Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da vi kom hjem fra vores weekendophold, vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle gøre. Jeg havde set at min dejlige kæreste havde kneppet med en fremmede mand hele 2 gange og bare tage imod hans sæd som om det bare var noget man gjorde med fremmede.

Ja, det var da super frækt at se hende blive kneppet af Bo, men det sårede også mine følelser. I ugen der gik, kneppede vi som altid. Min skønne kæreste havde også snakket om at hun følte det var på tide at vi fik et barn. Vi havde jo planer om at skulle giftes den kommende sommer. Som jo kun er et par måneder væk. Tankerne om at se min dejlige kæreste gravid skubbede tankerne væk og hvad der skete mellem hende og Bo.

Dagen før vi skulle op til Bo gik min kæreste rundt og virkede mere glad end normalt, så jeg fik en snak med hende om det. Hun forklarede mig bare, at det var fordi Bo var en sød og venlig person, så det ville da være godt at mødes med ham igen. Hun forklarede også, at hun var meget nysgerrig på hans middag og de venner der skulle komme.

Dagen kom hvor vi skulle bo. Vi regnede med at vi skulle overnatte, da vi havde et pænt stykke at køre. Hele vejen snakkede vi om alt muligt, som man gør på en længere køretur. Jeg kunne godt mærke at jeg selv blev liderlig ved tanken om at jeg kørte min lækre kæreste hen til manden, der havde kneppet hende weekenden før.

Vi kom hen til Bo`s hus. Eller det var nu mere en gammel gård der var bygget om, så der var værelser i de gamle staldbygninger. Vi parkerede ved det, der lignede hovedbygningen. Vi tog vores kufferter og gik hen og op at den lille trappe der var. Vi ringede på døren. Kort efter kom Bo og åbnede.

"Hej med jer, godt at se jer" sagde Bo meget muntert

"Hej Bo, sikke et sted du har" svarede jeg ham

"Hej Bo" sagde min kæreste lidt pige genert.

"Kom indenfor" sagde Bo

Jeg gik forrest. Kiggede lidt diskret over skulderen. Der kunne jeg se at Bo åbenlyst kiggede sultent på min kæreste. Specielt hendes dejlige røv. Bo lukkede døren og viste os vores værelse hvilket jeg fandt sjovt var i hovedbygningen. De andre skulle sove i de andre bygninger, men jeg lagde ikke så meget i det.

Min kæreste og jeg kom til vores værelse og Bo gik igen. Vi smed os på sengen. Det endte med at vi kneppede vildt i sengen. Vi har det med at kneppe i nye senge vi skal sove i sådan har det været siden dag et af i vores forhold.

Da vi nærmede os spise tid gjorde vi os klar til middagen. Min smukke kæreste. Tog en meget kort kjole på. Den sad så man kunne se hendes dejlige former. Vil man lige have et hurtigt knald så var den perfekt til det. Det havde vi prøvet flere gange. Specielt op til weekend turen hvor vi kneppede som kaniner. Min kæreste havde over lang tid været skruk.

Vi gik ned til middagen og hilste på alle dem der var kommet, kvinderne var klædt fint på alle i kjoler. De viste meget af deres lår. Men fint nok så var der da noget at kigge på.
Middagen gik godt. Bo var en rigtig god vært. Efter middagen gik vi ind i en anden stue, hvor vi kunne sidde og snakke. Der kom også et par drinks på bordet.

Min kæreste var oppe og dansede flere gange også med Bo. Der tog dog nogle friheder på hende. Hun dansede også med andre mænd, dog uden der var den samme sexuelle kemi imellem dem. Jeg fik da også selv danset med et par damer uden der skete noget.

Det blev senere og senere. Efterhånden gik de andre ind/over til sig selv. Der var nu min kæreste, Bo og mig selv tilbage. Min kæreste sidder i sofaen sammen med Bo. De satte sig der efter deres sidste dans. Selv sad jeg i en lænestol af en slags.

"Bo, hvordan kan det være du er single og ikke har børn" spurgte min kæreste ham med en nysgerrig stemme

"Smukke, det er fordi jeg ikke har tid til at binde mig og skabe en familie, men jeg vil gerne have en elsker som jeg kan være sammen med når jeg er hjemme". Jeg rejser meget" forklarede han hende

"Det kan jeg godt forstå" svarede jeg ham

De 2 sad nu meget tætte. Bo lagde sin hånd på min kærestes lår. Kørte dem op mod hendes skridt mens han kiggede over på mig. Min kæreste gjorde ingen modstand. Hun måtte være liderlig som bare pokker. Da jeg ikke reagerede, så tog han fat i lynlåsen foran hendes kjole og lynede den ned.

"Lækkert ingen bh" sagde Bo

Han tog hendes ene bryst i hånden og suttede det som en baby sutter et bryst. Han kiggede over på mig igen.

"Du har vel ikke noget jeg knepper din kæreste lige her foran dig...du så os jo kneppe i sidste weekend...du så jo jeg fyldte hende med min sperm." sagde han med en hånende tone

"Din lækre kæreste ved godt du så os" fortsatte han

Han lagde en hånd på hendes mave.

"Min sperm boblede inde i hendes frugtbare krop, det er på tide til en frisk ladning viril sperm" sagde han

"Ååååå skat" stønnede min kæreste bare hun var helt væk

Han genoptog hans arbejde med hendes bryster. Hun stønnede mere og mere. Han tog nu hendes kjole af. Han tog fat i hendes g-streng og trak den af hende. Han gik nu i gang med at slikke hendes meget våde fisse. Da han stak en finger ind i hende, kom hun i en voldsom orgasme.

Han rejste sig op og smed tøjet. Han stod og så ned på min kæreste. Han spillede sin pik af i et rasende tempo, jeg tænkte. Godt at han kommer ud over hende.

"Sut" sagde han

Min kæreste satte sig på knæ foran ham. Hun tog pikken i munden og suttede ham, som hun aldrig havde lavet andet. Mens hun suttede ham, kørte hun roterende hendes hånd frem og tilbage på hans pik.

"Fuuuck jeg kommer tøs" stønnede han

Han skød hele sin ladning ind i munden på hende. Der kom meget sperm. Hun forsøgte at sluge det hele. Men noget af hans sperm løb ud af siden af munden på hende.

Da trak sin pik ud af munden. Slikkede hun sig om munden. Fik skubbet sæden ved hendes mund ind i munden.

Bo var slet ikke færdig med hende. Han tog fat i hendes arme og fik hende op i sofaen. Fik hende sat på alle 4. Han stod nu lige bag ved hende og spillede hans pik voldsomt af igen.

"Se nu skal jeg bedække din lækre kæreste" stønnede Bo liderligt

Bo kørte nu hans pik ind i hende og kneppede nu bare løs. Jeg kunne se at han kneppede hende meget dybt. Min kæreste stønnede og stønnede. Bo satte tempoet op. Min kæreste kom i den ene voldsomme orgasme efter den anden.

"Fuuuck jeg kommer i din lækre kæreste" brølede Bo

Med de ord bankede han pikken i bund i min kæreste. Han sendte hele hans ladning sperm langt oppe i hende. Han blev forbundet med hende i 5 minutter. Da han endelig trak sig ud af hende, kunne jeg se en stor ladning sperm løbe ud af hende. De begge 2 var helt færdige.

"Puha det var lækkert" sagde Bo

"Ja, det var godt, men nu vil jeg i bad og i seng" sagde min kæreste.

Vi fik samlet min kærestes tøj og fik sagt godnat til Bo.

Vi gik op til os selv. Jeg hjalp min kæreste i badet.

"Skat, lad os køre tidligt i morgen" sagde hun

"Er du okay" svarede jeg

"Ja skat, husker du at du fortalte at du havde en fantasi hvor du ville se mig med en anden men jeg afviste det" sagde hun

"Ja skat" det husker jeg.

"Godt søde, nu har du set set så kan vi vende tilbage til vores normale liv" sagde hun

"Jeg har noget andet at fortælle dig søde" sagde hun

Jeg lyttede bare.

"Jeg er gravid, jeg er 2 måneder henne, du skal være far" sagde hun

Jeg blev vildt lykkelig. Jeg trak hende ind i mine arme, sådan faldt vi i søvn.

Næste morgen tog vi morgenmaden med og kørte hjem. Jeg skulle være far om 7 måneder. Godt Bo ikke blev faren til vores kommende barn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.