Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der er nu gået en uge siden jeg var så dum at lave det væddemål som jeg tabte. En uge siden at jeg havde set min dejlige kæreste kneppe med Henning. Selv om jeg hørte, at de ville mødes dagen efter, så blev det ikke til noget.

Men siden den lange dag holdt jeg mere øje med min kæreste. Der skete intet. Intet udover at hun var lidt mere liderlig end normalt, men sådan har vi jo alle perioder hvor vi er mere liderlige end normalt.

Der gik en uge mere og intet ændret ved min kæreste, hun var som normalt. Godt tænkte jeg da jeg skulle forbi mine forældre. Jeg skulle hjælpe min far med hans bil igen.

Klokken 7 stod jeg op og ca. 30 min senere kørte jeg over til mine forældre. Vi fik arbejdet med bilen. Min lille bror og hans kone samt børn kom forbi og så gik tiden.

Klokken var nu 12:30. Hvis jeg nu kørte, ville jeg være hjemme kl ca 13:00. Jeg håbede at min kæreste var i humør til en god gang sex. Jeg var blevet små liderlig. Sådan noget sker jo for de fleste mænd.

Jeg havde ikke hørt noget fra min kæreste siden jeg skrev en SMS og fortalte at min bror kom. Men tænkte hun nok var travlt optaget. Kørte hjem fra mine forældre . Sådan ca. 30 min senere var jeg hjemme. Jeg parkerede ude foran huset, som jeg altid gør. Gik hen til hoveddøren. Låste op og gik ind.

Der var meget stille. Normalt hørte Kim (min kæreste) musik når hun hygger, men der var helt stille. Jeg gik imod soveværelset. Da jeg kom tættere på, kunne jeg høre stemmer. Da jeg kom helt hen til døren som stod på klem. Kunne jeg både se og høre tydeligt, hvad der foregik.

De var begge nøgne og stod op. Henning havde sin hånd i min kærestes skridt. Min kæreste spillede hans pik af. Meget voldsomt ville jeg mene. Men hun måtte jo være meget liderlig selvom vi har haft sex som normalt.

"Ned på knæ og sut tøs hvis du vil have pik" sagde Henning til hende

Min kæreste satte sig på knæ foran ham og tog hans pik og slikkede op den.

"Ikke alt det pjat tøs tag den ind i din frække mund" sagde han med en streng stemme

Hun gjorde som hun fik besked på. Min kæreste tog hans pik i munden. Hans store pik. Hun mundkneppede ham stille og roligt. Men det var ikke nok for Henning. Han tog fat i hendes hoved med hænderne på begge sider af hendes hoved.

Han begyndte at kneppe min smukke dejlige kæreste i munden. Han kneppede hende meget dybt. Jeg kunne tydeligt høre at han nærmest kvalte hende med hans pik langt nede i halsen på hende. Han gav hende kun chancen for at få luft, når hun var nået sin grænse.

"Shit hvor er du god min pige, nu kommer min sæd" sagde han nærmest brølende

Han trak sin pik ud af munden på min kæreste. Han holdt pikken hen til hendes lille ansigt og sprøjtede hele hans ladning af sperm ud i ansigtet på hende. Hold da op hvor var der meget sperm. Ved de sidste sprøjt stak han pikken i munden på hende igen.

"Sut min tøs, jeg har ikke fået fisse siden vi kneppede til kampen uger siden" stønnede han vildt liderligt til min kæreste.

Han stak pikken i munden på min kæreste igen og kneppede hende lidt i munden.

"Læg sig på sengen din lækre tøs så skal du få pik, er det ikke det du vil have" spurgte han hende

"Jo, jeg vil mærke din store pik oppe i min lille asiat fisse, min knep mig" sagde hun forførende til ham

Jeg kunne ikke rigtig kende min kæreste, sådan var hun normalt ikke.

Hun lagde sig op i sengen. Henning var hurtigt oppe i sengen imellem hendes ben.

"Du sejler jo din liderlige tøs" sagde han

Han lagde sig nu ned og slikkede løs. Jeg kunne i min vinkel ikke rigtig se hvad han gjorde men på de sparsomme bevægelser så det ud til, at kan finger kneppede hende.

Hun kom hurtigt i en voldsom orgasme. Han fortsatte med at spille og fingerkneppe hende. Hun kom i den ene orgasme efter den anden. Den sidste orgasme tog dog pusten fra hende. Da Henning så det, lagde han sig ind over min kæreste og bankede pikken i bund. Hun skrev nærmest da han gjorde det. Han kneppede hende nu meget hurtigt og helt vildt. Det var som om at de 2 var de sidste mennesker på jorden, aldrig har jeg set nogen kneppe så vildt, han måtte være meget liderlig.

"Fuck nu kommer jeg din dejlige tøs" sagde han

Han trak sig hurtigt ud og satte sig ved siden af hende og sprøjtede hele hans ladning ud over hendes bryster. Han var næsten lige kommet, men han kom ned med en ordentlig ladning sæd på hendes bryster.

Da han var færdig, lagde han sig ind over hende igen og bankede igen pikken helt i bund i hende. Jeg var selv så pisse liderlig at jeg tog min meget hårde og stive pik frem og spillede den af til hvad jeg så,

Henning kneppede hende dybt. Han fik begge hendes ben op på hans skuldre og nærmest pressede hende helt sammen, så hendes knæ rørte hendes dejlige bryster.

Han kneppede hende dybere og dybere. Han måtte da banke pikken op til livmoderen, tænkte jeg, men blev afbrudt af min kærestes næste orgasme. Den var ikke så voldsom som den sidste.

Jeg kunne høre på Henning, at han ikke havde langt igen.

"Skal jeg sprøjte langt oppe i din livmoder" spurgte han hende

"Ja søde kom langt oppe i mig, jeg vil mærke din sæd løbe ud af mig igen" svarede hun

Han kneppede vildere og vildere.

"Skal jeg sperme i dig og gøre dig gravid min pige" spurgte han hende

"Ja kom så med din sperm...fyr det hele af i mig kom så med det" sagde hun

Et par stød senere bankede Henning pikken voldsomt op i min kæreste, der hylende kom i endnu en orgasme. Henning holdt pikken inde i min kæreste og tømte sig helt.

Jeg kom selv nu og sprøjtede på døren og gulvet. Henning måtte have hørt mig, for han trak sig ud af min gennem kneppet kæreste.

"Hvad fanden har vi en lure?" sagde han og gik hen til døren.

"Kom her din svans" sagde han mens han tog fat i min arm

Med min anden hånd fik jeg trukket mine bukser næsten op. Han trak mig hen til sengen hvor min kæreste lå.

"Du må heller slikke hende ren...ellers har jeg bollet hende tyk" sagde han grinende mens han pegede på min kærestes fisse hvor jeg kunne se en stor strøm af tyk sæd løb ud af hende.

Henning tog sit tøj på.

"Du må heller komme i gang makker, jeg kommer nok og knepper tøsen igen" sagde han hånende til mig

Jeg sprang næsten op i sengen til min kæreste og slikkede hendes fisse ren for sæd. Sæden smagte ikke grimt, men meget neutralt. Måske lidt salt. Det var første gang jeg smagte sæd i mit liv. Jeg slikke og slikkede hendes fisse. Jeg stak et par fingre ind i hende for at "grave sæden ud" Jeg kiggede bag mig og så at Henning var smuttet.

Da jeg havde fået det meste væk (følte det var det meste) så satte jeg mig ved siden af hende og slikkede og suttede hendes bryster rene for sæd. Jeg kunne være hun var meget liderlig så jeg rakte ned til hendes kilt og gned den voldsomt og med et kom hun i endnu en orgasme. Hvor var hun dog smuk, når hun kom.

Jeg satte mig ved siden af hendes hoved og slikkede den sidste sæd hun havde i ansigtet væk.
Hun trak mig ned til hende, så jeg lå ved siden af hende.

“Jeg er på pillen du behøvede ikke at slikke mig ren” sagde hun og fortsatte

"Woow sikke en tur" sagde hun

"Skat hvad skete der...hvorfor..." spurgte jeg hende

"Du har kneppet Mette, dette var min hævn for dit utroskab" sagde hun med et let stemme

"A hvad for noget" sagde jeg

"Jeg ved du har kneppet med Mette 2 gange jeg ved det hele" sagde hun

What...hvordan vidste hun at jeg havde været hende utro 2 gange....var dette virkelig hendes plan for hævn

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.