lige havde haft. Godt ømme fik vi pakket sammen og kørte hjem

Mens vi kørte hjem, snakkede vi om oplevelsen. Min datter fortalte at det var skønt at prøve. Det var super frækt. Vi begge havde samme følelse af det vi lige havde oplevet og besluttede os for at det bestemt ikke blev sidste gang at vi skulle forføre en mand eller mænd..

Da vi endelig kom hjem igen. Vi slappede begge af. Vores kropper skulle lige samle energi igen. Jeg tænkte allerede på, hvor vi næste gang skulle forføre nogen. Kunne vi ikke finde et sted at forføre ja, så kunne vi altid snakke med Poul, han ville jo meget gerne være sammen med os igen den liderlige gamle mand.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.